Снимки

Овен 21 март – 20 април

До обед се изолирайте от околния шум, изградете си защити спрямо тези, които напират да влизат в личната ви територия, да изискват и да претендират за действия, с които да защитите и техния интерес. Не се намесвайте в играта, особено ако не се играе по правилата. От обед енергийният ви потенциал нараства. Лесно може да си извоювате повече екстри, лична и финансова самостоятелност. Представете се ярко каква посока ще следвате и не се отклонявайте от целта. Направете промените, които ще улеснят бъдещи пътувания и гостувания.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Не бързайте да търсите срещи, да преговаряте с шефове или бизнес партньори до обед. Енергетиката е неблагоприятна, нещата може да се развият във вреда за двете преговарящи страни, така че трети лица да имат полза от съвместната ви работа. Каквото отложите за следобед ще тръгне много по-добре и ще се развие успешно в бъдеще. Енергията ви нараства непрекъснато и до вечерта може да постигнете максимума в нещата, които сте определили да свършите. Каквото остане недовършено утре ще се приключи с лекота.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

От сутринта започвате с проблеми и конфликти още преди да сте стигнали на работното място. Допускате намеси в избора си и може да станете проводник на чужди интереси. Подлагайте на проверка представените идеи и информации. Може да нарушите закона с избора, който правите поради некомпетентност. Към обед ще се отървете от една грижа, но друга се задава на хоризонта. Спазвайте традициите, не се захващайте с неща, които още не са внедрени и изпитани. Доверете се и на изпитаните хора в живота и работата си.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Сутринта направете крачка назад, за да може да направите две напред в изявата и личната си амбиция следобед. Опитайте да се нагодите към нечии претенции и да постигнете примирие в исканията. Енергията ви ще се отпуши, ще постигнете до два дни повече от набелязаното. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще постигнете каквото ви е нужно. В този ден е добре да се започне строителство, ремонт или някакво подобрение в дома и на работното място.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед както и да постъпите ще работите за чужди интереси и ще се охарчите излишно. Следобед навлизате във високо енергиен период, който ще ви помогне да постигнете максималното възможно в ситуацията, в която се намирате. Нечия идея или протекция ще ви послужи като трамплин на личните стремежи и амбиции. До вечерта поне една важна връзка ще се осъществи, а това ще помогне да затворите производствения си цикъл. Ден за преустройствени дейности, които разширяват възможностите за печалба и личен просперитет.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

За да свършите своята работа, трябва да отделите време и за чуждата. Вероятно е да се заемете с ремонти, с изостаналата работа на колеги и шефове и с неща, с които близки и приятели не успяват да се справят. Вашата работа може да изостане. Ще бъдете критикувани и някой ще се опита да ви измести. Не споделяйте планове и намерения. Днес и утре не е препоръчително да работите в екип и да се осланяте на нечие съдействие. По скоро вие ще работите за чужда кауза и интереси. Пазете свои и чужди тайни.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Контролирайте емоциите, вървете в посоката, която сте си избрали, без да обръщате внимание на коментарите отстрани. Към обед сте близо да важен източник на сила. До вечерта ще свършите много добра работа и ще постигнете това, което в началото на деня е било невъзможно или е предизвиквало колебания. В този ден всеки може да намери своя извор на вдъхновение. Запазете в тайна съюзите и преговорите, които водите. Не афиширайте и предстоящите си намерения и връзките, които смятате да осъществите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Напредвате бавно, срещате опозиция в началото на деня, както и опити да ви изтикат от печеливша позиция. До края на работното време ще намерите начин да елиминирате конкуренцията и да постигнете набелязаното. От днес на обед до утре на обед може да подпишете важен договор, който да ви доближи до основен за вас източник на ресурси. Може да спечелите конкурс и да прокарате идеите си пред шефове и комисии. Много неща в тези дни ще се правят тайно и ще изискват спазването на определени условия.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Бъдете внимателни. Днес много хора и фактори ще работят срещу вашия интерес или поне ще се опитват. Всичко, което споделите ще бъде използвано, а някой ще си препише и авторското право над идеите ви. Нищо да не се споделя. Първо подпишете договорите, а после разкривайте планове и намерения. Вероятно е да изпаднете от една класация поради нелоялна конкуренция. Родените в третата декада са на път към тайни съюзи и договаряния. Правото в играта е на по-силния. Дано сте негов съюзник.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

От голямо значение сутринта е умението да контролираш емоциите. Успявате да овладеете играта на нерви и да накарате другите да споделят важна за вас информация. Опитите за въздействие върху вас няма да успеят. Втората половина на деня е много по-успешна и продуктивна. Може да направите изгодна сделка или да получите мястото, за което отдавна кандидатствате. Заемете се с благоустройствени дейности, вадете документи и разрешителни за строеж. До утре уредете неотложната работа, после нещата ще зациклят.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Има време да мислите за другите. Този ден изисква да работите изключително в посока на семейния интерес, да направите някои подобрения в дома и да улесните избора на децата. Представете си възможно най-ярко тази линия на поведение и действие, която трябва да следвате и не позволявайте да ви отклоняват. Отложете за следобед важните делови разговори. Подпишете следобед новите си договори или отложете за утре сутрин. Включва се каналът на кармичната родова памет. Спазвайте семейните традиции.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен ден за родените във втората декада. Ще ви осенят чудесни идеи, ще намерите начин да прокарате замислите си на събрания и конкурси. Изискването е да не споделяте много, да държите ключа на идеите си в тайна, за да не се възползва някой друг. До обед се очертават опити за манипулация. Ако запазите присъствие на духа до края на работното време ще намерите начин да постигнете каквото сте замислили. Днес и утре може да направите първа копка на нов строеж или на едно ново бъдеще за вас и децата.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Излизате от лична година тройка, която е позволила да влезете в нова среда, да ви повишат или да започнете нова дейност. През 2018 г ще имате по-голямо натоварване, ще отговаряте и за още някой в дома или на работното място. Личната ви отговорност ще нараства, а изборът ви ще е ограничен докато не изпълните поетите ангажименти.

Родените днес до обед са подвластни на въздействието на негативите на средата. Ще водят битки за защита на идеи и авторски права. Родените следобед ще постигат нещата с лекота и ще бъдат защитени от родовата карма.

Неблагоприятно за зачеване до обед. Тези деца може да наследят генетична родова обремененост, а и ще плащат сметките на родителите си.

Заченатите следобед ще получават подкрепа от предците си и ще наследят артистична дарба.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дъщерята на Джако призна, че е бисексуална

Парис Джексън, дъщерята на Краля на попа Майкъл Джексън, е бисексуална. 20-годишната актриса, която от доста време свързват с красавицата Кара Делевин – сама призна пред феновете си, че е привлечена и от двата пола – както мъже, така и жени, но не иска да си слага сама етикети.