Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден за движение напред към важни цели и проекти. Всяко начинание има тенденция да тръгне, да се придвижи напред от точката на зацикляне и да ви донесе предимства. Където не успявате сами, търсете подкрепата на близки и колеги. Ден за обединение на хора с еднакви интереси, амбиции и предпочитания. Чудесно е да се пътува, да се правят огледи на имоти и терени, да се търси ново място за развитие. Посейте в парника и семената на новата реколта. Всяка ваша инициатива в този ден ще ви се отплаща в бъдеще.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

За родените във втората декада денят е тъжък и проблемен. Соловите ви акции ще бъдат стопирани или подтиснати от тези на колектива и семейството. „Не ритайте срещу ръжена”, съобразете се с обстановката и се постарайте да действате синхронно с близките, а не против техните желания. Направете завой в личната си политика. Временно отстъпете и се съобразете с човека до вас. Още утре и той ще се съобрази с желанията ви, ще помогне да реализирате това, което днес просто не ви се дава и отдава. Бъдете търпеливи.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Чакат ви два от най-силните ви дни за месеца. Тенденцията на този ден е всичко да се отпуши и да тръгне като по вода. Символ е реката. Печелят обединените усилия в името на една важна за всички цел и посока. Синхронизирайте действията си с колеги, шефове и подчинени. Обединете семейните усилия, средства и възможности в посока на най-важните ви и неотложни цели. Може да се постигнат рекорди, да се получи това, което в миналото е било невъзможно. Върнете си дълговете, но не само тези във финансов план.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес и утре може да постигнете много и да намерите правилната посока на развитие и действие. Препоръчват се водни процедури, а и близо до вода ще се чувствате добре. Интуитивно ще напипате нужните отговори. В този ден е добре да мислите за прекрасни неща и те може да ви се случат. Пътувайте, погледнете света и живота си от друг ъгъл и гледна точка. Сънищата ви ще се сбъднат. Най-неочакано ще намерите изход от ситуация, която отдавна не ви дава мир и покой. Повярвайте в себе си и ще ви се получи.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес пътя ви криволичи като реката между двата бряга от възможности. Ще се наложи да лавирате между желанията на околните и собствените си възможности. Нищо няма да става направо и по начина, който си представяте. Водете преговори. Бъдете готови в подходящия момент да отстъпите и в още по-подходящия да настъпите и да си подгоните целите. Важните срещи и начинания отложете за утре следобед, когато може да подпишете и много изгоден договор. Днес потърсете длъжниците си и сами се издължете.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

До утре на обед имате шанс да постигнете успех поне в едно важно за вас начинание. Възможно е прозрение за пътя напред и за начина да постигнете напредък в работата си. Не допускайте да ви развалят настроението. Няма значение какво е времето и как ви вървят нещата. В момента късметът е на страната на оптимистите и на тези, които не се отказват от намеренията си. Няма значение дали в миналото сте се провалили. Този ден дава възможност да се излезе с чест от всяка ситуация и отново да се тръгне напред.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на пробив, на постижения и възможности да получите повече и то от няколко места. Символ на деня е реката, която събира водите си от много потоци и ручейчета. Получавате подкрепа и личен стимул от близки, колеги и приятели. Връщат ви дълг, а това ще помогне и сами да се издължите. От значение са и жестовете на внимание, които ще ви стимулират и подкрепят в инициативата, която започвате. Не се отказвайте от целите си, независимо че може временно до вършите нещо друго преди да започнете това, което искате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

До утре на обед Луната ще ви гледа в пречупващ аспект. Очертават се проблеми с близка жена, с екипа и колектива, с който работите. По някакъв начин желанията и нуждите ви се разминават с тези на близките. Но в този ден преградите по пътя са лесно преодолими, стига да не се надцениш и да не подцениш противника. Съветът е да постъпите като реката и да забиколите преградата, която не можете да преодолеете по друг начин. Търсете нови пътища и варианти. Утре следобед ще имате възможност да получите каквото ви е нужно.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

До утре на обед всяка цел е лесно достижима. Не се отказвайте от намеренията си, дори и временно да отстъпите от тях. Вложете цялата си енергия и талант и ще постигнете целите си. Опитайте пробив от различни страни с нужните съюници. До утре ще се справите и ще получите каквото ви е нужно. Възможно е прозрение и неочаквано вдъхновение как да се излезе от трудна ситуация. Ще ви помагат тези, на които в миналото сте помогнали и направили услуга. Печелят обединените усилия и ресурси. Връщат се дългове.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на високите цели и стремежи, на начинанията, които ще донесат полза не само лично на вас, но и на близките и децата. Обединете сили и интереси и на работното място, ако искате да направите пробив и да постигнете целите си. Нищо няма да се постигне там, където всеки работи за себе си. Символ на деня е стихията на водата, която с общи усилия може да подкопае всяка преграда и да си проправи път към морето. Така и вие обединете сили и интереси, за да стигнете морето от възможности за нещо по-добро в живота си.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Родените около 10-15 февруари ще сблъскат интересите си с тези на силни противници. Спазвайте правилата и закона. Ще ви се наложи да се съобразявате с изисквания и норми на поведение за работата, която започвате или се изисква от вас. Ще постигнете повече, ако действате в екип и имате верен съюзник зад гърба си. Конкуренцята ви готви удар и залага капани за непредпазливите. Доверете се на интуицията си и ще ги избегнете. Ако нещо ви отблъсква не го правете и не тръгвайте към него.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с много възможности и варианти. С някакво шесто чувство ще напипате верния път и ще скъсите дистанцията с тези, с които искате да живеете или работите заедно. Ден на неочаквано прозрение кое как да стане, че да ви спести излишни усилия и разходи. Не оставайте никому длъжни, върнете си дълговете и до новолунието не правете нови. Днес и утре шансовете за успехи и постижения са на ваша страна. Плувате в свои води, намирате подкрепа, спонсор или почитатели, които да ви окажат съдействие по пътя към целта.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е еденица. Сега е момента да направите голяма крачка напред в бизнеса и личния си живот. Всеки старт ще е успешен. Започнете нова работа или учебен процес, оженете се, стартирайте нова дейност. До началото на ноември се намирате в силна юридическа позиция. Правото и законът ще работят във ваш интерес. Уредете наследствени и имотни въпроси.

За родените днес няма прегради, които да не могат да преодолеят. Притежават борбен характер и силен дух, дори и това да не личи под меката им рибешка същност. Когато се наложи може да се мобилизират за миг и да постигнат целите си. Един ден ще участват в обществения живот на страната. Заченатите днес ще бъдат склонни към инфекции и зарази. Ще се подадват на общественото мнение и трудно ще защитават позициите си. Не бива да се злоупотребява с търпението им.

 

 
 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Джон Малкович разгадава мистерии с мустака на Поаро

Култовият Джон Малкович ще трябва да пусне мустак, защото влиза в ролята на детектив Еркюл Поаро в сериала "Азбучни убийства”, базиран на едноименния криминален роман на Агата Кристи. Холивудската звезда е подписал договор за мини-поредица от три серии, а адаптацията ще може да се гледа в Amazon и по Би Би Си.

От Болшевик до Света Анастасия – остров с история и романтика

Лекарна, предлагаща чудодейни билки и отвари по стари рецепти, манастирска килия от Средновековието, в която може да пренощувате, ресторант с автентични бургаски ястия по стари рецепти … и всичко това на най-романтичното място в Бургаския залив – остров Света Анастасия.

Кристиан Костов без костюм на абитуриентския си бал

Кристиан Костов избяга от суетата и еуфорията около тоалетите за абитуриентския си бал, като се появи на празника си в Москва с ежедневно облекло. Момчето чудо, което се прочу, като завоюва рекордното за България второ място на „Евровизия“, сподели кадри от събитието в социалните мрежи, но ги изтри часове по-късно. „Няма да ги видите повече, ще се пръснат по света, но приятелите няма да се забравят, никога“, написа изпълнителят на Beautiful Mess под снимките.