Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Хидрата на новолунието поглъща Луната, тъмнината се възцарява в сърцата и душите, трудно се намира изход от създалите се положения в работата и в личния живот. Денят единствено е благопритен за зачеване. Тази вечер Луна и Венера светят заедно на небосклона и се опитват да стоплят душите ни. Изискването е да бъдем отговорни в делата и в личния си избор. По-добре нищо да не избираме и да не предприемаме в този ден. Запалете лампите, нека е светло.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Не започвайте нови инициативи и бъдете внимателни в общуването с околните. Тъмнината на новолунието ни обезкуражава, прави ни груби и невъздържани, вкарва ни в конфликти, с които ще навредим на себе си и на ближния. Денят е само за любов, но и тя ще е открадната. Някой ще избяга и през работно време може да направи бебето. Проблемът ще дойде след време, когато може да останете излъгани в очакванията. Днес всичко тръгва накриво, обвързва ни в неравностойни връзки, които ще почувстваме като окови.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените след 10-и юни са в по-неблагоприятна позиция, но и за другите денят е рисков. Бъдете внимателни в изказвания и връзки. Всичко, което направите дори и с най-добри намерения ще се окаже грешен и губещ ход. Тъмните сили и хората с тъмни помисли се активизират и нанасят удар на най-слабите ни места. Може да бъдете изненадани и провокирани. Не се изказвайте неподготвени и не давайте излишни козове в ръцете на конкуренцията. Не е ден за старт на нови инициативи. Ще се окажете в ролята на коня, а не на ездача.

Работа – 4

Пари – 4

Люба – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден на лъжепророците, на лъжите в отношенията и на опасните изкушения, които ни подтикват към грешен ход. Не предприемайте нищо съществено. Старайте се да лавирате между амбициите на един, и намеренията на друг. Не се обвързвайте на никаква цена и не позволявайте намеси в личния си избор, позиция и цел. Ден на фалшивите връзки и на фалша в отношенията, които ще провалят не една съдба. Родените в третата декада може да изживеят вълнуващи любовни моменти и да направят бебето, но после може и да се разделят.

Работа – 5

Пари – 4

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Лъвът се готви за скок, но хиените може да го изпреварят. Бъдете внимателни в отношенията, не настройвайте опасната глутница срещу себе си. Сгъстява се астралната мъгла. Тъмнината на новолунието закрива перспективата, пречи да разберем истинската мотивация в отношенията с околните. Ще се направят много грешки, ще влезете в ограбващи връзки и положения, които може да си спестите, ако отложите за следващите два дни старта на новите си начинания. Утре ще се събудите с усет за вярната посока и избор.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Контролирайте емоциите и не предприемайте важни инициативи. Луна и Сатурн образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Предстои новолуние утре сутрин. В момента всичко се вижда като в мъгла, изкривено и прецедено през цедката на нечий интерес. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Печалбите за един ще се окажат поражение за друг, но в този ден със сигурност няма да има победители, защото всички ще се окажем в кюпа на манипулацията и желанието за използване. Нищо важно не бива да започвате.

Работа – 4

Пари – 4

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в тридневен рисков период, в който в хороскопа ви ще действа кръст на планетни сили. Всичко, което смятате да стартирате в този ден ще тръгне накриво, ще бъде насочвано от вредни сили и конкуренти в неблагоприятна за вас посока. Спрете се, огледайте се, потърсете тези които никога не се ви предавали. От особено значение е да не допускате нови хора в екипа си. Злите сили вкарват своя Троянски кон в сърцата и душите ни, правят избора ни вреден и унищожаващ и най-добрите намерения за бъдещето. Стойте на светло.

Работа – 4

Пари – 4

Люба – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес риба се лови в мътна вода. Може да се възползвате от чуждото предоверяване и да спечелите на първо време в играта, която не се води по правилата. Големите се опитват да употребят и глътнат по-малките. Най-лошият ден за коалиране и участие в съвместни проекти. Не взимайте решение по важни за бъдещето ви въпроси. Сами може да участвате в манипулации, координирани и направлявани от странични сили и фактори. Ще извлечете ползи, ще получите услуги и пари, но после всичко ще се плаща с лихвите.

Работа – 5

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Рисков ден предимно за родените в третата декада. Влизате в излишно противопоставяне с околните, с родителите и децата. Сатурн от вашия знак е в аспект на чук и наковалня с Луната. Движат ви нереални амбиции и емоции. Може да направите и бебето, но със сигурност създадените днес връзки ще са от типа на еднодневките, ще траят от ден до пладне, ще ви създадат неприятности и ще ви вкарат в дългове, за които дълго ще плащате. Съветът е да стоите на светло, да не сключвате договори в сивата икономика и да изчакате до утре.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на грешните ходове и на грешната любов, от която трудно ще се откажете. Тенденцията е към душевни загуби и физическо изтощение. И за най- дребната работа ще влагате много сили и средства, а насреща почти нищо няма да получите. Нищо съществено да не се предприема. Вечерта среща старото с младото, богатото с бедното в една неравностойна връзка, в която всеки ще плати за своето удоволствие и ще остане излъган в очакванията. Бъдете отговорни, гонете от живота си фалшивите и вредни връзки.

Работа – 4

Пари – 4

Люба – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако непрекъснато си тананикате една и съща мелодия, бъдете сигурни, че се включвате в манипулиращ канал на въздействие. Тъмните сили опитват да завладеят мислите и делата ни, да ни направляват и вкарват в губещи инициативи. Не започвайте нищо съществено, независимо какво ви съветват и обещават. Спазвайте диета, ограничете посещенията, не влизайте в преговори и не сключвайте нови договори. И в любовта ще ви свалят звезди, а и сами ще обещавате чудеса, но нищо от обещаното няма да стане реалност.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на остри сблъсъци на интереси. Напрежението между родители и деца нараства. Младите не слушат, старите не се съобразяват. Тази вечер е благоприятна за зачеване, но отношенията между двамата ще зациклят във времето напред и децата ще страдат. Тъмнината на новолунието отнема от виталитета и намалява съпротивителните ни сили. Не планирайте раждане със секцио утре рано сутринта. Не носете изделия от кости и рога, добре опечете и сварете храната си. Запалете свещ и обиколете стаите на дома. Сънищата са лъжливи.

Работа – 4

Пари – 5

Люба – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е четворка. Натоварването ви ще е максимално до септември. След това ще навлезете в период на обновление на отношения и договори. През 2018 г. ви чакат пътувания, разширение, нови връзки и нова работна програма. В момента изплащате стари дългове. На две места може да работите и да сте ангажирани.

Родените днес ще се срещнат още с раждането си с тъмните сили. Ще имат слаб виталитет и слаби съпротивителни сили. Лесно ще се поддават на манипулации, но и сами ще манипулират. Ще имат дарба в изкуството, за която също ще платят с лихвите или семейството им ще страда от отсъствията им.

Неблагоприятен ден за зачеване, но тази вечер отпадат някои кармични забрани, които са ви оставали бездетни. Проблемът е, че ще се раждат деца натоварени с тежка съдба и наследствени заболявания.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.