Снимки

Овен 21 март – 20 април

Чака ви една вдъхновена, но напрегната седмица. В събота не бива да се отива в крайности, да товарите себе си и околните с много задачи. Добре е всичко да се дели поравно - както радостите и приятните моменти, така и отговорностите и семейните задължения. В противен случай скандалите са неминуеми. В неделя ще има за какво да се почерпите. Уредете среща с приятели, идете на приятно място, релаксирайте. Следобед внимавайте при пътувания, рисковете нарастват. Не се прибирайте по тъмно. В понеделник на работното място може да започнете със скандал, който ще ви накара да помислите за нов подход, за нов начин и метод на работа и действие. На 6-и животът и отношенията ви с околните може да претърпят генерална трансформация. Едно обаждане и получена информация ще ви накарат да предприемете решителни действия. Вечерта Венера и Меркурий навлизат в Овен, а това ще препрограмира поведението ви, ще ви помогне да водите успешни преговори, ще активизира сетивата и умствената ви дейност. Ще намерите изход от всяко положение още на 7-и, когато в живота ви може да се появи неочакван благодетел. В този ден няма преграда, която да не можете да преодолеете. Вечерта си поръчайте сън. В четвъртък може да подпишете изгоден договор и да си осигурите странични доходи. На 9-и направете консултация със специалист в интересуващата ви област.

Телец 21 април – 20 май

На 3-ти намерете време за разтоварване и релакс. Пътувайте, посетете места и хора, които ще ви помогнат да релаксирате и да се чувствате приятно. На всички нива върви програма за прочистване от натрупаната шлака в тялото и в душата. Добре е да направите и посещения на добра воля и да прекратите семейни вражди. Празникът трябва да ни обединява, а не да ни разединява. Не е ден за ежби. В неделя канете гости и гостувайте. Всяка получена информация ще ви е от полза. Добре е за срещи и контакти. Намирате майстори и бъдещи спонсори. На 5-и ще видите някого в истинската му светлина. Това е денят, в който маските падат, правят се преустройства на работното място и се показва кой на кого държи и защо. На 6-и и 7-и бъдете внимателни. Луна и Юпитер ви гледат в опозиция от знака на Скорпиона. Да не се работи в посока на имотни делби. Публичните ви изяви няма да минат на ниво. Някой ще бъде освиркан. Тече програма за обединяване на конкуренцията. Добре е на 7-и да се явите на изпити и конкурси. Имате шанс да прескочите всяка преграда, стига да сте подготвени и да се напънете малко повече. Телецът или работи като вол, или се излежава като свещенна крава. На 8-и се концентрирайте над най-важното, чака ви лична и творческа победа. Пътувайте, уредете си среща с бъдещи спонсори, снабдители и мениджъри. Всичко научено на 9-и ще ви е от полза.

Близнаци 21 май - 21 юни

Основното изискване в съботния ден е да не се нарушават балансът и хармонията в отношенията между хората и институциите. Символ на този празничен ден е човешката душа. Мислете повече за неща, които възвисяват духа и стимулират чувството за съпричастност. Да не се отива в крайности. В неделя не губете чувството си за мярка и не коментирайте излишно. Дава ви се предимство и възможност да се изявите, но това не бива да става за сметка на някой друг. Ден на виното и камбаната. Ще имате повод да почерпите, ще срещнете хора, които трайно ще останат в живота ви и може да го коригират в по-добра посока. 5-и е ден на голямото преобразяване. Всеки е с маска, но някой ще я загуби в блъсканицата на интереси и ще покаже истинското си лице. В този ден се получава по заслуги. На 6-и се движете внимателно, проверявайте всяка информация, преди да реагирате. Не подписвайте нови договори и не сключвайте брак. Лош ден за обвързване и поемане на ангажименти. На 7-и ще постигнете важна за вас цел, стига да не се разпилявате в действията си, да сте последователни и решителни. Добре е за преговори с евентуални спонсори и благодетели. На 8-и предстоят промени и пътувания, договаряния, които ще създадат проблеми с досегашните ви партньори. На 9-и ставате обект на словесни нападки и агресия от две страни.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота всички празнуваме, но и сълзи ще има, ако не се стремите да умиротворите обстановката. Не търсете повод за конфликт. До понеделник ще изживеете мъчителни мигове и ще попадате в проблемни ситуации, които ще ви костват повече, отколкото предполагате. Нека и в неделя не ви напуска чувството за мярка. Намалете контактите, не рискувайте с пътувания при неблагоприятни условия. Приберете се навреме и за понеделник не планирайте важни делови разговори изискващи взаимна честност и отговорност. 5-и е денят на големия маскарад. Нищо няма да е такова, каквото изглежда. Ще срещате ледени сърца и колкото и да се нуждаете от подкрепа, трудно ще я получите. 6-и е ден на зарибяващите програми. Може да се изхитрите и да завладеете нечий ум и сърце с идея, работеща повече за вас. Другият ще се усети и ще ви „върне топката”. Навсякъде се плетат мрежи, не е време за първа среща и първа целувка. Каквото отложите за 7-и, ще мине много добре за вас, ще ви донесе късмет и ползи и ще помогне да преодолеете всяко препятствие по пътя. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Лесно се отдава енергия. Добре е да се водят преговори и да се подписват нови договори. В живота ви ще се появи спонсор. И на 8-и няма да изостанете от играта и ще уредите изгодна сделка. 9-и ще даде предимства на тези, които са си научили урока.

Лъв 22 юли – 22 август

На 3-ти сте балансьорът в отношенията. Доказвате се като лъв, координирате и усмирявате околните. Този ден изисква всичко да се дели поравно, да не се превишават права и да не се мисли само за интересите на малка група хора. В неделя е ден за гостуване, за приятелски сбирки, за хапване и пийване. На маса ще решите важен въпрос. На 5-и определяте дистанциите. Този ден е свързан с преобразяването, с възможността да коригирате поведението и представите си и да постъпите както ви харесва. Ще елиминирате конкурент след двустранна компроматна игра. Ако не сте добре подготвени, знайте, че на 6-и ще ви върнат удара и ще трябва да се готвите за отбрана или ново нападение. Ще се разменят остри реплики в мрежата. От 6-и Меркурий и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Ще получите прозрение, ще кажете точните думи на точното място и в следващите дни това ще ви осигури предимства. На 7-и проблемите ще са повече за родените около 10 август, особено при публични изяви и участия в конкурси. Трудно ще спечелите битката, но до два дни може да спечелите войната. Отложеното за 8-и ще донесе ползи, ще ви даде криле, шанс за по-добра работа, договор и връзка, която ще промени правилата на играта във ваша полза и интерес. На 9-и играйте роля на консултант и съветник. Ще имате полза от всяка информация.

Дева 23 август – 22 септември

Прояви на завист и агресия в съботния ден водят до освиркване и падение. Прочистете мислите си, радвайте се и почетете празника. В този ден кръвта се обновява, мислите текат гладко. Може да кажете и да направите това, за което преди не сте намирали думи и начини. В неделя лесно придобивате липсващата ви вътрешна освободеност. Чудесен момент за нови начинания, за гостуване, за срещи с приятели и близки. Ден за годежи и сключване на брак по любов. Висшата любов ще ви закриля и покровителства. На 5-и е време да се огледате, да се откажете от вредни навици и инстинкти. Ако сега не успеете, имайте предвид, че 17 март е най-благоприятният ден в тази година за отказване от вредни навици и привички, така че подгответе се. На 6-и ще имате вдъхновение и нужното дар слово, за да привлечете някого и да го поставите под зависимост от личните си цели и интереси. В живота Девата се изявява повече като изпълнител, отколкото като шеф и разпоредител, но този път може да ви се получи. 7-и е ден на голямата ви лична победа. Поне в една посока ще завоювате предимства, ще постигнете каквото сте замислили и ще се радвате на победа. Денят е магичен, вечерта си поръчайте сън прогноза. На 8-и битките ще са тежки, но ползите големи. Ще постигнете важна цел, но в петък лесно ще се предадете и ще работите за чужд интерес. Дано поне ви платят.

Везни 23 септември – 22 октомври

3-ти е ден за прочистване на всички нива, за светли помисли и надежди за едно по-добро бъдеще за всички нас. Не бива да се отива в крайности. Движете се в средата на реката от възможности, където движението е най-силно. Не правете важен избор към някой от бреговете. Ден за размисъл и концентрация. Дайте шанс на всяка благоприятна възможност да се случи и не се самоограничавайте. Луната навлиза във вашия знак и носи промените, които чакате. Нищо няма да става по лесния начин. Подгответе се за лична и професионална революция. В неделя чакайте покана, която може да ви скара с един и да ви приближи към друг. 5-и поставя всеки пред огледалото на неговите възможности. Не оставяйте друг да води в играта. Преговаряйте и поставете условията си. 6-и е ден с неприятни и обсебващи моменти. Вечерта ще е напрегната. Може да попаднете в мрежи за наивници и да ви притиснат с компромат. От този момент Меркурий и Венера навлизат в знака на опозицията ви Овена, а това води до известно зацикляне в преговорите, които водите. Ще се оставите някой да ви убеди в нещо вредно и неблагоприятно за вас и кариерата ви. 7-и ви дава шанс да прескочите преградите. Търсете спонсор. На 8-и сключете нов договор, направете големи покупки и вложения. На 9-и потърсете защитник, проведете консултации по спорни въпроси. Всичко научено ще ви е от полза.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден е повече за уединение и смирение, отколкото за публични и светски изяви. Полезни са спокойни разходки и разговори. В този ден крясъците разболяват. Почистете дома, прочистете и мислите си от насъбрания негативизъм. В неделя ще имате повод за веселие и радост. Ще ви търсят стари приятели, а тези, които сключат брак в този ден, ще се радват на дълъг живот и семейно щастие. Ако тази вечер сънувате приятен сън, това е знак, че успешно се реализирате в творчеството и в любовта и скоро ще се сдобиете с наследник. 5-и преподрежда приоритетите. Всеки мисли за себе си. Личните дела доминират над професионалните. Ден, в който се получава по заслуги. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Чакат ви три силни дни, в които може да постигнете много и едно по едно да изкачите стъпалата към успеха. 6-и е ден на мрежата. Може да убедите някого да ви служи, а друг ще привлечете в прегръдките си. Печелят лукавството и силата. Някой ще се уреди с имот и собственост на ниска цена. На 7-и сте в стихията си, взимате каквото ви трябва и не питате. Ден на орела, плячката е набелязана. С действията си в този ден може да се издигнете високо в служебната йерархия или да намерите подходящата и добре платена работа. На 8-и сключете нов договор и направете отдавна подготвената сделка. На 9-и се смирете, търсете нови информации и консултации.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Утрото на 3-ти е забързано и разбалансирано, но с напредването на деня навлизате в едно по-спокойно и ведро русло. Доставете радост на себе си и близките. Релаксирайте, празнувайте в приятна компания, не позволявайте на негативните мисли да ви отровят щастливите моменти. Денят е свързан с душите ни, с мислите и надеждите за един по-добър живот. В неделя всяко ново начинание ще е успешно и ще тръгне по план. Чудесен ден за веселие, за годежи и брачни церемонии, които ще бъдат покровителствани от висшата любов и божествена подкрепа. На 5-и всеки на своето ниво ще се преобрази, ще смени макиажа, ще постави маската, с която иска да го възприемат другите. Постарайте се да видите какво стои зад външната форма, за да не направите грешен избор. На 6-и ползата е за тези, които стоят в мрежата, които са добре информирани и наясно с новите технологии. Все пак не забравяйте, че това е денят на паяка, който ще улови заблудените мухи в перфектната си мрежа от завоалирани действия и лъжи. Работете със свои средства на собствен терен, не се обвързвайте прибързано. На 7-и и 8-и е време да направите своя силен ход и да постигнете максималното. Това са дни, в които преградите са лесно преодолими, а осъществените връзки - полезни и обезпечаващи. Време е за нови договори. В петък е време да посетите и учителите си.

Козирог 22 декември – 20 януари

3-ти е ден на душата и на светлите помисли. Дори и не си помисляйте да ходите на лов, особено за пернати. Да не се убиват птици и мечти. На път сте да провалите една ведра и светла за вас връзка с некоординирани действия и отсъствия в момент, когато сте нужни на другия. В неделя внимавайте при пътуване. В хороскопа ви действат тежки аспекти. Не е нужно да се правите на герой. Не вдигайте тежко и не започвайте тежък ремонт сами. В този ден се освобождават неконтролируеми енергии и желания, които може да ви причинят болки и неприятности. Внимавайте с алкохола. На 5-и опитайте да се видите отстрани. В този ден всеки е заслужил своето огледало. Вероятни са неприятни разкрития за действията на близки и колеги. И така, както е тръгнало, на 6-и може да направите грешен ход и да се обвържете с неточните хора. Не теглете кредит и не поемайте нов ангажимент, особено към непознати. Лъч светлина за вас носи 7-и, когато може да намерите подкрепа и спонсор и да решите поне един проблем. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете. Не се разпилявайте, карайте нещата едно по едно. На 8-и може да се решите на важен ход и да привлечете нови партньори. Ден за изцеление, намира се лек за тежка болест. В петък търсете точната информация, консултация и скритото знание. Печелят знаещите и можещите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Започвате с тридневен силен и творчески период, в който ще се радвате на приятни моменти, на срещи с приятели, на подкрепа и съдействие от неочаквани места и дори от хора, които не познавате добре. 3-ти е празничен ден за нашите души. Движете се оптимистично, помагайте и на околните да си върнат духа и самочувствието и сами ще се радвате на подкрепа. В неделя е ден за приятелски и светски сбирки, за брак и годежи, за всякакъв тип обвързване и перспективни запознанства. Ще доминирате в средата си, ако не губите чувството за мярка. 5-и е ден, който ще ви откаже от една илюзия, но това ще помогне да редактирате отношенията си и да сте по-внимателни в избора. Животът ви дава възможност да отделите приятелите от враговете. Проблемът е, че упорито си затваряте очите за грешките на другите, а това ще ви доведе в следващите два дни до големи неприятности. 6-и е ден на опасно зарибяване и въздействие, което може да ви окажат случайните ви познанства. Работите за без пари и за чужд интерес. Не уреждайте имотни и наследствени дела, не се обвързвайте с нова работа. На 7-и по пътя ви има прегради, които ще ви забавят, но не бива да ви отказват от намеренията. Денят е магичен, а вечерта ще сънувате пророчески сън. На 8-и пътувайте, уредете покупки и вложения. На 9-и ще спечелите като консултант и посредник.

Риби 20 февруари – 20 март

Не си нарушавайте комфорта в съботния ден. Безцеремонното поведение да се изключи напълно от общуването ви с околните. Денят изисква и дава една задушевна атмосфера и надежди за нещо по-добро за всички нас. В неделя получавате вътрешна освободеност и желание да се повеселите, да прекарате приятни моменти с приятели, да си доставите удоволствия на сетивата. Връзките ни в този момент ще бъдат покровителствани от висшата любов. Чудесен ден за годежи и брак. Скоро няма да има такава подходяща неделя за обвързване. В понеделник мислим едно, а става друго. Истината е дълбоко скрита. Говори се завоалирано и трудно се намира път към вледенените сърца. Много трябва да се постараете, за да успеете. Вечерта сте на точното място. На 6-и ще извлечете ползи от нечие предоверяване. Конкурентите ви правят грешен ход и сами се вкарват в капана с лъжи и хитруване на дребно. Добре е в този ден да не се поемат ангажименти към непроверени хора. Някой ще се излъже и ще направи грешен ход, а това ще ви помогне да заемете мястото му в работата или в любовта. Ден на прецакване и надцакване. 7-и е най-силният ви ден за периода. Действайте активно. На 8-и е добре да се използват посредници. На 9-и не издавайте свои и чужди тайни. Ден на скритото знание и на разговорите на четири очи.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.