Снимки

Овен 21 март – 20 април

Опасен ден, тенденцията е лесно да бъдем обсебени и използвани. Но днес и пророчествата са лъжливи, така че „правете всичко както трябва, пък да става каквото ще”. Би било добре да не поемате чужда отговорност, а своята да не разделяте и споделяте, особено с непознати. Изискването е да бъдем отговорни не само в делата, но и в личния си избор. По-добре нищо не избирайте, нищо не започвайте и останете където сте, вместо да съжалявате утре за грешния избор и за отсъствието си от отговорностите на дома.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Един изкушващ ден, а вечерта Луна и Венера се целуват в нощното небе. Аспектът ще провокира изневери, особено ако за тази вечер е определен купон. Бъдете внимателни, тъмните сили залагат своите капани. Ще си докарате големи неприятности, но пък ще изживеете вълнуващи моменти. За всичко получено днес ще се плаща с лихвите. Дайте си сметка, от какво може да се лишите и какво не може да си спестите. Добре сварете и опечете храната си. Не носете изделия от кости и рога. Но някой със сигурност ще ги получи.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Пет планети ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца. Предстои новолуние, което ограбва душите, сваля гарда, дава възможност на странични сили и фактори да ви наранят, обсебят и принудят към вредни и опасни за вас инициативи. Ограничете контактите, не планирайте тежки физически натоварвания и срещи с хора, които биха ви провокирали. Най-лошият ден за сключване на брак, за нови срещи и запознанства. Гонете от съзнанито си натрапчивите мисли и мелодии. Не взимайте окончателно решение по важни въпроси.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

„Каквото си надробите днес, това ще сърбате утре”. Вървите към изневери, но не само в любовен план, а и спрямо личните си амбиции и обещания. Ще се намерят изкусители, които ще пробият всяка защита. Бъдете внимателни в интернет връзките. Тъмните сили се активизират и правят своя изкушаващ ход. С действията си ще развалите не само своето семейство. Обърквате си и бюджета. Това ще рекушира върху здравето и позицията ви на работното място. Преди да предприемете каквото и да било запитайте се дали си струва.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще намерите кой да работи за личните ви интереси. Водите силна игра и успявате да привлечете на ниска цена хора на високи позиции. Ден на повсеместни компроматни атаки. Не изневерявайте, но може да хванете някого в крачка. Не започвайте нищо важно, отклонете предложения и покани, на които може да ви провокират и притеснят. Сега е момента да се разчиства пътя и сметките, да се направи и прочистваща диета. Не теглете кредит точно днес. Вечерта ще изживеете нещо магично, но и то ще трябва да се плаща.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък, рисков и разболяващ ден, особено за родените във втората декада. До утре на обед не взимайте важни и отговорни решения, особено по отношение на раздели и заминаване далече от близките и децата. Днес тъмните сили вършат тъмните си дела, изкушават ви в посока на изневери и измамни връзки, от които в бъдеще трудно ще се измъкнете. Не давайте и не взимайте заеми. Препоръчва се диета, както и отказ от светски изяви и служебни купони. Нищо да не се яде алангле. Възможни са всякакви зарази.

Работа-4

Пари-4

Любов4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Грешките от днешния ден ще се плащат в бъдеще. Не бързайте да взимате отговорни решения. Има нещо тъмно, задкулисно, недоизказано и вредно около вас. Очертават се намеси в отношенията водещи до неравностойни и ограбващи връзки, които ще ви дистанцират от наистина важните и любящи хора в живота ви. Тези вечер Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Венера. Този апект ще предизвика мощна емоционална превъзбуда и тенденция към изневери. Точно днес не посягайте към забранения плод.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес имате позители и защитници, които ще отклонят вредните сили от вас, от амбициите отношенята и дома ви. Дори и непритностите ви ще се обърнат в предимства. Не се ядосвайте за нищо. Случващото се днес за вас е една увертюра към неочаквани подаръци на съдбата. Все пак не излизайте от рамките на добрия тон и не искайте много от живота. До края на седмицата ще получите повече подаръци отколкото на Коледа. Изискването е да сте пределно отговорни в думи и дела, да прекратите вредни връзки и да спазвате диета.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Бъдете внимателни спрямо идеите, които някой ви подава и информациите подшушнати на ушенце. На всички нива се залагат капани, но най-опасният за вас е капанът на любовта. Пет планети са в съвпад във вашия знак. Ще бъдете изкушени в много посоки. Чрез служебните връзки ще опитате да си купите любов, а с любовта да си осигурите престижна професионална позиция. Не предприемайте нищо съществено, не започвайте нова връзка и нова бизнес инициатива. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Всеки си има слабо място. Твърдият и консервативен Козирог също може да се разтопи от един замътен и сластен поглед и жест. Ако вечерта сте канени на купон, трудно ще се удържите да не изневерите. Този ден ще срещне старото с младото, богатото с бедното и ученото с недоученото и ще ги завърти в опасни връзки. При вас всичко ще е наред, ако успеете да издържите на изкушенията. Навлизате в стабилизиращ период и още в утрешния ден съдбата ще ви подкрепи. Не си изгърмявайте патроните точно днес.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Изискването на деня е за честност и лоялност в отношенията. Не залагайте големи надежди на срещите от този ден. Сили стоящи зад кадър ще се опитват да използват връзките ни в своя полза и интерес. Не споделяйте свои и чужди тайни, не давайте обещания и не започвайте нова връзка. Днес нищо не е такова каквото изглежда. Голяма част от айсберга на отношенията е скрита под повърхноста на завоалирани действия и измамни чувства. Ограничете връзките, които усещате, че ви ограбват. Храната да мине през огън.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един от най-тежките, измамни и ограбващи ви дни за месеца. По възможност си останете у дома. Не се подлъгвайте да участвате в екстремни спортове е състезания. При вас изкушенията са на много нива, но може би най-опасното е изкушението на любовта. Вероятни са изневери. Някой ще изпозва и най-дребния повод да кръшне встрани от семейната пътека. Вероятно е да направите грешен ход, който ще ви доведе до непредвидни разходи и здравословни проблеми. Приберете се рано, ако пътувате. Запалете свещ, окадете дома.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Излизате от лична година тройка, в която е било важно да се внедрите и окопаете в нова среда. През 2018 г отговорностите ви ще нарастват двойно. Някой ще работи на две места или ще се грижи за още гърла у дома.

Неблагоприятен ден за планирано раждане. Не товарете децата си с тежка карма. Денят е слабо енергиен и зареден с тенденция за обсебване. Ще се раждат деца с опасен чар и ум, с артистични заложби и магнетичен външен вид.

Неблагоприятен ден за зачатие. Стойте далече от партньора. Тези деца ще срещнат злото още със зачеването си.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.