Снимки

Овен 21 март - 20 април

Ден за любов и уединение с най-близките на сърцето хора. Старайте се да не искате много, да приемате и да се радвате на това, което ви дава живота. Следобед навлизаме в деня на петела, който в годината на петела има голяма сила. До утре на обед мечтите и желанията изречени на глас имат тенденция да се сбъдват. Желателно е да изживеете някакво приключение. Следете знаците на съдбата. Счупеното не носи щастие, а е предупреждение за опасност. Не изхвърляйте стари писма, бележки и квитанции, ще ви потрябват.

 

 

Р-4

П-4

Л-5

К-4

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Сънищата от тази сутрин показват на какво трябва да обърнете внимание и скоро да го приключите. Пътувайте, търсете срещи, от които зависят бъдещите ви дейности и имотни придобивки. До утре на обед властва денят на вербалната магия. Може да убедите да ви съдействат дори и тези, които в миналото не са позволявали дори да се коментира по дадени въпроси. Печелят хората на дипломацията и тези, които знаят как да те подхванат и насторят на вълната на собствените си желания. Не лъжете, лош ден за изневери.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Хора като вас с вродено дар слово и комбинативен ум днес ще направят силен ход и ще убедят много хора да им съдействат. Работете екипно, организирайте своя група по интереси. Може да направите удобни и желани от другите собствените си намерения и амбиции. Ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого и ще се опитате да го задържите или дистанцирате окончателно. До утре на обед властва магията на словото. С една дума може да обърнете враговете в приятели и обратно. Дайте се сметка какво искате и от кого.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

 

Този ден ще преобърне съдби и отношения. С една дума и жест може да постигнете много, но и да загубите окончателно една връзка. Сутринта е добре за разговори с чужбина. Следобед увеличете самоконтрола, не говорете много, а действайте по въпросите, за които сте се разбрали. Предстоят посещения на добра воля. До утре на обед трябва да убедите някой да ви съдейства. Ще намерите нужните думи и аргументи и ще се разберете по отношение на имотни и наследствени дела. Каквото си пожелаете на глас тази вечер ще се сбъдне.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Денят е провокативен. Внимавайте със свои и чужди тайни. В желанието да направите впечатление ще споделите нещо, за което сте обещали конфеденциалност. Не позволявайте да ви провокират. Родените около 5-и август ще бъдат поставени в конфликтни условия или сами ще се вкарат в недоразумения и скандали. Не унищожавайте писма и квитанции. Не се съгласявайте да бъдете посредник между двама, ако не сте информирани за ситуацията. Ако плачете насън или на яве това е знак за пречистване.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

За родените в третата декада ще има изненадващи и травмиращи положения, които ще обърнат една приятелска връзка във вражда, но и обратно. Сега е момента да стопите ледовете. Всяка лъжа ще ви се отрази негативно. Не градете бъдещето си на тази основа. Лесно може да се простудите. Затваряйте си устата в пряк и в преносен смисъл. Обличайте се добре. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб, но който ви има зъб ще направи своя ход и ще ви изненада неприятно. Конкуренцията се обединява. Разбирате за малки и големи предателства.

 

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Късметът ще работи за този, който умее не само да работи със словото, но и да слуша какво говорят околните. Не прекъсвайте, не правете коментари, постарайте се да предразположите всеки срещнат и да разберете бъдещите му планове. Не си подреждайте документацията, не изхвърляйте бележки и квитанции. Може да намерите или да създадете компромат. На всички нива играта загрубява. Започвайте само такива начинания, които бързо ще приключат и ще донесат бърза възвръщаемост на вложените пари и усилия.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Денят ще определи насоките и посоките, към които ще се ориентирате утре. От няколко страни ще идват към вас информации. Постарайте се да сте в час с настъпващите промени. Ще се окажете в центъра на събития от решаващо значение за доста хора. Ще спечелите от поверителна информация. Пазете документи и не споделяйте с трети лица това, което ви споделят. В момента сте като разпределителна гара на различни интереси и от всичко това ще спечели личния ви интерес и амбиция. Сънищата са пророчески и ще се сбъднат.

 

 

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Може да загубите нещо ценно, но проблемът ще дойде, ако загубите нечие доверие. Не лъжете. Едно признание ще донесе ползи, а лъжата ще увеличи дистанциите и по някакъв начин ще се превърне в истина. Вероятни са компроматни игри. Не споделяйте идеи и хрумвания, ако не искате утре да ги видите реализирани от друг. Ден на вербалната магия. Каквото повикаш, това ще ти се обади. Колкото по-малко говорите и споделяте толкова по-добре. Бъдете справедливи.

 

 

Р-4

П-5

Л-4

К-4

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ден на благите мисли и пожелания. Изживейте някакво приключение, организирайте срещи и посещения на добра воля. Може да получите информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Побързайте да се обадите на тези, с които нещата не вървят. Утре отношенията ще зациклят още повече, ако днес не се постараете да изясните нещата. Не яжте яйца, днес е денят на петела в годината на петела. Не се афиширайте прекалено. Може да ви се иска да споделите нещо важно, но от споделеното днес ще имате само главоболия утре.

 

 

Р-5

П-6

Л-5

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Силен и творчески ден за родените в третата декада. От тук и от там ще съберете информацията, която ще помогне да запълните празнините в личния си пъзел. Ще получите безплатно нещо, за което другите са склонни да плащат без да се пазарят. Очертават се срещи и покани, които може да ви изстрелят в нова професионална орбита. Не бързайте да започвате неща, които не сте уточнили и обмислили с партньори и близки. Ден на благите помисли. Не лъжете и не изкривявайте нещата. Късметът работи за честните играчи.

 

 

Р-6

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Ден на проблеми и изкушаващи събития за родените в третата декада. Вървите към изневери, обещавате неща, които трудно бихте изпълнили и предавате някого в желанието да впечатлите друг. Ще плащате за всяка клюка, която излезе от устата ви. Отношенията с родители и деца навлизат в неприятна фаза. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне успешно за вас. Днес тичате направо през тревата и нарушавате правилата. Може да ви санкционират и притиснат с компроматни материали. Ще ви изнудват.

 

 

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е седмица. Ще имате неприятни отношения със закона. Може да се наложи да водите дела и съдебни битки. Някой ще се опита да ви ощети. Предстои ви преход към нова работа и в нова среда. Към края на лятото може да намерите и странична работа или да ви повишат. До края на годината излизате от проблемния период и правите силна крачка напред. 2018 г. ще бъде стабилизираща и успешна за вас.

Родените днес ще имат комбинативен и опасен ум. Ще се противопоставят открито на старите норми и ще съдават свои. Ще ви е трудно да ги възпитавате. Може да стане обратното и те да ви превъзпитат. В сърцето си носят новите тенденции за развитие на обществото.

Заченатите днес ще бъдат много добри оратори, учители, лекари и просветители. Ще обичат природата, ще работят за завръщането ни към нея.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.