Овен 21 март - 20 април

 

Ден за реформи. Препоръчва се повече деловитост и ограничаване на контактите с непознати. Движете се в тесен семеен кръг, не си позволявайте волности. От днес изкусителката Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Везните. На любовния фронт наистина ще водите битки, докато на професионалния и служебния ще получавате екстри и защити. Заложете здрав фундамент на всичко, което ще предприемете и което ще защити общите ви семейни интереси. Не позволявайте на чуждо тяло да се вмъкне в личната ви вселена.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Родените във втората декада ще изживеят мъчителни моменти, особено ако са склонни да „претупват” нещата и да гледат „през пръсти” на ангажиментите си. Конкурентите ще ви елиминират, ако се явите неподготвени на конкурси и важни публични изяви. Този ден изисква да си много добре подготвен и осведомен за нещата, които ще правиш, да не пестиш сили, енергия и материали, ако например започнеш ремонти и строителни дейности. Не нарушавайте дадените обещания. Ще има опити да ви въздействат и отклоняват от целта.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Огромни регенериращи сили се събуждат днес в тялото и в душата ви. И сексуалната ви енергия търси поле за изява. От днес изкусителката Венера ще ви глада в брилянтен аспект от знака на Везните. Някой върви към уреждане на брачни отношения, а друг вече чака наследник. Всичко, което предприемете в този ден, ще осигурява надеждна база за бъдещото ви развитие. Затова правете всичко здраво и с тенденция да ви надживее. Уредете наследството за бъдещия си наследник. Проведете и оздравителни процедури.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Денят се свързва с фундамента и основата. Всичко, което започвате, трябва да се направи максимално здраво и функционално. Родените в първите дни на зодията са на прага на болезнени срещи в любовен и емоционален план. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Темида - Везните. Сега е моментът да вземете фундаментално за съвместния ви живот и бизнеса ви решение. Ако не сте готови за брак, дайте си свобода, а ако сте готови, планирайте сватбата. Срещите ви в работна посока трябва да минат делово.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Навлизате в период, в който старото се руши. Не се опитвайте да задържите статуквото, а бързо се напаснете на настъпващите промени. Близки и приятели ще вземат болезнени за връзката ви, но полезни лично за тях решения. Дайте си сметка на кого и на какво можете да разчитате в бъдеще. Този ден ще тества отношенията ви на опън и натиск. Вероятни са здравословни проблеми, които ще изискват да обърнете повече внимание на себе си, а не на ставащото наоколо. Спазвайте правилата, за да си нямате проблеми и със закона.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

За вас предстои неприятно изтрезняване след период на засилена емоционалност. Венера напуска вашия знак, а това ще помогне да се съсредоточите над реалностите, да намерите време за нужните ремонти. Добре е в този уикенд максимално да улесните живота си и този на фамилията с преустройства, които не търпят отлагане. Бъдете съвестни в изпълнението на задачите. Направеното днес трябва да издържи дълго време. Заемете се с лечения, посетете център за рехабилитация и залата за фитнес.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Венера навлиза в знака на трона си - Везните. Този аспект ще ви даде излъчване и обаяние, сила за привличане на подходящите партньори. Старите връзки ще бъдат подложени на изпитание. Нужна е инвентаризация, ново подреждане на приоритетите и стабилизиране на личния ви живот. Отстранете всичко, което пречи на любовта и успеха на фамилията ви. С действията си в момента стъпвате на здрава основа, поставяте условията, които ще направят живота ви по-лек и обезпечен. Участвайте в представителни срещи. Блестите с очарование.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Ден с възраждаща и активизираща любовта и секса сила. Може да оправите емоционалните си връзки, да решите проблем, който любимите ви поставят от доста време. Сега е моментът да заложите основите на бъдеща дейност или лична връзка. Всичко, което предприемете, трябва да е добре изпипано и отговарящо на законовите норми. Не нарушавайте и правилата по пътищата. Родените във втората декада са в притеснителна позиция и може да се откажат от пътувания, ако ситуацията у дома го изисква. Съобразете се с нуждите на близките.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на пробив в посока на личния ви интерес, работа и чувства. Това, което ви тежи от доста време, ще намери разрешението си. Някой ще намери нова любов, а друг - нова работа. Някои щастливци ще се уредят и с двете. Денят се свързва с базата и фундамента. Връзките ви се поставят на нова основа. Не се опитвайте да задържите статуквото, което ви дава лъжлива сигурност. Време е да мислите и действате в тон с изискванията на момента, на тялото и душата си. Ден за реорганизации в дейността и в любовта.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

За родените в първата декада предстоят промени в начина на работа и живот, ако искат да задържат любовта. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект, а това ще предизвика разпад на старите връзки и тенденция за създаване на нови. Очертават се мъчителни разговори и сцени, провокирани от нечие отсъствие и неангажираност към семейните дела. Сега е моментът да се разпределят ролите, правата и задълженията, за да има мир у дома. Използвайте активно деня и за укрепване на здравето с разходки и подходящи процедури.

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

 

Родените във втората декада ще трябва да ограничат страничните връзки, да се съобразят с близки и любими хора, а не толкова с приятелите. Денят изисква осъзнаване на приоритетите и отказ от досегашния неангажиран начин на живот. Обърнете внимание на любовните си връзки, сексът днес ще е на ниво. От тази вечер Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от Везните. Замислете се за размествания у дома, които ще го направят много по-функционален и в тон с новите изисквания на момента, с желанието на любимите и децата.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

До утре на обед всичко при вас се развива успешно. Намерете време както за любов, така и за работа. Предстоят рокади у дома и на работното ви място. Имате възможност с действията си да изпреварите промените, сами да ги направите и предизвикате, а не да чакате някой да ви постави ултиматум. Ден, свързан с новостите и с фундамента. Не пестете сили и пари. Заемете се с базови проекти, които ще позволят да живеете по-добре и разпределението у дома да е удобно за всички. Съгласувайте намеренията си, не правете нищо на своя глава.

 

ЧРД

 

Личната ви година е седмица, даваща възможност да влезете в нова пазарна ниша и да промените начина си на живот. Завивате зад ъгъла, миналото остава зад гърба ви, старите връзки и приятелства също. Някой заминава за чужбина, друг се устройва в нова среда и с нова любовна връзка. Сега е моментът за създаване на семейство. Чакайте деца и внуци. 2018 г. ще е година на големи приходи и придобивки.

Родените днес е добре да се насочат към търговското право. Ще бъдат известни в обществото, ще се радват на подкрепа, слава и популярност. Ще им бъдат дадени в даден момент и неограничени пълномощия. Това са деца, които знаят как да въздействат и да получават каквото искат.

Заченатите днес ще притежават известна грубост във физически план, но ще имат душа на добряк, на човек, при когото винаги може да се приютиш и подслониш. Ще имат завиден апетит.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.