Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят отприщва бентовете на голямата амбиция. Може да се решите на рисков ход, от който ще си имате неприятности, но в бъдеще може да спечелите. Постъпвайте като реката, опитайте да подкопаете преградите по пътя си, а не да ги взимате на абордаж. Важното е да се движите по линията на най-малкото съпротивление, дори това да ви коства повече време и усилия. Тази вечер се приберете навреме у дома. Родените във втората декада може да преживеят стресови и рискови обстоятелства. Днес и утре не вадете зъб.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Край с изчаквателната и губеща политика. Всичко, което предприемете днес ще тръгне успешно и ще донесе ползи. Преподпишете старите договори, търсете нови контакти и не се отказвайте от направените предложения. Ден на големия пазарлък, в който сте специалисти и може да поставите ултимативни условия. Препоръчват се пътувания, огледи на място и подновяване на стари бизнес отношения. Всичко, което се посади ще се хване и даде богата реколта. Върнете си дълговете и посетете длъжниците си.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес и вие може да направите своя успешен ход напред и нагоре. Ще получите допълнителна информация, ще навържете нещата и до вечерта ще постигнете повече от предвиденото. Полезни са водни процедури и пътувания по море. Планирайте и бъдещета си почивка. Може да се разберете за цени на куверти и да направите резервации. Работете в градината, посадете цвете, дайте надежда на някого, че ще подкрепите усилията и личната му кандидатура. Този ден ще помогне да изплувате от неизвестността и безпаричието.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков и проблемен ден за родените във втората декада. Но пък, ако не рискувате нищо няма да спечелите. Постъпете разумно, проведете нужните разговори, които ще отприщят личната ви и творческа инициатива, ще ви помогнат да уредите семеен и любовен проблем. Ще има опити да ви отклоняват от целта и да ви въздействат. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Ако увесите нос и унивате при всеки удар, пак ще се опитат да ви навредят и провалят. Този ден показва докъде сте способни да стигнете.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на тежки сблъсъци на интереси, позиции и мнения. Ще срещате открита и прикрита опозиция. Сами ще атакувате подстъпите на големите си амбиции и бизнес интереси. Вложете цялата си енергия, сила и старания в нужната посока. Ще направите и лично откритие къде ви е мястото и как да се справите с конкуренцията. Днес всеки показва силните си и слаби места и посоката, която има намерение да следва. Добре е да се действа и мисли екипно. Родените около 10 август получават неочаквано прозрение за важна житейска стъпка.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес правите пробив, получавате важни знаци на съдбата, неочаквани предложения и покани, които до два дни ще пренасочат силите и личния ви интерес в нова и много по-изгодна посока. Доверете се на предчувствията си, направете някои проверки, търсете нови варианти и странични пътища за реализиране на важните си цели. Този ден дава възможност да намерите и нова работа. Един ще го повишат, а друг ще уплътни свободното си време с допълнителни ангажименти. И в любовта вървите към предложения и годежи.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените във втората декада срещат препъни камъни по пътя си, търпят незаслужена критика и поемат прекалени рискове. Нищо няма да ви се даде даром. Ще се наложи да влизате в спорове и разправии и да получавате със сила това, което ви е обещано да получите в резултат на работата, която сте свършили и услугите, които сте направили. Качвате адреналина, правите нещо, което сте си забранили. Тази вечер се приберете навреме у дома. Денят дава възможност да намерите неочакван изход от неприятна ситуация.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Навлизате в един от силните си периоди за месеца. Днес и утре ще постигнете много. Увеличете натиска, търсете странични пътеки, ако преките пътища са запушени и не ви осигуряват достъп. Интуитивно ще напипате вярната посока, ще се обадите на точните хора и ще получите каквото ви е необходимо. Ден на неочаквани открития, на прозрение и озарение кое как да се направи, как да се случи и получи. Конкурентите ви ще изостават. Включвате се успешно в състезанието за изгодни сделки и договори.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден с огромна възраждаща и стимулираща сила, особено за родените във втората декада. Чакат ви два дни на постижения и лични рекорди. Преградите са лесно преодолими. Може да постигнете това, което в миналото ви е било отказвано и давано на час по лъжичка. Денят е силно свързан с интуицията. Доверете се не само на познанията и уменията си в дадена област, но и на усета си за нещата. Ще се окажете на точното място в точното време и да получите каквото ви е нужно. Преговаряйте по имотни въпроси.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден и рисков ден за родените във втората декада. Чакат ви тежки битки за лично пространство, позиции и свобода на действие. Няма значение, колко ще криволичи пътя ви към целта, колко ще ви коства и струва. Важното е да стигнете до нея. Постъпете като реката, заобиколете, ако срещнете непреодолима преграда, ако приятели и близки не ви разбират или са на противоположно мнение. Днес всеки трябва да върви по своя път. Здравето ви е нестабилно. Хабите енергия в излишни противопоставяния и единоборства.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Следвайте повика на интуицията, действайте съобразно усета си за хора и ситуации и ще успеете в този силен за вас ден. Ще бъдете стимулирани с морална и материална подкрепа в посоката, към която поглеждате от доста време. Денят отприщва енергийния ви потенциал, елиминира задръжките, дава възможност да бъдете себе си и да постигнете максималното. Ден за пътувания, за връщане на дългове и жестове на внимание. Ще си проличат истинските приятели и тези, които държат на вас. Не отклонявайте предложения и покани.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят се свързва с вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне по вода, да се намери изход от притеснителна и неприятна ситуация и да се оправят зациклени в миналото отношения. Ще ви хрумнат спасителни идеи, ще получите подкрепа от неочаквано място и стимулиране на амбициозните си проекти с пари и морална подкрепа. Усмихнете се, потърсете приятели и близки, опрете се на хората, които ви обичат и ценят. Ще имате не само поводи за радост, но и за гордост от постигнатото.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Идва време за приключване, за лична и професионална инвентаризация. Разчистете терена, изхвърлете от живота си всичко, което ви вреди и проваля. Ще спечелите дело, ще получите лично и професионално удовлетворение. През 2017 г. ще тръгнете в нова посока и ще постигнете много.

Родените днес ще постигат по едни или друг начин всичко, към което се устремят. Родени са да водят, да проправят пътя към нови хоризонти за себе си и за другите. Всичко ще правят с голяма страст и амбиция.

Заченатите днес ще пътуват много, ще се грижат за ближния, но ще страдат от неприятни инфекции. Ще бъдат психически нестабилни, ако израснат в неблагоприятна среда.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.