Снимки

Овен 21 март – 20 април

Действайте активно, не жалете сили и средства за това, което сте планирали и уговорили. Може да се появи преграда, но и странични пътища ще се отворят. Целта е лесно постижима за тези, които положат максимални усилия и се борят за личния си интерес. Добре е да се преподписват старите договори, да се търси повишение и преназначение. Мислете за прекрасни неща и те с голяма вероятност ще ви се случат. Разбира се, че ще има и проблеми, но тенденцията на деня е да ги решаваме и да продължаваме напред.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Днес нищо не може да постигнете директно и с натиск. Ще се наложи да заобиколите преградите по пътя си, а не да ги атакувате фронтално. Дипломатичната игра ще ви спести грижи, неудобства и разходи. Отложете за утре преговори по имотни въпроси, огледи и сделки с недвижима собственост. Не участвайте в групови инициативи и договаряния, ако не искате да плащате за чужда вина или присвояване на средства. Вечерта ще излезете от трудна ситуация и в любовта. Утре всичко вече ще бъде по-лесно.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят ще ви предложи няколко варианта за нещата, които има да вършите или не търпят отлагане. Ако на едно място ви откажат, на друго ще ви приемат с овации. Няма да минете без затруднения и препятствия по пътя към целта, но до вечерта ще я постигнете. Важното е да вървите напред, да не се отказвате независимо какво се случва. Ден за пътуване и опознаване на света от различна гледна точка. Ако излезете от системата, чиито закони ви действат ще вземете самостоятелно решение и после с лекота ще оправите положението.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Тенденцията е днес всичко при вас да тръгне като по вода. Ден на реката, която прави завои, ако стигне препятствие, но винаги се движи и намира пътя към морето. Така и вие днес ще се движите криволичещо към целта но със сигурност ще я постигнете, ще намерите начин да се справите с положенията, които ви затрудняват и стопират. Имате два дни, в които животът ще ви поднесе заслужена награда за старанията в миналото. Очертават се подаръци от съдбата и поява на благодетел, който ще ви донесе радост и късмет.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Спънките и проблемите пред вас ще са на всяка крачка. Законът ще ви провокира, институциите от които зависите мудно ще придвижват делата и документите ви. Ще се ядосвате и изнервяте, ще се налага да променяте плановете си и да се напасвате на желанията и работата на някой, който не си дава много зор или открито ви пречи. Не губете присъствие на духа, не очаквайте пътя ви да е права линия до целта, но до утре тази цел ще бъде постигната. Опитите да се спре Лъва ще се превърнат в предимства за него.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на успех и постижения, на неустоимо движение напред към отдавна замислени действия и начинания. Всичко ще се развива благоприятно за вас. Дори и проблемите и неприятностите ще са причина да срещнете неочаквано човек важен за бъдещето ви. Оглеждайте се, нищо не е случайно и не се явява без причина в живота ви. Там, където ще се наложи да спрете ще имате срещи, които иначе не биха могли да се случат. Планирайте пътувания, направете резервации за почивка. Близо до вода ще се чувствате прекрасно.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре ще имате приятни моменти и ще отхвърлите натрупаната работа. Ангажиментите ви ще се развиват успешно, ще подновите стари договори, ще допълните и нещо, касаещо настъпилите в миналото промени. Колективните усилия ще помогнат да постигнете взаимно изгодни цели. Днес е добре да се работи в екип. Очертайте бъдещите инициативи и представете за одобрение новите програми. Върнете си дълговете, но не само в паричен еквивалент. Обадете се на родители и деца. Жестовете от този ден ще се помнят.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще успее. Ще достигнете целта, ще подновите договори, ще се уговорите за бъдещата насока в работата и съвместните творчески инициативи. Преодолявате препятствия, печелите дело, взимате документ или сертификат осигуряващ права, възможности за успехи и печалби в бъдеще. Разгледайте имотни оферти. Утре може да купите недвижим имот. Излизате от трудна ситуация, която отдавна не ви дава мира. Движете се оптимистично и всичко ще е наред.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пътувайте, уредете срещи на място, преговаряйте, уточнете промените в старите договори и си върнете дълговете. Освобождавате се от една отговорност, но приемате друга. Прибирате и печалбата от миналите месеци старание. Всяка цел е лесно постижима, стига да не се отклоняваш, да не се разпиляваш и отказваш, независимо пречките по пътя. Ще се наложи да вадите нови документи и разрешителни. Спънките ще са част от играта, която не се води по правилата. Планирайте за утре своя силен ход. Може да се уредите и с имот.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Имате два дни на творчески подем, на заслужени награди и придобивки. Движете се към целта, която ще постигнете по най-бързия начин. Отхвърлете съмненията и търсете съюзници. Не е нужно всичко да се обяснява, когато целта е обща и всеки си знае мястото. Ще уредите юридически спор и може да влезете във владение на нов имот до края на годината. Тези дни са благоприятни за намиране на ново жилище, магазин или офис. Идеите ви ще намерят благодатна почва за развитие, дори и в някоя мързелива глава.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес пътят ви е като бягане с препятствия. На всяка крачка ще има спънка, за всичко ще се плаща допълнително, ще се изискват нови документи, ще ви разтъкават по инстанции, ще се чувствате онеправдани и забравени. Не се отчайвайте, търсете преките пътища към целта, използвайте посредници и включете семейните ресурси за постигане на общата цел. Утре ще се похвалите с трудно извоювана победа. Ще получите заслужена придобивка и награда. Дайте всичко от себе си. Преградите са уроците, които трябва да научите.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на водата. Чувствате се в стихията си. Ще постигнете напредък във всичко, което ви е приоритет. Ако на пътя ви се появи преграда, преодолейте я, заобиколете я, подкопайте я. Не се спирайте пред нищо за постигане на основните си цели. Ден за пътуване, за преговори и водене на дела. Не се отказвайте от битката, независимо какви са шансовете ви. Само който не опита няма да се похвали с победа. Сънищата носят прозрение за бъдещето и ще се сбъднат. Дайте всичко от себе си, защото утре шансовете ще са вече у съседите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е единица. Дано сте дали ход на нови инициативи, които през 2018 г. ще станат база за развитие на личните ви амбиции и възможности. Навлизате в отлив. Ще се налага да се опирате на близки и партньори и на доказани във времето приятели. В момента от живота ви си отиват тежести и грижи, с които успешно сте се справили. Разпределете ролите и задълженията у дома.

Родените днес ще постигат целите си с лекота и настойчивост. Никога няма да се предават и отказват. Родени са в деня на реката от възможности. Ще ви се струва, че са забравили за неща, които са поискали, но те ще ви го припомнят когато му дойде времето. Родените под Скорпион винаги ще ги пазят и покровителстват.

Заченатите днес ще пътуват много, ще работят в мисии за спасяване и подкрепа на страдащи хора. Ще наследят дарбите и талантите на двата си рода, както и имотите.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.