Снимки

Овен 21 март – 20 април

Днес ще ви излъже чувството за собствена значимост и информираност. Може да направите ход, който ще се окаже губещ точно поради слабата информираност и незачитане на съветите, които ви дават. Ако се налага да направите важна крачка напред потърсете съвет от капацитет. Добре е да се запишете в нов информационен курс, с който да повишите нивото си на компетентност. С прибързани и несъгласувани действия ще позволите на конкуренцията да ви изпревари и да заеме позициите, за които отдавна се борите.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април - 20 май

Днес печелят знаещите и можещите и тези, които ще използват техните съвети. Ще постигнете много в екип с хора владеещи точно работата, с която се занимавате. Ще извлечете полза от нечии знания, квалификация и личен потенциал. Доверете се на специалистите в интерсуващата ви област и ако сами сте такива направете днес решителна крачка напред. Имате шанс да постигнете максималното и да завладеете престижни делови и обществени позици. Не отказвайте допълнителната работа, която ви предлагат или изниква неочаквано.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Нищо няма да излезе от работа, която вършите повърхностно и се стремите да претупате. Този ден изисква да подходите изоснови спрямо всеки възникнал проблем, да се посъветвате със специалисти, да привлечете хора врели и кипели в проблемите, които ви засипват. Ден за обмяна на опит, за консултации и участие във всякакъв вид обсъждания. Изслушайте и се съобразете с всяко изказано мнение. Търете и давайте съвети. В общуването с качествени хора е ключът към успеха в този ден. Не разчитайте само на себе си.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

До утре на обед в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Трудно ще се справите с възникващите проблеми, още по трудно ще стане, ако си вирнете носа и не позволите да ви помогнат. Ден на тайното знание, което не се дава на всеки, но ако намерите нужната информация ще изпреварите конкуренцията. Консултирайте се със специалист. Не правете прибързани ходове. Тази вечер може да сънувате сън показващ как да решите проблемите си. Добре е да започнете нов квалификационен курс. Ден за учене.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не пропускайте да се срещнете днес с учителите си и с хората, които считате за капацтети. Сами може да изкарате пари от преподавателска дейност. Всеки обмен на информация ще попълни липсващото звено в професионалня ви пъзел. Може да ви предложат и работа отговаряща на големите ви амбиции. Ще постигнете важна за вас цел. Някой ще получи инормация, която не се дава всеки ден и на всеки и струва скъпо. Всичко това ще ви даде предимство, ще помогне да се внедрите и утвърдите в престижна пазарна ниша.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Девата е всепризнат капацитет, разбира от всичко, притежава ръчна сръчност и знания, които е натрупала с къртовски труд. Всичко това днес ще ви влезе в работа. Явете се на конкурси. С голяма вероятност ще покриете нормативи и изсквания, които за друг ще се окажат непостижими. Днес учителят си намира ученици. Кандидат студентите може да разчитат на хора като вас за подготовката си. Положените в миналото усилия ви се отплащат. Вероятно е да бъдете предпочетени за престижен пост в работа, която търсите отдавна.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-6

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Труден ден. Мъчително взимате решения, още по-мъчително върви битката ви за постове и служебни позиции. Може да бъдете изтикани от софрата, ако не се съюзите с пробивни и компетентни хора. Сами трудно ще се справите с поставените задачи и с проблемите, които изникват неочаквано. Ден на тайното знание, до което не всеки бива допуснат. Печелят добре информираните и тези, които имат общ поглед в ситуацията и получават информация от няколко страни. Ще се провалите в това, на което не обърнете достатъчно внимание.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

И докато другите се блъскат и елиминират на опашката за късмет, вие правите нужните асоциации, намирате вратичката през, която да се промушите и да получите това, за което другите са готови да платят скъпо. Интуицията ще ви помогне да попълните липсващите звена от информационния пъзел. Имате реални шансове да направите силен ход в бизнеса и да изпреварите конкуренцията. Ще ви бъдат в услуга хора, които лесно се разприказват и които успешно може да предразположите към споделяне и интимност.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес печелят не само активните и пробивни хора, но и тези, които имат очи и уши навсякъде и могат да ползват нформации по няколко канала. Ще водите тежки конкуренти битки, но късметът ще работи във ваш интерес и ако на едно място ви отхвърлят на друго ще ви приемат с овации. Ден за постигане на високи цели. Не се задоволявайте с малкото. Сега е момента да претендирате за постове, позиции и адекватно заплащане на труда ви. Лесно се усвояват знания и се привличат последователи и ученици. Явете се на конкурси.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Ден на тежка конкурентна битка за вас. Явете се на прослушвания и конкурси, не оставайте друг да ви върши работата и не давайте пълномощия на хора, които може да се възпозват от жестовете ви с цел лична облага. Вникнете дълбоко в работата, която се налага да вършите. Стигнете до корена на нещата. Не мислете и не действайте повърхностно, ако искате да успеете. Интересите ви ще се сблъскат челно с амбициите на хора с протекции и връзки. Сега е момента да покажете какво можете и знаете. Нищо да не се върши на половинчато.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на алтуиста във вас, който ще направи жест към прохождащите в неговата област колеги. Подкрпете нечия кандидатура, помогнете на колега закъсал в работата. Ще си осигурите надежден гръб и защита в бъдеще. Може да получите преподавателско място и да спечелите конкурс. Днес с лекота се печелят приятели, последователи и ученици. Работете и мислете екипно. Така ще прокарате по-лесно личната си амбиция. Проявената щедрост и безрезервност няма да е напразна. Подкрепете и учителите си.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес лесно с усвояват всякакъв тип знания и умения. Постарайте се повече и ще овладеете материла, който до момента не ви се отдава. Опитайте да стигнете до основата на нещата и на отношенията си с някого. Стават ви ясни определени връзки и положения у дома и на работното място. Може да спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Давайте уроци и търсете съвет от капацитет. Може да влезете и в двете роли. Задвижете новата си работа, след като добре сте се подготвили.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Предстои промяна, преместване, пътуване и старт на нова лична и професионална програма. Започвате и нов образователен курс или влизате в университета. Пътувайте, кандидатствайте и за работа в чужбина. Степените ви на свобода са повече отколкото предполагате. Не се самоограничавайте. Повярвайте си и успехът ще дойде.

Родените днес са предопределни да водят другите независимо накъде и с каква цел. Ще бъдат добри оратори. Ще владеят умове и сърца, ще имат широка обща култура и магнетично излъчване, което ще привлича последователи и поклонници в живота им. Дано не спекулират с дарбите си. Може да се превърнат в диктатори.

Заченатите днес ще бъдат истински мъдреци и учени. Ще защитават закона независимо дали той е правдив или грешен. Ще бъдат защитници на устоите в обществото. Ще имат известни предци.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.