Овен 21 март – 20 април

Символ на деня е маймуната пред огледалото. Предстои преобразяване. Сменят се тоалети, визия и разбирания. Бъдете внимателни във връзките. Всеки е тръгнал на лов. Стремим се да се представим добре, да направим впечатление и да привлечем съюзници. В цялата тази бъркотия някой ще извади своя печеливш билет от лотарията на живота, но друг може да направи грешен ход, чрез който да се затрудни и постави в подчинително положение. Всичко важно да се обмисля. Не бива да се действа първосигнално.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Изискването е към повече обективност. Не се предовервявайте излишно. Трудно ще разберете мислите на околните. Днес всеки един от нас е с маска и грим. Може и да не е „озъбено и свирепо куче” но ще се правят опити да се захапем един друг. В такъв момент вариантите трябва да се проверяват внимателно преди да се направи важен избор. В този ден всеки ще получи по заслуги това, за което се е постарал или е пропуснал да уреди и направи в миналото. Околните ще ви затрупват с отговорности и изисквания.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на „двуликия Янус”, на желанието да правиш едно, а да показваш друго. В такъв момент не може да се действа по инстинкт и чувство, а трябва внимателно да се преценява всеки човек и ход. Този ден ще ви отнеме една илюция, но пък сами може да създадете илюзорна представа за себе си у другите. Каквото и да се случи и получи няма да даде истински шансове и няма да е истинско. Не бързайте с подписването на нови договори и с обвързването, особено с непознати и непроверени хора. Предстои неприятен разговор и у дома.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Опитайте да се видите отстрани, да погледнете и ситуацията, в която се намирате от друг ъгъл и гледна точка. Ден, в който е препоръчително да се направи инвентаризация на връзките и дейноста, да се откажем от някои илюзии и да не продължаваме да подържаме нещо губещо просто по инстинкт или от чист мързел. Разчистете терена, прегледайте наличностите, преценете фактите и реалните шансове за връзки и печалби. Не планирайте за утре до обед сключване на нови договори. Късметът ви ще дойде на 8-9-и.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на двойнствени игри и манипулативни игрички. Нищо не е такова каквото изглежда, като в онзи филм. Тръгвате готови да преборите някого, но и другият си има своите техники за елиминация. Очаквайте сблъсъци на позиции и интереси. В този ден всичко се получава по заслуги. Ако в миналото сте били на ниво и за всичко сте помислили, днес ще ви е по леко и ще елиминирате конкуренцията. Ако сте оставили друг да ви движи нещата може да се окажете притиснати и ощетени. Все пак Лъвът си е лъв и няма да си даде трона.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на кривите огледала, на кривите оценки и кривите надежди, които няма да се оправдаят, ще ви костват много усилия и ще ви вкарват в проблеми. Бъдете внимателни във връзките. Не подписвайте нови договори, но и не се съгласявайте на работа в сивата икономика. Тенденцията е да бъдете поставяни в подчинително положение, да ви използват и притискат с изисквания и претенции. Запазете неутралитет, не предоставайте права за ползване. Не е изключено да продадете на ниска цена лични таланти и идеи.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Докато другите си пречат и влизат с агресия в личната си територия вие може тихо и кротко да си подредите нещата, да извлечете ползи от нечие отсъствие или неадекватно присъствие и да получите това, към което се стремите или сте си заслужили със старание в предните дни. Възползвайте се от всяка възможност. Днес маските падат, може да видите всеки в истинската му светлина, но и вашите действия и стъпки няма да останат незабелязани. До два дни ще трябва да защитите позициите, които в момента придобивате.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на кривите огледала и на илюзорната представа за другите. Независимо в каква светлина ви се представят околните ще доловите истинската им същност. Ще откриете перлата под неугледния вид и фалша под впечатляващата външност. Дано направите правилния избор, но нещо все ще ви тегли към красивото и представително лустро. Бъдете максимално обективни. Така в следващите дни ще се похвалите с придобивки и победи. Пригответе си речта, с която утре ще омаете някого и ще го накарате да приеме условията ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък и рисков ден за родените във втората декада. Сремежът към подражание и пасивно следване на авторитетите в работата и в живота ще ви изиграе лош номер. Не се правете на това, което не сте. Ще се разкрият всякакви игри и игрички, но по болезнено ще бъде като разберете, че тези на които сте се предоверили използват като свои идеите ви. Склонни сте да продадете евтино таланти и дарби. Не бързайте да се обвързвате. До три дни животът ще ви предложи много по изгодни и най-важното истински и престижни варианти.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес околната действителност отговаря на това, което става в душите ни. Ако сте намръщени и времето ще се смръщи. Ако погледнете с усмивка на ситуацията, в която някой се опитва да ви изиграе, времето и околните ще ви се усмихват. Променете тактиката, коригирайте подхода към тези, които открито ви притискат с неправомерни изисквания. Бъдете сигурни, че ако не вдигнете глава и не поставите условията си, още повече ще ви притискат и мачкат. В утрешния ден ще си проличат големите ловци и играчи на пазара.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес на едно място ще командвате и ще налагате правилата, а на друго ще козирувате и ще позволявате да ви манипулират. Постарайте се да изчистите съзнанието си от всякакви илюзии и грешни представи. Не бива да се действа по инстинкт, а по разум. Печелят тези, които имат адекватна представа за себе си и за околната действителност. Ще получите това, което сте си заработили в предните дни с усилие или с безотговорност. Маските падат и в любовта. От утре Венера ще ви гледа под око от знака на Скорпиона.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Проблемен ден за родените във втората декада. Някак лесно и неустоимо прилепвате към тези, които играят нечестно, които прикриват истинските си намерения и ви използват. Обръщате гръб на реалноста и на доказаните във времето приятели. До утре на обед изпадате в неприятни положения, в които ще давате, ще позволявате да ви ограбват чувствено и интелектуално, да се ползват от труда и имотните ви придобивки. Не подписвайте нови договори, не давайте излишни права на непроверени хора. Емоциите ви предават.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Сега е момента да приключите водените дела и проекти и да оберете плодовете на труда си през годината. Вървите към финализиране на лични и професионални отношения. Разчистете терена и от 2018 г. застанете на старта на новите си инициативи. Планирайте генерална промяна в начина си на работа и личен живот.

Родените днес лесно ще влизат в роли и най- важното ще се вживяват в тях и така в крайна сметка ще променят реалностите. Ще се опитват да ви манипулират и поставят в трудни ситуации на избор. Винаги ще имат два варианта, докато вие само един.

Заченатите днес ще имат слаб виталитет и съпротивителни сили, но и едно неустоимо желание да са винаги първи и да побеждават. Научете ги да мислят обективно и до приемат реалностите.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Най-великото шоу за илюзионисти идва у нас

Продуцентите на The Illusionists: Direct from Broadway анонсираха най-новото си европейско турне след изключително успешните си прояви в Ню Йорк, Лондон и Азия. Най-големият спектакъл с най-великите илюзионисти в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019-а – очакваме ги от 17 до 20 януари в Зала 1 на НДК.

Мариус Куркински пасе овце край Ивайловград

Мариус Куркински ще се превъплъти в пастир от Източните Родопи и ще снима как пасе стадо овце в околностите на живописното село Плевун. За снимачните планове, които един от най-креативните български творци ревниво пази в тайна, разказаха местни хора.