Снимки

Овен 21 март - 20 април

Денят е благоприятен за пътувания, преместване, приятелски и делови срещи. Тръгвате на пазар с намерение на купите нещо дребно, но се връщате с важна покупка. Ден за лични рекорди. Публичните ви изяви и дебюти ще са успешни. Не се крийте зад чуждия гръб, ако искате да напреднете и станете известни. Сега е моментът да се откроите, да направите впечатление и да получите шанс за нов житейски избор. Някой ще намери нова работа, а друг ще срещне новата си любов. Денят носи промени. Близо сте до заветна цел.


Телец 21 април – 20 май

Всяка реализирана идея днес ще носи ползи. Няма значение дали е ваша или чужда, стига да се задействате навреме. Пътувайте, организирайте преместване в нов дом или офис. Търсете ново място за внедряване и нова бизнес позиция. Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Имате шанс да спечелите повече от друг път. Ще си проличат хората, умеещи да побеждават дори и в момент на криза. Направете крачка и към голямата любов. Ден за предложения и покани, които променят животи и съдби.


Близнаци 21 май – 21 юни

За вас денят предлага повече рискове. Доминира желанието да изпъкнете, да държите поводите на всички, с които влизате в досег. Няма да може да огреете навсякъде. Ще изпуснете от контрол някого и нещо, ще попаднете в трудна ситуация на избор и ще се почувствате предадени. Пътувайте само с наземен транспорт. Не се впускайте в прекалено големи и рисковани дела. Ще ви бъде спестена част от истината по важен въпрос и това ще донесе объркване в планове и контакти. В този ден е заложена за вас тестова програма.


Рак 22 юни – 21 юли

Ден за среща с хора, с които имате работа за уреждане и лични пари за харчене. Посетете пазари и тържища, свържете се с посредници и доставчици. Някой ще предпочете приятните излети и срещи с приятели. Но където и да отидете, останете с повишено внимание, защото може да срещнете хора, от които ще имате ползи и които може да станат обект на бъдещи чувства и предпочитания. В този ден е скрито и личното ви изцеление. Може да попаднете на лечебно място и да откриете тези, които ще ви изцерят.


Лъв 22 юли – 22 август

Излизате от задръстен период. Пътувайте, уредете си командировка, намерете начин да се срещнете с посредници и предприемачи, да уговорите важни проекти и да сондирате мнение за предстоящите делови и лични задачи. На масата и на чашка ще се решат въпроси, които в миналото не сте могли да решите и в най-делова среда. Ден за неукротимо движение напред и нагоре. Участвайте в състезания и конкурсни програми. Рекламирайте идеите си, търсете спонсори и не оставайте делата си в чужди ръце. И в любовта ще направите пробив.

 

Дева 23 август – 22 септември

Конкуренцията се активизира и прави своя изпреварващ ход. Този ден изисква максимално натоварване и концентрация. Близките ще ви притискат с желания и амбиции, приятелите ще ви подвеждат, а любовта ще постави на изпитание възможностите ви. В момента се залага за вас тестваща програма. Движите се на ръба на риска и успехите ви са под въпрос. Срещате равностойни противници. Не може да се отнасяте презрително. Всяка ваша слабост ще бъде използвана, а силата ви насочена срещу вас. Спазвайте диета.


Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре имате повече свобода на действие и възможност да се изявите и напреднете в средата си или на съвсем нови позиции. Организирайте пътувания, участвайте в състезания, опитайте силите си в битки, които ще ви срещнат с бъдещи партньори и съюзници. Днес лагерите в живота ви се оформят. Ще почувствате един особено близък, а с друг дистанциите ще се увеличат. С някакво шесто чувство долавяте къде за вас тече блага и лечебна енергия и къде рисковете нарастват. Не лъжете, бъдете чисти пред себе си и пред другите.


Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от най-силните ви дни за месеца. Вървите към пътувания и премествания, към срещи и разговори, които ще променят живота и личната ви активност, ще ви насочат към печеливши дейности и хора, с които ще живеете и работите в бъдеще. Вложете цялото си старание в нещата, които правите. Ден за постигане на заветни цели и лични рекорди, за изповеди, които ще ви направят щастливи и ще осмислят досегашните ви усилия. Ще имате брилянтни хрумвания. Ако ги реализирате, ще спечелите. Денят носи изцеление.


Стрелец 23 ноември – 21 декември

Повечето екстри отиват при съседа ви Скорпион. За вас остават проблемите, неприятните рокади, ремонти и премествания, с които сами трябва да се справите. Ще ви оказват натиск, ще ви притискат с идеи, които ще носят полза на друг, а от вас ще се изисква само работа и напрежение. Но този ден позволява и да надскочим себе си и да се решим на крачка, за която в миналото не сме и помисляли. В момент на прекален натиск натегната във вас пружина ще се отпусне и ще помете статуквото. Околните да ви щадят, за да не пострадат.


Козирог 22 декември - 20 януари

Предприетото днес ще носи ползи и късмет, ще ви среща с подходящите хора и ще предостави възможности, които в понеделник вече няма да са актуални. Пътувайте, разширете територията си на влияние. Дайте всичко от себе си и в любовта. Може да привлечете и спонсори към важните си проекти. Рекламирайте се, участвайте в състезания и конкурси. Ден и за доброволна жертва в името на децата, които ще ви зарадват с успехите си. Кръвта се пречиства. Подложете и връзките си на пречистващ избор. Търсете нови варианти.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Луната напуска вашия знак, но късметът ще ви следва и през уикенда. Пътувайте, уредете си делови и лични срещи. Ще имате изгодни предложения, ще попаднете и на намаления при покупки на техника или нещо друго важно за дома. Очертават се и командировки. Не се изолирайте. Участвайте в състезания и конкурси, дайте всичко от себе си и животът ще ви подари големия шанс и джакпот. Този ден ще премахне поне една болка от живота ви или ще ви накара да я забравите, дарявайки ви с изцеление и любов.


Риби 20 февруари – 20 март

Луната навлиза в Риби. Очертават се пътувания, промени в работата и разместване у дома. Сега е моментът да се пренесете на ново място и да отворите нов офис. Ден за миграция, за крачка към повече сигурност и стабилна база за бъдещо развитие. Родените в първата декада ще се събудят с блестяща идея и дано не я продадат евтино. Не споделяйте нищо, преди да го реализирате или патентовате. Днес се дава клетва за вярност, а не само голи обещания. Едно отклонение ви помага да намерите лечебно място.


Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. Може да работите на две места. Трудно напредвате. Влачите на гърба си още някого. Може да се лишите от почивка. Доходите ви ще нараснат в края на годината и ще позволят през 2017 г. да пътувате, да промените начина си на живот и да се изкачите на по-добра социална позиция.

Родените днес няма да се спират пред нищо. Те са родени да побеждават, да обединяват, да насочват интересите на околните към най-важните цели и задачи. Притежават артистични и музикални дарби. Ще бъдат генератор на вдъхновяващи идеи.

Заченатите днес ще бъдат търпеливи и обичливи, галантни и готови на рицарски постъпки, които другите не винаги ще оценяват. В живота ви ще влезе поет в душата на дете.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.