Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят изяснява много неща касаещи публични тайни, засяга болни места и интереси и засилва телепатичните контакти. Родените в първата декада ще направят силен ход на работното място и в търговската инициатива почти в края на работното време. Не е ден за недоволство. Използвайте всяка подадена информация, реагирайте на момента на всякакви разкрития, покани и обаждания, особено от чужбина. Не се оплаквайте, може да се случат много по-тежки неща, за които ще се оплакваме и плачем. Радвайте се на това, което имате.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Не бързайте, символ на деня е жерава, който излиза от облак. До обед стоите в сянката на другите. Хора, обстоятелства и събития пречат на важните ви ангажименти и лични инициативи. Но до вечерта хоризонтът ще се разчисти, ще получите обаждания и предложения даващи свобода на личната ви инициатива и осигуряващи добре платена работа може би за дълго време. Нечие отсъстивие или липса на квалификация ще направи вашата кандидатура приемлива и желана. Пазарете се, комплексите на другите работят за вас.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Важното свършете по най-бързия начин. Реагирайте светкавично на всяко обаждене и подадена информация. Следобед навлизате в нестабилен и рисков период. До вечерта проблемите ще са повече за родените до 1 юни, а утре и другите ще се изпотят от случки и събития, които ще изискват бързата им и адекватна реакция. Вероятно е да ви настъпят по мазола, да използват всяка ваша дума и жест срещу вас. Не коментирайте действия, връзки и личен избор. Ако мислите за някого, непремено му се обадете.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

До обед късметът ще работи повече за родените след 12 юли. Доверете се на интуицията. Мислете за някого и той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти. Ще разберете нещо, което в миналото е останало неизяснено. И сънищата ви намекват за това, което трябва вече да се приключи и доведе до успешен финал. Тенденцията е да се обират плодовете на дълъг труд, грижа и амбиция. Сега е момента да направите контакт с чужбина, да си търсите нова работа и възможност за нов ангажимент. И в любовта няма да останете сами.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

При вас ситуацията и отношенията ще се избистрят чак следобед. До обед ще срещате стена от неразбиране и дистанциране, ще получавате откази и ще ви връщат за допълнителни документи в местата, където отивате по работа. Каквото е важно оставете за следобед, когато ще навлезе в силен и обезпечаващ период. Лесно ще намерите нужната ви протекция и покровителство. Ще ви правят услуги дори и непознати, заинтересовани от вас или от информацията, която им подавате. Комплексите на околните ще работят за личния ви интерес.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Важното свършете възможно най-рано. Бъдете първи пред вратата на шефа или на опашката, където ще уреждате документи и ще вадите разрешителни. Към обед една на пръв поглед изгодна за вас ситуация може да се преобърне и да даде предимство на конкуренцията. Тази вечер проблемите ще са повече за родените около 1 септември, които ще свалят гарда, ще се държат неадекватно и прекалено подчинително в ситуация в която е добре да си активен, настойчив и пробивен. Доверете се на интуицията.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не бързайте, занимавайте се спокойно с делата си и до вечерта ще получите нужната подкрепа, съдействие и възможност да уредите наболял проблем. Амбициите ви ще срещат разбиране, ще се окажат в синхрон с нечии апетити и стремежи. Ще откриете истинския смисъл на една своя връзка. Имате три дни, в които неуреденото и затлаченото във времето трябва да се уреди. След това ще възникнат нови проблеми, с които ще трябва да се справяте. Ден за пророчество и предаване мисли на разстояние. Подкрепят ви близки от чужбина.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До обед определяте правилата, карате другите да се съобразяват с вас, с изискванията и желанията ви. Следобед изпадате лесно в зависимости, позволявате да ви притискат или изисквате прекалено от околните. Очертават се кризи в отношенията. Доверете се на вътрешното си усещане и не отивайте в крайности. Така ще запазите една важна връзка и ще намерите дипломатично разрешение на проблемите. Ден на прозрение за пътя напред. Ще почувствате остро какво се случва с близък, който е далече.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не планирайте тежка и отговорна работа. До края на деня близък ще има нужда от вас, ще се наложи да се занимавате с проблемите на семейството и децата и работата ви може да зацикли. Не планирайте важни преговори за края на работното време. Родените около 1 декември ще бъдат притискани и притеснени по няколко линии и така може да изпуснат една важна професионална ситуация от контрол. Старите ви комплекси отново ще се възродят, а това ще помогне на конкуренцията да ви провокира.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Обстановката на работното ви място се променя. Следете внимателно ситуацията и се доверете на подсъзнателния си избор. Това, което днес изглежда неуспоримо и неразрушимо, утре може да излезе от контрол и вече да не е така актуално. Имате възможност да извлечете ползи от затрудненията на околните, от комплексарският подход на колеги и шефове. Ден, в който ще си проличи наистина компетентният, можещ и знаещ човек, а Козирогът отдавна е доказал такива качества. Ставате незаменими в работата.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Събуждате се с интуитивно прозрение какво трябва да се направи по даден въпрос, за да се успокои ситуацията и да се извлекат ползи от вложените до момента усилия и средства. Всичко важно свършете до обед, проведете и разговори с чужбина, пътувайте и водете преговори на четири очи. Следобед постепенно се отива към зацикляне. Дадените обещания трудно се изпълняват и хората с комплекси се отказват от нещо печелившо. Тази вечер дава възможност да разберете кой е наистина важния за вас човек за работа и любов.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Силен предиобед и за вас. Станете рано, задвижете по най-бързия начин всичко важно и отговорно. Ще почувствате остро накъде духа вятъра в отношения и лични връзки. Реагирайте изпреварващо и до обед направете нужния завой в отношенията. Подайте документи, вадете разрешителни, осигурете си нужните защити и предимства. До края на деня късметът ще ви напусне и в следващите два дни всичко при вас ще става по трудния начин. Доверете се на интуитивните си усещания и ще си спестите доста неприятности.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е шестица. По един или друг начин уцелвате шестицата от тотото на живота. Някой сключва брак и чака наследник, друг урежда имоти и наследства или получава покана за престижна професионална позиция. В следващата година ви предстои доказване и внедряване на ново място и в нов дом. Старите приятелски връзки ще останат в миналото.

Родените днес до обед са силни и пробивни личности, а родените късно вечерта ще имат по-трудно детство, което ще им докара и голяма доза едипови комплекси. Но и в най-трудните моменти тези деца ще се измъкват и ще оцеляват.

Заченатите днес ще имат дълъг живот с много странствания в търсене на идеала в работата и в любовта.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.