Снимки

Овен 21 март – 20 април

Родените в третата декада може да попаднат в рискови ситуации и да изживеят болезнени моменти. Контролирайте емоциите и гнева. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението и нервните сривове. Пазете се от случайни контакти. Не променяйте плановете си, не тръгвайте към среща с непознати хора на непознати места. Добре е да се спазва диета на всичк и нива. Не си разваляйте спокойствието на никаква цена. Неблагоприятно за старт на нови проекти. Очертава се здравословен проблем. Спазвайте правилата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят тръгва приятно с възможности за приключване на работни проекти, които ще донесат пари и придобивки, както и тенденция за бъдещо финансиране. Ще свършите добра работа и ще подновите договори. С напредването на деня разговорите излизат от рамките на добрия тон и вечерта ще се провокират конфликти както от ваша стана, така и от страна на близки и приятели. Ще ви поставят ултиматуми, ще ви вкарват в празни разговори и в действия, които ще ви усложнят живота и избора в следващите дни.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Движите се към финала на работа и дейност, която ще ви донесе пари, слава и бъдещи творчески ангажименти. Правете странични уговорки на срещите, в които се събирате по определен повод. Нищо ново да не се започва, но това не значи, да не се обсъждат вариантите. Ден на двата съда с жива и мъртва вода. Нещо ще потръгне, друго ще бъде посипано с пепелта на забравата. Намерете време за спокоен размисъл, без странично влияние. Противопоказно е да се бърза и да се пришпорват околните. Всичко да се прави качествено.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на конфликти и опасности по пътя. Родените в третата декада може да си изпуснат нервите, да направят и кажат неща, които друг път не биха си позволили. Нищо важно да не се започва, особено без съгласието на свързаните с него хора или институции. Ще пострадате, ако предизвикате скандали. Водете мъдро играта, не прекалявайте и не позволявайте емоциите да надделеят над разумната преценка. Ако си изпуснете нервите ще съжалявате. Днес сме в състояние да провалим и да се изложим и в най-добрите си намерения.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за представителни срещи, на които ще се отчита постигнатото, ще се раздават награди за добре свършената работа, ще се преценява кой за какво да отговаря и да бъде полезен за бъдещето. Ще откриете отдавна търсената идея или начин да постигнете целите си. Денят се свързва със свещения глупак и с гения, който не отчита момента. Слънцето е в съвпад с ретроградния Меркурий. Този аспект носи проблясъци в мисленето и творческото въображение даващи възможност да се реши стар проблем по нов начин.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тенденцията е родените в третата декада да се нагърбват не само със своите дела, но и с проблемите и работата на другите. Пазете се от случайни връзки. Не приемайте нови оферти за работа и не започвайте нищо ново. Ще се окажете зарибени в начинания, които ще работят за чужд интерес. Може да ви озари чудесна идея, която трябва да запазите за себе си и да доразвиете в бъдеще. Всичко, което приключите до вечерта ще ви донесе признание и пари. Препоръчва се диета, прочистване от всичко вредно в тялото и в душата.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед рискувате повече от необходимото. Лесно може да бъдете провокирани и поставени в трудна позиция на избор. Старайте се да не губите самообладание независимо какво се случва. Не вдигайте тежко, не казвайте тежки думи и запазете добрия тон в отношенията. Следобед ще постигнете с по-малко разходи на енергия, пари и чувства това, към което се стремите. Не започвайте нови начинания, не си насрочвайте първа среща и не взимайте отговорни решения, ако не сте ги обсъдили с близките. Бързайте бавно.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на емоционални изблици в настроенията, които може да ви накарат необмислено да смените посоката и да предприемете действия, които ще ви наранят или ще предизвикат неприятности за семейството ви. Новите ви начинания ще взимат неочакван обрат, ще ви нарушават комфорта и ще работят за чужди интереси. Не позволявайте да бъдете яхнати и опитомени. На всички ни е даден свободен избор, но точно днес не избирайте нищо. И Робинзон Крузо е имал избор преди да си опитоми папагал и козичка.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Днес е точният съвпад на Слънцето с ретроградно движещия се Меркурий. Ориентирайте се към приключване на отдавна движени проекти и начинания, които ще ви донесат пари, почести и слава. Кажете каквото трябва да се каже, изпълнете каквото сте обещали, сложете в ред отношенията си с околните. Не осветлявайте идеите си преди да ги осъществете или да ги патентовате и защитите законово. Не планирайте раждане със секцио. Днес да се раждат деца с нестандартна ориентация и още по нестандартен поглед в живота.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков и опасен ден за родените след 10 януари. Не предприемайте нищо важно, особено ако смятате да разчитате на него в бъдеще. Лош ден за нови инициативи и запознанства. Не проявявайте никаква активност, дори и да ви критикуват за това. Всеки ваш напън ще бъде използван и пренасочван в посока на чужди интереси. Изолирайте се от околните, отложете за следващите дни пътувания и делови срещи. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите. Довършете обещаната работа и не поемайте нов ангажимент.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените в последните дни на зодията ще извлекат ползи от работата, която ще свършат самите те или екипът, в който се изявяват и работят. Днес целта е лесно постижима. Но за родените в началото на зодията ще има проблеми, особено в обедните часове. Вероятно е да влезете в капани, да се предоверите и да оберете негативите, когато други двама се карат и спорят. Пазете се от случайни контакти и запознанства. В живота ви може да се появи метеор на страстта, който ще изпепели всички досегашни връзки. Не е ден за запознанства.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Останете където сте, не правете крачка към нови хора, нови дейности и нови договаряния, независимо с какво ви зарибяват. В края на работното време ще извлечете ползи от деловите разговори и от работата, която ще представите като довършен проект и задача. Шефовете ще са доволни и ще ви наградят. За рибите-баламурници наградата ще е във вид на нова работа, която не е добре да се приема или поне не в такъв вид. Пазарете се, отложете преговорите за следващите дни и ще извоювате повече екстри.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Предприетото ще носи ползи за бъдещето. До края на годината подпишете по възможност още един договор. Не отклонявайте покани, пътувания и делови предложения. 2018 ще бъде за вас година на инвентаризация на връзките. Някои ще приключат, други ще се затвърдят и ще донесат пари и ползи.

Родените днес са деца с нестандартна ориентация и още по нестандартен подход в живота. Ще бъдат прекалено емоционални и избухливи. Съвпадът на Слънцето с Меркурий в хороскопа им е аспектът на лудия гений, който може да избави или провали света.

Заченатите днес ще се играчка в ръцете на случайността. Ще имат забавени реакции и добронамерен нрав, но често пъти други ще решават нещата от живота им. Ще наследят семейна дарба, но и наследствено заболяване.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Самоук резбар украсява дървета

Самоук резбар от курортното градче Павел баня вече втора година разкрасява обречени на гибел дървета в местния парк.  Кукерска маска и  шевици са украсили дънера на изсъхнала липа, върху тезгяха на 35-годишния Диян Ненов е легнала вече заготовката за следващата му рожба.  Приятели на младия мъж, който работи като администратор в „Булсатком“ са публикували в социалната мрежа Фейсбук десетки клипчета, от които  се вижда как се раждат …съновиденията.

Рицарите от Sabaton проговориха на български

Рицарите от шведската група Sabaton проговориха на български. От 25-метровата внушителна сцена се чуха репликите „буба лази”, „караконджул” и „чудесни сте”, както и „благодаря, Пловдив!”. Последното бе изписано и на латиница на финала на близо двучасовия концерт на рок гигантите, с които започна тридневният празник на рока край Гребната база Hills of Rock.

Ива Караманчева и Георги Михалков – любов за 9 живота

Когато двамата се венчават, той й обещава, че ще бъдат заедно и в следващите девет живота. Тя пък и досега има чувството, че са се срещали в някой предишен, защото без да са изговаряли важните неща, те се осъществяват, сякаш са ги планирали внимателно по-рано.