Снимки

Овен 21 март – 20 април

Личната ви инициатива се отприщва, може да стартирате успешно стопирани в миналото проекти. От днес Меркурий вече ви гледа в благоприятен аспект. Активизира се бизнесът и търговската инициатива. Сега е момента да се решите на крачка даваща нов смисъл на отношенията у дома и на работното място. Ден на реформи, на желание да се промени статуквото, да се излезе от периода на зацикляне и застопоряване. Използвайте този ден за лечения и за активно укрепване на здравето. Включете резервите на пълна мощност.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес е лесно да сложиш точката на един безсмислен разговор, който водиш със себе си или с някой друг. Изискват се реформи, желание да се тръгне в нова посока и да се излезе от зациклянето, което не удовлетворява никого. Този ден се свързва и с фундамента. Нищо не бива да се прави как да е. Заложете здрави основи на бъдещите си инициативи. Говорете с адвокати, ползвайте всякакъв тип консултантски услуги в посоката, в която не сте достатъчно компетентни. Но в любовта и секса не ви е нужна консултация.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят изисква реформи, нов подход в една стара и почти обезсмислена ситуация. Нещо се е променило. Дано сте усетили накъде вървят нещата и да предприемете изпреварващи инициативи. Който остане да чака ще бъде елиминиран от играта. Направете неочакван, но добре премислен ход. Имате достатъчно варианти. Печелят тези, които са в крак с изискванията на момента, а не се опитват да спрат прогреса и задържат статуквото. Ще получите някакво особено вдъхновение за пътя напред и за нещата, които се изискват от вас.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на фундамента. Добре е за ремонти и преустройства, особено ако семейството се е увеличило. Реагирайте изпреварващо на започващите промени. Търсете начин да подкрепите избора на децата, да помогнете на родителите и на себе си с обезпечаващи нивото инициативи. Включете в действие скритите резерви. От днес планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Уредете наследствени дела. Работете с наследен имот или го прехвърлете на децата.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Един дългоочакван ден, в който може да се решите на отдавна замислените промени, да направите крачка в нова посока, към нова работа или лична връзка. Ще се справите с всеки възникнал проблем, ще поставите условията си и ще се радвате на разбиране. А там, където не искат да ви разберат постъпете силово и определете приоритетите. Навлизаме в период, в който старото се руши. Излезте от рамките, които са отеснели не само на вас, но и на децата и близките. Разчупете се, действайте съобразно изискванията на момента.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес заставате на стартовата линия и чакате сигнала за действие, който ще донесе късмет и печалби в следващите два дни. Направете всичко, което може да улесни пътя ви напред, да ви постави в най-благоприятната и силна позиция. Денят се свързва с основата и фундамента. Нищо да не се прави нестабилно. Не пестете от усилия, средства и материали в нещата, които се каните да започнете и на които ще разчитате в бъдеще. Сънищата ви показват дали всичко е наред с връзките и със сексуалната ви енергия.

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден за пренареждане на личния и професионален пъзел. Влезте в час с промените и реформите, които се правят от шефовете и се нагодете към изискванията на момента. Време е да накарате и зависещите от вас да се съобразят с намеренията и исканията ви. Надолу по веригата от подчинително сътрудничество се спускат заповеди и сигнали, а който може да ги разчете и да се съобрази ще се изкачи на нова навивка на личното си и професионално развитие. Ден с огромна преобразуваща сила носеща промени.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Планетата на бизнес контактите и търговската инициатива Меркурий навлиза във вашия знак. С лекота ще задвижите стопирани проекти, ще направите инвентаризация и някаква рационализация, която ще ви даде предимства. Денят се свърва с сновата на всичко, което крепи отношенията, бизнеса и обмена на инфомации. Излизат на яве прикривани истини, които ще предизвикат необратими промени и реформи на различни нива. Време е да се включите в играта, да направите своя ход и дадете нужната оферта.

Р-5

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят завърта колелото на съдбата. Започват предизвикани и непредизвикани от вас реорганизации. Старото се руши. Побързайте да се напаснете на промените и да направите изискващите се реформи, за да не загубите позициите си както у дома, така и на работното място. Променят се и обеществените нагласи. Правят се нови структури, върви се към нови партньорски договори и обединения, които ще изкачат един към върха, а друг ще спуснат на дъното с асансьора на вота на недоверие.

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Ден на голямата подготовка преди активните мероприятия, които трябва да проведете в следавщите два дни. Вървите към нова работа, към предложения и покани, които ще ви извадят от застоя, ще ви привлекат към нов предмет на дейност, нов бизнес и нова лична връзка. Този ден слага край на статуквото, с което по един или друг начин сме свикнали. Промените напират като лавина. Не позволявайте на обстоятелствата да ви застигнат неподготвени, а изненадайте шефове и партньори с нови искания и предложения.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на битка с другите и със себе си. Огромен преобразуващ и променящ живота ни заряд се съдържа в този ден. Не се опитвайте да спрете реформите, а се включете активно в промените, които предстоят. Родените в третата декада ще включат резервите на пълна мощнтост, за да отговорят на изискванияата на момента и на претенциите на околните. Чакайте предложение, което ще сложи край на периода на изчакване и колебание. Не позволявайте да ви стопират хора и обстоятелства, които вече не са актуални.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не пропускайте този ден. Може да се решите на изпреварваща стъпка и ход, с който да направлявате в своя полза настъпващите промени. Дълбоко в себе си усещате, че се изискват реформи, че не може да се продължава постарому и да се притискат околните с изисквания, които не са актуални. Каквото предприемете ще ви измъкне от наближаващата криза и ще постави кандидатурата ви на предни позиции. За утре не планирайте нови инициативи, а приключете със старите. Близките ви засипват с изисквания.

Р-5

П-6

Л-4

К-4

З-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е седмица. Вероятно е да смените работата и средата. Старите приятели и лични връзки остават зад гърба. Обърнете се с лице към промените, опитайте се лично да ги контролирате и направлявате, а не да зависите от тях. През 2017 г. ще вдигнете нивото, ще печелите повече, семейството ви ще се увеличи.

Родените днес ще бъдат инициатори на големи обществени и политически реформи. Те носят прометейска жилка и желание да се промени статуквото. Имата дарбата да въздействат на околните и да насочват избора им в желаната от тях посока. И дано работят за светлата страна.

Заченатите днес ще бъдат добряци, ще имат широко сърце и ще работят за общочовешки каузи. Някаква особеност на тялото ще ги отличава от околните. Може да израснат доста високи и едри.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.