Снимки

Овен 21 март – 20 април

До обед ограничете до минимум страничните контакти. Не позволявайте да ви влияе чуждото мнение и съвети и сами не давайте такива, ако не са ви ги поискали. Следобед енергийният ви потенцал нараства, може да свършите много добра работа у дома, да направите някои ремонти и да се отдадете на заслужена почивка. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Ще ви стигнат силите и за едно признание, което някой отдавна чака от вас. За неделя не планирайте тежки физически натоварвания и рискови пътувания.

Телец 21 април – 20 май

Не започвайте нищо ново и важно до обед. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате или нямате достатъчно информация. Отложеното за следобед ще тръгне по правилата. Срещите ви до вечерта ще помогнат да стопите ледовете и да направите едно признание, което сами не сте очаквали от себе си. Навлизате в силен период. Някой ще събере сили и смелост и ще направи предложение, друг ще започне ремонти и преустройствени дейности, които ще улеснят живота му и този на половинката.

Близнаци 21 май – 21 юни

Не са изключени конфликти и семейни войни. Луната от вашия знак е в опозиция на Марс, а и планетите от Риби допълнително утежняват положението. Смирете амбициите, постарайте се  да не предизвиквате и да не подклаждате конфликти. Очертава се и компроматна атака. До обед може да направите грешен ход и да развалите отношения градени с години. С напредвенето на деня обстановката постепенно се нормализира, но някакво неприятно и дразнещо чувство остава. Здравето е нестабилно, обличайте се добре.

Рак 22 юни - 21 юли

Поспете повече, ако може да си го позволите. Сутринта е рискова за контакти в мрежата, за провеждане на важни лични и делови разговори. Очертават се опити за натиск и манипулация. Следобед работата ви спори, може да започнете ремонт или да свършите много добра работа за дома и близките. Ще ви се отрази добре и смяната на един вид труд с друг. Не рушете, а градете. Срещите ви до вечерта носят важна информация, която ще ви помогне да избегнете някои неприятности очертаващи се в следващите дни.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес ще възникне допълнителна работа, която не сте предвидили. Добре е за пътуване и преместване на ново място. Очартават се две посоки, които водят към две съвсем различни места. Но и в двете от вас ще се изиква повече работа и допълнително физическо натоварване. Дано работата и срещите ви доставят удоволствие. Добре е да предприемете стъпка към нов начин на живот, да направите промени, да елиминирате дразнител, който от доста време пречи и създава проблем. До обед ограничете контактите.

Дева 23 август - 22 септември

Тежък и рисков ден. В хоросокпа ви действа кръст на планетни сили. Нещо ще се обърка, а друго ще излезе от контрол. На прага сте на опасни връзки и въздейстивя, които ще ви вкарат в дългове и в неприятни отношения. Поне до обед не влизайте в мрежата, изключете телефона и се постарайте да не приемате като чиста монета чуждото мнение или предложение. Зад всеки контакт и обаждане ще има скрити мотиви и желание да бъдете използвани. Работете на свой терен и със свои средства. Сами си направите ремонтите, не ви трябва майстор.

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед не се затормозявайте с ангажименти и обещания към непознати или хора, които и друг път са ви затруднявали. Изградете си защити от агресивната чернота наоколо. Препоръчва се работа или почивка в тесен семеен кръг. Контролирайте чувствата. Децата оказват натиск и изискват някакво подобрение или инвестиция в дома. Енергията ви нараства заедно с   отговорностите. Близки и роднини ще помогнат. Някой ще получи пари, друг ще привлече няколко работни ръце и работата бързо ще се отхвърли.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Началото на деня не е по вкуса ви. Очертават се намеси и притеснителни разговори. Следобед сте близо до важен източник на сила и ресурс. Някой гостува на родителите си и получава нужната дотация и финансова инжекция. Сега е момента да посетите местата, в които винаги сте се зареждали. В този ден всеки може да намери своя таен и явен източник на сила и подкрепа. Навлизате в успешен период. До два дни ще получите повече от нещата, които сте планирали или за които сте мечтали. Неприятностите бързо ще се уредят и забравят.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Намалете натоварването, не започвайте нищо отговорно и важно сутринта. По незначитени поводи може да избухнат скандали. Марс от вашия знак сключва негативни аспекти. В отношенията ви с близки и приятели доминират непримиримост и неразбиране. Бъркате, ако намесвате трети лица в конфликта или си търсите извинение за отсъствията. Нищо не бива да се разрушава в този ден, а по възможност да се гради и надгражда. Проявете максимална дипломатичност и разбиране и дано и вас се опитат да приемат и разберат.

Козирог 22 декември - 20 януари

Ако отложите деловите срещи и приятните моменти за следобед ще имате повече късмет и ще получите лично удовлетворение както от почивката, така и от свършената работа. Пътувайте към места на сила. Направете така, че да се чувствате удобно у дома. Ще ви е нужно презареждане за следващите два трудни дни. Сега е момента да организирате семейния си живот и дейноста си по нов начин, за да имате по-малко разходи и проблеми. Направете размествания и ремонти. Насочете усилията си към благоустройството на дома и офиса.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес имате два варианта. Да отидете на приятно, зарежащо и релаксиращо място или да се постараете да направите дома си такова място. Не бързайте с избора и не позволявайте странични фактори да ви влияят. Част от успеха е срит в това да си извоюваш лична независимост и да правиш това, което подсъзнателно усещаш за правилно. До вечерта може да спечелите близък за съдействие и подкрепа и да обедините усилията си в името на обща цел. Постарайте се да разберете мотивацията, която движи околните към вас.

Риби 20 февруари - 20 март

Тежка сутрин, всеки тегли чергата към себа си. Очертават се конфликти с децата и половинката. И родителите ви допълнително утежняват ситуацията в желанието да дават препоръки. До обед трудно ще избегнете конфликта и дано следобед намерите своето място за почивка и релакс. Занимания с личното хоби ще ви се отразят добре. Проблемът е, че някой ще се опитва да ви насочва към неща, които смята, че са подходящи за вас. Вечерта може да откриете своя спасителен оазис. В следващите два дни ще се радвате на късмет и любов.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е еденица. Всеки старт ще е успешен, правото и закона ще са на ваша страна. Може да намерите по-добра работа и да подпишете изгоден договор. Стартирайте нова инициатива. Сега е момента за внедряване в нова среда тук или в чужбина. Заложете здрав фундамент за бъдещето. Окопайте се стабилно на новото място. Вие сте на ход.

Родените днес носят в себе си активен творчески заряд, който може да се превърне в агресия, ако не намерят благоприятна почва за развитието му. Притежават безспорен талант, но всичко ще зависи от това в каква среда ще попаднат.

Неблагприятно за зачеване до обед. Ще се раждат деца с тежка карма. Заченатите следобед ще бъдат тясно свързани с рожденното си място и трудно ще го напуснат. Ще получават видима и невидима подкрепа от предците си.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.