Снимки

Овен 21 март – 20 април
В събота почивайте, хапнете си без ограничение. В този ден диетите са противопоказни и разболяват, а и няма да напълнеете независимо какво и колко ще изядете. Родените в края на зодията ще имат вълнуващи срещи тази вечер. За неделя планирайте пътувания и гостуване, а в понеделник побързайте да осъществите връзка с партньори и близки от чужбина. Този ден променя планове и мечти, дава възможност да се видите скоро с тези, с които животът и личният ви избор са ви разделили. Вечерта може да се очакват провокации. Не споделяйте намеренията си преди да сте осигурили всичко, в това число билета и резервацията за пътуванията. На 6-и до обед ограничете контактите, свършете си работата, за да може вечерта всички да сте на масата пред тавата с шарана. Празнуваме Никулден. На 7-и важното да се свърши до обед. Организирайте делови и приятелски срещи и обсъждания, касаещи семейни пари и вложения. От обед на 7-и до обед на 8-и не предприемайте нищо важно, особено ако някой се опитва да ви насочва и въздейства. Децата са неуправляеми и ще направят всичко възможно, за да се изскубнат от родителския контрол. Следобед на 8-и в организма ни се включват фините енергии. Настава време за признания. Бъдете честни един към друг. Време е за извинения, ако по някакъв начин сте „сгазили лука”. На 9-и ще влезете в тежки битки за защита на работно място и сфери на влияние.


Телец 21 април – 20 май

Очертава се прекрасен съботен ден. Уредете си срещи и гостувания, съберете се с роднини и приятели, сложете богата трапеза. Днес не се пълнее. И неделната закуска може да бъде обилна. Ако мислите за някого, непремено му се обадете. Ще се окаже, че имате еднакви нужди и терзания. Обединете усилия и чувства в една посока. Родените в първата декада да не правят големи компромиси в неделния ден. В понеделник ставате агресивно настроени или сте предизвикани към разправии. Родените около 10 май трудно контролират играта на чувствата. Може да направят изказване или действие, за което да съжаляват. Вероятни са раздели с приятели след неприятен скандал. Пазете квитанции и бележки, изтривайте внимателно съобщенията, които не искате друг да прочете. И на 6-и до обед при вас е неспокойно, но до вечерта ситуацията ще се балансира, ще изкарате една чудесна празнична вечер и ще изтриете лошите спомени. Ще получите покани и предложения за празниците. Семейството ще се обедини или поне ще изчисти някои недоразумения. Този ден възражда и една мечта. На 7-и действайте активно до обед, след това повечето неща ще се правят на тъмно, а и договорите ви няма да са юридически изпипани. На 8-и до обед не вземайте важни решения. След това до петък вечер постигате важна цел и парирате нечия атака.


Близнаци 21 май – 21 юни

За вас се очертава приятен уикенд с възможности за пътувания и гостуване, с емоционални срещи, от които може да произлезе и стабилна връзка в бъдеще. До неделя на обед диетите са противопоказни. Храната изцяло се превръща в енергия, няма да напълнеете. Позволете си повече разкош в менюто до неделя на обед. До вечерта може да намерите място на сила и приют за умореното сърце. На 5-и ставате активни, решени на действия и инициативи, за които в миналото не сте мислили или сте се отказвали. Повокациите ще са повече в края на работното време, така че действайте изпреварващо. На 6-и сте обект на внимание повече от друг път, но скритата цел е да ви се въздейства при взимане на важни решения с идеи, работещи за друг. Не приемайте нищо на гола вяра, проверявайте всичко, за да не се окажете в капан за наивници. Контролирайте пиенето на празничната трапеза. За родените във втората декада 7-и носи изкушения, които ще се заплащат скъпо. Следобедните часове са по-рискови. Денят е благоприятен за преместване в нов дом, за преподреждане на помещения, за смяна на обстановката и интериора. На 8-и проблемите са до обед, след това ситуацията при вас се изчиства и в петък ще се радвате на късмет, предложения и ползи. Събужда се енергията Кундалини. Бъдете внимателни в думи и дела, не преигравайте.


Рак 22 юни - 21 юли
Съботният ден е рисков за родените в третата декада. Доставете си радост за сетивата, хапнете на воля, но с алкохола внимавайте. В неделя е време за среща с любовта, с приятели и близки, които радват сърцето и са балсам за душата. Обадете се на роднини, които са в чужбина, има поводи за разговор. Уточнявате пътуванията и гостуването по празниците. В понеделник до обед си осигурявате подкрепа от хора, притиснати в ситуацията. Следобед бъдете внимателни и избирателни в контактите и в приказките. Счупен домашен съд е лош знак. Помолете се, тази вечер сбъдва мечти и благопожелания. На 6-и сте във вихъра на празненството, а работата е между другото. Синхронизирайте амбициите и идеите си с близките. Ден за медитация над кармата на рода, за прошка и сближаване. На 7-и действайте активно, ще спечелите група хора на своя страна, ще уредите документи и плащания, ще постигнете максималното в преговори и ще се похвалите с успехи. Вечерта не се прибирайте по късните часове. На 8-и навлизате в период на проблеми и конфликти. До обед не поемайте нови ангажименти и стойте далече от обвързвания с непознати. На 9-и увеличете самоконтрола, освобождават се агресивни енергии. Вечерта си пазете документите, не носете оригинали. Родените около 15 юли ще попаднат в стресови ситуации.


Лъв 22 юли - 22 август

Чудесен съботен ден. Не си слагайте сами ограничения. Съберете се с близки и приятели, спретнете богата трапеза, хапнете на воля, доставете си радост за душата и сетивата. Днес не се пълне. Тази вечер и любовта може да ви изненада. Ще се почувствате привлечени дори и от хора, на които до момента не сте обръщали внимание. Но в неделя се събуждате някак гузни и раздалечени, затискат ви проблеми. До 6-и Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея, а това ще пренареди приятелските и партньорски връзки. Някой ще си отиде, а друг ще заеме овакантеното място. Изтрезнявате и се чувствате предадени. От 7-и и Венера ще ви гледа в опозиция, така че предстоят дни на уточняване на отношенията на раздели и привличания, които може да преобърнат живота ви. За родените около 10 август на 5-и следобед ще има повече проблеми и емоционални реакции, вместо трезво и обективно мислене. Очертават се и хипертонични кризи. Не си слагайте на сърце проблемите на околните, мислете повече за себе си. На 6-и получавате някакво особено вдъхновение, а еуфорията на празника ще помогне да забравите миналите неудачи. На 7-и важното да се свърши до обед. След това до 8-и на обед не позволявайте въздействия и намеси в работата и начина ви на живот. От 8-и вечерта до 10-и ще постигнете максималното във всяка ситуация.


Дева 23 август - 22 септември

Съботният ден ще бъде чудесен, зареждащ и късметлийски за вас. Очертават се срещи с хора, които обичате и цените. Планирайте гостувания и канете гости. Всяка среща ще носи положителен заряд, ще насочва живота и личния ви избор в правилната посока. Ще извлечете есенцията от всеки разговор и ще постигнете намисленото. Но най-хубавото е, че до неделя на обед не е нужно да се спазва диета. Няма да напълнеете независимо какво ядете и колко. Съботната вечер е чудесна за любовна среща. Луна и Венера ви изпращат възраждаща енергия от знака на хармоничния ви Козирог. За неделя планирайте среща с приятели и роднини. Доминирате в разговорите. На 5-и чакайте обаждание и предложения от чужбина. На 6-и бъдете внимателни, навлизате в двудневен нестабилен период. Празничната еуфория ще ви направи лесно провокируеми и раними. Ще споделите нещо, което сте обещали да запазите в тайна. Ще прегърнете като своя чужда идея, която ще изиграе ролята на кукувичето яйце в гнездото на личните ви амбиции и начинания. До 8-и на обед повокациите ще са навсякъде. На 7-и са вероятни и конфликти с роднини, остри реакции на околните към всичко, което се опитвате да прокарате и постигнете. Вечерта на 8-и излизате от кризата и на 9-и постигате отдавна гонена цел. Вероятно е да подпишете изгодни договори.


Везни 23 септември – 22 октомври

За родените в третата декада съботният ден носи повече рискове. Не се занимавайте със сериозни професионални дела, особено ако се опитвате да съчетаете работата с купона. Все някъде ще се издъните. Не се претоварвайте, не участвайте в тежки състезания, не планирайте и тежки планински преходи. Останете си у дома и си спретнете богато угощение. В тези дни не се пълнее. 4-5-и ви дават повече свобода на избора, възможност за пътувания, приятелски и делови срещи. С лекота ще доминирате във всяка ситуация. Родените около 10 октомври са в стихията си на 5-и когато Луна и Марс ще им изпращат залпово енергиен заряд. Поставете ребром въпросите, които ви вълнуват. Ще има усмивки и сълзи, ще направите пробив там, където отдавна в живота ви нещо е зациклило. На 6-и до обед внимавайте какво си пожелавате. Ще го получите и после ще се чудите как да се отървете от него или от нея. Вечерта ще се споделят идеи и намерения, които в бъдеще ще станат ваша цел и приоритет. Не е все едно с кого ще сте на празничната трапеза. 7-и има своята светла и тъмна половина. Нищо важно не оставяйте за следобедните часове. Подпишете до обед важните договори. На 8-и ще се окажете в плен на чужди амбици и идеи. Ще изоставяте работата си заради чуждата. На 9-и бъдете особено внимателни към документи, ценности и пари. Вечерта не рискувайте.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

За вас се очертава прекрасен съботен ден, за разлика от следващите два, които ще ви натоварят, ще ви изправят на нокти, ще изискват прекалено много вложения на средства, усилия и компромиси от ваша страна, без това да ви донесе нещо удовлетворяващо насреща. Постарайте се на 3-и да изживеете вълнуващи моменти, да презаредите с положителни емоции и чувства и не на последно място с добро и качествено похапване на приятно място. Не е ден за диети. И в любовта не се ограничавайте, защото после едва ли ще ви остане време за удоволствия. На 4-и влизате в приятелски и роднински спорове, които качват адреналина и кръвното. 5-и е особено рисков за родените около10 ноември. Марс и Луна ще ви провокират емоционално от знака на Водолея. Не си поставяйте тежки задачи. Вероятни са травмиращи душата и тялото ситуации. За родените до 1 ноември 6-и носи късмет, чудесни идеи и вдъхновяващи разговори. На 7-и късметът ще работи за родените във втората декада. Чакайте покани и обаждания от чужбина. Гответе се за гостувания по празниците. Вечерта на 7-и се очертават проблеми в любовта. От този ден Венера ще ви гледа в аспект на чук и наковалня от знака на Водолея. Някой бърка приятелството с любовта. 9-и е ден на неочаквани обрати, ще се раждат и деца с нестандартна ориентация.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 3-и съчетайте работата с удоволствията. Посетете родителите или близки в провинцията, планирайте смяна на един вид работа с друг и по никакъв начин не се ограничавайте в храната. До неделя на обед не се пълнее, диетите са противопоказни. Ето ви момента за добро похапване и подпийване. На 5-и ще свършите много добра работа, ще поставите условия и може да си позволите ултимативно поведение в посоката, в която се усещате силни, знаещи и можещи. Вероятни са контакти с партньори или бъдещи работодатели от чужбина. Проведете отдавна планираните делови разговори. Работата ви ще се отпуши, ще получите предложения, от които ще изкарате добри пари и ще се утвърдите в своята пазарна ниша. На 6-и си докарвате проблеми с прекалено споделяне. Не приемайте на гола вяра чуждите идеи и предложения. Родените в първата декада правят рисков ход. На 7-и и за останалите няма да има мира. Може да се очакват конфликти и вмешателства, опити да бъдете поставени в зависимости. Не теглете кредити до 8-и на обед и внимавайте какви договори подписвате. Каквото отложите за следобед на 8-и или за 9-и ще мине много по-добре, ще ви постави в доминираща позиция и ще позволи да поставяте условията и да насочвате преговорите в изгодна за вас посока. В петък нещо особено ще се случи и ще ви зарадва.


Козирог 22 декември – 20 януари

За родените в третата декада 3-и носи любов, късмет, шанс за срещи и запознаства, възможности за подобряване начина на живот и работа. Планирайте гостувания, канете гости, седнете на масата и не се ограничавайте в храната. До неделя на обед не се пълнее. Този уикенд е благоприятен за публични изяви за участие в представяния, рекламни и светски партита. Ще осъществите важни за бъдещето ви контакти. Не се самоизолирайте. Възползвайте се от всяка покана и възможност за съвместна инициатива. На 6-и идеите ви ще се възприемат добре. Правите силен ход в точния момент. До обед не говорете много, а действайте, пожелайте си нещо и ще го имате. Следобед може да подпишете изгоден договор, а вечерта на празничната трапеза може да ви обещаят и изгодно финансиране на ваш проект. На 7-и действайте експедитивно до обед, след това намалете темпото и не позволявайте да ви се месят в избора. 8-9-и ще са дни на тежки сблъсъци на интереси и позиции. На 8-и до обед лесно влизате в заблуди и позволявате да ви манипулират. Вървите към изневери, а някой ще научи за такива от страна на партньора. 9-и е зареден с експлозивност, не поемайте излишни рискове вечерта. Родените около 10 януари да бъдат особено внимателни. Не носете оригинали, приберете се навреме, не изневерявайте на партньора и начина си на живот.


Водолей 21 януари – 19 февруари

Навлизате в чудесен период. През този уикенд се активизирайте максимално не само по отношение на работата, но и в партньорските връзки. Планирайте обилни обеди и вечери, срещи с приятели и близки на сърцето ви хора. На 4-5-и Луната ще е във вашия знак и ще носи промени, както и пикове в емоционалното ви състояние. Тези дни ви срещат с любовта, а на 7-и и Венера ще навлезе във вашия знак и ще стабилизира любовния ви живот. Нещо, което до момента се е изплъзвало, ще си дойде при вас. На 5-и доминирате и на работното място, отправят ви покани от две места, а вие поставяте ултиматуми на трето. Родените около 10 февруари трудно ще контролират емоцията, а може би и така трябва. Животът ви ще стане по-ярък и щастлив. Дано сивотата и болестните проблеми изчезнат. Каквото си пожелаете от обед на 5-и до обед на 6-и ще се сбъдне, но не забравяйте, че в този момент съдбата сбъдва благите пожелания. 6-и ви носи озарение, възможност за срещи и разговори с приятели от чужбина. Очертават се покани и гостувания за празниците. 7-и носи подаръци в любовта, обаждане, което чакате отдавна и шанс да започнете отначало. В тези дни не коментирайте личния си живот, а просто го изживейте в цялата му пълнота. Важното за 8-и свършете следобед. На 9-и заложете здрави основи на нова връзка и дейност.


Риби 20 февруари – 20 март

Първите три дни на периода са силни и зареждащи за вас. В събота канете гости и гостувайте. Не е време за диети, а за стабилно похапване и приятни разговори с приятели. Съботната вечер е заредена с любов. Луна и Венра се целуват в знака на хармоничния ви Козирог. От срещите ви ще произлезе и нещо добро като покана и предложение за работа. В неделя до обед прекрасно се усвояват всякакъв тип знания и умения. Вървите към срещи, повишаващи личната ви квалификация и спортни умения. 5-и е зареден с прекалена емоция, която не се знае накъде ще избие. Обадете се на тези, за които мислите, може би имат нужда от вас. На 6-и Луната навлиза в Риби и среща Нептун. Това ще бъде един наистина „рибешки” Никулден, с вдъхновяващи и релаксиращи моменти, с перспективни идеи и разговори, които ще пренасочат потока на живота ви към морето на големите ви надежди и очаквания. На 6-7-и молитвите се чуват. Истински благите ви желания и пожелания ще се сбъднат. Не пожелавайте никому зло. На враговете си пожелайте с цялата си душа да бъдат щастливи, но по-далече от вас. Това е наистина едно благо магическо пожелание, което устройва всички. Внимавайте от 7-и следобед до 8-и на обед и не се обвързвайте прибързано. Отлагайте за края на работното време в четвъртък или за петък подписването на нови договори.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.