Снимки

Овен 21 март - 20 април

Прекарайте този ден в уединение и не взимайте прибързани решения. Родените в пъравите дни на зодията са на прага на опасни връзки и срещи, които може да окажат негативно въздействие на бъдещето ви. Не планирайте запознанства и подписване на съвместни договори. Преминавате на нова навивка на развитие, която ще изисква много повече работа и отдаденост на преките ви задължения. Сатурн и Слънце ще ви гледат в пречупващ аспект от знака на Козирога. Ако сте сънували нещо объркано, животът ви ще се обърка.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Силен ден за вас, в който може да направите полезни и желани от другите вашите собствени амбиции и професионални стремежи. Може да създадете група, която ще работи за личния ви интерес. Влагате малко усилия, а насреща ще получите повече отколкото се надявате. Не правете нищо, за което да съжалявате. Спазвайте дадените обещания. За утре до обед не планирайте оперативни намеси касаещи вени, менискус и сухожилия. Не си позволявайте да се събудите в чуждо легло и на чуждо място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Нещо тежко, опасно и вредно си отива от живота ви. Съдбата или вие самите ще елиминирате конкурент и враг, който до момента ви е мътил водата. Почти две години ви се е оказвал натиск. В момента чупите оковите. Съветът е да не бързате да слагате нови, да се обвързвате с нови партньори в бизнеса и в живота. Ден на фатално привличане, което ще ви коства много. Радвайте се на новите възможности и на свободата, такава каквато сте я извоювали. За утре планирайте важни преговори и подписване на нови договори.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Запомнете този ден, в който в живота ви ще влезе фатално присъствие и привличане. Съдбата може да ви срещне с тези, от които трудно ще се отървете в бъдеще, които ще са причина за сладки изкушения и горчиви съжаления. Слънце и Сатурн ви гледат в опозиция от знака на Козирога. Вероятно е да попаднете в среда, в която няма да имате думата, друг ще определя правилата и ще командва парада. Тази вечер бъдете особено внимателни, не поемайте излишни рискове, на пътя и в живота. Не подписвайте нови договори.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Десет пъти премислете преди да предприемете каквото и да било. Не влизайте в нова среда и не се обвързвайте с допълнителни ангажименти. Може да загубите пари и влияние, но и да спечелите нещо, за което в момента не си давате сметка. Прекарайте този ден насаме със себе си, ако не се чувствате подготвени за новото, което предстои. Но ако държите положението под контрол сега е момента да спечелите последователи и предани на делото ви хора. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на фатално привличане. Хора, които добре са ви проучили може да ви предложат изгодни, но и обвързващи договори. Не бива да се пропускат добрите възможности и оферти, но съветът е да си оставите вратички за измъкване, ако в бъдеще уетите, че ви използват и изнудват. Изисквайте повече самостоятелност на работното място, за да не ви се лепне някой мързеливец. Проблемите ще са по-сериозни за тези, които днес срещнат нова любов или направят предложение на старата. Не е ден за съвместни съюзи за работа и живот.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените в първата декада рискуват повече в този ден, особено в посока на личната си свобода и самостоятелност. Не планирайте влизане в нов екип и в нова група по интереси. Всичко предприето в момента ще ви вкара в рамките на нечия воля и професионална амбиция. Препоръчва се повече изолация от света наоколо. Не взимайте прибързани решения, особено в посока на нова работа в нов колектив. Дълго може да останете в подчинително сътрудничество, без тенденция за повишение и израстване в кариерата.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

]Днес хищниците се насочват към ятото от дребни рибки, които ще бъдат изловени и употребени в мрежите на личния им, професионален или политически интерес. Ако сформирате свой екип или ви назначат за шеф, ще използвате общите усилия и ще спечелите повече в бъдеще. Старайте се да избягвате изкушенията и да не се обвързвате с трети лица, ако вече сте поели ангажимент към някого. Всяко влизане в зависимости в момента носи късмет само за тези, които лично контролират нещата, които държат пари, права и собтвености.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 22 декември

От днес ви става по-широко около врата. Сатурн и Слънце вече не затягат примката от зависимости. Да му мисли Козръгът, който ще се обзаведе с отговорности и задължения за повече от две години. Този ден изисква да работите самостоятелно, да кантролирате еднолично потенциала, парите и имотите си, да не влизате в нова среда и да не позволявате да ви намесват в общи колегиални дела. Печелят тези, които се отърват поне от едно свое обвързване. Чупите оковите. Не бързайте да слагате нови и в любовта.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Навлизащите в Козирог Слънце и Сатурн са в точен съвпад обричащ родените в първата декада на дълъг период на зависимости от някого и нещо. В живота ви ще се появи нова отговорност, която ще промени планове и проекти и ще ви направи нечий сателит. Ден на фатално привличане и влияние. Внимавайте, не се обвързвайте с колективен трудов договор, особено ако проектите, по които ще се работи са ваши. Трети лица може да спечелят от идеите и личните ви патенти. Десет пъти премислете преди да направите някаква крачка.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътувания, за огледи на места и терени, в които може да се внедрите и да се подсигурите за бъдещето. Не сключвайте колективни трудови договори. Ще носи късмет само това, за което се договорите на четири очи. Ще ви предлагат изкусителни варианти, но във всеки един ще прозира желание за използване и принуда. Денят може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Родените в първата декада ще влезат в конфликт с трети лица, които са се почувствали ощетени от действията им.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

От днес неприятен дразнител се маха от живота ви. Успявате да се спасите от обвързващи договори и зависимости. С малко повече късмет може да отклоните нечии апетити и да спечелите дело. По реакцията в общуванията ще познаете кой има задкулисни цели. Не давайте пари и обещания. Проучете добре мястото и служебната позиция които ви се предлагат и не се съгласявайте на колективен трудов договор. Всичко, което изпипате с подробности и с добър адвокат в бъдеще ще ви носи късмет, ползи и пари.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Чeстит Рожден Ден!

Навлизате в лична година осмица. Тя ще донесе в живота ви придобивки, нова работа и ново чувство. Сега е момента и да се ожените. 2019 няма да е добра за съвместен съюз и сключване на брак. Не отклонявайте бъдещи предложения.

Родените днес ще бъдат в тотална зависмост от родителите си, които ще бъдат или прекалено строги и отговорни или безотговорни и вечно отсъстващи. И двете подобни положения не дават възможност за полет на личната им амбиция и фантазия. Ще бъдат сковани и консервативни.

Заченатите днес ще бъдат продължители на рода ви. С тях ще се прераждат починали родственици. Ще имат белег, по който ще ги познаете.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Дидо от D2 се калява във „Фермата“

Да запретне ръкави за изграждането на дървени постройки и отглеждането на домашни плодове и зеленчуци – с това ще се заеме вокалистът на D2 Деян Каменов-Дидо от тази есен. Новите занимания на певеца, когото по-паметливите зрители помнят още от участието му в риалитито Star Academy през 2005 г., не предвещава рязък завой в начина му на живот, а са част от предстоящия четвърти сезон на „Фермата“, научи „Монитор“.

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Рокът показа как трябва да звучи „Прощално“ на Вапцаров (ВИДЕО)

Константин Кацаров от „Ренегат“ посвети парчето на авторите му, които катастрофираха трагично

Тон мастило се изписа по евтиния пиар на неизвестна поп-фолк певица, която си позволи да пъшка и да се разголва върху стиховете от „Прощално“ на Вапцаров. След седмица шум и повече от месец дистанция от случилото се, днес надали много хора помнят името й. Тя се казваше Антонина. За повечето на казуса е сложена точка. Но не и за няколко човека от рок гилдията.