Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

Един от дните с особено негативно излъчване. Луната е погълната от сянката на новолунието, което може да се окаже особено тежък момент за вас в сатурновата ви дупка. Силите ви намаляват, близките почти изцяло изцеждат и личните ви ресурси. Нищо важно и амбициозно да не се започва. Тази вечер си останете у дома, прекратете губещи и вредни връзки и се заемете с лечебни и възстановителни процедури. Не носете изделия от кости и рога. Вероятни са зарази. Добре сварете и опечете храната си. Сънищата са лъжливи.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Луната е погълната от сянката на новолунието. Тъмните сили се активизират. Съветът е да не се предприема нищо важно и сериозно. Утре до 15 ч. ще имате повече възможности за избор. Днес не взимайте решение по важни въпроси. Както и да постъпите ще се окаже, че сте сбъркали. Скрива се третият вариант, който ще донесе ползи на всички в ситуацията. Спазвайте диета. Тази вечер, преди да заспите, си кажете, че от утре ще спрете цигарите или ще се откажете от друг вреден навик. Чудесно е да се отървете и от нечие вредно присъствие.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Предприетото днес ще ви вкарва в капани, ще послужи като компромат и ще ви изложи на атака от страна на конкуренцията. Останете зад кадър, не се афиширайте и не правете излишни изказвания. Всяка ваша дума ще се преиначава, а изборът ви ще се окаже погрешен. Ще се наложи всичко уредено днес да се преправя и доизяснява. Не започвайте нова работа и нов бизнес проект, ако не искате да си хвърлите усилията и парите на вятъра. Запалете лампите, нека е светло. Сделките на тъмно и задкулисно ще ви компрометират.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ден за прочистване на организма и душата от насъбраната шлака, от всичко вредно и губещо в живота. Прекъснете ограбваща връзка, кажете си, че от утре вече няма да пушите или да продължавате с друг вреден навик. Направете инвентаризация на връзките. Ден за разчистване на терена от вредни присъствия. Ако сте шеф пресейте служебните досиета и отсейте мързеливците. Не позволявайте странични хора да ви вменяват някакви идеи. Не споделяйте намеренията си, папараците и плагиатите дебнат.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Очаквайте опити за навлизане в личното ви пространство. Не започвайте нов служебен ангажимент. Дори и водените на четири очи преговори ще бъдат афиширани и ще станат достояние на трети лица. Няма да се опазят тайните. Не споделяйте, не поверявайте важни информации и документи в ръцете на непроверени и нелоялни хора. Не слушайте съветници, които имат странични интереси или и друг път да са ви проваляли. Сега е моментът да разчистите терена на връзките и от понеделник да започнете начисто.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Ще ви предлагат неприемливи клаузи по договори. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще носи непредвидени разходи вместо така желаните приходи. Тъмните сили се активизират. Днес и пророчествата са лъжливи и дано нищо от казаното не се сбъдне. Запазете неутралитет, не споделяйте нищо и не се бъркайте в решенията и намеренията на околните. Може да станете виновни за чужда вина. Добре е да окадите дома. Стойте на светло, не предприемайте нищо рисково. Вземете решение за отказ от вреден навик и разболяваща връзка.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Един от тежките и критични дни за месеца. Сгъстява се астралната мъгла в деня преди новолунието. Нищо не е такова каквото изглежда и не обслужва равностойно интересите на двете страни, които сключват някакви договори. Тенденцията е някой да се възползва от чуждата доверчивост и непознаване на материята. По-добре отложете деловите срещи и преговори и по възможност ограничете контактите с хора, които не познавате добре. Не планирайте раждане със секцио утре около 15 ч.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

В днешния тежък и рисков ден Скорпионът ще извлече ползи от чуждите грешки и грешен подход в ситуацията. Конкурентите ви сами ще се елиминират и ще ви осигурят комфорт на финалната права. Не е нужно нищо съществено да предприемате. Ще доминирате в средата си. Шефовете ще предпочетат вашата кандидатура. Ще разберете кой ви е мътил водата. По различни канали ще получите информация, която ще ви предпази от грешен ход. Проведете прочистваща диета и разчистете терена на връзките.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

В този ден може да направите грешен избор и стъпка, за която ще съжалявате. Нищо важно да не се започва, ако не искате после да го преправяте и да започвате отначало. Пазете си идеите и личната документация. Случващото се в този ден има тенденция да ви носи загуби и да ви вкарва в капани за наивници. Проверявайте всичко, не се доверявайте на странични хора за парите и имотите си. В предложенията, които получавате, има скрит умисъл и желание да ви вкарват в схеми и да ви използват. Не теглете кредити.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

Ориентирайте се към прочистване на отношенията. Добре е да се спазва диета, да се прекъснат вредни връзки и да се откажете от вредни навици. Направете уборка в дома и на работното място, разчистете терена за новите си дейности. Нищо съществено да не се започва. Не водете преговори и не позволявайте да ви убеждават в едно или друго. Не поемайте отговорност и ангажимент към странични хора и фирми. Публичните изяви ще бъдат провокирани. Не яжте нищо алангле, сварете и опечете храната си добре.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Оставете този ден просто да си отиде. С него ще си отидат и неприятностите ви от миналите дни. Сега е момента да направите чистка в отношения и връзки. Освободете терен за нещо ново, важно и значимо, което ще дойде до няколко дни. Не носете украшения от кости и рога. Не си позволявайте да правите някого рогоносец. Може да ви спретнат компромат. По възможност си останете у дома и тази вечер се откажете от купона. На работното място не поемайте ангажимент, особено към колега, показал и в миналото нелоялност.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес и утре сте на прага на опасни връзки. Ограничете контактите, пресейте връзките, направете лична и професионална инвентаризация. Предприетото с желание за печалба ще донесе повече разходи и ще обслужва чужди интереси. Не подписвайте нови договори. Каквото отложите за понеделник, ще се развие по-добре и изгодно за вас. Не споделяйте идеите си и не приемайте чуждите. Всичко да се проверява и оценява. Предстоящото новолуние в Риби е най-добрият момент в годината за отказване от вреден навик.

 

ЧРД

 

Личната ви година е тройка. До октомври ще влезете в нова среда. Може да започнете нова или паралелна работа. Юридическата ви позиция е силна. Проблемът е, че мъчително ще се разделяте със старото, което стопира бъдещите ви планове. Родените днес още с първата глътка въздух ще се срещнат с тежестите и капаните в живота. Тези деца имат специална дарба, която може да бъде използвана в негативна посока. Много важно е в каква среда ще попаднат. Не ги оставайте за осиновяване. Това са артистични деца, с умения в пеенето и рисуването, но трудно ще получат признание. Не планирайте секцио и утре около 15 ч.

Критичен ден за зачатие. Заченатите днес са обречени на страдание, което ще изкриви характера им.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Съдят Ким Кардашиян

Риалити звездата е плагиатствала логото на новия си парфюм

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Ганайският виртуоз Аюуне Суле с извънреден втори концерт у нас

След като вчерашният концерт на удивителния ганайски музикант Аюуне Суле беше тотално разпродаден, музикантът реши да направи жест към всички свои български почитатели, за които не останаха билети.