Снимки

Овен 21 март- 20 април
Ден на сърцето, смирете апетитите. Търсете начин да подкрепите някого, а не допълнително да утежнявате чуждия избор. Сега е момента да направите дарение или мечтан подарък. Преди денят на Богородица се включваме към космическия канал на любовта. Дава се милостиня, изпълняват се желания. Влезте в ролята на благодетел и животът ще ви изпрати такъв в момент, когато и вие усилено се нуждаете от подкрепа и защита. Родените в първата декада да не влизат в конфликти и да смирят агресията.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Телец 21 април – 20 май
Днес и утре сте галеници на съдбата. Поне едно ваше желание ще се изпълни. Влезте в ролята на благодетел за тези, които нямат вашия късмет. Постойте близо до вода, прочистете мислите си. Визуализирайте в детайли това, което искате да постигнете или да имате и то може да се материализира до дни. Правете това, за което ви молят и сами отправете молби. Ще се намери кой да ви изпълни и няколко желания. Дано знаете до къде да спрете. Скандалите са противопоказни и разболяват. Не товарете сърцето.
Работа – 5
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 6
Здраве – 5

Близнаци 21 май – 21 юни
Днес малките жестове отварят заключени врати и сърца. Ориентирайте се към дарителство, към подкрепа на спонсорски програми, особено в спорта. Не подминавайте протегнати за помощ ръце. Не вървете намусени, разменете усмивки и подаръци с близки и приятели, а и случайно срещнатите обгрижете с внимание, ако ви се отдаде възможност. Днес съдбата позволява с взаимната си подкрепа да изчистим личната си карма. Никъде на отивайте без подарък. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Поне днес не пушете.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Рак 22 юни - 21 юли
Не отсъствайте от местата на личния си интерес. Денят дава възможност да получите подкрепа в труден момент, но изисква и да дадете такава. Който в този ден не е милостив, сам ще се лиши от милост. Родените в първата декада да не предпиемат действия, с които много добре знаят, че навреждат, разделят или подвеждат близки и приятели. Ако нещо ви тревожи представете си го картинно вече като решен проблем и това наистина ще се случи. Ще се случват и събития, които ще донесат проблеми в работата ви още утре.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Лъв 22 юли – 22 август
Нищо да не се прави на всяка цена и с прекалена амбиция за постигане на определени цели. Ден на висшата любов. Проявете разбиране и състрадание към околните и вас ще разберат и подкрепят. Не започвайте с претенции, особено ако сте отказали да удовлетворите нечия молба. Изпълнете обещанията дадени на близките и децата. Днес усмивките стоплят сърцата и лекуват болките ни. Доставете някому радост, проявете се като спонсор и спрямо чуждите и финансирайте едно добро дело. Съдбата ще ви го напише и зачете в сметката.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Дева 23 август – 22 септември
Днес и утре животът ще ви направи мечтан и желан подарък. Тези, които сте подкрепяли, обичали и подпомагали по някакъв начин ще ви върнат жестовете. И съвсем случайни хора може да се застъпят за интересите ви и да изиграят важна роля за постигане на личните ви желания. Ден на сърцето. Дава се милостиня, правят се подаръци от сърце и опити да се стопят дистанциите. Сега е момента да се сдобрите с тези, с които прибързано сте се разделили или влезли в конфликт. Не пропускайте и възможноста за запознанства.
Работа – 6
Пари – 6
Любов – 6
Късмет – 5
Здраве – 5

Везни 23 септември – 22 октомври

Труден ден за родените в първата декада. Не отсъствайте от дома. Не е ден за влагане на прекалена амбиция в свои и чужди начинания и проекти. Не пропускайте и семейни тержества. Това ще ви лиши от подкрепата на близките ви в бъдеще. Този ден сменя приоритетите, изисква да си там, където отдавна е отишло сърцето. Не влизайте в разправии. Опитайте да се разберете с добро и в най-неприятните отношения. Не товарете стави и костна система. И сърцето ще ви изневери, ако го претоварите, особено с неприятна работа.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 4
Здраве – 4

Скорпион 23 октомври - 22 ноември
Денят ви предлага шанс за реванш, за подкрепа на тези, които в миналото са ви подкрепили. Създават се нови съюзи и се подновяват старите. Може да се намери пътека към всяко сърце и да се изчистят неприятностите от миналото. Купете желан подарък, гостувайте при приятели и роднини. Бъдете внимателни и към случайно срещнатите хора изпаднали в притеснено положение. Който днес не е склонен да бъде състрадателен и да даде милостиня, сам ще се лиши от милост и може да изпадне от игра, в която се чувства на върха.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Луната напуска вашия знак. Дано чувството за любов и състрадание да не ви напусне. Бъдете съпричастни към нуждите на околните, обгрижвайте и дарявайте радост с малки и големи жестове на внимание. Семейните връзки се заздравяват. Изчистете негативите на миналото и ще се почувствате обичани и желани. Всичко, което предприемете с голяма амбиция и желание за успех на всяка цена ще потъне в прахта на забравата и ще се провали. Ден на сърдечните работи, другото да се остави за утре.
Работа – 4
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Козирог 22 декември – 20 януари
Навлизате в силен и успешен период. Ще получите неочаквана защита и помощ в нужния момент. В живота ви може да се появи благодетел. Родените в първата декада ще се заредят с енергия и оптимизъм, ще почувстват и получат подкрепата, която ще им помогне да направят голяма крачка напред в утрешния ден. Мислете картинно. Представете си с подробности това, което искате да имате или да осъществите. Ще има кой да ви извади от затрудненията, но това не значи че, трабва сами да си ги създавате. Не е ден за работа.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 4

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за реализиране на спонсорски проекти. Доверете се на усета си. Направете едно добро дело и ще изчистите личната си карма. В този ден е добре да приемаме с радост подкрепата от познати и непознати. Така помагаме и на друг да изчисти своята карма, да се почувства оценен, важен и значим в живота на другите. Разменят се подаръци, търси се начин за помирение и стопляне на отношенията. Нищо да не се прави с голяма амбиция и желание за печалби. Щадете сърцето и чувствата на другите и вашите ще бъдат пощадени.
Работа – 4
Пари – 5
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Риби 20 февруари – 20 март
Днес изплувате от водите на неприятностите и решавате важен проблем. Проявете състрадание и чакайте подкрепа. Участвайте в благотворителни и спонсорски прояви. В живота ви ще се появи благодетел, който ще помогне и за бъдещето на децата ви. Визуализирайте това, което искате да постигнете. Погрижете се за тези, които се нуждаят от грижи и за вас някой ще се погрижи. Днес бумерангът се връща. Който не прояви състрадание сам ще страда, но ако постъпите по законите на сърцето и душата ще бъдете щастливи.
Работа – 5
Пари – 4
Любов – 5
Късмет – 5
Здраве – 5

Честит рожден ден!
Личната ви година е четворка. Ще бъдете подложени на големи натоварвания и стресови положения. Може да ви се размине почивката, но през 2017г. ще получите наградата за труда си, ще дочакате повишение, ново назначение, пътувания в чужбина, уреждане на документи и преместване в нова среда. Струва си да се постараеш в момента.
Добре е родените днес да участват в спонсорски проекти, така самите те ще станат обект на благотворителност. Може да се включат в световни мисии за подобряване живота на планетата и на малка група хора в частност. Притежават нужния дар слово и талант за убеждаване, с които може да постигнет каквото си наумят. Родените под Дева са личните им покровители и телохранители.
Заченатите днес ще придобият с времето лечебни сили. Ще изпият чашата на страданието докрай, но във втората половина на живота си сами ще лекуват чуждите страдания.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.