Овен 21 март – 20 април

 

Всеки, на когото окажете подкрепа и съдействие в днешния ден, в бъдеще ще стане ваш потенциален спонсор и покровител. Разменяйте жестове на внимание, търсете преки пътища към душите и сърцата. За вечерта планирайте важно посещение. Постарайте се да изглеждате магнетично. Ще получите нова информация и предложения, които ще помогнат до два дни да направите правилен избор и да подобрите положението си на работното място и в обществото. Претегляйте всяка възможност и не бързайте да се отказвате.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Днес молитвите се чуват. Никъде не отивайте без подарък. Всеки жест е от значение. Опитайте да стопите дистанциите с тези, с които в миналото сте имали проблеми. С лекота ще излезете от неприятни положения и ще се разберете по спорни въпроси. Предстоят промени и преобразяване на всички нива. Не влизайте в конфликти, спестете си упреците и се опитайте да разберете другата гледна точка. Подайте документи, кандидатствайте по спонсорски програми и участвайте в благотворителни изяви.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Близнаци 21 май - 21 юни

 

Всичко, което започнете с амбиция и желание за печалба, ще донесе само разходи и няма да има бъдеще. Днес от значение са услугите и жестовете, които взаимно си правим. Раздайте ненужни вещи, помогнете на някой да се изправи на крака. Полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Освободете се от тежестта на миналото, което ви пречи да направите нов избор и да бъдете щастливи. Не се изолирайте, подновете стари приятелства и връзки и не се отчайвайте, ако срещате спънки. Утре нещата ще се подредят.

 

Работа -4

Пари -4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще изживеете щастливи мигове с близки на сърцето ви хора. И на работното място ще срещнете подкрепа и разбиране. Ако случайността ви изправи пред човек с проблеми, помогнете както можете. Ако сами имате някакъв проблем с голяма вероятност ще намерите решението му. Добре е да се кандидатства по спонсорски и благотворителни програми. Неща, които в миналото не сте могли да постигнете днес ще намерят решението си и ще ви донесат ползи. И една добра дума върши работа, а скандалите може да ви разболеят.

 

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Независимо каква позиция заемате днес е добре да погледнете надолу и да обгрижите тези стоящи под вас, зависещи от грижата и благоволението ви. Правете това, за което някой ви помоли. С преговори и взаимни отстъпки ще се постигне това, което вчера е било невъзможно. Вечерта отделете време за визията си, сменете прическа и грим, постарайте се да привлечете вниманието където отивате. Ще ви подадат нова информация, която ще предреши утрешния ви избор. Този ден е магичен, с лекота се отхвърлят тежестите на миналото.

 

Работа -5

Пари -4

Любов-6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Влизате в роли, участвате в маскарад, в който вътрешното усещане се излива навън. Не се занимавайте с амбициозни проекти. Не споделяйте идеите си. Търсете начин за сближаване с полезни за бъдещето ви хора. Помогнете и подкрепете някого и може да бъдете допуснати в тесен приятелски кръг на доверените хора. Дава се милостиня и се прави това, за което някой те помоли. Постъпете дипломатично в момент, когато ви се иска да се развикате и поставите някого на мястото му. Днес крясъците разболяват.

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден за презареждане на сметки и отношения. Постарайте се да изгладите проблемите, да намерите път към всяко сърце и топла дума за всяка душа. Бъдете активни не толкова в бизнеса и търговската инициатива, колкото в областта на връзките и чувствата. Включете се в благотворителни прояви. Сега е момента да привлечете тези, с които отношенията ви са охладнели. Не подминавайте протегнатите ръце по пътя си. Който днес не е милостив сам ще се нуждае от милост още в следващите дни.

 

Работа 4

Пари -5

Любов-6

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

От няколко страни ще получавате подкрепа, разбиране и съдействие. В този ден има някаква особена магия. Хелоуин е, тече програма за преобразяване. Намерете и вие мястото си в тълпата. Ако ви помолят за някакво съдействие отзовете се. В момента съдбата среща този, който има с този, който се нуждае от нещо. Отношенията се затоплят, правим си взаимни отстъпки. Ще намерите решение на наболелите проблеми и ще излезете с чест от тежка ситуация. Ще ви помагат тези, на които сте помогнали.

 

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Тежък ден. Не си затруднявайте живота с прекалени изисквания и претенции. Дайте, за да получите. Който в този ден не е милостив ще изпадне от класациите. Намалете темпото на работа, огледайте се, вижте кой от какво има нужда и му съдействайте. Не правете нищо на всяка цена. Работата да почака, ако близък се нуждае от помоща и близоста ви. Направеното с амбиция и желание за печалба ще донесе повече загуби отколкото ползи. Ден на сърцето, покажете чувствата си, обичайте и позволете да ви обичат.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -6

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на близост и топлота. Покажете истинските си чувства, обичайте от сърце и направете жестовете, които се очакват от вас. Днес молитвите се чуват и сбъдват. Постарайте се да сбъднете една мечта на близък или на децата. Радвайте се с техните радости и страсти. Ден на преобразяване. Нещо тъмно от миналото ще се махне, ще се направи крачка към сближаване и отношенията ще се напаснат. Решете от раз проблема, който ви мъчи. Вечерта преминавате на нова навивка на развитие, работата ще излезе на преден план.

 

Работа -5

Пари -5

Любов -4

Късмет -5

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ден на лично и творческо вдъхновение. Помолете се за нещо, което искате от цялата си душа и ще го имате. Обгрижете някого и позволете на близък да се погрижи за вашите нужди и проблеми. Празничната еуфория ще срещне тези, които отдавна не са се срещали. Не мислете за пари, за работа и сделки. Всичко предприето с намерение за печалба ще бъде само загуба на време. Намерете време да покажете чувствата си, да се срещнете с тези, с които сте една кръв и една съдба. Противопоказно е да се товари сърцето.

 

Работа -5

Пари-4

Любов -6

Късмет -5

Здраве -5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за любов и благотворителност. Ще получите откровение, засягащо връзките и чувствата ви с някого. Засвидетелствайте обичта и привързаността си, никъде не отивайте без подарък. Сега е моментът да посетите тези, които са ви помогнали в живота в критичен момент. Пожелайте си нещо с любов и ще го имате. Може да се събудите с чудесна идея и проект, който ще даде шанс, работа и възможности за развитие на много хора. Не си позволявайте да мислите егоистично. Днес който дава от сърце, получава от душа и по много.

 

Работа -5

Пари -6

Любов -5

Късмет -5

Здраве -5

 

Ч.Р.Д.

 

Личната ви година е шестица. Не е изключено до два месеца да ударите и шестица от тотото на живота, да се сдобиете с наследник, наследство или работа и връзка, които ще променят живота ви към по-добро. В момента съдбата се готви да изсипе върху вас рога на изобилието. Бъдете готови да посрещнете даровете, които ще помогнат в следващата година да се внедрите на ново място и в нова пазарна ниша. Предстоят благоприятни рокади.

Родените днес ще бъдат обект на благотворителност, особено ако сами участват в спонсорски проекти. Ще получават подаръци, които другите се опитват да заслужат цял живот. И ако на нас ни се дава на час по лъжичка, за тях е подготвен цял извор от възможности и шансове. Те ще крепят на плещите си други десетина човека, затова съдбата ще ги пази и закриля.

Заченатите днес притежават магични сили и целителски способности. Ще изпият чашата на страданието до дъно. Вероятно е монашество и изолация от света.

 

 

 
 
 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

БГ копродукция ще се бори за „Оскар“

Българската копродукция „Дивата круша“ ще влезе в състезанието за номинация в чуждоезичната категория на предстоящите оскари. Това стана ясно, след като от Турция обявиха, че с това заглавие ще протегнат ръка към заветната статуетка през февруари догодина.

Дани Леван се връща на село във „Фермата“

Даниел Русев, по-познат на феновете си с псевдонима Danny Levan/Дани Леван ще се присъедини към четвъртия сезон на „Фермата“, който ще да стартира в ефира на bTV на 7 септември.

Три БГ ленти на фестивал в Хърватия

Три български ленти ще участват във второто издание на Международния фестивал на историческия документален филм, който ще се проведе от 5 до 9 септември в хърватския курорт Риека. Това са „Жертва на пешки“ и „Книжарят“ на режисьора Асен Владимиров и „Животът е вечен суинг“ на Андре Шандел.