Овен
21 март - 20 ап­рил
Съботният ден е благоприятен за консултации, за среща със стари приятели, партньори и съдружници. Добре е да се спазва диета без много течности. На пълнолуние най-лесно се отслабва. В неделя се събуждате с някаква амбиция и претенция, която ще настрои негативно близките и може да провокира негативна реакция. Не взимайте еднолични решения. Скандалите са лош знак и разболяват. Тази вечер ще сънувате сън, показващ проблемите и начините да ги разрешите. На 4-ти подхождайте с разбиране към нуждите на колеги и приятели, за да претендирате за разбиране. Всичко спечелено да се дели поравно. Скритите доходи ще се усетят и отношенията ще се влошат. Препоръчват се физически упражнения, водещи към душевна хармония. На 5-и ще направите успешен ход, може да подпишете изгодни договори и да получите покани, които сте чакали отдавна. Някой се урежда и със зелена карта, друг вече си е купил еднопосочен билет. Вечерта ще се наложите в преговори и спорове. Опонентите ви ще проявят с пълна сила комплексите си, ще се откажат да се състезават и конкурират с вас. На 6-и оставате глухи към нечии молби и увещания. Празник е, но всеки си гони интереса и предпочитанията. На 7-и печелят тези, които не се съобразяват с никого и с нищо. Ден на паяка, плетат се мрежи и интриги. Тази вечер постъпвате наивно и в петък ще си плащате за това. Вероятни са служебни проблеми.
Телец
21 април - 20 май
Предприетото на 2-ри ще носи предимства, късмет и пари, ще помага да намерите по-добра работа и да печелите допълнително. В следващите два дни в хороскопа ви ще се образува кармичен кръст. Вероятно е да водите притеснителни разговори по имотни и професионални въпроси. До вторник абортите са противопоказни. Това пълнолуние противопоставя Луната на Слънцето от вашия знак. Предстоят тежки битки с авторитетите в живота ви. Родителите са на различно мнение и това може да се използва от децата. Не решавайте в момента наследствени спорове и не давайте пълномощно за  разпореждане с делата и притежанията ви. На 3-ти прекалените ви претенции и изисквания може да отблъснат важни клиенти или бизнес партньори. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. 4-ти е чист и светъл ден с хармонична енергетика. Успокоявате топката, постигате нужните компромиси и работата ви потръгва. 5-и е денят, в който ще срещате ледени сърца, ще увеличавате дистанциите с лични забележки и критика, а и тонът на работното място се втвърдява. На Гергьовден оставете друг да се разпорежда, а вие почивайте повече. Тази вечер нищо не обещавайте и не давайте като обет. На 7-и ситуацията коренно ще се промени във ваша полза и интерес. На 8-и печалбите ви ще са максимални, а договорите оптимални.
Близнаци
21 май - 21 юни
Всичко, предприето на 2-ри, ще тръгне с ползи и предимства за вас, ще донесе придобивки за семейството и радост за децата. Препоръчват се публични изяви, пътувания и гостуване на приятно място. Полезно е и всякакъв тип физическо натоварване, организмът лесно се чисти от отрови. На 3-ти смирете прекалената агресия и желание за доминиране. Вероятно е да влезете в конфронтация с близки и колеги, да не проявите разбиране за нуждите на околните и да попаднете в изолация. Всеки дърпа чергата към себе си, трудно се водят преговори и още по-трудно се правят компромиси. На 5-и очаквайте покани и вести, които ще отпушат и най-задръстената ситуация, ще помогнат да извървите с по-голяма лекота пътя един към друг. Добре е до 6-и да направите предложение, да привлечете в личната си орбита хората, които обичате, и да сплотите семейните отношения. След това Венера ще напусне вашия знак и няма да ви е нито до любов, нито до почивка или взаимности. Ще ви притиснат изискванията на момента, ще трябва да се справяте с проблемите на работното място и да търсите начини за допълнителна печалба. Още на 5-и вечерта някаква сянка се промъква в отношенията ви, страховете и комплексите на миналото отново ще ви ограничат. На 7-и чакайте удари под кръста. На 8-и ще намерите начин да спечелите и да направите пробив.
Рак
22 юни - 20 юли
Труден съботен ден за родените в последната декада. От няколко страни ви ограничават и подтикват към нежелан от вас избор. С лекота ви се дава това, което не ви е приоритет за момента, а това, към което се стремите, просто не се получава. Така в неделния ден се събуждате нервни и решени на битки, които няма да донесат нужните ползи и предимства. Змеят на желанията отблъсква истинските приятелства и ви отвежда на места, където не ви е мястото. Към края на деня си давате сметка как стоят нещата и се коригирате. В понеделник проявявате разбиране и лесно постигате примирие. Не действайте директно, заобиколете там, където има ограничение, и продължете напред. Поставете под обсада крепостите, които ще завладеете до дни. Още на 5-и ще получите дългоочаквана покана и предложение, ще се окажете желаният кандидат за дадена служебна позиция или за едно сърце. На Гергьовден започвате с някакво притеснение, но с напредването на деня успявате да се справите. Трудно се напасват семейните връзки, едиповите комплекси дистанцират старите от младите. На 7-и очаквайте изкусително предложение, което е добре да се откаже, да се проверят нещата и да не се бърза с тегленето на кредити или материално обвързване. Вечерта навлизате в проблемен период. В петък чакайте служебни проблеми.
Лъв
22 юли - 22 август
Не пропускайте нито една възможност и шанс в съботния ден. Съдбата ви дава предимства, околните са настроени на вашата вълна, лесно се съгласяват с предложенията ви и поемат голяма част от взаимните задължения. Ще получите по-голяма свобода на действие и ще се договорите с партньори по основните делови и семейни въпроси. Пътувайте, не отлагайте нищо важно за утре. За неделя се очертават пикове в настроенията, прекалени изисквания както от ваша страна, така и от страна на околните, а това неминуемо ще доведе до проблеми, конфронтации и скандали. Желанията трудно се удовлетворяват, никой не отстъпва и не дава предимства на другия. На 4-ти проблемите ще са повече за родените във втората декада. До 5-и на обед не правете аборти. В момента с лекота изхвърляте от живота си хора, предложения и положения, които може да ви бъдат от полза и да ви осигурят нужните защити и предимства в бъдеще. Вероятен е и здравословен проблем. На 5-и не потръгва добре, но до края на работното време ситуацията ще се промени, ще ви потърсят с предложения, ще се окажете търсеният и желан партньор и може да подпишете изгоден договор. На 6-и и 7-и вие определяте правилата, държите се ултимативно и другите се съобразяват. На 8-и преодолявате преградите и постигате целите си.
Дева
23 август - 22 септември
Втори е благоприятен за всяко ново начинание, за делови и лични срещи, за покани и предложения, които ще осигурят защити и права и на двете страни в бъдеще. Трудно ще е, но е добре да спазвате диета. На пълнолуние шлаката лесно се изхвърля. Тенденцията е да получите и намаления при покупки или вложения в недвижимости. Лесно се решават имотни спорове. В неделя се събуждате готови на подвиг, но и на агресивни действия, които може да стресират и дистанцират някого. Не бъдете максималисти, опитайте да удовлетворите желанието на тези, които обичате. В понеделник разпределете точно не само роли и задачи, но и възнаграждението, което зависи от вас. Не поемайте повече ангажименти в желанието да се покажете и да направите впечатление на шефовете. Ще настроите негативно колегите, а и работата няма да се свърши в срок. На 5-и постигате успех, печелите конкурс и се оказвате предпочетени и желани партньори за определена съвместна дейност. На 6-и празникът минава с известна дистанцираност, правите компромиси и се чувствате неудовлетворени. За сметка на това в следващите два дни ще постигнете максималното. На 7-и работете самостоятелно, не си издавайте професионалните и личните тайни. Запазете тайни и печалби само за себе си. На 8-и ще получите изгодно предложение, ще направите важен ход и ще спечелите максимално. Действайте смело.
Везни
23 септември - 22 октомври
Силен и печеливш ден за родените в последната декада. Измъквате се с лекота от наложени задължения и изживявате щастливи мигове. Не оставайте сами тази вечер. Пътувайте, сключете нови договори и направете предложения. В неделя всичко в отношенията ще се окаже предозирано и пресолено. Всеки иска максималното и не е склонен на компромиси. Лесно се стига до скандали и сърдене. Смирете амбицията, не си разваляйте празниците. В понеделник вече сте овладели импулсите, постъпвате дипломатично и печелите предимства. На 5-и с лекота придобивате вътрешна свобода. Чудесен ден за предложениья и сключване на брак. Висшата любов ще ви покровителства. В този ден алкохолът е лош съветник. Вечерта някой ще се опита да ви изнуди, да изкопчи от вас информация или пари. На 6-и лагерите се оформят, усещате къде за вас тупти топло или студено сърце. Бъдете сред свои. В този ден маските падат. Разбирате кой какво мисли и най-важното - какво ви мисли. На 7-и важното уредете до обед. След това не приемайте ултиматуми и заробващи условия. Сключените договори ще са с полза само за едната страна. Не поемайте неприятни задължения за петък. Ще получите покани, които ще ви ограничат и вкарат в преразход на сили и средства. Не замествайте колега, не работете извънредно. Родените в първата декада рискуват повече.
Скорпион
23 октомври - 22 ноември
Препоръчват се пътувания, огледи на имоти и терени. До дни може да направите изгодна сделка. Събрете се и се разберете с роднините, с които делите едно наследство. Благоприятен ден за съвместни инициативи и работа в екип. В неделя Луната навлиза във вашия знак, емоциите ви достигат високи нива, трудно управлявате желанията и взимате решения, без да сте ги обсъдили с партньора. Вечерта не оставайте сами. Това пълнолуние ще ви засегне дълбоко емоционално, ще извади на показ тайни и обстоятелства, които сте искали да забравите. В понеделник не си нарушавайте комфорта. Символ на деня е умереността във всичките й форми и прояви. Търсете примирието у дома и на работното място. Ако в тялото ви се отворят тайни рани, това е знак, че в нещо бъркате и не сте на прав път. На 5-и започвате с хъс и инициатива, но до вечерта ентусиазмът ви се пука като сапунен мехур. Позволявате на страховете от миналото да ви обсебят и да стопират личната ви инициатива. Не си разваляйте празничния Гергьовден, търсете спокойствието и комфорта, а не публичната изява. На 7-и силните на деня потискат слабите. Всичко, което се приеме като разпореждане и закон, ще обслужва шефските интереси. На 8-и направете своя ход и ще спечелите. Преградите са лесно преодолими. И любовта ще бъде до вас.
Стрелец
23 ноември -  21 декември
Очертава се чудесен съботен ден, с пътувания, делови и лични срещи, с възможности да се направят печеливши и за двете страни договорки и да се постигне разбирателство по спорни въпроси. Чакайте подаръци и придобивки. В събота претенциите взимат връх над здравия разум. Трудно удовлетворявате исканията на децата и амбициите на партньора. Ще се наложи да налагате вето, а това ще вгорчи моментите заедно. Смирете недоволството и в понеделник постъпете балансирано. Денят изисква равнопоставеност при сключване на договори. Успехът ще бъде там, където се спазват законите, отсъжда се и се действа справедливо. На 5-и Луната навлиза във вашия знак и среща Сатурн. Аспектът се свързва с едиповите комплекси, с възможността да се преборите със страховете, да излезете от зациклянето и да изиграете картите си по най-добрия възможен начин. Ако не се постараете, пак ще се обвинявате и притеснявате. На 6-и направете разлика между своите и чуждите. Дано чуждите да не се окажат в лагера, който приемате за свой. Откривате лесно неискреността, не продължавайте да се заблуждавате. На 7-и на всички нива се действа зарибяващо. Ден на паяка. Плетат се мрежи, ловят се наивници. Внимавайте при подписване на договори, не се обвързвайте с непознати. Важното отложете за 8-и.
Козирог
22 декември - 20 януари
За вас съботният ден ще донесе притеснения и неудобства. Не рискувайте излишно. Сетивата са изострени до краен предел преди пълнолунието. Не оставайте сами, бъдете с тези, които ви носят радост и удовлетворение. Силните думи и силните миризми оказват негативно въздействие, както и силният алкохол. Слагайте по-малко парфюм. В неделя избухвате, насъбраният негативизъм не може да се сдържи. Скандалите може да ви разделят, притеснят и да ви костват излишни пари. В понеделник бъдете склонни на компромиси. С лекота намирате верния тон и удовлетворяващия всички вариант. Денят е благоприятен за пътувания и продажби на животни. Подсигуряваме агнето за Гергьовден. На 5-и с лекота придобивате лична свобода, действате разкрепостено и се освобождавате от неприятни ангажименти. Не оставяйте нищо неразрешено, направете и предложение. Денят е благоприятен за обвързване, брак и годежи. На Гергьовден всеки получава по заслуги. Съдбата въздава справедливост в отношения, които са важни за вас. Околната действителност е отражение на това, което става в душата ви. Следете знаците на съдбата. На 7-и всичко се преобръща. Очакват ви любовни притеснения и конфликти. Сянката на третия се промъква. В петък ще отхвърлите всички съмнения и ще вземете правилното решение.
Водолей
21 януари - 19 февруари
Съботният ден ще мине чудесно, сред приятели и близки, в среда, в която се чувствате обичани, приемани и желани. Съберете се със съмишленици, насочете мислите си в една печеливша за всички посока и действайте. В неделя прекалената амбиция е вредна. Лесно губите контрола в ситуацията. Може да развалите едно крехко приятелство и съжителство. Не е ден за рискови изяви и каскадьорски изпълнения. 3-ти и 5-и са особено неблагоприятни за аборти. В понеделник не влизайте в скандали и противоречия. В този ден крясъците разболяват. Намалете претенциите на работното място и търсете начин за помирение. Ще се доближите до заветна цел чрез взаимни компромиси, а не с натиск, с поставяне на ултиматуми и скандали. Пети е важен ден за нови начинания. Имате шанс да се преборите със страховете и притесненията, да намерите верния път и да вземете правилното решение. Бъдете сред свои тази вечер, пътувайте към места на сила. Опитайте да се освободите от заробващи връзки. На 6-и прекарайте разделителна линия между свои и чужди. Не продължавайте да се заблуждавате. Едно пътуване ви води на точното място. На 7-и нищо важно да не се предприема. Отложеното за петък ви дава крила, показва верния път и носи успехи в бъдеще. Ще преодолеете всяка преграда. Вечерта си поръчайте сън прогноза.
Риби
20 февруари - 20 март
На 2-ри всичко предприето ще привлича добрата случайност, ще донесе ползи и ще ви освободи от задръжките на миналото. В следващите дни късметът ще върви с вас, ще постигнете с лекота това, за което другите трябва да почакат и да се борят. В неделя празнувайте, време е за танци, за срещи с хора, които ви радват и предизвикват да бъдете по-добри, да обичате, да дадете всичко от себе си. Пълнолунието превъзбужда, приливната вълна вади на бял свят повече деца, може да има бум на раждания дори и у нас. От 7-и и Венера ще ви гледа вече в чудесен аспект от знака на Рака. Затова замислете се за семейство, обвързване и деца. Най-благоприятният ден за брак по любов и предложение е на 5-и. Имате време да помислите и наредите нещата. В понеделник се опитайте да удовлетворите исканията на близки и колеги и след това да работите за своите. Компромисите и дипломатичният тон ще ви помогнат да спечелите. На 5-и важното да се свърши до обед. Вечерта трудно ще се преборите с комплексите на миналото. Родените в първата декада са в по-неблагоприятно положение. На 6-и почивайте в тесен кръг, не си поставяйте тежки задачи. В четвъртък не споделяйте намерения и идеи, вероятни са зарибявания и използване. В петък почти в края на работното време ще направите печеливш ход и ще спечелите максимално.
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.