Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Ден на рискове, на затъмнения в програмата и общуванията за родените в третата декада. Не е време за недоволство. Приемайте със смирение случващото се. Придържайте се към кодовите дадености на нашето племе - твърдост и търпение. Така ще устоите на натиска, който ви се оказва и ще намерите начин да изчакате търпеливо развитието на ситуациите, които още утре ще ви донесат предимство. Този ден ще ви разкрие неподозирани истини. Случващото се залага болезнено една нова програма за бъдещето ви.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

 

Осъществете по най-бързия начин контактите и връзките, от които зависят бъдещите ви инициативи, пътувания и бизнес дела. Обадете се на близки, колеги и приятели в чужбина. Сондирайте и уеднаквете мненията и действията си по въпроси от взаимен интерес. В следващите два дни ви предстоят остри сблъсъци на амбиции и позиции. Натискът върху вас ще върви както по професионална, така и по семейна линия. Препоръчва се уединение и размишление, а не търсене на съвети и консултации.

 

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енегия от космоса. Получавате свежи идеи, намирате начин да излезете от конфузна и задържаща ситуация. Събраните от тук и от там информаци помагат да сглобите пъзела. Символ на деня е жерава излизащ от облак. Стават ви ясни някои подробности, за които не сте си давали сметка. Почти болезнено ще почувствате какво се случва с хората, с които сте свързани по линия на сърцето или ума. Това е един от дните, в които разкриваме истинския смисъл на връзките си.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Бъдете внимателни с техника и транспорт, пазете си документацията, вадете си дубликати от договорите, които сключвате и не оставайте без надзор обектите на личния ви интерес. Ще почувствате болезнено къде са слабите ви места, към кого и какво трябва да се насочите и от кое да се откажете. С някакво шесто чувство усещате какво се случва с много близък човек. Ден на телепатичните контакти. Вярвайте на сетивата. Интуицията ви се изостря, а това ще помогне да навържете с лекота получените информации.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Занимавайте се спокойно с личните си задачи. Този ден ще попълни празнините в знанията и отношенията, ще помогне още утре да направите голяма крачка напред в работата и деловите връзки. Не губете време, обадете се на покровители и приятели в чужбинта. Направете уговорки и заявки за престоящите инициативи. Този ден разкрива истинската ни същност, какато и смисъла на отношенията ни с околните. Ще ви станат ясни някои игрички и завоалирани действия, но и вашите намерения някой ще разкрие.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ден за любов уединение и смирение. Приемайте спокойно всичко, което си случва. В момента се залага нова програма за бъдещото ни развитие, а това изисква да се отворим към света наоколо, да се опитаме да разберем, приемем и осмислим чуждата гледна точка. Осъществете контакти с чужбина, рекламирайте се по всички възможни начини. Ще почувствате с особена сила кой от какво има нужда, а и вашите потребности ще станат ясни за тези, които ви приемат и обичат. Само не бързайте да разкривате картите си пред враговете.

 

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на повече рискове за родените в третата декада. Трудно сдържате напора на чувствата. Емоционалната ви реакция изпреварва действията на ума. Може да кажете и направите нещо, с което да излезете от една рамка и отношения и да влезете в други. Дано сте подготвени за промените, които предстоят. Ще почувствате особено болезнено къде са вишите хора и откъде бързо трябва да се бяга. Решенията, които взимате ще променят изоснови начина ви на живот. Сънищата ви показват с какво трябва да се приключи.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Дълбоко интуитивен и пророчески ден. Всичко, което ви хрумне е добре да се реализира. Ако мислите за някого упорито, той непремено ще ви се обади. Растоянията нямат значение. Вероятно е да се сближите с тези, с които времето и проблемите са ви раздалечили. Чакайте обаждене и предложение от чужбина. Сега е момента да се осъществят връзки с нови бизнес патньори. След десетина дни ще получите това, което днес си пожелаете и поръчате. Ден на неочаквано озарение и прозрение за истински правилната посока.

 

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Денят концентрира енергията ви към точно определени и важни за вас задачи и отношения. Ще ви просветне, ще откриете изход от кризата или от проблемната ситуация, в която се намирате. Днес нищо не е случайно. Отворете се към света, доверете се на сетивата и на усета си за нещата. До вечета ще направите нужните контакти, които в следващите дни ще отпушат личната ви и творческа инициатива. Сменете с любов и разбиране негативното усещане към някой, който ви е подвел. Намерете и изтръгнете корена на проблема.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Подложете на анализ и преоценка отношенията си с някого. Не тръгвайте с голямата кошница на надеждата и амбицията. Денят изяснява позиции и стремежи, подава инфомации, които ще ви затормозят първоначално, но в последствие ще ви улеснят в действия и преценки. Родените в третата декада да не правят прибързани стъпки и изказвания. След три дни нещата ще се преобърнат, ще имате повече възможности и шансове да се наложите и спечелите предимства. Днес не е време за недоволство.

 

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

В момента съдбата залага новите репери, подготвя ни за мъчителен преход към нови условия и отношения. Още утре ще бъдете затруднени в намерения и действия, ако в днешния ден не се опитате да стопите дистанциите, да смирете недоволството и да простите някому, вместо да задълбочавате конфликта. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Получавате залпово озарение и просветление как е добре да се постъпи в дадена ситуация. Дано конкурентите не ви изпреварят. Чакайте обаждания и покани от чужбина.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувате спокойно и успешно във водите на интуицията. Ще разрешите важен спор, проблем или неприятна ситуация. По някакъв свръхсетивен път ви идват нужните думи, знания и решения на болезнените проблеми. Ще почувствате с кожата дори, че нещо се случва с близък. Може да ви се обадят с важна вест и покана. Обадете се и вие на приятели и близки в чужбина. С лекота ще решите проблем, който отдавна е назрял и ви мъчи. Уредете си творчески срещи. Ще говорите убедително и ще получите каквото ви е нужно.

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Честит Рожден Ден!

 

Личната ви година е седмица. В отлив сте. Ще ви е нужна много енергия за прехода в нова среда, на нова работа или към нова връзка. До септември ще спечелите дело и ще подпишете нови договори. Ще имате подкрепата на закона, ще уредите документи, а някой ще купи и еднопосочен билет. Обръщате гръб на старите приятели.

Родените днес ще пътуват много, ще имат престижна работа и ще печелят доверието на околните. Притежават красив ум и талант, който ще ги позлати. Партньор роден под Рак ще им носи щастие и любов.

Заченатите днес ще живеят дълго, ще бъдат вечните мечтатели и странници. Светът ще бъде техния дом. Вечно ще търсят идеала. Ще имат сълна връзка с природата.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Почивни дни с/без деца

Лятото е вече тук и е време да оставаме у дома все по-рядко и да се насочим към различните кътчета на страната ни. Може да се порадвате на цветни изживявания в нашите предложения за уикенда за малки и порастнали.

Фенка предложи брак на Павел

Най-смелото предложение, което рапърът Павел от дуото Павел и Венци Венц, е получавал някога от фенка било за брак. Момичето дори паднало на колене, но се наложило изпълнителят на „Само по татуси“ джентълменски да отклони въпроса на младата почитателка.