Снимки

Овен 21 март – 20 април

Силен и успешен ден. Нприятностите се забравят. Намира се общ език и тема за разговор дори и с непознати. Ориентирайте се към благоустройство и разместване у дома. Чакайте гости и гостувайте. Събужда се енергията Кундалини и заедно с тръгващият директно Меркурий събуждат личната ни инициатива, карат ни да правим големи планове да мислим и действаме мащабно. Сънищата са като приказка, но няма да се сбъднат ако не се постараете. Не се претоварвайте излишно. Една непредвидена емоция ще ви дойде в повече.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Денят задейства нова бизнес програма, насочва усилията ви към нови лични и творчески инициативи. Нищо да не се прави как да е. Ще получите дългоочаквани предложения. Сключените бракове ще са успешни и финансово подплатени. Заемете се с планиране на новите инициативи, които ще стартирате след 12-и. Сега е момента да уредите срещи и разговори, които да ви осигурят подкрепа, съдействие и финансирне. Изпратете следобед офертите си към потенциално нови работодатели. Препоръчва се диета.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Вашата управляваща планета Меркурий тръгва към обед в директна посока, но до 12-и ще ви гледа в опозиция. Мислете за новите бизнес инициативи. Планирайте срещи с нови и настоящи партньори. Съгласувайте действията си. Енергийният ви потенциал нараства. След 12-и може да намерите изход от положение, в което отдавна се чувствате неприятно. Днес пасивността е нежелателна, но е добре енергията ви да се насочи към планиране, проучване на терена и подготовка за действие. Ще ви направят изгодно предложение.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Ден за активен отдих. Съчетайте разходката с приятна, но и отговорна делова среща, на която ще се уточняват позициите на влияние. Спазвайте диета, но не само по отношение на тялото, а и на духа. Не се захващайте със съмнителни хора и с още по-съмнителни сделки. Денят се свързва с нравствената чистота, със строителството и градежа, с възможноста да се отиде към нови връзки, които ще заложат основите на стабилно делово партньорство. Планирйте до 12-и да започнете поне една нова инициатива.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Тежък и ден за родените в третата декада. Стойте мирни, спазвайте диета на всички нива. Не бързайте. Не тръгвайте неподготвени към нови връзки и съюзи. Тръгващият директно Меркурий отваря врата за нови бизнес инициативи. Днешните разговори може да ви поставят в плен на нелоялни партньори. Разчитайте повече на себе си. Ориентирайте се към проучване на пазара, не бързайте с инвестициите, за да не се опарите. Давайте на близките повече любов, а не разпорежания. До вторник направете дарение.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Дева 23 август - 22 септември

Ден на успехи, придобивки и преимущества, особено за родените в третата декада. Тръгващият директно Меркурий ще стимулира деловата активност, ще даде възможност да направите силен ход и да осъществите изгодна сделка, но след 12-и, когато ще навлезе в Козирог. До сряда се ориентирайте към търсене на съюзници, последователи, рекламодатели и нови бизнес партньори. Планирайте програмата си и търсете възможнвости за спонсорство. Този ден може да ви направи с една идея по-богати и търсени.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се претоварвайте, доставете си радост за сетивата и дайте храна на ума с комбиниране на новите проекти и старите изисквания. Може да получите неочакван подарък, който ще ви затрудни с необходимоста да се върне жеста бързо. В следващите два дни може да изпреварите конкуренцията и да направите своя силен ход. Меркурий вече върви директно, отпушва търговската и предприемаческа инициатива. Добре е да се срещнете със сторители и инвеститори и да обсъдите новите начинания.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Рисков ден за родените в третата декада. Доверете се на предчувствията. Не си поставяйте тежки задачи, не бързате да влизате в нови съюзи и да взимате заеми. До края на деня не допускайте намеси, дори и от страна на доброжелатели. Не приемайте нови бизнес предложения, независимо че търговката инициативи вече набира скорост. Утрешният ден ще ви даде нови насоки, а може би и така чаканото финансиране, което ще обезсмисли тегленето на кредити или влизането в зависимости по отношение на пари средства и материали.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Меркурий от вашия знак тръгва директно. Обединете интересите си с хора способни да подкрепят личната ви инициатива и възможности. В следващите два дни никак няма да ви е лесно, така че не бързайте, огледайте се, вижте къде какви ниши се отварят и затварят и не предприемайте нови инициативи. Късметът ви ще проработи в последните три дни на новата седмица. Пасивността днес е нежелателна, но сериозните начинания трябва да се отложат. Предстои ви личностна и професионална преориентация.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Този ден дава възможност да се разположите нашироко и да осъществите перспективни връзки. Чакайте покани и предложения за съвместна инициатива. Не взимайте важни решения до 12-и, когато планета на бизнеса Меркурий ще навлезе във вашия знак. В момента насочете усилията си към привличане на съюзници и спонсори. В следващите дни се ориентирайте към благотворителност и така сами ще станете обект на закрила и спонсорсто. В момента сте на път да се преориентирате и направите важен избор.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се занимавайте със сериозни неща. Ден на пасивност. Печели изчаквателната политика както по отношение на личния живот, така и в бизнеса. Планирайте участия в благотворителни инициативи и срещи на място с бъдещи партньори и спонсори. Днес ще давате по неволя и по задължение, но в следващите два дни даденото, направеното и дареното двойно ще ви се върне. Погледите се насочват към вас. Може да станете предпочитаната партия за някого в бизнеса, работата или в любовта. Чудесно е, ако съчетаете трите в едно.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Отваря се врата към нови инвестиции и бизнес проекти. Меркурий тръгва директно, но до 12-и ще ви гледа в нехармоничен аспект. Днешният ден изисква пренареждане на пъзела от отговорности, възможности и намерения. Може да се споразумеете с партньори, да получите отстрочка за плащания и да постигнете примирие, което ще ви осигури време за разгръщане на личния потенциал. Предстоят тежки битки. Ориентирайте се към  благотворителност в следващте два трудни за вас дни. Ако не дадеш, не чакай да получиш.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е 1-ица, която е синхронна с универсалната еденица на 2017. Сега е момента да направите крачка в нова посока, да започнете нова работа или нова връзка, да се ожените, да стартирате нов проекат и да се внедрите в нова среда. Край с изчаквателната политика.

Родените сутринта ще имат по-зациклен ум и трудно ще взимат решения. Ще се придържат към изпитаното старо. Родените след това ще съумеят да се възползват от всеки шанс в живота. Ще са признатите лидери и водачи още от училищната скамейка. Дайте им добро образование. Партньор от знака на Телеца ще им донесе хармония в брака и в професионалните отношения.

Зеченатите днес ще са надарени с огромни сила и възраждащ потенциал. Ще пътуват много, ще знаят и ще могат повече от останалите. Ще бъдат закриляни от съдбата и от покровители родени около 10-15 октомври.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

Снимат нов български сериал в Слънчев бряг

В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран

На северния плаж в Слънчев бряг започнаха снимките на нов български сериал.