Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

Днес печелят добре подготвените и тези, които контролират промените. Преди да направите какъвто и да било ход информирайте се, проучете новостите по въпроса, който движите и ви интересува. Може да се спечели много след предварителна подготовка и уговорка. Всичко, което направите и предприемете импулсивно ще работи за чужди интереси и ще хвърля камъни в личната ви градина. Днес лаиците ще останат на опашката за късмет и ще дишат прахта на победителите. Вие ще влезе и в двете роли, но на различни места.

 

 

Работа- 5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

 

 

Денят носи късмет и придобивки на добре подготвените и на тези, които държат в ръцете си ключа към информацията, които коват законите и управляват финансовите потоци. Всичко, което научите и проучете ще ви влезе в работа и ще помогне да извлечете максимални ползи от деловите си и лични контакти. Лесно се усвояват знания, правят се нужните асоциации и се постига максимума в отношения, които изискват дискрептност и дипломатичност. Нищо важно не оставяйте за утре, когато ще настъпи бъркотия.

 

 

Работа -6

Пари -6

Любов -6

Късмет -6

Здраве -6

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Денят е рисков и противопоставящ особено за родените около 1 юни. Марс и Сатурн ви гледат в точна опозиция от знака на Стрелеца. В хороскопа ви се образува кръст на планетни сили. Някаква агресия ще се насочи към личните ви амбиции и интереси. Който е в час с промените и владее информационния поток ще успее да реагира бързо и да се измъкне от кризисните положения. Не предприемайте нищо съществено без нужната подготовка и проучване. Каквото се развали трудно ще се оправи. Утре примката се затяга.

 

 

Работа -4

Пари -4

Любов -4

Късмет -3

Здраве -3

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Препоръчително е да отстъпите от амбиции и позиции, за които не сте готови. Денят изисква самоконтрол, проучване и обучение. Постарайте се да попълните празнините в знанията си по въпросите, с които смятате да се занимавате, да работите и давате разпореждания. Добре познатото старо ще ви свърши по-добра работа, отколкото новото, което не сте овладели до съвършенство. Наблегнете на растителната храна. Обърнете внимание на сънищата си, в тях има подсказка за решаване на проблемите ви.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -5

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден с повишени изисквания, особено към родените в третата декада. В ръцете ви се съсредоточава сила, която изисква стабилен контрол. Съвпадът на Марс и Сатурн от знака на хармоничния ви Стрелец ви дава опасни оръжия и възможност да поставите на мястото му всеки, който се изпречи на пътя ви. Постъпете мъдро, не си хабете партроните. Овладейте чуждата агресия и ще си спечелите името на помирител. Ден на тайното знание и на тези, които знаят как да го управляват и да се възползват от грешките на другите.

 

 

Работа -5

Пари -6

Любов -6

Късмет -5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Ден на знаещите, можещите и подготвените, но и на тези, които знаят как да се покрият, да отстъпят в критичен момент и да не се излагат излишно на конкурентния огън. Родените около 1 септември са в по-рискова позиция. Вероятно е да влезе в тежки битки за защита на територии, права и свободи. Утрешният ден ще ви донесе по-големи проблеми, ако направите грешен ход в момента. Силата може да се обърне в насилие. Дръжте здраво юздите на амбицията и стойте далече от това, което не може да контролирате.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов-5

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

В старите окултни практики се смята за най-силен този, който никога не е на мястото на удара. Днес няма значение дали ще атакуваш или ще се отбраняваш, важното е да останеш извън играта, за да може да я контролираш и направляваш. Грешките на другите ще ви дадат предимства в следващите дни и ще позволят да се настаните без излишни жертви и труд на нова територия. Този ден засилва влиянието на добре подготвените и информираните. Дано сте от тяхната категория. Ако не сте, просто се дръпнете встрани.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов-5

Късмет-4

Здраве -4

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Родните в третата декада ще срещат прегради и опозицията на агресивно настроени групи, на колегите, роднините и приятелите. Не се изявявайте в екип, не се знае кой ще трябва да поеме грешката или вината. Сънищата от този ден носят нови знания и дават ключ към решение на основните ви проблеми. Концентрирайте усилията си в учене и проучване. Направете някои консултации. Не коментирайте излишно това, което получите като знание и информация. За утре не планирайте среща с по-силните от вас.

 

 

Работа -4

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Агресивният съвпад на Марс и Сатурн във вашия знак задвижва кармичен кръст на латентни сили, които до три дни ще оказват негативно влияние върху вашите амбиции и интереси. Съветът е да не ритате срещу ръжена, дори и да държите по-силни оръжия. Всеки конфликт ще се разраства и неприятно ще ви засяга. Спазвайте техниката на безопасност при работа с опасни инстументи и вещества. Не са изключени травми. В преносен смисъл денят ще травмира отношенията ви с партньори. Контролирайте се максимално.

 

 

Работа -4

Пари-3

Любов -4

Късмет -4

Здраве-3

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

 

Днес в едната си ръка държите свеща, а в другата водата, която може да загаси огъня. Не се намесвайте, не наливайте масло в огъня на чуждите страсти, а се опитайте да осветите нещата. Утре ще раздавате правосъдие или ще излезете от една игра, която не се води по правилата. Родените в третата декада печелят и губят едновременно, но в различни житейски посоки. Не нарушавайте граници и забрани, не давайте разпореждания, за които не сте подготвени. Който е добре информиран ще направи верния избор.

 

 

Работа -5

Пари -5

Любов -5

Късмет -4

Здраве -4

 

 

Водолей 21 януари – 19 феврури

 

 

Стойте зад кадър, наблюдавайте, осмисляйте и проучвайте всичко случващо се днес. Ден на тайното знание и на хората, които го владеят. Проблемът е, че може да се освободят агресивни сили, да излезе от контрол нечия агресия и непримиримост. Стойте далече от конфликти и разправии. Този ден ще промени правилата на играта и ще пренасочи живота ни в нова посока. Родените в първите часове на деня да заемат отбранителна позиция. Утре ще получите неочаквани предимства и покани.

 

 

Работа-5

Пари -4

Любов -5

Късмет -4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари - 20 март

 

 

Конфликтен ден особено за родените около 1 март. Доброто и злото водят битки, които лично на вас ще отнемат предимства на едно място и ще ви дадат шансове на друго. Всичко случващо се да се преосмисля, да се проверява и напасва на настъпващите промени. Така ще избегнете неприятните рикошети. Започнете нов информационен курс. Доверете се на сънищата и на подсъзнателните си усещания. Сега е момента да се скриете под камъка на изчакването и да не мътите водата на по-големите риби.

 

 

Работа -5

Пари -4

Любов -4

Късмет -4

Здраве-4

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е петица. Вървите към разширение и обновление, към нова работа, пътувания и нови връзки. Ако животът ви предложи различен вариант не го отказвайте. Изберете промяната в начина си на живот, в чувствата и бизнес инициативите. През 2017 г. ще се окопавате и разширявате на новозавладените територии.

Родените днес носят в себе си особен енергиен, революционен и размирен потенциал. Вероятно е един ден да се насочат към военна кариера, дори и да са момичета. Ще получават защита и покровителство от родените около есенното равноденствие.

Родените днес ще бъдат защитници на закона, било то грешен или правдив. Ще бъдат страж на нечии интереси и дано обслужват положителни и общочовешки цели.

 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.