Снимки

Овен 21 март – 20 април

Луната се измъква от примката на новолунието рано тази сутрин, а по-късно през деня Марс навлиза в Овен. Силата ви нараства, започвате да строите нови планове, идват ви нови идеи кое как да се направи, за да излезете от положението, което ви затруднява. Вече сте на стартовата линия и чакате сигнал за атака. Използвайте времето за подготовка, за проучване на всички възможности и варианти, които ще ви осигурят предимство. Все още не предприемайте нови инициативи, за да не дадете възможност на конкуренцията да се намеси.

Телец 21 април – 20 май

Днес за родените във втората, а утре и за родените в третата декада ще има повече проблеми и неочаквани затруднения. След новолунието навлизаме в нов цикъл, който ще изисква пренастройка на сили, възможности и амбиции. Този ден е благоприятен за планиране, за проверка и преоценка на наличностите и за преговори целящи стиковка на общите намерения. Опасно е да се наврежда, както и да се правят стъпки в нова посока. Не се препоръчват много контакти и споделяне на планове и мечти. Спазвайте диета.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съберете семейството и доверените си хора. Обмислете всички проблеми и потърсете нови варианти за излизане от кризата и затрудненията на миналите дни. Ден за планиране, за редактиране на отношения и пренастройка в начина ви на живот и работа. Бъдете сигурни, че благите помисли от този ден ще се сбъднат, но който копае яма под краката на друг, сам ще падне в нея. Денят носи сила на хората посвещаващи времето си на неща, които възвисяват духа. Простете на приятели и врагове и част от комплексите ви ще изчезнат.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното. Не се правете, че не забелязвате индикациите на тялото. Ако нещо ви се дояде, непременно го включете в менюто си до другото новолуние. Ден за планиране и за натрупване на сили за реализирането на тези планове. Препоръчват се разходки и умерено физическо натоварване. Ден за изследване, проучване и размишление. Хубаво е да проявите щедрост, да направите някому подарък или да го уверите в лоялността си. Интуицията днес е на висота.

Лъв 22 юли - 22 август

Днес лагерите се оформят. Ще разберете кой точно е срещу вас и кой ви мъти водата, подтикван от странични фактори. Съберете семейния и професионалния съвет и обмислете положението. Ден на подготовка за съгласувани настъпателни действия в тила на конкуренцията. Мислете повече за тактиката на защита, а утре за нападението. Благоприятни са всякакъв тип командировки и преговори на място. Обиколете местата на личния си интерес. Върнете дълг, направете подарък, стимулирайте партньорската активност.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на големите апетити, които е добре да овладеете и да мислите реалистично. Спазвайте диета на всички нива, ограничете контактите, не споделяйте планове и намерения. Денят се свързва с творческите замисли, с хрумванията, които може да ви донесат късмет и пари в бъдеще. Съветът е да ограничите срещите и споделянията. Бъдете сигурни, че ще ви откраднат идеята, ако много парадирате с нея. По един болезнен начин ще си дадете равносметка къде са своите и къде чуждите. Съдбата ще ви помогне да го разберете.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за размисъл, за преосмисляне и преоценка на връзки и отношения. Събирайте сили, трупайте знания и информации, огледайте се наоколо, направете равносметка и в утрешния ден стартирайте поне едно от нещата, които сте си планирали. Пред вас се отварят две нови перспективи, но днес нищо значимо не бива да се предприема. Разчистете терена, съберете и семейния съвет и вземете решение по неотложните въпроси. Постарайте се да си върнете дълговете и да потърсите длъжниците си.

Скорпион 23 октомври – 21 ноември

Днес се събуждате с ясното съзнание за полезното и вредното, за истината и лъжата в живота си. Не продължавайте да се самозаблуждавате, да криете глава в пясъка на надеждата, че всичко ще се реши без ваше участие и намеса. Апетитите от днес нарастват с нарастването на Луната. Време е да преустроите начина си на действие и живот. Този ден изисква да подредим приоритетите, да планираме бъдещите си действия и да си дадем сметка с кого и накъде ще продължим. Приятелските връзки са подложени на проверка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако в този уикенд не направите лична и професионална инвентаризация, на 30-31-ви друг ще я направи вместо вас и може да ви извади от играта. Този ден изисква да се направи разбор и избор, да се повярва в интуитивното усещане за нещата и да се предприемат изпреварващи действия още в утрешния ден. Благоприятно е за пътувания и командировки, за преговори на четири очи, за директни срещи с тези, с които смятате да вървите напред. Никъде на отивайте без подарък. Всеки жест ще се оценява по достойнство.

Козирог 22 декември – 20 януари

Повярвайте в предчувствията и усещанията си. Ще се събудите с едно особено чувство за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него в следващите дни. Ако мислите за някого, обадете се и стиковайте действията си. Този ден изисква всеки да направи личната си инвентаризация, да се раздели с вредното и разболяващото в живота си и да даде шанс на перспективното. Не правете компромиси, които биха ви оказали негативно и разболяващо въздействие. Ден за планиране, размишления и всякакъв вид изследвания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

С новолунието във Водолей започва и новата година на огнения Петел в китайския зодиак. Ще се случват събития изискващи преоценка, нов подход в ситуацията и преосмисляне на връзките. На прага сте на лична и професионална инвентаризация. Положете усилия да контролирате положението, а не някой да ви направлява и контролира. Денят се свързва и с рога на изобилието. От вас зависи дали той ще се изсипе в дома ви или у съседите. Поставете границите между своите и чуждите. Ден на преоценка на ценности и наличности.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на устата. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, за истината и лъжата в отношенията си. Не правете повече компромиси. Не яжте това, което не ви се яде, и се постарайте да не живеете по начина, който не ви харесва. Този ден носи светлина в тунела, дава възможните варианти за изход от трудната ситуация, в която се намирате. Новолунието във Водолей винаги и най-трудното място в сатурновата ви дупка. Приключете с делата, които все оставяте за друг път. Планирайте стъпките си в една нова посока на развитие.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Три точки определят една нова равнина на развитие за вас. Правото и законът ще ви подкрепят. Ще ви покровителстват и висши духовни сили. Не случайно на този ваш рожден ден навлизаме в годината на огнения Петел, който се свързва с енергията на Христос. Петелът кукурига обърнат на изток и възвестяващ идването но Бог-Слънце. Тази година ще ви донесе благодатни варианти за развитие и устройване в живота.

Родените днес притежават разностранни дарби и таланти. На първо място това са хора, които точно ще разделят доброто от злото, полезното от вредното. Ще имат дегустаторски способности. Биха били и много добри диетолози. Допитвайте се винаги до тях по отношение на храната и от малки не ги насилвайте да ядат каквото не искат.

Заченатите днес ще бъдат преимуществено момичета. Ще бъдат лечителки и добри готвачки, ще живеят в подреден и благоустроен дом, няма да страдат от липса на пари и внимание. Ще се радват на висше покровителство и защита.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

100 лв за билет „на черно“ за Лили Иванова

До 100 лв. вървят билетите „на черно“ за последния концерт от летния лъч на националното турне на Лили Иванова. Мощния си глас естрадната прима ще отпусне за втори път в Пловдив в рамките на настоящата си музикална обиколка. Броени дни преди събитието пък сайтове като OLX се запълниха с обяви, предлагащи пропуски за концерта в Античния театър.

Калин Врачански се пресели на морето

Калин Врачански ще прекара голяма част от лятото във Варна след тежкия театрален сезон, в който се беше нагърбил със 6-7 роли в 5 различни театъра.