Снимки

Овен 21 март - 20 април

Предприетото днес ще носи късмет и ползи, ще променя жизнения ви статус и положение в обществото. Получавате покани и предложения, на които трябва да погледнете много сериозно и да се възползвате от всяка възможност. Случващото се в момента помага да се разкрепостите, да погледнете от друг ъгъл всичко, което се случва и да вземете нужното решение. С лекота долавяте тенденциите и усещате кое е полезно и подходящо за вас и близките. Бъдете внимателни, ограничете алкохола. Лесно може да се стигне до неприятни изблици.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес трудно контролирате личния си и душевен потенциал, лесно стигате до преразход, на сили и средства. Не се ловете на бас и не пийте много. Нуждаете се от стабилен самоконтрол, за да не изпуснете от контрол развитието на една важна за вас ситуация. Вероятни са участия в конкурси и служебни дела, на които ще се тества личната ви пригодност, знания и умения. Ще влезете в противопоставящи и конфликтни стуации. Старайте се да сте в час с изискванията на момента. От веселието до буйството днес има само една крачка.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес имате повече степени на свобода. Ще получите предложения, които не са за отказване. Ще се случват събития, за които ще почерпите. Ще носят ползи и негативните на прав поглед промени. Направете избора си. Сега е момента да се освободите от оковите и зависимостите, които ви притесняват. Поставете условята си, а който не е съгласен с тях да се чувства свободен. Основното изискване е да не ви напуска чувството за мярка. Не затръшвайте вратата зад тези, които си тръгват. Оставете я открехната, за да може да се върнат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на печалби, на съобщения, които чакате отдавна и на покани, които ще ви изтръгнат от немотията и зациклянето. Явете се на конкурси, направете си реклама, дайте обява. Денят се свързва с виното и камбаната. Ще почерпите, ако преди това сте се афиширали и сте дали възможност на евентуалните ви клиенти да ви намерят. Това е и най-благоприятният ден в месеца за обвързване, годежи и брак. Ще ви покровителства висшата любов. Непременно си уредете среща с любовта на живота ви.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Родените във втората декада ще се почувстват притиснати от обстоятелствата на работното място и у дома и ще направят крачка във вредна за тях посока. Страстите трудно се контролират, особено ако взмете някакъв стимулант или прекалите с алкохола. Добре е да се повеселиш, но не и да загубиш присъствие на духа и да правиш неосъзнати движения. Дестанцирайте се от ласкателите, не влизайте в преговори по имотни дела и не сключвайте нови договори. Не правете аборти. Вероятни са емоционални предателства.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден за активни и творчески мероприятия. Не отклонявайте покани, пътувайте, уредете си среща с хора, които могат да ви бъдат полезни в бизнеса и в живота. Поне едно важно предложение ще се получи, а и покана за тържествен повод ще се намери. Повеселете се тази вечер. Освобождават се залпово енергии, които до момента сте сдържали в себе си. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Постарайте се да уредите и проведете днес важните си делови срещи и разговори. Съчетайте работата с удоволствията.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят е покровителстван от висшата любов. Най-добрият ден в месеца за обвързване, за сключване на брак и годежи. Може би ще се запознаете с човек, който ще остане в живота ви като неоценимо приятелство или любов. Отделете време както за работа, така и за веселие. Този ден ще ви донесе тази пълнота, която търсите, която ви е нужна и която ще отприщи ентусиазма ви за работа и творчество. Ако сте сънували неприятен сън, това е звак, че може да решите проблема, който ви мъчи. Приятните показват, че сте обичани и желани.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луната от вашия знак е в опозиция на Марс от Телец. Съветът е да контролирате емоцията, да не си позволявате експлозивно поведение, независимо какво се случва наоколо. Ограничете стимулантите, не прекалявайте с алкохола, за да владеете положението във всеки момент. Днес е лесно да се разкрепостиш и отпуснеш, но всичко трябва да е с мярка. Бъдете сигурни, че наоколо дебнат папараци, хора готови да се възползват от всяко ваше предоверяване и лежерно поведение. Решете се на нова крачка в работата и в любовта.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за проучвателни срещи. Опипвайте почвата, проверявайте условията, при които ще се работи и живее. Ще получите предложения, които на първо време не бива да отказвате, преди да сте проучили нещата и да сте намерили всички плюсове и минуси. Не се хвърляйте на първата предложена възможност. Ако се налага да вършите отговорна работа, посегнете към чашката след като сте приключили деловата част. Обхваща ви празнично настроние, позволявате си волности, които ще ви излезат скъпо, ако не внимавате.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят ни залива с желания и импулси да се докажем и изпъкнем в средата си, да се наложим в работата и да спечелим в любовта. Действайте активно във всички посоки. Този ден ще ви помогне да излезете от рамките, които сами сте си избрали или някой друг ви е вменил като лична отговорност и призвание. Доставете си радост за сетивата, но всичко да бъде в рамките на нормалното. Силата на днешния ден е в това, да се освободиш от задръжките, но да не прекалиш и да не дадеш повод отново да те вържат и ограничат.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на провокации и тенденция към прекалявания за родените във втората декада. Не взимайте крайни и кардинални решения. Всичко да се прави с желание и страст, но да не се отива в крайности. Ще сбъркате, ако говорите повече от нормалното. Ако може качете се по-високо, но не и на най-високото стъпало в служебната йерархия. Не поглеждайте към тези превъзходни степени, които ще ви вкарат в проблеми и разходи, които няма да може да покриете. Радвайте се на това, което имате. Не правете аборти до утре на обед.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Позволете на насъбраната еуфория да се излее. Повеселете се с приятели след работа. Позволете си по едно питие и потанцувайте. И на работното място ще има за какво да почерпите. Може да ви повишат и да получите разрешение за самостоятелни инициативи. Този ден помага да се разкрепостим, да бъдем себе си поне в едно направление на живота, да покажем на околните какво искаме и какво можем. Ще спечелите дело,  ще уредите имотен спор. Каквото не успеете да свършите уредете утре рано сутринта.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е деветка. Приключвате един цикъл от живота си, връзките и работната си програма. Дипломирате се, финализирате етап от работата и ученето си и по някакъв начин излизате от детството или от младоста. Не се препоръчва да започвате нови инициативи, а да направите разбор на постигнатото досега и да търсите нови варианти. Старта на новата ви програма ще дойде през 2018г.

Родените днес знаят и да работят и да се веселят. Ще бъдат максималисти, ще имат горещ темперамент и неубоздани страсти. Танцът и артистичната игра са в кръвта им. Ще имат и дегустаторски талант и по някакъв начин ще бъдат свързани с виното и с музиката.

Заченатите днес във веселие, любов и усмивки ще имат весел и забавен характер, но ако прекалите с алкохола тази вечер не правете бебето, за да не извадите на бял свят душа от мрака.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.