Снимки

Овен 21 март – 20 април

Тежък ден за родените около 5-15 април. Отношенията у дома и на работното място се вледеняват. Трудно получавате разбиране, финансиране и защита. Може да се окажете сами, да изпаднете в доброволна или принудителна изолация и да се почувствате по някакъв начин застрашени. Бъдете внимателни с документи и ценности. Увеличите контрола, особено в местата, които са определящи за живота и бизнеса ви. Не си позволявайте да се разсейвате и да оставяте на друг да движи важните за бъдещето ви дела.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес всеки получава по заслуги, радва се на това, което си е спечелил, извоювал и надробил в предните дни на старание или бездействие. Не позволявайте мрачни и тъжни мисли да ви подвеждат, да определят избора и реакциите ви към околните. Направете балансиран избор на работното място и бъдете дипломатични. Ако усетите, че някъде ви обръщат гръб обърнете се и вие, търсете нови източници на разбиране, подкрепа и ресурси. Случващото се днес помага да се отърсите от една илюзия.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Изискването на деня е за повече обективност, в мисли, преценка и действия. Време е да сложите някого на мястото му, друг да подтикнете към действие, а трети просто да отминете като малката гара на вашите големи недежди и амбиции. Край с илюзиите и изчакването. Действайте с хладен ум и твърда ръка. Не си позволявайте да изпадате в зависимости, да се съобразявате с тези, които не се съобразяват с вас. Този ден вледенява отношенията, особено там където е имало лъжи, грешки, неравностойни и завоалирани действия.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден свързан с подражанието и пасивното следване на нечии думи, обещания и действия. Такъв подход ще ви докара само главоболия, ще ви остави да плащате за свои и чужди грешки, да губите време в разправии и компроматни игри. Очаквайте удари под кръста, опити да бъдете отстранени от печеливши дейности и поръчки. Този ден подлага на тест по пригодност личната ви интелигентност, умения и авторитет. Натоварването ще се увеличи. Щадете кръста и бъбреците. Обезпечете законово сделки и договори, и бъдете самокритични.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре е време за разчистване на сметки. Ако не го направите до три дни, съдбата ще го направи по трудния и болезнен за вас начин. Ставащото наоколо е сякаш отражение на това, което става в душата ви. Получавате награди за труда или бездействието си в миналото. Може да получите предложения или откази. Дайте си сметка на кого и какво може да разчитате в бъдеще. Не правете компромиси, за които ще платите скъпо. И в любовта днес получаваме по заслуги. Приятните и неприятните неща трябва да се кажат и обсъдят.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на кривите огледала. Виждате изкривено както отношенията си с партньори, така и бъдещите тенденции за развитие на работното място и у дома. Някой се опитва да ви манипулира. Нужна е повече обективност, критичност и неотстъпчивост, за да се измъкнете от заробващи и ограбващи ви положения. Съветът е да се видите отстрани, да не правите това, което съветвате и другите да не правят. Проявете неотстъпчивост и спрямо исканията на децата, особено ако са несъобразени с възможностите и целите им в момента.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не действайте по инстинкт. Внимателно проверявайте фактите и подбирайте връзките. Може да се излъжете в преценката или някой да ви заблуди поради лична заблуденост. Трети лица ще играят зад кадър на работното ви място и в личен план. Старайте се да мислите обективно, да се информирате безпристрастно, да действате без да намесвате привързаности и приятелски отношения там, където си изкарвате хляба или разчитате на експертно мнение. Всичко се вижда изкривено и пречупено през призмата на чувствата.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес маските падат, виждате някого в истинската му светлина. Не се заблуждавайте сами, че нещата ще се оправят или уредят от само себе си. Време е да проведете уточняващи разговори, да увеличите дистанциите или направо да обърнете гръб на тези, които ви подвеждат и използват. Особено опасно е да се следват пасивно чужди съвети, мисли и стъпки. Денят е свързан и с отражението или преобразяването. Направете някои промени във външния си вид, рекламирайте се, помислете за опаковката на продуктите си.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Спъвате се в належащата работа, движите се забили поглед в земята, ограничени от проблеми, претенции и изисквания, които трудно ще удовлетворите. В такъв момент е добре да спреш, да се погледнеш отстрани, да прецениш обективно ситуацията, да намериш плюсовете и минусите и да извадиш основните си козове. Може да спечелите повече, ако не позволите да ви въздействат странични фактори. Преди да предприемете нов ход в бизнеса обезпечете нещата юридически, документално и материално.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков ден за родените около 5-15 януари. Сякаш участвате в някакъв маскарад. Виждате всичко в изкривен вид, срещате хора, които няма да бъдат искрени докрай, които ще ви притискат, ще ви подозират и притесняват с претенции, без да дават нищо насреща. Увеличете дистанциите, опитайте да погледнете безпристрастно всяка ситуация и да си направите изводите. Една илюзия си отива, дано не я замените с друга. Този ден носи и награди за добре свършената работа, но пак със съответните удръжки, които друг е трябвало да плати.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Опасно е да се движите в непозната среда, да използвате някакво прикритие или маскировка, които не са изпробвани преди. Може да успеете и да се внедрите в несвойствена среда, но може и да бъдете разконспирирани в неподходящ момент. Всичко, което предприемете с необходимите законови и юридически защити ще донесе пари и награди. Не хвърляйте усилия и труд в непроверени дейности. Може да извлечете ползи от нечие предоверяване, но и сами да се предоверите. Надлъгваме се един друг, а близките страдат.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и утре нищо не потръгва така както го искате. Получавате покани и предложения, но след всяка среща ще се чувствате излъгани, предадени и ощетени. Отношенията са сковани от леда на неразбирането. И най-любимите ви хора са станали сякаш безчувствени, улисани в забързаното си ежедневие. В този ден всеки сърба попарата, която сам е надробил. Може би не бива да подкрепяте повече този, който непрекъснато греши. Оставете го сам да реши, увеличете дистанциите, изчакайте премените и преобразяването.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е единица. Започнете нова работа, нов учебен или бизнес проект. Всичко предприето в тази година ще помогне да изкачите висок връх в кариерата и личните отношения. Решавате болезнен юридически проблем, уреждате наследство или документи за чужбина и се разширявате на нова територия. В средата на август ви чакат изпитания.

Родените днес имат дарба да се преобразяват когато стане напечено. Ще бъдат много добри артисти и имитатори, ще жонглират умело и като политик с думите когато попаднат в напечена стуация. Имат красив ум. Дано условията им на живот не го направят и опасен.

Заченатите днес ще имат крехко здраве, но ще бъдат обичани и поставени в благоприятни за развитието им условия. Ще се радват на много любов. Важното е да не ги възпитате като егоисти.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.