Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят е благоприятен за всяко начинание. Сега е момента да се обърнете с лице към проблемите и да се опитате да ги разрешите. Сложете край на минали връзки. Отваря се възможност за нови. С лекота ще отхвърлите съмненията и късно тази вечер може да вземете важно за бъдещето ви решение. До края на годината то ще изисква водене на дела или подписване на нови договори. По някакъв начин този ден дава възможност на младите да пораснат, а на възрастните да остареят и помъдреят. Сънищата от тази сутрин се сбъдват.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Днес няма невъзможни неща. Всичко, което предприемете ще носи ползи за бъдещето, ще променя в благоприятна посока съдбата, работата и връзките ви. Бариерите падат. Казвате и правите това, което е необходимо и което в миналите дни е било немислимо. Концентрирайте се над най-важната си цел и мислете за друга едва след като я постигнете. Не се хвърляйте на много страни едновременно. Може да вземете животопроменящо решение, което от утре ще се изпълнява и след което няма връщане назад.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Луната навлиза във вашия знак. С лекота ще се отхвърли булото на всяка нерешителност и глождещо ви съмнение. До вечерта ще имате готово становище по важни лични и професионални въпроси и позиции. В следващите дни ще водите тежки битки. В момента подреждате приоритетите, отдавате дължимото на най-важното и актуалното и като приключите започвате с дреболиите. Да не забравяме, че днес дреболиите може да се окажат препъни камъка в отношенията. Изпипвайте детайлите, направете корекции в движение.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Рак 22 юни – 21 юли

До вечерта ще наредите пъзела от отговорности и задължения и утре ще представите новите си проекти. Този ден дава възможност с действията и намеренията си да се изкачим на нова навивка в личен и професионален план. Постарайте се повече и ще се радвате на победи. Не напрягайте очите. Екстрасенси да не лекуват. В този ден се отдава много енергия. Може да се отиде до пълно изтощение и дано имате само ползи. Не бива да се действа колебливо. Кажете без заобикалки това, което ви притеснява и вълнува.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Родените в последните дни на зодията да не бързат. За тях вечерта ще бъде по-мъдра от утрото. През деня натрупвайте информации, търсете връзката между неща и събития и за утре ще имате готовото мнение и решение. Излизате от зациклен период. До дни може да умножите парите си или да намерите престижна работа, която ще помогне в тази посока. Бариерите са само в ума ни. Пътят пред нас вече е открит. Добре е в следващите дни да се стартира замисленото в момента. Ден за гладуване и духовно прозрение.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Първото хрумване за деня е истинското и важното, следващите ще разводняват нещата, ще ви вкарват в преразход на сили и средства и ще изискват много повече усилия за реализирането им. Изискването е да не изпадате в подробности и да не се захващате за много неща наведнъж. Така нищо няма да доведете да край и в утрешния ден ще оставите инициативата в чужди ръце. Очертават се и двойнствени връзки или отношения, които ще ви компрометират. Бъдете пределно концентрирани и не позволявайте да ви отнемат инициативата.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден със силна и възраждаща енергетика. Всичко е лесно постижимо, победата е на една ръка разстояние и утре ще я затвърдите. Навлизате в силен период и до петък ще се окажете победители в игра, която до момента сте смятали за загубена. Действията и инициативите на днешния ден ще помогнат да изкачите още едно стъпало към върха на победата и славата. Може да ви предложат нов договор и да ви поканят на важно мероприятие в четвъртък. Планирайте пътувания и директни срещи. Не се съмнявайте във възможностите си.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не бързайте с изповедите и със заповедите, които ще давате в този ден. Към обед навлизате в един от най-силинте си периоди за месеца. Ще получите покани и предложения, ще направите нужните връзки и ще се договорите за бъдещи съвместни инициативи. Сега е момента да се вземат важни решения и да се подготви крачката в нова посока. До вечерта тапите се отпушват, тесните места в отношенията се разширяват, намира се време и място за всичко. Денят носи духовно прозрение за пътя напред, за възможностите и нуждите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

За вас днес летвата е вдигната високо, изискванията стават все по отговорни, належащи и не търпящи възражение. Утре още по-нависоко трябва да скочите и да се постараете повече, за да имате и да получите каквото ви е необходимо. Ако ви обхванат съмнения във възможностите ви силите няма да ви стигнат. Въоръжени с вяра ще постигнете максималното и в най-напечената ситуация. Не се облягайте на колектива, бъдете отговорни лично за делата си. Концентрирайте се над най-важната цел, не се разпилявайте.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Всичко предприето днес ще има успех. Водете преговори, организирайте срещи с тези, с които утре ще тръгнете заедно към важна и за двама ви цел. Лесно ще отхвърлите съмненията, ще постигнете нужните компромиси и от утре ще си гоните целите с цялата упоритост и твърдост, на която сте способни. Изискването е да си пестите енергията, да не се хвърляте в много начинания наведнъж и да парирате претенциите на околните за допълнително финансиране. За разяснение тази вечер си поръчайте сън-прогноза.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не бързайте, каквото е ваше ще си дойде при вас. От обед навлизате в един от най-силните си и представителни периоди за месеца. Ще получите покани и предложения, които не идват всеки ден. Ще се радвате на протекции и с лекота ще прекрачвате преградите, които в предните дни са били непреодолими. Очаквайте допълнителни поощрения и финансиране. Имате възможност да избирате и да бъдете избрани и предпочетени. Не се отказвайте от нищо, гонете си интереса. Ще получите повече от мечтаното и в любовта.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в първата декада ще бъдат подложени на опън и натиск, ще бъдат притиснати да бързат и взимат необмислени решения. Не позволявайте намеси, поставете условията си преди някой да ви е поставил своите. Ден на тежки битки за защита на позициите на работното място и в обществото. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят. Лесно се отдава енергия, лесно се отива в крайности и още по лесно е да ви предизвика човек. Не предприемайте нищо под нечий диктат. Утре ситуацията може да се влоши преди да се оправи.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка. Дано сте направили своя ход на ново работно място или в нова пазарна ниша. Задълженията ви ще нараснат и в следващата година натоварването ви ще е максимало. Може да се лишите от планираните почивки и пътувания. Но 2018г. ще ви донесе победите и екстрите, към които се стремите.

Родените днес притежават състезателен дух и желание за доказване на себе си във всяка ситуация. Няма нещо, което да ги спре, когато вземат решение накъде да вървят. Проблемът за родените около есенното равноденствие е, че нямат лична инициатива. Ще трябва да им дадете начална скорост в живота, а после те ще ви вземат на буксир.

Заченатите днес ще бъдат склонни към рицарско поведение, към жестове които другите отдавна са забравили. Ще възродят някои церемонии, ще бъдат прекрасни певци и поети.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.