Снимки

Овен 21 март – 20 април

Работете спокойно, не правете прибързани промени, продължете в посоката, която сте наблязали и уточнили вчера. До края на деня може да ви се обадят с предложения от чужбина. Чакайте покани и предложения за празниците. Направете и проверете нужните резервации. В живота ви ще се появи спасителен и обновяващ вариант, който е добре да се съгласува и осмисли с близките и семейството. Не се оплаквайте от живота, движете се оптимистично и ще ви предпочетат, ако кандидатствате за работа.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Телец 21 април – 20 май

Не разчитайте друг да ви свърши работата. Важните дела и ангажименти ще се провалят, ако не сте там, където са интересите ви. В момента е важно да приемате всяка ситуация и да се напасвате на нея, вместо да мърморите и роптаете. Приемете и офертите от чужбина, незвисимо стопиращите фактори. В бъдеще ситуацията ще се промени във ваша полза. В момента е важно да се закачите за точния човек, фирма или предмет на дейност, а после да претендирате за екстри, ползи и пари. Усмихвайте се повече.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Силен ден, особено за родените в третата декада. Идват покани и предложение от чужбина, което ви развързва ръцете за пътуване, за нови дейности и печалби. Проведете нужните консултации, потърсете мнението на хора с позиции и утвърден авторитет. Не мърморете и не се оплаквайте, а действайте и вярвайте в успеха си. До края на работното време може да подпишете стабилен договор. Утре ще имате много по-малко шансове, ще плащате повече, а и тайните ви ще са на показ. Конкурентите ви готвят удар в гръб.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден за преговори, за предаване на мисли на разстояние и за осъществяване на телепатични контакти. Ако мислите за някого, непременно му се обадете, а не е изключено и той да ви потърси. Тези, които се усещат взаимно, които мислят и действат синхронно ще спечелят повече от другите, които се държат като вълци-единаци. Направете изпреварващ ход. Утре ще се похвалите с постижения и лични рекорди. В този ден може да намерите спасителния си пристан в кризата. Това може да бъде нова работа или нова любов.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

За родените в третата декада предстои притеснителен ден, в който може да получават откази и неприятни предупреждания. Въоръжете се с търпение, смирете недоволстото, опитайте да стигнете до важна за вас точка и позиция по друг начин, по странична пътека или с други участници и идеи. По един болезнен начин ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Някой стои на прага на изневярата или разбира за такава. Вероятни са предателства, от които ще ви заболи повече отколкото предполагате. Следете кръвното.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Мислете глобално, проведете разговори с чужбина, с клиенти, посредници и доставчици. Направете или откажете резервации. Сънищата ви намекват за това, което трябва да свършите, приключите и сложите в ред, за да не ви пречи и отклонява от целта. Ден на спасителните идеи и варианти, които ще се предложат неочаквано или от случайно срещнати хора. Ще получите прозрение за целите и действията си в критичен за амбициите ви момент. Утре късметът ще ви напусне, ще се ядосвате за пропуснатите възможности и шансове.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на пробив, на покани и предложения, които не бива да се отказват, защото ще се превърнат в спасителния за вас вариант в морето от възможности. Ден на Ноевия ковчег, на възможноста да направите оцеляващ и заземяващ ход, да намерите по-добра работа, да плучите покана от чужбина или средства за реализиране на проектите си. Всичко предприето ще носи ползи. Доверете се на предчувствията си и вървете в посоката, която ви привлича. Ден за прошка и помирение.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада може да ударят на камък при преговори и партньорски инициативи. Не се ядосвайте прибързано. Може би точно така трябва да се случи, защото в следващите два дни ще ви направят възможно най-доброто предложение в създалата се ситуация. Превключете на телепатичен контакт, опитайте да усетите интуитивно какво движи както приятелите, така и враговете. Ще откриете истинския смисъл и цел на една своя връзка, независимо дали е в полето на бизнаса или на любовта. 

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не позволявайте да ви нарушават спокойствието и личната съсредеточеност. Ден на важни прозрения и озарение за пътя напред. Ще ви станат ясни някои положения, за които не сте си давали сметка. Работете самостоятелно, вложете цялата си енергия в проектите, от които очаквате много. Проведете уточняващи разговори с чужбина. Ще ви потърсят тези, за които мислите. Доверете се на интуитивния си избор. Може би е време да приемете предлаганите условия. В следващите два дни ще трябва да платите по-висока цена.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Дори и за консервативният и вярващ на фактите Козирог днес интуитивните прозрения ще свършат по-добра работа. Следвайте и се съобразете с подсъзнателните си импулси, проведете разговор с тези, за които мислите и отношенията ви ще тръгнат в по добра посока. Ще получите важна информация преди другите, а това ще помогне да направите своя изпреварващ ход. Не бива да недоволствате, както от себе си, така и от възможностите на другите. Всеки прави това, което е по силите му в ситуацията. Смирете се.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на пробив в една жизнеутвърждаваща посока. Чакайте предложения и обаждания от чужбина, които ще ви поставят в по-добри позиции в бизнеса и в обществото и ще променят плановете ви за празниците. Ще получите и допълнителни бонуси и екстри към обещаното и съгласуваното в миналото. Ще почувствате съвсем ясно къде ви е мястото и откъде трябва бързо да се бяга. Сънищата ви показват картинно с кого и с какво трябва вече да приключите. Водете преговори. Може да убедите някой да ви съдейства, а друг да ви финансира.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес картинката се изяснява, усещате накъде духа вятъра и телепатично осъществявате нужните контакти. Ще се обадят тези, за които мислите непрекъснато, ще си направите нужната равносметка, ще коригирате в правилната посока личната си програма и плановете за празничните дни. Не продължавайте да се самозалъгвате и да отлагате неудобните разговори. Интуитивно вече сте осъзнали решението, но някак не ви се иска да вървите към него. Така само отлагате неприятните разговори, губите излишна енергия и чувства.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Вече сте на финала на проведените промени, раздели и инвентаризации. Важни хора са си отишли от живота ви. Теренът е разчистен. Време е да се концентрирате, да съберете смелост, сили, средства и ресурси и през 2016 г. да започнете нова работа, нова връзка и нова бизнес инициатива. Това, което ще предприемете ще ви осигури предимства и стабилност в следващите девет години. Направете си стройна план-програма и действайте.

Родените днес притежават поетични, музикални и артистични дарби, които в съчетание с дълбока душевност и интуитивност ще им помогнат да създадат гениални произведения. Идеите и творенията им ще променят света.

Заченатите днес са стари духове, които ще изживеят живот на странник и мечтател в търсене на идеала. Ще бъдат свързани с природата и ще работят върху екологични проекти.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.