Овен 21 март – 20 април

 

Нищо важно не предприемайте без нужната подготовка, обсъждане и консултации. Съботният ден прекарайте в близост с хора, които биха ви дали безплатна консултация или пример как да се постъпи при решаването на един или друг въпрос. В неделя ограничете контактите, ако не искате да си имате неприятности с недоброжелатели. Не позволявайте да ви въздействат и вменяват чужди идеи. 30-и е ден на промени и метаморфози. Приемат се нови насоки в социален и личен план, болезнено се усеща липсата на пътеводна звезда. На 31-и постигате максималното в една ситуация, която влачите от доста време. Навлизате в един от обезпечените си и силни периоди. До петък ще получите дължими пари, ще уредите изгодни доставки и поръчки. На 1-и трябва да бъдем особено внимателни с документи и пари. Наглеждайте колата и децата. Все някого ще изпуснете от контрол, но и вие може да се измъкнете от полезрението на тези, които ви контролират. 2-3-и са дни на късмет, успех и постижения. На 2-и тенденцията е всичко да тръгне по вода и да ви изкачи на по-високи служебни позиции. Родените в този ден никога няма да са бедни ще имат и дарба, която ще ги обезпечи. Този петък е най-благоприятният ден в месеца за отваряне на ново заведение и тъговки обект, за покупка на имот, жилище или офис. Обезпечавате семейството и личните си нужди.

 

Телец 21 април - 20 май

 

Всичко, което направите без нужната подготовка в съботния ден ще ви донесе проблеми и неприятности. Въздържайте се от даване на мнения и препоръки, за да не излезете виновни за чужда вина. В неделя се отварят огромни апетити, събуждате се готови на скандал и дано близките ви тушират нещата. Не искайте много, намалете претенциите и до три дни всичко ще ви се даде наготово. Денят е благоприятен за приключване, а не за започване на каквото и да било. Понеделнишки тръгвате с голямата кошница и наистина ще имате шансове да я напълните. Навлизаме в период на реформи и нововъведения. Който се усети пръв и коригира плановете си в синхрон със ставащото в обществото ще спечели. На 31-и бързайте бавно, не се съгласявайте с нечии оферти, а опитайте да наложите и внедрите своите. 1-и преобръща не само мислите и жаланията, но и позициите на доста хора. Ще бъдете свидетели на неочаквани обрати в отношенията, от които ще имате повече ползи и облаги отколкото проблеми. Но ако говорим за истински късмет, печалби и постижения те са скрити за вас в последните два дни на периода. На 2-и сте близо да важен източник на сила, възможности и пари. Подпишете новите си договори, пазарете се и искайте максималното. В петък е добре за покупка на имот, за отваряне на нов бизнес и производство. Действайте бързо.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

В събота може да спечелите от преподавателска и консултантска дейност. Идва време за кондидатстудентските изпити. Явете си или помогнете на някой друг да ги изкара. На 29-и ще си имете повече неприятности и проблеми отколкто очаквате. Нищо няма да върви по план. Ще плащате не само за свои и чужди грешки, но и за удоволствието на някой друг. Идеите ви няма да се възприемат или открито ще бъдат присвоени. Ще попаднете на хора с агресивно мислене и задкулисни интереси. Не вярвайте на никого за нищо. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето, особено ако ви тегли към чуждото или се налага да се взимат стимулатори. 30-и е ден с огромна разрушителна сила. Старото си отива. Губите играта в отношения и връзки, в които не сте се постарали достатъчно и не сте действали убедително. На 31-и може да привлечете последователи и изпълнители за важните си цели и намерения. В този ден не се препоръчва старта на нови инициативи, но нищо не пречи да преговаряте и да ги рекламирате. 1-и е ден на голямата говорилня. Предстоят неочаквани обрати в отношенията с хората, с които смятате да вървите напред. Ще се наложи спешно да търсите съюзници и съмишленици. На 2-и който може и знае как ще изкара големите пари. На 3-и вложете изкараното в покупка на недвижим имот.

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Съботният ден е благоприятен за работа с последователи и ученици. Посетете учителите си. Започнете нов курс за повишаване на личната си квалификация или за предстоящите изпити. На 29-и може да вземете решение за емиграция или промяна на местоживеенето, ако на старото място нещата не ви удовлетворяват. Символ на деня са саможертвата и прошката. Не си отивайте с лоши намерения за бъдещето. Всичко, което приключите в този ден ще ви донесе късмет и ползи. В понеделник ще постигнете значителни успехи, ще получите покани и ще се радвате на разбиране. Реализирайте проект подготвян от доста време. На 31-и ще се окажете подведени и зарибени от хора, на които не бива да се има доверие. Не развявайте като свое знаме чуждите идеи. Но може би най-неблагоприятният ви и рисков ден ще се окаже 1-и, когато съдбата ще ви изпрати неочаквани изпитания, ще ви въвлече в интриги в ситуации, в които рисковете ще са големи. Бъдете особено внимателни с документи и пари. Оставеното без надзор ще стане обект на чужди интереси. Родените около 10 юли са в по-неблагоприятна позиция. Каквото отложите за 2-3-и ще донесе късмет и ползи, ще затвърди позициите ви на работното място и в обществото и ще ви направи ако не богати, то поне проспериращи и актуални в средата ви. В петък може да придобиете имот.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

За родените в третата декада съботният ден ще се окаже доста натоварен, проблематичен и противопоставящ в отношенията с групата, в която се изявявате. Не се опитвайте да раздавате команди, а се подчинете на общата воля. В неделя сте на път да разрушите стари връзки и отношения и дано те вече да са изпълнили предназначението си. Постарайте се нещата да стават по безболезнен начин. Денят се свързва с изгнанието. Някой тръгва на далечен път с намерение да не се връща скоро. 30-и е ден за редактиране на позиции и отношения, които пречат на напредъка и постиженията ви, ограничават контактите или ви разболяват. На 31-и всичко да се прави внимателно и без бързане. До вечерта ще постигнете важна за вас цел. Символ на деня е костунурката и девизът да бързаме бавно, за да напредваме славно. На 1-и съдбата ще извърти номер на конкуретите ви и ще помогне да се внедрите на сигурна и стабилна позиция. В следващите два дни ще работите за чужди интереси и ще пълните нечии сметки. Не се препоръчва да участвате в залагания и да действате хазартно. На 2-и близките печелят чрез вас, а на 3-и и странични хора ще се включат в играта за източване на ресурсите ви. Може да се наложи да прехвърлите наследствен имот на децата или да го продадете. Изгодата във всеки случай ще е за друг, но да сме живи и здрави.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

В съботния ден дайте ухо на всяка информация, но без да предавате нататък. Клюката действа агресивно и в следващите два дни ще ограбва положения и връзки, за които доста сте се старали преди. На 29-и ще имате повече проблеми отколкото предполагате, а за някои от тях няма и да разберете докато не се развият докрай и не ви представят много по-голяма сметка за плащане. Не приемайте чужди съвети, не се поддавайте на съблазни и ограничете максимално кръга от познанства. Не се гневете, не си режете ноктите, не планирайте оперативни намеси и ортопедични процедури. На 30-и ще се окажете във вихъра на промени, които не са съгласувани с вас или стават спонтанно, обърквайки програмата ви. На 31-и печелите, ако водите еднолично играта, ако не приемате сътрудничество и съавторство и си гоните интереса. На 1-и очаквайте внезапни обрати и в най-добе подготвената и съгласувана работа. Ще се ядосвате излишно и може да прекратите някои контакти. Но ако говорим за истински успехи и постижения ще ги имате на 2-3-и, когато Луна и Меркурий ще ви подкрепят от знака на златния Телец. Сключените договори ще са успешни, ще стартирате с овации нов бизнес и може да получите големи поръчки. Подпишете нови договори, тръгнете в нова посока, действайте с мисъл за бъдещето. В петък стартирайте ново производство.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

На 28-и ще ви плащат добре за преподавателска и консултантска дейност. Може да намерите нужните ви ученици и учители. Постарайте се да навлезете в основата на нещата, с които ще се занимавате или ви интересуват. Ще се представите добре на публични изяви и изпити. На 29-и се отварят големите апетити. Не се набърквайте в игрите на големите и по-силни от вас играчи. Засилва се тенденцията към скандали и аванюри. На 30-и ще се решите на крачка разрушаваща статуквото, отношенията и връзките на миналото и на дейности, които вече не работят или са непосилни за вас. Отървете се от всичко вредно и разболяващо отворете си път за напредък и постижения. На 31-и проблемите ще са повече за родените в първата декада. В този ден е добре да се приключва, а не да се започва каквото и да било. 1-и ще коригира планове и намерения в неприятна за вас посока. Може да с окажете в доброволна или принудителна изолация. Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия на 31-1-и. Не е добре и за отстраняване на перде на очите. За родените около 10 октомври 1-и ще донесе повече негативи и неприятности. Може да загубите позиции или важен документ. Отложеното за 2-3-и ще носи пари, ще отваря врати и сърца, готови да ви подкрепят и тръгнат с вас. Планирайте старт на нови инициативи, купете жилище и имот.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

На 28-и научавате болезнени истини, стигате до основата на нещата, които до момента са ви правили нещастни. На 29-и забивате жилото си в тези, които са го заслужили. Някой се изнася, друг притиска конкурентите с искови молби и открити атаки. Ще ви хрумнат идеи, позволяващи да разбиете лагера на опонентите си в живота и на работното място. Символ на деня е крокодила, който не се отказва от никаква плячка. Нищо ново да не се започва, но това което се приключи ще ви донесе ползи и ще отвори пътя на промените. Още в понеделник ще забиете колчето на личния си ентусиазъм на нова позиция и то доста навътре в противниковия лагер. 31-1-и са пробивни и амбициозни дни, в които е добре да дадате всичко от себе си, да обвържете хората, които са ви нужни с договори или обещания, от които не могат да се измъкнат. И като се събудите на 2-и знайте, че ще се охарчите повече отколкото предполагате, ще задоволявате нечии нужди и капризи, а за вашите никой няма да помисли. На 3-и участвайте в брокерска сделка. Купете или продайте жилище и имот. Измъкнете се от опекунство и зависимост. Парите трудно ще ви стигнат, но не теглете кредит. Сега е момента да помогнете на децата или на самите себи си, като заживеете отделно или намерите нужната партньорска връзка. Търсете нов офис и помещение за личното си хоби.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Проученото и научено в събота ще ви помогне в следващите два дни да избегнете тенденцията към кризи в отношенията у дома и на работното място. Търсете консултация от специалист по болните теми в живота ви. Сами може да направите нещо важно за познати и непознати и добре да ви платят. Неделният ден носи проблеми повече за родените в първата декада, но и за другите няма да има прошка, ако нарушат обещания или изневерят. Отнасяйте се много внимателно към чуждите идеи. Не позволявайте да ви провокират, не се гневете, особно по незначителни поводи. С лекота се късат връзки издържали до момента проверката на времето. Внимавайте при преходи в планината, щадете краката. Каквото се развали и повреди на 29-30-и трудно ще се оправи. Предприетото в момента ще зацикли, а приключеното ще ви избави от допълнителни болки, разходи и грижи. Направете инвентаризацията, за която отдавна се готвите. На 31-и стигате до финала на дейност и работа, за която ще ви се плати в следващите дни. Приключете каквото сте обещали. На 1-и направете изненадващ ход. Който изпревари той ще натовари. На 2-и талантите и личното ви хоби работят за вас, а на 3-и намирате нов терен за офис или за семейна почивка. Някой се обзавежда и с нов дом. Не планирайте нищо важно за събота. И най-малката ви изневяра ще се хване.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

На 28-и може да изкарате пари от консултации и преподаване. Придобитите с труд знания се отплащат. За неделя не планирайте нищо важно, не рискувайте и не се събирайте с хора на риска. Който не може да контролира апетити, желания и страсти ще го закъса и ще изпадне под нечие влияние. Не коментирайте идеите си. На 30-и направете бързо реформи и промени на работното място, защото в следващите два дни късметът ще ви напусне, ще зависите от друг, ще бъдете обект на атаки и открита агресия. Понеделнишки забийте колчето на личната си амбиция на нов терен със забрана към другите да припарват до вашата дейност или работен проект. На 1-и нищо важно да не се предприема. Ще се говорят празни приказки. Ако се хванете на една провокация ще страдате и ще плащате. Не е добре за вадене на зъб на 31- и 1-и, както и за лицева хирургия. Въздържайте се от директни срещи, нападки и конфронтации. Родените около 10 януари да внимават на 1-и с документацията си. Нищо не оставайте без надзор и контрол. На 2-и всичко при вас тръгва като по вода и на 3-и носи награди, пари и постижения. Концентрирайте усилията си. Ще постигнете напредък, ще получите изгодни предложения и ще сключите перспективни договори. На 3-и е добре да се стартират нови производства. Подновете и стопирана в миналото дейност.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

В събота постигате максималното в преследване на далечни цели. Проявете щедрост и към вас ще проявят разбиране и внимание. Сънищата ви носят информация за решение на проблемите. Може да немерите ученик, последовател или учител. В неделя ограничете контактите, не искайте много, действайте дипломатично и не участвайте в колективни иницативи. Не сподляйте идеите си, за да не ги видите утре вече реализирани или публикувани. На 30-и е добре да се започнат ремонти и строителство. Заложете здрав фундамент на всичко, което предприемете. Не се скъпете на труд и материали, ако не искате в бъдеще да правите нови ремонти. Не забравяйте, че пестенето е майка на мизерията. 31-и и 1-и ви насочват към реорганизации на работното място и в личния живот. Едното ще помогне на другото. Запознанствата са от особено значиние. Не изпускайте възможноста за пътувания и делови срещи. Някой изпаднал в нужда ще потърси съдействието ви. Взаимно ще задоволите нуждите си. 1-и е ден за въздържание. Не казвайте големи думи, ако след това няма да последват големи дела. Пригответе се за разходи на 2-3-и. В тези дни може да прехвърлите част от имот или пълномощия върху недвижимост на децата си. Уреждате и наемни отношения. Част от дейноста ви поема друг или се включвате в съдружия.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

28-и е ден за наставничество, за учене, за намиране и подбиране на информация и кадри. Във всичко важно се опитайте да стигнете до основата на нещата. Ден, в който може да се изцелим или да намерим брод през блатото на живота. На 29-и Луната навлиза във вашия знак и до вечерта среща Нептун. По-внимателно с идеите, с опиянението и с желанието да се удовлетворяват желанията на сетивата. Лесно се отива към прекалявания, особено при употреба на алкохол и стимуланти. Сексуалната енергия в този ден подкопава не само връзките, но и здравето. Не участвайте в митинги и не ходете в места, където се събират агресивно настроени групи. Не е ден за мач. И в отношенията ще изиграете неприятен рунд на размяна на удари под кръста. На 30-и ще се решите на бързи и крути мерки за защита на територии и амбиции. Ще получите откровение как да реализирате проектите си. Дано си повярвате, защото и други ще ви вярват и ще разчитат на вас. На 31-и слушайте вътрешния си глас, прочистете се от отровите и вредните връзки. До вечерта постигате много. Този ден е благоприятен за приключване, а не за започване на каквото и да било. 1-и е критичен ден за общи събрания и работа в екип. На 2-и всичко важно за вас има тендеция да тръгне като по вода и да донесе ползи. Преградите са лесно преодолими. Чакайте пари и постъпения и в петък.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Франки Мюниц от „Малкълм“ се ожени

Франки Мюниц, който доби световна популярност като Малкълм от едноименния ситком се врече във вечна вярност на половинката си Пейдж Прайс.

Кобилкина отпразнува рожден ден на сина си в Гърция

Сексоложката Наталия Кобилкина вдигна детско парти за първия рожден ден на сина си Филип в Гърция. Към момента семейството на доктор Ко се подвизава в южната ни съседка, от където е родом и нейният съпруг Такис Дретакис.