Хороскоп за днес

Хороскоп за днес

Овен 21 март – 20 априлДен на противопоставяния, на желание за постигане на надмощие. Продължете в посоката, в която сте тръгнали несъзнателно. Съзнателните ви инициативи ще се сблъскат с още по-съзнателните амбиции на хора с власт и интереси във вашата област. Действайте с проверени партньори. Не планирайте пътувания днес и утре, особено с неизправно возило. Преди да подпишете документи, прочетете дребния шрифт. Денят обещава радости и сладости само на трапезата, където може да си позволите повече разкош. Днес не се пълнее.


Телец 21 април – 20 майДен за творческа активност и стремеж да се постигнат високи цели, идеали и постове. Не бъркайте тези три неща, ако искате да си осигурите подкрепа. Препоръчват се пътувания, огледи и разговори на място. Отстоявайте принципна политика и ще привлечете хора на принципите и дълга. Ако се наложи, защитете интересите на тези, които считате за невинни и прави в дадена ситуация. Планирайте приятни срещи около масата. Днес не се пълнее, може да нарушите диетата. Но в любовта всяко отклонение ще се наказва.

Близнаци 21 май – 21 юниОт особено значение днес е първият импулс, първата мисъл и впечатление. Доверете се на инстинктите. Може да срещнете важни за бъдещето си хора, да привлечете спонсори и сами да се включите в спонсорска програма. Ще получите и най-изгодните бизнес оферти. Не се отказвайте от битки и конкуренция. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете претенциите си в областта, в която се чувствате силни или имате интерес. В труден момент ще получите подкрепа и съдействие от точните хора. Хапнете си на воля.


Рак 22 юни – 21 юлиДнес и при вас няма да мине без битка и противопоставяне. Ще срещате студенина и неразбиране, ще се борите с вятърните мелници на бюрокрацията и ще се налага да се отклонявате от пътя, от програмата и амбицията си. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. В такъв момент е от значение да има на кого да се опрете, да споделите и потърсите съдействие. Това, което сами не може да свършите, ще го направи за вас близък в по-добро положение в дадената област. Денят носи пречистване, не крийте сълзите.
Лъв 22 юли – 22 августДен на напредък и постижения. Сключете нов договор, осъществете връзка с бъдещи и настоящи партньори, направете нужните заверки и извадете разрешителни. Водете честна игра и отстоявайте принципна политика. Всеки завой към сивата икономика, към нещо забранено и забравено в годините ще ви създаде грижи и неприятности в края на седмицата. Днес и утре шансовете ви в бизнеса и деловите връзки са максимални. Вечерта организирайте купон. Днес не се пълнее. Задоволете апетитите и в любовта.Дева 23 август – 22 септемвриДнес прекрасно се усвояват знания и умения. С лекота ще се докажете и представите на ниво в своята област, но може да потърсите и нужния ви експерт за нещата, които не са от вашата компетентност. Връзките от днешния ден ще продължат в годините, ще носят ползи и за двете страни. Не бива да гладувате. Днес организмът ни превръща храната изцяло в енергия и тъкани. Диетите са противопоказани и разболяват. Оползотворете всяка възможност за личен и делови контакт. Свържете се с нужните хора.Везни 23 септември – 22 октомвриЛуната навлиза във Везни. Препоръчват се пътувания по работа или за удоволствие. Събирайте билки и плодове. Вземете за из път и голямата кошница с продукти. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете. Покачва се градусът на изискванията. Водете балансирана и принципна политика. Не предавайте старите приятели и не заблуждавайте новите шефове. Вечерта може да влезете в конфликти, които утре ще се разраснат. Ако днес или утре заминете за чужбина, дълго ще останете там. Правите животопроменящ избор.
Скорпион 23 октомври – 22 ноемвриДен на лични и професионални битки. Не се съмнявайте, че ще получите подкрепа и закрила, ако чувствате, че правдата е на ваша страна. Ден на честната игра, на братски подадените ръце и на лоялността, която доста загуби от стойността си. Не се страхувайте да покажете чувствата си, да извадите на показ емоциите с едно признание. Ден на закъснелите обяснения, които ще оправят нещата и ще дадат нов импулс на връзките ви. Разговорите ще протекат с лекота на богата трапеза. Не е ден за диети.Стрелец 23 ноември – 21 декемвриС лекота ще излезете на предни позиции, ще сключите изгоден договор и ще изпреварите конкуренцията. Явете се на конкурси, не се колебайте да влезете в битка за защита на лични и приятелски интереси. Ако имате отношения за изглаждане, време е да ги сложите в ред. Уточнете спорните въпроси, които висят като дамоклев меч и чакат решението си от доста време. Делете по братски спечеленото. Защитете интересите и на тези, с които смятате да работите и вървите заедно напред в бъдеще.Козирог 22 декември – 20 януариДо четвъртък на обед ще бъдете притискани до стената на необходимостта да се свърши и уреди нещо, което засяга не само вас, но и близки и приятели. Този ден се свързва с верността и дълга, с митичния Еднорог, който ги олицетворява. Не може да си позволите грешен ход, отказ да помогнете или да подкрепите правдивата кауза. Ако постъпите нечестно, чака ви изолация и самота. Поканете на трапезата си хората, с които смятате да вървите напред. Уточнете условия и договорености. Бъдете там, където животът го изисква и любовта го налага.Водолей 21 януари – 19 февруариПрекрасен ден, стига да вървите в правия път, да служите на честа и дълга и да не се отклонявате от поетите ангажименти. Получавате подкрепа в труден момент и сами давате такава. Лагерите в живота ви се оформят. Не се замозаблуждавайте. Който ви предаде днес, ще го стори и утре. Предприетото ще носи късмет и успехи. Подпишете нов договор, търсете си правата и защитете чуждите, ако имате такава възможност. Ден за хубаво хапване и умерено пийване. Спазвайте диета само в любовта. Не е ден за изневери.
Риби 20 февруари – 20 мартЕмоционален и творчески ден. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или наберете погрешно някой номер, продължете в тази посока, обадете се, вижте кой каква нужда има и споделете своите. Не се страхувайте да проявите емоция. Ако плачете насън или наяве, това е знак за пречистване. Утре ще се събудите готови за път, за промяна и крачка в нужната посока. Направете нужните връзки, сключете точните договори и изпълнете дълга си. Гонете си целите и бъдете активни. Хапнете си без притеснения, днес не се пълнее.
Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.