Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на усилена подготовка за бъдещите инициативи. Точат се сечивата, подготвя се машинния парк, на всичкси нива текът обновяващи действия и се търсят нови контакти. Днес пасивността е противопоказна, но всичко трябва да се прави с голямо внимание. Не са изключени инциденти, проблеми с техника и транспорт. Вечерта не позволявайте да ви провокират. От нещо дребно може да се стигне до генерални промени в начина ви на живот и в семейните отношения. Не взимайте окончателни решения.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април- 20 май

Днес във въздуха витае агресия, която търси поле за изява. Може да влезете и в двете роли, да предизвикате някого и да ви предизвикат. И в двата случая ще се стигне до нежелани последици. Ще развалите връзка градена с години. Превърнете агресивноста в делова активност, свършете работата, която все отлагате. В този ден се работи с благородни метали и се правят предмети на изкуството. Дейността трябва да е насочена към облагородяване и извисяване на духа, на отношенията и партньорските връзки.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Енергията ви търси поле за изява, а отношенията ви с партньори навлизат в критична фаза. Не изчаквайте да ви потърсят, а сами се обадете и се разберете с тези, с които смятате да вършите накаква работа или имате важен ангажимент. Печелят тези, които са склонни да влизат в битки. Няма друго положение освен това на ловецът и неговата жертва. Гонете си интереса за да не ви подгони кризата. Може да станете обект на клюки и интриги. Борбата при вас в момента не подбира средствата. Насторйте се на самозащита.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Бъдете внимателни при боравене с електроуреди, с опасни средства, химикали и техника. Ще попаднете в особено утежняващи положения и на работното място. Не бива да се свивате, да изчаквате и да търсите примирие на всяка цена. Нападението е най-добрата защита. Днес и вътрешната съпротивителна сила на организма ви е на ниво. Опитайте и ще се справите с възникналите проблеми и неудобства. Ако останете пасивни рискувате повече.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Ден за атака по всички флангове на личната ви амбиция и инициатива. Не се свивайте и ограничавайте сами. Посегнете и вземете това, което ви принадлежи. Очертават се битки за служебни позиции и бизнес интереси. Време е да се направят и имотни делби, особено ако и децата искат своето. Днес пасивният човек ще претърпи поражание. Примеренческото поведение не е в кравта ви. Покажете, че сте истински лъв, че сте призвани да оглавите общите ни битки за място под слънцето. Ако сте нерешителни ще се разболеете.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ако днес останете пасивни при чуждата атака може да очаквате и втори опит на околните да ви ораничат и спънат в рабатата и дейноста, която се опитвате да движите. Пасивността днес разболява и вреди, поставя ни на колене пред желанието на другите да доминират и да се разпорежадат с живота, работата и личния ни избор. Проучвайте нещата, не вярвайте безрезервно на рекламата. Търсете начин да намерите пълната информация по интересуващите ви въпроси. Хората със златни ръце ще направят своя шедьовър.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Очаквайте агресивна намеса в делата ви, особено ако се налага да правите важен избор. Настройте се на активна самозащита. От няколко страни очаквайте опити за атака и въздействие. Не са изключени и атаки от най-близките. За днес и утре не се препоръчват оперативни намеси в обаста на главата. Не вадете зъб по възможност, но тези които ви имат зъб задължително ще ви атакуват. Нещата така ще се извъртят, че ще се окажете длъжници там, където някой нещо ви дължи. И физически се товарете умерено.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Ден с огромен енергиен заряд. Изкарайте го навън с активни действия и инициативи, иначе енергията ви ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Препорчва се атака по всички важни флангове на живота и личната ви инициатива. Ще направите силен ход. Може да проведете успешни преговори, да притиснете конкуренти и длъжници. И ако до момента сте строили панове и само сте мечтали, вече е време да претворите мечтите в реалноста. И сънищата ви ще са своеобразна проверка на това докъде може да стигнете.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят е благоприятен както за атака и нападение така и за активна самозащита. На едно място ще нападнете, а на друго ще успокоите топката и ще накарате другите да се съобразяват с изискванията ви. Печелят инициативните и действени хора. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Може да се заемете с нови дейности, да направите някои ремонти и поправки и сами да се справите с битов проблем. Ще се окажете майстори дори и в област, която не познавате добре. Парирайте всеки опит за навлизане в личното ви пространство и територия.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Бъдете внимателни. Очаквайте атака както от страна на враговете, така и от най-близките. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да се посвени да вземе каквото успее от вашата. Не са изключени инциденти. Спазвайте изискванията за безопасност при работа с техника и транспорт. Не тръгвайте на път с неизправна кола. Добре е да се прегледа инвентара и наличностите. Всичко, което оставите без надзор и поддръжка ще ви създаде проблеми. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата. Не се доверявайте на непроверени хора.

Рабоота-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Край с изчаквателната политика. Ако искате да спечелите и да се наложите в средата си сега е време активно да си гоните интереса, да се явите на състезания и конкурси и да заявите участието си в престижни мероприятия. Освобождава се огромен енергиен потенциал, който търси поле за изява и ако не му помволите да се излее навън ще рекушира в някой вътрешен орган и може да ви разболее. Препоръчителни са сауна и масаж, както и умерено физическо натоварване. Но основната работа днес трябва да свърши ума.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Препоръчва се активна работа в полето на личния ви интерес. На всички нива конкуренцията се увеличава. Всеки търси начин да спечели и изтика другия от пазарната си ниша. Може да се очаква атака от страна на партньори и колеги. Настройте се на внимание, вземете предпазни мерки навсякъде, където може да очаквате атака. Не е ден за изчакване и протакане. Печелят активните, тези които ще вземат инициативата в свои ръце и ще диктуват правилата на играта. И в сънищата си ще водите битки и ще влизате в конфликти.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Предстои разширение и хармонизация на отношенията в средата, в която отскоро сте получили достъп. Добре е за обвързване, брак и годежи. Бебето е на път. Предстои ви разширение и обновление на дома и семейните отношения. През 2018 г. ви предстои преход в нова среда, който трябва да извършите сами, без чужда намеса или протекция.

Родените днес ще бъдат спортисти, ще водят битки на различни фронтове, ще печелят награди и медали. Родените вечерта и утре до обед ще имат нестандартна ориентация. Задължително трябва да имат свой магазин или търговски обект. Ще рагистрират и патентоват своя лична марка.

Заченатите днес ще бъдат изявени борци и войни. Ще са ориентирани към непримирима и дейна политика. Може да станат и хулигани, ако не бъдат възпитани добре или живеят в агресивна среда.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.