Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота до обед владеете положението и прекарвате приятно. Не забравяйте, че ще ви владеят страсти и усещания, на които сте си обещали да не се поддавате. След това до неделя на обед ограничете контактите и не позволявайте намеси. В неделя вечер може да получите покани и де уговорите важни срещи за началото на деловата седмица. В момента тече период на синхронизация и стиковка на съвместни планове и намерения. Заложете здрави основи на всичко, което се каните да предприемете. На 17-и - 18-и ще срещате открита и прикрита опозиция. Ще се оформят лагерите, ще се наложи да правите компромиси, да влизате в преразход на сили и средства с цел осигуряване на необходимата защита и поддръжка. Не е изключен и здравословен проблем. Щадете кръста и бъбреците. Тези дни изискват силна юридическа защита. Подгответе и набавете нужните документи. На 18-и не искайте много. Не теглете кредити. В хороскопа ви се образува кармичен кръст. Може да загубите пълномощия и позиции в бизнеса и в обществото. Вечерта сте на прага на изневери и фатално привличане. На 19-и не се препоръчва сключване на нови договори. Активизират се акулите на пазара. Изградете си защитна линия с доверени партньори. За 20-и планирайте среща на екипа, в който участвате и имате някакъв личен или бизнес интерес. Планирайте за 23-ти важен ход и подписване на нов договор.

 

Телец 21 април – 20 май

В събота до обед намирате нужните информации и хора, както и лечебното за вас място. Към обед навлизате в изкушаващ период до неделя на обед. Ще ви подвеждат хора, които ви се пишат приятели. Но и вие ще търсите повече изгодата и сметката в общуванията, а не приятелската или истинската любовна връзка. На всички нива ще се мисли и действа меркантилно с цел използване позициите и ресурсите на другия. На 16-и шансът да извлечете максимални ползи от всяка среща и разговор е голям. Да му мислят тези, които подхождат с предоверяване към вас и вече са свалили гарда в любовта. Публичните ви изяви ще привличат почитатели и обожатели. На 17-и енергийният ви потенциал нараства. Вървите към разширение и обновление на дейности и връзки. В края на работното време може да получите изгодно предложение. 18-и е добре да се започне с благотворителност, така и сами ще станете обект на дарителски и спонсорски акции. В този ден колкото дадеш, двойно ще ти се върне. Не употребявайте груба храна и не казвайте груби думи. 19-и преобръща ситуации и отношения, които дълго сте оставили да се развиват без контрол. На 14-и конкурентите ви се обединяват, а дистанциите с околните се увеличават. Може да попаднете в доброволна или принудителна изолация от колектива и групата, с които работите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота важното да се свърши по най-бързия начин. Към обед навлизате в рисков период и до понеделник може да изпаднете от една важна класация. Бъдете особено внимателни с документи, пари и информации. Не бързайте със старта на нови начинания, ако чувствате някаква уловка. Залагат се капани за наивници на всякаква възраст. Не се предоверявайте, търсете допълнителна и странична информация по въпросите, които пряко ви касаят и интересуват. Лесно може да ви излъжат и поставят в неудобни положения, от които трудно ще намерите изход. Спазвайте закона, вероятни са компроматни атаки. Може да бъдете изловени в неудобно положение, от което някой ще се опита да се възползва. На 15-и в най-неблагоприятна позиция са родените във втората декада. На 16-и изчаквайте ходовете на околните, не бързайте да приемате или отказвате предложения. До края на работното време ще намерите изход от неблагоприятна ситуация. 17-18-и ще бъдат най-силните ви дни за периода. Добре е да проведете важните си срещи и разговори в тези дни. Може да се разберете по спорни въпроси и да получите необходимите услуги и доставки. 19-и преобръща в предимство за вас една губеща ситуация. На 20-и в 14 ч. и 28 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци. В следващите дни може да очаквате здравословни проблеми и неудобства.

 

Рак 22 юни – 21 юли

На 14-и в организма ни се включват фините енергии. До обед може да намерите нужното ви лекарство, лечебно място и някой, който да ви извади от лична и професионална криза. След това ограничете контактите и до неделя на обед давайте заето за предложения и покани от хора, които не познавате добре. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Плетат се интриги, търсят се доверени хора, които да свършат мръсната работа. В понеделник имате шанс да се отървете от някой, който ви вреди и досажда. Този ден пречиства и обновява връзките, но в следващите два дни може да очаквате атаки от страна на тези, които са се почувствали засегнати в ситуацията. На 17-18-и лесно се отива към приключвания и дистанциране. В хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да сложите кръст на дългогодишна връзка или работа, която в последно време време поглъща силите ви, без да дава нещо насреща. Родените около 10-и юли са в трудна позиция на 18-и, когато е добре да се включваме в благотворителни проекти, а не само да искаме и недоволстваме. Не се дръжте ултимативно и не позволявайте такъв тип поведение лично към вас. На 19-и колелото на съдбата ще се завърти, ще изплувате, ще успеете да се справите с проблемите и да набележите новите стъпки. На 20-и привличате съмишленици, влизате в нов екип и група по интереси.

 

Лъв 22 юли - 22 август

14-и има своята светла и тъмна половина. До обед всичко при вас върви по план. Пътувате, срещите ви минават приятно, разтоварвате напрежението с разходки и физическо натоварване. От обед ограничете контактите поне до неделя на обед. Навлизаме в период на обсебващи и изнудващи отношения. Сами може да подложите на натиск длъжниците си. На 15-и вечерта може да получите чудесна покана и предложение и сами да направите такова. Понеделнишки тръгвате с големите надежди и очаквания и дано поне половината от намеренията ви се реализират. Енергията ви блика като фонтан. Заемете се с благоустройствени дейности, търсете майстори за ремонти, направете някакво разместване, което ще ви улесни работата и начина на живот. Планирайте за другия понеделник старта и подписването на нови договори. Добре е в настоящия период да изгладите отношенията с партньори, да стиковате амбициите си, да обмислите нова програма за работа и печалба. На 17-и изкачвате висок връх. Срещнете се и преговаряйте с нужните доставчици и посредници. На 18-и не искайте много от живота, а се постарайте да облекчите положението на родители и деца, да влезете в някаква спонсорска програма и да направите благотворителен жест. Сами ще се нуждаете от жестове на внимание и подкрепа в следващите два трудни за вас дни.

 

Дева 23 август – 22 септември

Луната навлиза в Дева. Периодът 14-16-и ще се окаже силен и печеливш за вас. В тези дни ще получите нещо, което в миналото ви е било отказвано. С лекота ще направите удобни за околните собствените си намерения и идеи. Хора, намиращи се в затруднено положение, ще ви търсят за услуги и дейности, за които добре ще ви се плати. Увеличавате претенциите и притискате някой намиращ се в безизходица, така както в миналото и той ви е притискал. Юридическата ви позиция е силна. Може да се разберете по имотни и наследствени дела и делби. Но зад всичко казано и уредно до понеделник прозира двустранно желание за манипулация. На 16-и се препоръчва медитация над кармата на рода. Гледайте да не допуснете непростими грешки и да дистанцирате близки, на които може да се опрете. 17-и е най-мощният ден в този лунен цикъл. Ще се постигне максимумът при преговори. На 18-и сменете тактиката, отдайте се на грижи за ближния, за родителите, децата и партньорите. Който откаже подкрепа и милостиня в този ден, утре сам ще се лиши от тях. Предстоящият уикенд ще ви донесе порцията награда или наказание. На 19-и ще се появят нови проблеми. Решете ги, без да нервничите и да губите самоконтрол. На 20-и ще се наложи да вземете страна в спор. Лагерите се оформят. Ще го почувствате болезнено в неделя. Намалете риска.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Важната работа свършете в събота до обед. След това до неделя на обед е добре да давате заето за хора, които биха ви притеснили и извадили от равновесие. Почивайте, релаксирайте, не търсете нови връзки и запознанства. В понеделник ще ви търсят с предложения от две страни, а и трети вариант ще се появи. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия и източникът на сили и ресурси, към който може да се подключите. Вечерта Луната навлиза във вашия знак и задвижва кръст на пленетни сили. Ще се наложи да взимате болезнени решения. На 17-и интересите ви ще се сблъскат със силни противници. Никой няма да отстъпи, затова е добре да се действа по страничните флангове. Опитайте да получите по заобиколен начин, от друго място и човек това, което не ви се дава директно. 17-18-и не са благоприятни за оперативни намеси по отношение на отделителната система. Трудно ще се разделяте в партньорските връзки, но може би ще ви се наложи. 18-и е ден за благотворителност. Всеки на своето ниво да опита да помогне. За вас това ще бъде рисков ден, особено ако се опитвате да вредите. Негативите на миналото носят опасни рикошети. На 19-и взимате важно решение, а на 20-и може да организирате нов екип и понеделнишки да тръгнете към нова работа. С навлизането на Слънцето в Близнаци, вие навлизате в печеливш и творчески период.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Бъдете внимателни в съботния ден, за да не развалите една крехка връзка или съжителство. Още от утринта нещата не тръгват оптимистично и до вечерта ситуацията около вас може да се влоши. До неделя на обед ограничете всякакъв тип контакти, които може да ви навредят и да ви изкарат от равновесие. Късно вечерта в неделя може да получите обнадеждаващи новини и покани, които ще променят в положителна посока работата и личния ви живот. Очертават се срещи с благодетели и покана за съвместна инициатива. Добре е от понеделник да се започне строителна или ремонтна програма. Осигурете си нова база за бъдещата работа и творческо развитие. На 17-и може да изкачите висок връх, да се споразумеете по важни делови и семейни въпроси и да прокарате идеите си пред колектива и шефовете. Сключете и предварителни договори, които да се препотвърдят в началото на новата делова седмица. В момента който предвари, той ще натовари, ще си осигури престижни позиции в бизнеса и в обществото. На 18-и успокойте топката, огледайте се и помогнете на някого, който в бъдеще може да стане дясната ви ръка. Ден за благотворителност. На 19-и Луната навлиза във вашия знак, колелото на съдбата се завърта и който е бил отдолу, притиснат и притеснен, ще тръгне нагоре. Виждате и нечия детронация. Предприетото на 20-и ще носи късмет.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Този уикенд ще предложи за вас неприятни условия и изненади, особено ако позволите странична намеса в професионалната ви дейност и семейните отношения. Лесно влизате в интриги, оказвате се пленници на чужда амбиция и желание, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Особено опасно е да подписвате нови договори и да се споразумявате по въпроси от важно естество. Лош момент за обвързване в бизнеса и в любовта. Внимавайте и с храната. Не яжте в съмнителни заведения. Вероятни са неразположения. Публичните ви изяви няма да минат на висота. В понеделник изчаквайте ходовете на околните, не се съгласявайте с получените предложения. Следващите дни ще донесат много по-добри възможности за личен и професионален избор. 17-и ще бъде пробивен и успешен ден, в който ще постигнете максималното в новата обстановка и ситуация. Вдигнете глава, поставете условията си. На 18-и ще се радвате на спонсорска подкрепа. Някой ще дочака и финансиране на важните си проекти. Кандидатствайте за субсидии и търсете начин да привлечете нови партньори. На 19-и ще се появи стар проблем, но бързо ще го решите. Направените в тези дни уговорки ще донесат сигурност и материална стабилност. От 20-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. Време е да се определите към кой лагер принадлежите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

И докато съседът Стрелец губи позиции и прави грешки, вие постигате максималното в първите три дни на периода. Още в събота може да получите нечакани пари, права и пълномощия и в неделя да наложите исканията си пред партньори и близки. В момента играете разпоредителна роля в живота на околните и с лекота постигате това, което в миналото ви е било отказвано. Проблемът е, че може да прекалите с натиска. На 17-18-и в живота и дейността ви ще настъпи отлив или някой ще се изплъзне от влиянието ви. 17-и ще бъде особен ден, в който позициите ще се разменят. Който е натискал и изисквал, ще се наложи да се подчинява и да дава. Може да се окажете под чехъл не само у дома, но и на работното място. Не се препоръчват интимни връзки по месторабота, както и приемането или наемането на роднини на работното ви място. Не се товарете много физически, щадете кръста и бъбреците в тези дни. Вероятно е да стигнете до различен тип прекалявания. Превишавате права и пълномощия. На 18-и може да се очакват проблеми с осигуровки и документи. Който в този ден не бъде милостив, сам ще се лиши от милост. Намалете претенциите. Каквото оставите за следващите два дни ще мине много по-добре и ще помогне да си върнете загубени в миналото позиции. 19-и ви вади от притеснения и задължения, а на 20-и може да получите и нови назначения.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Използвайте този уикенд за ремонтни и строителни дейности. В живота ви може да влезе баш майсторът и сами да се окажете в подобни роли за хора, с които в бъдеще ще установите перспективни отношения. Бъдете внимателни в обвързването, всичко да се подлага на проверка. В неделната вечер ще получите особено предложение или покана. Отнесете се сериозно. Може би от храстите на очакването ще изскочи вашият заек на късмета. Мислете повече за личните и семейните интереси в понеделник. Добре е до 19-и да оставите настрана работата на чуждо, както и неравностойната любовна връзка. Вземете присърце желанията на близки и партньори. Натоварването ви нараства, но ще свършите много добра робота и ще привлечете точните хора. 17-18-и ще бъдат може би най-силните ви и успешни дни за периода. На 17-и ще постигнете максимума в условията, в които сте поставени. Водете преговори, търсете ново място и нова пазарна ниша, в които да се внедрите. На 18-и в живота ви може да се появи благодетел. Получавате с лекота нужните ви разрешителни, уреждате документи, купувате билет, резервирате бъдещата почивка. Но като се събудите на 19-и, знайте, че колелото на съдбата се е завъртяло. Тръгвате надолу. Предстоят неприятни рокади, но в петък ще получите информация и вести, които ще помогнат да излезете от кризата до два дни.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Станете рано в събота. До обед сте в силна позиция. Не отлагайте пътувания. След това навлизате в обсебващ и рисков период. Може да станете обект на натиск и манипулация. Който може да ви притисне със задачи и задължения, със сигурност ще го направи и ще провали плановете ви. Бъдете внимателни и с храната. В неделя по някакъв начин отстъпвате от лични позиции, предоставяте права и територии на хора, които ще се възползват и ще ви налагат своята воля. В понеделник до обед и на работното място ще има опити да ви стоварват чужда отговорност или задължения, които са объркани от друг. До края на работното време вече влизате в час и усещате накъде духа вятърът. На 18-и в живота ви може да се появи щастливата случайност или чаканият благодетел. Кандидатствайте по спонсорски програми, може да получите нужното ви финансиране. Навлизате в силен тридневен период. На 19-и ще водите преговори с точните хора на точното място. Този ден завърта колелото на съдбата, дава шанс да получите права и пълномощия, които са ви отказвани. Някой получава и заслужена награда за старанията си в любовта. Чакайте повишение и предложения, които ще ви вдигнат цената и котировката в средите, в които се изявявате. Всичко предприето на 20-и ще носи обезпечение и ще ви вдига нивото.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Слай ухажва Китай с „Невъзможно бягство 2“

Силвестър Сталоун е от актьорите, които веднъж влезли в екшън филм дават 90% гаранция за създаването на цял франчайз. Именно на този факт ставаме свидетели и в „Невъзможно бягство: Хадес“ - вторият филм от едноименната поредица, която – ако трябва да бъдем максимално честни – не е дотам необходима на големия екран. Лентата се завърта по родните кина от утре.

Дара кърши танци в ново видео

Тийн идолът Дара избухна с ново видео, в което впечатлява с провокативна визия. Клипът е към парчето „Все на мен“, което направи сценичната си премиера преди дни на наградите на БГ Радио в Благоевград. На церемонията изпълнителката беше удостоена и с награда Певица на годината.