Снимки

Овен 21 март – 20 април

Важното свършете до обед. Ще имате много повече шансове, ще срещате разбиране и съдействие от чиновници и институции и лесно ще уредите преблемните положения. Ще ви предложат поне два изгодни варианта, от които да избирате в търговските и бизнес инициативи. Следобед навлизате в неблагоприятен и рисков период до 8-и на обед. Ще се препъвате в отношенията ще ви поставят неизпълними условия, ще качвате кръвното и губите предимства. Спазвайте диета, както физическа така и по отношение на връзките.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Станете с мислта, че ще оставите в миналото всичко, което ви притеснява, разстройва и вреди. Този ден позволява да възродим всичко положително и печелившо, което по една или друга причина сме оставили в миналото на изчакване да му дойде времето. Времето за настъпателни действия вече е дошло. Конкуренцията ви се засилва. До вечерта ще усетите нейните притисняващи и ограничаващи действия и ще трябва да се съобразите с повече условности. Контролирайте емоциите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате повече степени на свобода до обед. Проблемите ще са повече за тези, които решат да започнат нещо ново, без да са се съобразили и консултирали с колеги и партньори. Родените в третата декада ще се разминат с приятните пътувания и ще трябва да се задоволят с по-малко финансиране. От обед до утре на обед властват тъмни и вредни сили. Не приемайте предложения, не започвайте нова работа, ограничете контактите и не позволявайте да ви въздействат. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

И за вас утрото е по-мъдро от вечерта. До обед ще уредите поне един важен въпрос, а в следобедните часове е веротяно по други параграфи да зациклите и влезете в преразход на пари, емоции и чувства. Може да получите неприятна вест в края на работното време. Не си позволявайте емоционална реакция. Не издавайте чувствата си и не започвайте нова работа. Добре е за преместване в нов дом, за засяване семената на новата реколта и за сделки с едри животни. Работата със земята ще ви спори, но в общуванията с другите няма да ви върви.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед е добре за пътувания, командировки и делови контакти, за обсъждания, планиране и рестартиране на спрени дейности. Следобед получавате неприятни знаци и съобщения. Бъдете вниматени, може да се излъжете в преценката или да излъжете тези, които ви се доверяват. До вторник на обед действат провокационни и вредни сили, които ще объркват плановете ви, ще ви настройват негативно към колеги и партньори. Очистете съзнанието си от вредните и разболяващи мисли. Не позволявайте да ви въздействат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят започва с неприятности и неприятни усещания за родените в третата декада. Ще се наложи разместване в плана, съобразяване с околните и разплащане на задължения. Както и да постъпите може да излезете виновни и да засегнете нечии интереси. Съветът е да не предприемате нищо важно и значимо и да не подписвате нови договори до утре на обед. Навлизаме в деня на прилепа. Много неща ще се вършат на тъмно, ще се скриват от погледите на контролиращите органи и ще ви водят към лични и професионални загуби.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

До обед късметът ще работи с голяма сила за родените в третата декада. Действайте експедитивно и по план, за да уредите бързо най-важните проблеми и задачи. Следобед навлизате в двудневен рисков период, в който работа и семейни отношения ще бъдат противопоставени. Не е добре да отсъствате от местата на преките си служебни дела и интереси, но и близките ще имат нужда от вас. Ще се окажете в патова ситуация и ще се изнервите, а това ще доведе до повече грешки и здравословни проблеми.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

При вас нещата ще вървят наопаки. Сутринта ще се препъвате в неразрешените от друг дела и проблеми, ще зависите от колегиалното и шефско мнение и ще трябва да се отказвате от личните си инициативи. Следобед може да направите силен ход, да купите нова стока или домашен любимец. Добре е за преместване в нов дом и офис, за работа в градината и парника. Не се опитвайте никому нищо да доказвате. Продължете започнатото преди, а новите инициативи отложете за утре следобед.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък ден за родените в третата декада. Отлагайте старта на новите начинания за следващите дни. В момента положението при вас е неизяснено и неуточнено. Върви програма за промени и нововъведения, които може да обезсмислят прибързаните ви действия. Съобразете се със старите изисквания, новите може и да не проработят. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Днес е заложена грешна програма, която утре ще се коригира и ще ви остави с напразните усилия не само на ума, но и на любовта.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед може да свършите много добра работа и да изкарате добри пари. Уплътнете времето си максимално с неотложните задачи и дейности. Уредете документи, извадете разрешителни, явете се на изпит и конкурс. С напредването на деня късметът ви изчезва и отстъпва място на рисковите случайности. До 8-и на обед газите в мътна вода, срещате стена от неразбиране и незачитане. Вероятни са и здравословни проблеми. Не е време за ски. Не отсъствайте от дома. Идват неприятни новини. Следете знаците, които ви дава съдбата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Добро начало на деня за родените в третата декада. Постигате максималното и уреждате наболелите проблеми. До обед всичко върви според желанията и стремежите ви. Не закъснявайте, бъдете първи в местата на личния ви интерес. Следобед поне една възможност ще изчезне. За всичко ще плащате повече, ще се оказвате длъжници, в момент когато другите ви дължат пари и услуги. До утре на обед ограничете контактите, особено с хора, които ви притесняват с искания и задачи. Контролирайте емоции и чувства.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисков ден за родените в третата декада. Напрежението при вас ще нараства. Ще се налагат отсъствия от местата на личния ви интерес. Може да ви стоварят работата на колега, докато той е в командировка. За вас остава неприятната работа, а другите се измъкват. Така ще е до утре на обед. След това късметът ви ще се върне, ще се ползвате от повече екстри и услуги, които в момента ви се отказват. Запазете самообладание, продължете с програмата от петък, а новите инициативи отложете за следващите дни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е еденица. Заставате на старта на новите инициативи. В последните месеци на годината ще се измъкнете от слабо платената работа, ще получите заслужени награди и повишение. Очаквайте предложения, пътувания и покани, които ще отворят нови хоризонти, ще ви срещнат с нови хора и може да ви оженят.

Родените днес до обед имат заложена светла и перспективна програма. За родените следобед ще има повече битки и противопоставяне, опити за намеса и въздействие върху личния им избор. Това са деца предопределени за водаческа роля в една или в друга посока.

Заченатите днес ще дойдат като метеор и ще си отидат като комета. Ще имат ярък живот с много промени и пътувания. Ще имат заложена програма да променят света и ще бъдат надарени с огромна сила на духа.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.