Снимки

Овен 21 март – 20 април

Труден ден за родените около 15 април. Добре е да се движите в екип, да действате съвместно с близки, колеги и приятели. Самостоятелните ви действия може да се окажат ненавременни и неточни. Не предприемайте необмислени начинания. От различни страни ще ви провокират към една или друга инициатива и личен избор. Спазвайте правилата при работа с електроуреди. Трудно ще съвместите семейните и професионални отношения. Вечерта ще получите изгодно предложение. Може да влезете в нова среда.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден, тръбачът съдба ни събира с подходящите хора на подходящото място. Добре е да се работи в екип, да се стартира семеен бизнес и съвместна партньорска инициатива. Намерете време за всичко и за всеки, който ви е близък, който има нужда и изисква нещо от вас. Очертават се взаимни компромиси и взимане на важно решение по отношение на имотни и наследствени дела. Нищо важно не планирайте за утре, когато конкуренцията ще е убийствена и никой на никого няма да направи компромис.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден с огромна сила за взаимни професионални, творчески и политически решения. Добре е да се работи в екип, да не се взимат еднолични решения, да се върви към обединение на сили и интереси и към постигането на консенсус по важните въпроси на деня. Такъв благоприятен ден може да чакате цял месец. Всичко предприето ще тръгне добре и ще донесе полза за всички. Ще се разберете и с конкуренцията по въпроси, за които до момента сте били на противоположни мнения. Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Този ден ще сложи край на мъчителен период от живота ви. Нещата може да станат и по болезнен начин, но в следващите дни ще усетите промяната и ще започнете да дишате по-леко. Обединете интересите си с роднини, колеги и приятели за постигане на една обща цел. Изключете от екипа си тези, които не работят, пречат или активно вредят на всички. Приемете нови членове, на които да разчитате в бъдеще. И в личен план този ден носи болезнени раздели, след които и двете страни ще си отдъхнат и ще си дадат нов шанс.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Един изключително важен ден за бъдещето ви. Обедините сили и интереси с качествени хора. Утре ще имате тежки битки, ще ви захапе конкуренцията, ще се случват събития, които ще изискват максимална защита и сплотеност на действията. Днес е от значение да сформирате защитно ядро, да се подготвите с документи, средства и с изказвания за предстоящите в следващите дни тежки преговори и удари на съдбата. Не е момента да разчитате само на лъвската си сила, нужен е и колективен ум за справяне с обстоятествата.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за нови творчески инициативи и реализиране на отдавна планирани проекти и дейности. Активизирайте се максимално, търсете съюзници и съмишленици, сформирайте или влезте в нова група по интереси. Всеки разговор ще е полезен, ще научавате важни неща и може да получите подкрепа от неочаквно място. Тази вечер не оставайте сами. В деня преди пълнолунието меланхолията е убийствена и често се посяга към алкохола или нещо друго, което сме си забранили. Този ден е проверка за приятелските връзки.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се впускайте неподготвени в рискови дела. Днес е от особено значение някой да те държи за ръка, друг да те ръководи в дейноста, а трети да те обича и приласкае. Родените около 15 октомври може да попаднат в рискова ситуация. Денят е благоприятен за нови начинания, стига да имате силно и надеждно рамо, на което да се опрете. Самостоятелните ви инициативи може да ви докарат доста главоболия и проблеми. Сондирайте мнение с партньорите си и обсъдете с близките всичко, което смятате да предприемете.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един благословен за амбициите ви ден. Ще привлечете съмишленици, ще получите кредит на доверие от колектива и колегите, с които работите. И семейството ще ви подкрепи в посоката, която е важна за бъдещето ви. Проблемите може да дойдат от неравностойните ви любовни връзки. Мислете делово, не се разсейвайте с ограбващи емоции. Утре ви чака тежък ден, в който съдбата ще ви наложи наказания и забрани. Но днес имате сила за полет на фантазията, на мисълта и на активните творчески дела. Действайте изпреварващо.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Този ден ще определи нови посоки, ще отвори нови хоризонти за семейството и за екипа, в който работите. Препоръчват се съвместни инициативи. Не се опитвайте сами да пробиете стената. Сега е момента да сключите нови договори, да влезете в нова среда, да намерите съюзници и съмишленици за работата и дейноста, която смятате да вършите и развивате. Всичко предприето с общи усилия ще тръгне добре и ще набира скорост в бъдеще. Не си позволявайте да изпадате в униние и меланхолия. Обадате се на приятел, ако сте в нужда.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените в третата декада ще трябва да се помолят, да спечелят някого за обща работа и съюз и много внимателно да преценяват ходовете си. Денят ви засипва с неувереност, с тежки емоции и меланхолични състояния, които може да ви накарат да посегнете към чашката или към друг забранен плод. Не нарушавайте точно днес думата, която сте дали. Препоръчително е да се съветвате и да работите в екип с колеги и със семейството си. Не си и помисляйте за каскадьорски изпълнения и не помайте излишни рискове към непознати хора.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

И за вас се вижда светлина в тунела от грижи и неприятности. Ще ви подкрепят приятели, ще почувствате определена близост и съпричастност дори и към непознати. Проблемът е, че близките ви действат разпокъсано и неорганизирано, а това ви носи конфликти и болка. Днес от особено значение е да се сплотяват редиците, да не се действа самостоятелно и да се търсят пътища за обединяване на сили, ресурси и интереси. Който го постигне ще се радва на успехи и защити в бъдеще и на щастие в любовта. Утре ви чака тежък ден.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един прекрасен рибешки ден, особено ако плувате в пасаж, ако се държите един за друг, ако подкрепяте колегите, близките и децата. Който се отдели от стадото ще пострада, ще изложи себе си и околните на рискови ситуации. Планирайте подписване на съвместни договори. Обединете се с единомишленици в името на обща кауза и цел. Утре ще властват големите хищници. Нищо няма да ви се даде даром, ще бъдете подложени на стресови изисквания и нападки. Но днес всяка цел е лесно достижима и любовта е на една ръка разстояние.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица и дано тя ви донесе шестица от тотото на живота. Някой ще дочака придобивка, а друг ще поеме един ревящ пакет в прегръдките си. 6 е числото на Венера, на хармонията и вътрешния ред, така че имате шанс да подредите живота си и да плинирате преход в нова среда, на ново място и към нова работа през 2019г.

Родените днес могат и знаят как да постигнат много. Ще привличат след себе си съмишленици и последователи, ще бъдат организатори и инициатори на промените, които отдавна чакаме. Приливната вълна на пълнолунието ще донесе пик на раждания. Проблемите ще са повече за родените в утрешния ден, когато ще имаме лунно затъмнение.

Заченатите днес ще поддържат някаква особена връзка със света на душите и с предците си. В критични моменти ще получават помощ, която не се дава на всеки.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал. 

Почина оперната прима Христина Ангелакова

На 73 години си отиде Христина Ангелакова. Голямата оперна певица е починала при усложнения, вследствие на ортопедична операция. Тъжната вест потвърдиха нейни близки пред „Площад Славейков“.