Снимки

MINI стартира програмата си MINI Yours Customized, която позволява изработването по поръчка на някой вътрешни и външни декоративни елементи с дизайн на клиента. Използвайки 3D печат и лазерно гравиране в Германия, клиентите може да изберат собствен дизайн за мигачите на предните калници, арматурното табло, LED осветените алуминиеви прагове на вратите и LED прожекторите на вратите.


Клиентите избират дизайн чрез онлайн магазин и информацията се изпраща до съответното производствено съоръжение за изработка. За 3D отпечатаните пластмасови детайли има избор от пет цвята, различни покрития на повърхността, модели, полета за текст и избор от икони, както и възможност за мащабиране и свободното разполагане на всеки от елементите и дизайните на шаблона.


Това позволява високо ниво на индивидуалност, като праговете на вратите, които могат да имат различни цветове и имена за всяка от вратите на автомобила.


Алуминиевите прагове на вратите могат да бъдат персонализирани с лазерно гравирания подпис на клиента или името му с избрания от него шрифт. Шлифованите или черни алуминиеви прагове на вратата могат да бъдат гравирани с шаблони и икони от библиотеката на MINI. Светлините в праговете се захранват с батерии и се задейства чрез магнитен превключвател при отваряне на вратата.


Персонализираните LED прожектори за предните врати се предлагат, подобно на интериорните декоративни елементи, в три цвята, няколко опции за шаблони, полета за текст и подпис, както и възможността за различен цвят светлина и прожекция за вратите на шофьора и на пътника до него.


Частите могат да бъдат доставени само за няколко седмици, а MINI твърди, че детайлите могат лесно да се сменят от самия клиент или от оторизиран дилър на MINI.

Пластмасовите декоративни елементи могат да се свалят и да се сменят с новата част, докато LED праговете на вратите се залепват, а прожекторите на вратите могат да бъдат сменяни с подмяна на плъзгача от долу на вратата. Персонализираната гама MINI Yours Customised ще бъде достъпна в Европа в началото на 2018 г..

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Победителите от конкурсът по изобразително изкуство Robot Art са истински творци

Роботи създават шедьоври на изкуството

Победителите от конкурсът по изобразително изкуство Robot Art са истински творци

Конкурсът по изобразително изкуство за роботи, Robot Art представлява забележителна комбинация от изкуство и технология, предизвикваща инженери да създават роботизирани системи, които изработват произведения на изкуството, използвайки четки и бои.

Двигателите на Rolls-Royce ще се поправят сами

Роботи за инспекция и поправка на самолетни двигатели

Двигателите на Rolls-Royce ще се поправят сами

Самолетните двигатели са сложни машини с много, труднодостъпни места, а за да работят добре, се изисква много време и поддръжка. В бъдеще, Rolls-Royce иска, тези задачи да може да бъдат изпълнявани от различни видове роботи, които да обикалят и преглеждат тези части на самолета и бързо да отстраняват проблемите още в зародиш.

Интерактивните цифрови творения правят посетителите част от изкуството в Mori Building Digital Art Museum

Музей на дигиталното изкуство отвори в Токио

Интерактивните цифрови творения правят посетителите част от изкуството в Mori Building Digital Art Museum

Нова, невероятно впечатляваща атракция отвори врати в Токио. Mori Building е домакин на описвания, като неповторим Музей на цифровото изкуство (Digital Art Museum). Вътре посетителите могат да се разхождат свободно през вдъхновяващи светлинни творби, които ги подтикват да се слеят с изкуството.