Снимки

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден може да се окаже един от най-неблагоприятните за месеца. Уран от вашия знак е в точна квадратура с агресора Марс от Козирог. Като се добави и опозицията ви с Луната и с планетата на правото и закона Юпитер от знака на Везните никак няма да ви е лесно. В този ден управляват тъмните сили. Лесно може да бъдат предизвикани конфликти. Войнолюбците са на първа линия готови за провокации и атаки. Стойте мирни, това е много добър съвет. Неделният ден слага край и на лятното часово време, но пък това е единственият ден, в който сме оставени на собствен ход и всеки сам определя съдбата си. Добрите и злите сили не се намесват. В понеделник и вторник е добре да се отвори нов търговски обект или заведние. Наследствен имот може да започне да работи за вас. На 1-и пасивността е вредна, направете крачката в нова посока. На 2-и вървите към неравностойни, но печеливши връзки. Старото привлича младото, а бедното търси богатото. Стойте далече от колективните инициативи. Търсете начин да се справите сами, сами да печелите и сами да си харчите парите. От 10 ч на 3-и до 11ч. на 4-и хапвайте без ограничения. Няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в енергия. На 3-и търсете връзки с чужбина и заздравете полезните контакти. 4-и ви носи проблеми на работното място. Не отсъствайте от преговори и съвместни дела.

 

 

Телец 21 април – 20 май

Каквото и да правите на 29-и ще си докарате само неприятности или ще плащате за чужди грешки. Денят е особено рисков, критичен и наблагоприятен и в световен план. Някъде припламват искри, които трудно ще се загасят. В неделя имате повече степени на свобода. Направете това, което искате и замисляте от доста верме. На 31-и ще се събудите с добра идея, но трудно ще я реализирате. Подгответе терена за действията си след 1-и. В периода до сряда ще търпите повече натиск, ще се наложи да отстъпвате от позиците си, да се отказвате от намерения и да работите за чужда кауза. Добре е да прехвърлите имот на децата, да се освободите от задължения и дейности, които в последно време трудно поддържате сами. Това новолуние в знака на опозицията ви Скорпиона ще ви припомни неприятни задължения, които е време да се изпълнят. На 2-и всичко важно вършете сами. Денят носи фатални привличания, опити за намеса в личния ви избор и начин на живот. Всичко, което решите самостоятелно ще донесе ползи. Екипната работа ще размива отговорностите и ще насочва в негативна посока печалбите. 3-и ви носи късмет и възнаграждение за упоритоста. До 11ч. в петък диетите са противопоказни. Доставете си радост за сетивата, съберете компанията в четвъртък вечер. На 4-и навлизате в успешен период. Уреждате нови договори, постигате служебен успех.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Рисков съботен ден. Не предприемайте нищо съществено. В момента и пророчествата са лъжливи и дано нищо от негативните очаквания не се сбъдне. Запалете лампите, нека е светло. Излезте на светло и в замислите си. Не се препоръчват връзки в сивата икономика. 30-и ви дава повече свобода на избора, възможност да бъдете себе си и да направите това, което в други дни не сте могли или не сте се решавали. Откажете се от всичко вредно и ненужно, от връзки и договаряния, които ви отклоняват от личните цели и намерения. 31-и дава възможност да се стартират нови дейности, да се отворят нови производства и да се тръгне в нова посока. На 1-и пасивноста разболява. Ако не вземете решение ще претърпите поражение. Не оставайте нищо на случайноста и на избора на тези, които са доказали, че не могат да мислят комбинативно. На 2-3-и Луната ви гледа в опозиция. Не приемайте на доверие това което ви говорят. Проверявайте всички факти. На 2-и не е добре да се работи в екип и да се взимат колективни решения. 3-и е ден на протегнатите ръце, но за вас изискването е да бъдете избирателни във връзките. В тези дни може да се очакват конфронтации на работното място и у дома. Запазете спокойствие. В петък получавате информации, които ще ви помогнат да излезете от кризата и да направите печеливш ход.

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

29-и е един от най-рисковите ви дни за месеца. Липсва енергия, а в такива моменти най-много се греши. Бъдете отговорни, гонете от живота си лъжливите връзки и не си позволявайте дейстивя, с които може да засегнете интересите на близките и децата. Нищо съществено да не се предприема. Бъдете сигурни, че нещата ще тръгнат накриво и после ще трябва да се преправят. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В неделя ситуацията се успокоява, постигате примирие със себе си и с другите. Ден на равно количество добро и зло. Препоръчва се даване на прошка и търсене на примирие с хората, без които животът ви се обезсмисля. Ден за отдих, не товарете сърцето. Още със ставането на 31-и получавате някакво особено вдъхновение и намирате решението на болен проблем. Реализирайте бързо идеите, които ви хрумват. Доверете се на интуицията и на подсъзнателния си избор. На 1-и стартирайте нова дейност или производство. Добре е да се отвори магазин или офис. Пъзела от възможности се пренарежда във ваша полза и интерес. На 2-и се пазете от вмешателства в личната ви програма. Бягайте от колективна работа и отговорност. На 3-и сключете нови договори, защитете свои и приятелски интереси. На 4-и в неблагоприятна позиция са родените в първата декада.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Всичко, което предприемете прибързано в събота ще ви донесе проблеми в следващите дни. Срещите ви ще носят отпечатъка на агресията и желанието за използване. В момент, когато мислите че сте заблудили някого, вас ще заблуждават. Лесно се оплитаме в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, но и в личните връзки. Предстои новолуние, което ще събере Слънце, Луна и Меркурий в нехармоничния ви знак на Скорпиона. Очаквайте до сряда опити за вмешателство в делата ви, както и проблеми с имотни и неследствени дела. На 1-и конкурентите ви отварят офис до вас или навлизат в полето на личната ви търговска инициатива. 31-и и 1-и изискват особено внимание, пренасочване на енергии и интерси в посока освободена от конкуренция. Сега е момента да потърсите нови източници и ресурси, на които да разчитате в бъдеще. На 2-и ще направите удобни за другите собствените си амбиции и намерения. Вървите към неравностойни връзки, които ще се окажат печеливши във времето напред. В този момент животът сабира старото с младото, богатото с бедното с полза и за двете страни. На 3-и е време за купон, за делови срещи, на които ще се подпишат изгодни договори. Хапнете наволя. На 4-и уредете срещи и разговори с клиенти от чужбина.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Направете прочистващи процедури на 29-и. Разчистете и връзките, от които нямате полза или се чувствате ограбени и ощетени. Сложете край на фалша в любовта, на притесненията за някой, който не се притеснява за вас. Предприетото с желание за печалба и постижения ще носи край на илюзиите. 30-и изисква спокойствие и релакс, позволява да задвижите това, което отдавна подготвяте. Направете и посещения на добра воля. Стопявате ледовете и се чувствате добре. 31-и и 1-и са благоприятни за рестартиране на спрени производства. Направете опит за летене в нова среда. В понеделник се събуждате с чудесна идея. Контролирайте апетита, но не и амбициите. Повярвайте си и ще успеете. На 1-и вътрешната ви енергия е особено силна. Направете това, от което в миналото сте се притеснявали. Не се препоръчва пасивност. Печелят инициативните и тези, които се свързват с подобни хора. За 2-и не се препоръчват нови запознанства и работа в екип. Ще бъдете подведени и ощетеи, ако се опрете на колективните действия. Задкулисни фактори ще размиват и пренасочват амбициите и отговорностите на групата. Вечерта сте напрага на неравностойна любовна връзка. На 3-и диетите са противопоказни. Дава се клетва за вярност. 4-и ще ви донесе късмет, покани и придобивки. Намирате спасителен вариант за себе си и бизнеса си в кризата.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

И най-дребната лъжа в съботния ден ще се обърне срещу лъжеца. Тъмните сили се борят за душите ни, изкушават ни и ни въвличат в капани. Стойте далече от хора, които и друг път са ви подвеждали. В неделя с лекота се измъквате от неприятни задачи и опека, която ви ограничава. Бъдете максимално отговорни за делата си, за да ви гласуват и друг път доверие. Оставете и порасналите си деца да направят самостоятелна крачка към бъдещето си. На 31-и продължете да обмисляте и планирате новите инициативи. Денят е благоприятен за командировки и проучвателна дейност. На 1-и влезте в нова пазарна ниша, с нова идея и нов предмет на дейност. Чудесен ден за отваряне на офис и нов търговски обект. Не протакайте, не стойте пасивни докато другите разпределят апетитните парчета от общата баница. На 2-и стойте далече от всякакъв тип обвързване, от работа в екип и от съвместни инициативи, в които не се знае кой пие и кой ще плаща. Ден на фатални привличания и в любовта. Правите компромис, който в началото ще донесе радости и сладости, но в бъдеще ще ви затрудни. На 3-и всичко предприето ще носи късмет и ползи. Водете принципна политика, сключете нови договори, изпълнете дадените обещания. Ден без диети. Храната изцяло се превръща в енергия. На 4-и се обадете на тези, за които мислите.

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Съботният ден е зареден с негативизъм, с желание за обсебване и въздействие. На преден план излизат претенциите и неудовлетвореността. Лесно избухват скандали. Следват агесивни и рискови действия, след които ще се окажете душевно и материално изцедени. Не се обвързвайте, стойте далече от алкохола и стимулантите. Предстои новолуние във вашия знак, което ще отнеме от енергията ви. Това ще провокира околните към опити за навлизане в личното ви пространство. Нарастват и претенциите на близки и колеги. 30-и дава възможност за корекции на минали грешки и повече лична самостоятелност. Изолирайте се от шума наоколо, релаксирайте на приятно място. На 31-и се доверете на чувството, с което ще се събудите. Пътувайте, зарадвайте някого с подарък. На 1-и стартирайте нова дейност. Чудесно е да включете в действие и наследен имот. На 2-и избягвайте съвместните инициативи. Трети лица печелят от общата работа. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който правим. Вечерта е време за любов. На прага чука невъзможната любов. Доста трябва да се потрудите, за да я спечелите. Сключете нови договори на 3-и. Защитете нечие достойнство и работете за правдива кауза. На 4-и преговаряйте с чужбина. Ако мислите за някого той ще ви се обади.

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Тъмнината на новолунието ни обгръща в съботния ден. Ограничете контактите до минимум, особено с хора, които винаги ви провократ. Предприетото в момента ще тръгне накриво и в бъдеще ще се нуждае от корекции. Не се събирайте с хора от рисковия контингент тази вечер. На 30-и се опитайте да свършите обещаната работа, да приключите и изчистите всичко, което от доста време отлагате. Върнете си дълговете, обадете се на родителите, изпитайте децата. На 31-и се събуждате с чудесна идея, но е вероятно прибързано да я задвижите или съобщите и това да донесе ползи на друг. На 1-и работете за личната си кариера и професионална самостоятелност, отворете свое заведение и дайте възможност на личното си хоби да работи за вас. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Може да ви се обадят с привлекателно предложение, но зад всичко търсете уловката. На 2-и не взимайте прибързани решения, не влизайте в коалиции и не сключвайте колективни трудови договори. Каквото постигнете сами, без опека и протекция ще е ценно. Общите инициативи ще зациклят. Вчерта Луната е в съвпад със Сатурн и Венера във вашия знак. Очертават се наравностойни привличания и изневери. На 3-и ще постигнете много и ще направите силен ход. Не е време за диети, край с ограниченията. Съберете се с приятели хапнете здраво. На 4-и ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

29-и може да се окаже един от най-тежките дни за месеца. Марс от вашия знак е в точна квадратура с Уран от знака на Овена. Аспектът е зареден с егресия подклаждана и от други негативни аспекти. Стойте мирни, не провокирайте околните и намалете претенциите. Тъмните сили в този ден вършат тъмните си дела. Нищо важно за бъдещето да не се започва. В неделя сме оставени на собствен ход. Добрите и злите сили се изравняват и не се намесват в избора ни. На 31-и усещате точно какво е полезно или вредно за вас. Планирайте рестартиране на спрени произвдства и дейности. Добре е да се отвори заведение, да се водят преговори по имотни и наследствени дела. На 1-и пасивността разболява, но е добре да се занимавате само с планиране, проучване и търсене на спонсорство. Не отивайте в крайности, не яжте много люто, топло или студено. На 2-и лесно се изпада под въздействие на странични фактори. Не се включвайте в съвместни инициативи, не правете вложения в общи проекти. Подложени сте на фатално привличане и в любовта, но връзките едва ли ще бъдат равностойни. Вероятни са изневери. На 3-и може да свършите чудесна работа, да подпишете изгоден договор и да похапнете добре в приятна компания. Диетите нямат смисъл, не се пълнее. На 4-и получавате дългоочаквана подкрепа. Обадете се на близки в чужбина.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и е тежък и рисков ден, но ако се дистанцирате от шумотевицата и не се намесвате в опасни игри ще имате един приятен уикенд. Неделният ден изисква ненамеса в живота на околните. Не давайте непоискани съвети, оставете близки и приятели сами да направят крачката важна за тях. Родените в първата декада се изложени на повече атаки по отношение на имотни и наследствени дела. На 31-и контролирайте апетита, не яжте каквото и където падне. Вслушвайте се в гласа на тялото, то знае какво му трябва. Добре е да се спазва диета, но в момента апетитът за едно или друго трудно се контролира. Родените във втората декада ще бъдат притеснени и дезориентирани на това новолуние в знака на нехармоничния ви Скорпион. Очаквайте опити за вдействие по физически и духовни начини. На 1-и ще ви изпреварят инициативите на конкурент напиращ да се вмъкне във вашата пазарна ниша. Родените в третата декада да избягват конфликтите и бурните емоции. Във въздуха витае агресия, която в следващите дни може да обърка добре подредената ви програма. На 2-и вървите към опасни връзки, към изневери не само на партньора, но и на собствения си модел и стил на поведение. Ще изживеете вълнуващи мигове на 3-и. Добре е някои от тях да си останат тайна. Хепнете си наволя, няма да напълнеете. На 4-и ще ви търсят тези, за които мислите. Чакайте предложения.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден може да преобърне животи и съдби, да повлияе негативно на личния ни избор, на поведението и отношенията ни с околните. Бъдете особено внимателни, не рискувайте излишно. Не носете украшения от кости и рога. Каквото отложите за неделя ще мине много по-добре, ще ви зарадва и изпълни с надежда за бъдещето. Добре е в този ден да направите самостоятелен ход. Някой прохожда в нова област на опитност или в нова търговска инициатива. На 31- и на 1-и е добре да стартирате и новата си фирмена дейност, да отворите ателие или нов търговски обект. Може да получите неочаквани знаци от съдбата. В понеделник ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, за това какви храни да ядете и какви не. Подреждате и приятелските връзки в графите надеждни и ненадеждни. Доверете се на усета си за хора и ситуации и няма да сбъркате. И ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. За родените в третата декада 1-и носи повече предимства, изисква повече натоварване и активност. На 2-и ще ви привлекат нелоялни клиенти, партньори и работодатели. Вечерта попадате и на обсебваща и ограбваща любов. Претенциите на партньорите нарастват. На 3-и върнете дълг. 4-и е ден на телепатичните контакти.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.