Снимки

Овен 21 март – 20 април

Тежък ден, всичко ще става по трудния начин. Няма да може да си спестите нерви, време и пари. Ще се охарчите максимално, ще плащате за чуждите удоволствия и нужди, а за вашите няма да има кой да се погрижи. Концентрирайте се максимално и не изпускайте ситуацията от контрол. В момента в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Ще водите неприятни разговори. Някъде ще се отиде и към раздели. Не оставайте стойностните за вас неща и хора на заден план. Семейните и професионални интереси са противопоставени.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Важното свършете до обед. Отделете повече време за нуждите на дома, на близките и децата. С напредването на деня ще има опити да ви влизат в личното пространство, да ви провокират и поставят неприемливи условия. Навлизате в период на конфликти и неразбирателство на работното място. Шефове, колеги и клиенти увеличават натиска и претенциите си към вас. Денят освобождава неконтролируеми енергии. Празничната еуфория ви кара да отивате в крайности и да губите представа за нуждите на момента.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на високите енергии, на високите изисквания и на големите очаквания. Някой ще направи впечатление с подаръци и цветя, а друг ще търси начин за взаимност и приятни изживявания. С такава нагласа малко работа ще се свърши. Сънищата ви ще се като приказка, но няма да се сбъднат. Но може да сбъднете желанията на близки и приятелки. Печелят тези, които се осланят на традициите, а не на нестандартните хрумвания. Не се претоварвайте, изливайте любовта си над околните и не се скъпете на подаръци.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят е зареден с рискови случайности, с неочаквани обрати, които може да ви скарат с един, за да ви сближат с друг и обратно. Не правете компромиси, които биха развалили връзки и отношения градени с години. Едно мимолетно удоволствие ще ви излезе солено. Ще вложите в една изненада много сили, ресурси и чувства. Може да купите и скъпи подаръци, а на среща да получите неадекватна реакция и поведение. Спазвайте диета, не се претоварвайте, не приемайте да вършите работата на другите.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден с много посоки на избор, но и с възможност да се свърши много добра работа в момент когато другите се разсейват с приятните изненади и очаквания. Концентрирайте се над най-важната цел и отложете за вечерта срещите с приятели. Може да поръчате и на друг да купи нужният ви подарък. Личната ви инициатива днес ще достигне високи нива и ще ви помогне да завладеете нова пазарна ниша, а може би и нечие любящо сърце. Луната навлиза във вашия знак. Очертават се пътувания и срещи с полза за бъдещето.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 6

 

Дева 23 август – 22 септември

Символ на деня е фонтана, източникът от преливаща енергия и ентусиазъм да се започне нещо ново, важно и свежо, да се вложат пари, чувства и ресурси в проекти на надеждата за едно по-добро бъдеще. По някакъв начин днес може да намерите този свой личен източник на сила или оазис на щастие. Нещата може да изглеждат мимолетни, но в бъдеще да се задълбочат и изворът да се превърне в река от възможности. Водете приятелска политика, търсете начин да се доближите максимално до перспективни хора.

Работа – 6

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Везни 23 септември - 22 октомври

Ден на труден избор за родените в третата декада. Насочете интересите си към благоустройството на дома, офиса и работното място. Може да се наложат сделки с имоти, покупко-продажби на собствености, които ще ви донесат доходи и устройване в нова среда. Чудесно е в такъв ден да стартирате строителството на новия си дом и да започнете да ковете новото си бъдеще. Направете и предложение за брак. Време е да се откъснете от досегашната си среда и начин на живот. Няма да е лесно, но после ще ви е по-хубаво и подредено.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силен ден особено за родените в третата декада. Побързайте, уредете си срещи и разговори, които ще дадат шанс за нова работа, за сделки с имот или за ново строителство и ремонтни дейности. В живота ви предстои разширение и обновление, което ще изисква много усилия, но когато нещата се подредят и получат развитие ще се чувствате много по-добре и ще вдигнете нивото. Вечерта са възможни спорове по важните оси на семейния интерес. Внимавайте, Луната - символът на женското начало вече ви гледа в пречупващ аспект.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Денят започва с трудности у дома и на работното място, с промени в плана, които на първо време ще носят неудобства и неприятни разговори но до вечерта ще овладеете ситуацията и ще извлечете ползи там, където в миналото сте имали загуби. Навлизате в силен и продуктивен период. До два дни ще задвижите обновителни и строителни дейности, които ще ви облекчат живота и ще донесат разширение в семейството. Денят е с много силна енергетика. Стимулирайте околните с поощрителни награди и подаръци.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Тежък ден за родените в третата декада. Битката ще се води около източниците на сила и ресурси. Конкуренцията на работното място е в разгара си, но празникът изисква да се усмихнеш, да подариш цвете, да си внимателен и учтив. Не пренасяйте проблемите си от дома в работата и обратно. Замислете се за ново строителство, за ремонтни дейности, които ще помогнат да дишате по-свободно и да имате така нужното ви лично пространство. Действайте активно, но не се претоварвайте. Нека и другите се постараят.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

Ден на високите енергии, стремежи и цели. С лекота ще изкачите стълбата към върха на славата и постиженията. И понеже сте нестандартен човек ще работите повече докато другите са склонни да празнуват. Вечерта ще ви се стъжни положението, ако сте забравили някого и ако се приберете без подарък. Символът на женското начало Луната вече ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще търпите критика, ще изпадате от лични и интимни класации, ще ви изневерят и ще изневерите. Чакат ви два трудни и объркани дни. Бъдете внимателни.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще получите своята порция любов и лично вдъхновение. Може и да не е от важния и точния за вас човек, но стимул ще се намери, ще получите и така нужната ви дотация и подкрепа за старта на новите ви инициативи. Ден с възраждаща и регенерираща сила, с желание нещата да тръгнат по нов начин, да се обновят и рестартират отношения и лични връзки. Подаръците вършат чудесна работа, превръщат се в спойка на недоизказаните мисли, чувства и усещания. Оставете страстта да ви води.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е тройка, а три точки определят една нова равнина на развитие за вас, семейството и бизнеса ви. Бавно и методично навлизате в период на обновление и разширение. По-значителните ви успехи ще са в края на тази година и в началото на другата, когато и отговорностите ви ще са максимални. Няма да се оплачете от липса на работа и ангажименти.

Родените днес ще бъдат генератор на прогреса, ще раздвижат семейството ви, ще са причина за инвестиции в имоти и покупки на недвижимости. Ще водят тежки битки със статуквото, с неразбирането ви и с желанието да запазите лидерството си. Искате или не, но ще предадете щафетата в ръцете на тези деца.

Заченатите днес ще са тясно свързани с кармата на страната. Ще пътуват много, но винаги ще се връщат. Помолете предците си да дадат сила на тези деца.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.