Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят е свързан с подражанието, с пасивното следване на нечии мисли, поведение и идеи. Това не бива да си го позволявате, ако искате да доминирате и водите в играта. На всички нива получаваме по заслуги. Направете жестове, с които да покажете отношението си към някого и нещо, да определите позицията си в дадена група и по даден въпрос. Изкажете мнението си, покажете, че сте в час с настъпващите промени на работното място и у дома. Каквото надробите днес, това ще сърбате утре. Изявете себе си, гонете си интереса.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на леденото огледало, на вледеняващите отношения, тъм където вече всичко е казано и виното е изпито. Предстоят промени, които е добре да започнете лично вие, а не да чакате живота или някой друг да ви принуди за това. Денят слага край на една илюзия, на дълъг период на мълчание и преглъщане на ситуации и отношения, които не ви удовлетворяват. Не отлагайте за утре това, което може да направите днес. Проведете уточняващи разговори. Опитайте да прокарате собствените си идеи, а не да се съобразявате с чуждите.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не позволявайте на вредни и агресивни мисли да повлияят на отношенията ви с околните, с колегите и подчинените. Днес бумерангът на личното ви отношение към другите ще се върне по най-бързия начин. Ще получите свидетелства за доверие или недоверие, ще бъдете отблъснати на едно място и привлечени към друго. Маските падат, трудно е да скриеш намеренията и помислите си, когото те гледат под лупа. Изказаните лъжи и неистини ще ви вкарат в капан от компроматни игри. Постъпете честно, ако искате честна ответна игра.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Предстои преобразяване, което сваля лустрото и ни показва в истинската ни светлина. Разчистете терена на двуличните и лъжливи отношения и привлечете в средата си само верни и доказани в годините хора. Време е за инвентаризация, ако искате до два месеца да направите силен и пробивен ход. Ще се събудите с чудесна идея или с решението на въпрос, който ви мъчи отдавна. Както постъпите, така и другите ще ви отвърнат. Околната действителност реагира болезнено на лъжите и завоалираните действия. Бъдете себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на маймуната и на подражанието. Заобикалят ви хора готови да ви служат лицемерно, да следват пасивно мислите и постъпките ви, опитвайки се да отмъкнат някоя и друга троха от трапезата ви. Не споделяйте намерения и градивни мисли. Всичко може да се преобрази и представи в съвсем различна и вредна за вас светлина. Време е да се откажете от една илюзия, да подредите приоритети и отношения и да се дистанцирате от нехармонична за вас среда. В заложените днес капани утре ще намерите богат улов. Лъвът се готви за скок.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Не позволявайте на вредни и разболяващи мисли да завладеят съзнанието ви и да насочат цялото ви внимание към отмъщение или провокативни действия спрямо околните. Това, което се случва в момента е външно отражение на ставащото в душата ни. И природата напоследък реагира агресивно на мислите на хората с поредица от бедствия. Всичко е свързано. Тенденцията е да виждаме нещата изкривено и пречупено през призмата на личния ни негативизъм. Опитайте да мислите и да се държите оптимистично.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Колкото и да е болезнено време е да се отървете от една илюзия в любовта или в бизнеса. Този ден ще ви помогне да осъзнаете положението си в обществото, да осмислите позициите, които имате или се стремите да завладеете. Не си правете криви сметки. Още утре ще имате проблеми с това, което днес отказвате да приемете, да коригирате или да пренасочите в правилната посока. Скритото и покритото ще се разкрие. Предстои компроматна атака, която ще ви принуди да поемете по нов курс, да смените подхода и тактиката.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

При вас в момента картинката се изяснява, отношенията навлизат в градивна фаза и всичко, което е било лъжливо и безсмислено ще остане в миналото. Ще се разкрият замислите на конкуренцията, ще бъдете подкрепени от неочаквано място и човек и позицията ви ще се стабилизира. Ден на преобразяване и отрезвяване. Получените информации ще позволят да видите по друг начин и в нова светлина отношенията си с тези, с които искате да се сближите или да скъсате. Ден за равносметка, утре капанът ще щракне.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Животът ни блъска по главата докато не си научим уроците. В този ден може да се отървете по един болезнен начин от старите илюзии и химери. Изтрезнявате в полето на връзките, виждате кой колко държи на вас и доколко ви оценява. Време е да направите промени, да излезете от отношения, които ви мачкат и потискат. До вечерта ще се случват събития изискващи бързата ви реакция в положение, което често се повтаря напоследък. Сменете тактиката, разрешете въпроса, не чакайте всичко да се оправи от само себе си.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Случващото се наоколо е отражение на ставащото в душата ни. Търсете начин да излезете от ситуация, която не търпи отлагане. Ако не вземете мерки утре нещата ще се влошат или ще трябва всичко да се зареже и да се тръгне в нова посока. Предстоят промени и преобразяване в живота и връзките ви. Направете ги лично, не чакайте някой друг да се намеси. В момента се залагат капани за наивници. Конкурентите ви готвят удар в гръб. Добре е да проведете разговори с шефове и клиенти преди някой да ги е настроил срещу вас.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на кривите огледала и още по-кривите сметки. Нищо няма да върви по план и график. Ситуацията и при вас ще се изкриви, ако сте се поставили в зависимост от неточни, неискрени и фалшиви хора. Не вярвайте на думи и сълзи, а на реалностите, които виждате и усещате със сетивата. Опитайте да се видите отстрани, да мислите и да действате максимално обективно. Може да видите за пореден път как ви лъжат и мамят и отново да си затворите очите. Така няма да може да се продължава дълго. Излезте от коловоза на нелоялните връзки.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес всеки ще получи награда за положените усилия и старания в миналото. Приемайте всичко случващо се като финал на дълъг период на изчакване, работа и любов. Може да получите ново професионално предложение или емоционалните ви връзки да прераснат в нова любов. Случващото се наоколо ще промени и вашите отношения и изисквания. Време е да си дадете сметка какво искате и от какво сте на път да се откажете. Глупаво е да лъжете сами себе си. Този ден разкрива истини, от които до момента сте бягали.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е единица. До края на октомври стартирайте подготвяната нова дейност или бизнес. След това юридически няма да сте толкова стабилни. Не пропускайте нито един шанс и предложение. Може да спечелите повече от допълнителните услуги, които ще извършвате, а не от основната си професионална дейност.

Родените днес ще помогнат за промяната и преобразяването на света. Тава са деца умеещи да ловят и осмислят тенденциите за бъдещото ни развитие. Ще се очертаят като лидери още на училищната скамейка. Старайте се да не вредите на амбициите и авторитета им.

Заченатите днес ще имат слабо здраве и слаби съпротивителни сили, но ще бъдат заобиколени от много грижи и любов. Ще отглеждате крехко цвете с артистични и музикални дарби.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.