Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

8-9-и ще ви вкарат в неприятни игри, ще ви донесат повече главоболия отколкото радости и сладости от живота. Вероятно е да възникне допълнителна работа, да се появят проблеми в бизнеса и пряката ви дейност. Ще се наложат отсъствия от дома, които няма да се отразят добре на семейните ви отношения. За родените в първата декада съботният ден е зареден с експлозивни чувства. Вечерта не си позволявайте забежки, ако не искате да взривите семейния мир. На 9-и до обед поспете. Всичко предложено като вариант ще обслужва чужди интереси и ще ви носи главоболия. Не е изключен здравословен проблем и травмиращи ситуации. Вечерта обстановката се успокоява и в следващите дни ще направите силен ход напред. Новата седмица се очертава доста печеливша, но за вас ще има повече проблеми със закона. Добре е доверените ви партньори в личен и бизнес план да поемат важните задачи. Това, което свършите вие ще изисква корекции и може да ви донесе проблеми със закона. Дано имате хора, на които да разчитате, за да поверите на тях задачите, с които не може да се справите. На 11-и е добре да се правят всякакъв тип регистрации. На 12-и дайте милостиня и правете това, за което ви молят. 13-и ви носи вдъхновение и нови идеи, които ще ви свържат с подходящите за бъдещето ви хора. На 14-и е добре да се работи в екип, да се афишира нов предмет на дейност и да се привличат спонсори.

 

Телец 21 април - 20 май

8-9-и залагат в ръцете ви тоягата на принудата, дават възможност да поставите ултимативни условия, да си потърсите правата и да накарате другите да се съобразяват с вас. Без корекции в начина ви на работа и живот в бъдеще ще си имате неприятности. Уплътнете максимално времето си в този уикенд. Не се разсейвайте с дреболии. Осъществете контактите, които ще ви помогнат през новата седмица да уредите важен професионален и семеен проблем. В понеделник важното да се свърши до обед. След това навлизате в рисков период, в който на преден план ще излязат проблеми със закона. Ще се налага да вадите нови документи или разрешителни. Бъдете внимателни на пътя. Не е изключено конкурентите ви да се обединят и да направят силен ход. 11-12-и са най-проблемните ви дни за периода. Може да се очаква предателство от страна на близки и приятели. В тези дни не искайте много, а се постарайте да дадете, да обгрижите някого и да влезете в положението на друг, когото обичате и цените. В сряда вечер може да ви направят важно предложение, което ще завърти колелото от ангажименти и ще ви даде възможност за нова или допълнителна работа. На 13-и ще получите поверителна информация, която ще ви осигури предимства. В петък всичко предприето ще носи ползи, ако е съобразено със закона.

 

Близнаци 21 май - 21 юни

На 8-и бъдете активни до обед, след това до неделя на обед избягвайте страничните контакти и контролирайте емоциите. Не позволявайте да ви безпокоят. Атаките на конкуренцията може да разбият личната ви защита. Не позволявайте и на приятелите да ви занимават с проблемите си, за да не ги направите свои. На 10-и ще свършите много добра работа, ще постигнете съгласие по спорни въпроси и ще получите допълнителни защити. Но може би най-силните ви дни са 11-12-и, когато е точният съвпад на Меркурий и Юпитер в знака на хармоничните ви Везни. Чудесни дни за регистрации на фирми, за уреждане на документи и разрешителни, за работа по патентни дела и всякакъв тип юридически процедури. Може да спечелите дело, да уредите имотни и наемни отношения. На 12-и се дава милостиня. Правете това, за което ви молят подопечните и близките. Помогнете на случайни хора изпаднали в нужда. Сами ще получите неочаквана подкрепа. Вечерта навлизате в рисков период. Приберете се навреме у дома. На 13-и не приемайте и не давайте съвети. Ще получите информация, която ще разбърка личния ви и професионален пъзел. На 14-и ще се наложи да редуцирате екипа си. Направете проверки, разделете се с тези, които създават проблеми и не влизат в релси. Тези два дни носят удари на съдбата и конфликти, които разболяват.

 

Рак 22 юни - 21 юли

За родените в първата декада съботният ден е зареден с агресия. Може да се скарате по незначителни поводи и агресията в отношенията да ескалира. От обед на 8-и до обед на 9-и бъдете особено внимателни в отношенията и не отивайте в крайности. Лоши дни за запознанства и отсъствие от дома. Не започвайте нови професионални ангажименти. Не се доверявайте на случайни хора. Не са изключени травми, травмиращи и конфликтни ситуации, в които може да се окажете и преследвани от закона. Меркурий вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Везните. За вас предстои особено натегната и натоварена седмица, в която ще ви се търси отговорност, ще ви правят проверки, ще се налага да доказвате правотата си на различни нива, да вадите нови документи и разрешителни. Каквото се развали в тези дни трудно ще се оправи. На 11-12-и конкурентите ви правят удар, влизат в картелни отношения и ви притискат до стената. И в семеен план ще бъдете поставени пред свършен факт. 12-и е денят на сърцето. Опитайте да разберете близките си хора, за да не се раздалечите окончателно. Съмнително е дали вас ще разберат. На 13-и колелото на съдбата ще се завърти и ще ви даде възможност да изплувате. 14-и е ден за обединение в нова група по интереси. Свикайте семейния съвет, съберете истинските си приятели и действайте.

 

Лъв 22 юли - 22 август

Всичко важно за 8-и направете и организирайте до обед. След това до неделя на обед останете където сте, не поемайте нови ангажименти и не позволявайте да ви влизат в личната територия. На 9-и вечерта получавате провокативни вести, които може да ви направят невнимателни и недостатъчно активни в понеделник. Имайте предвид, че 11-12-и са най-добрите дни за всякакъв тип юридически процедури, за регистрации и пререгистрации на фирми и патенти. Интересите ви ще се сблъскат с тези на по-силните от вас. Предстои обединение на конкуренцията. Трябва да сте готови с ответен удар. На 12-и не започвайте с искания, а давайте, направете дарение и мил жест на внимание. Към края на работното време личната ви кандидатура и амбициите ви излизат на преден план. Ще получите дългоочаквани оферти и предложение, което не е за изпускане. 13-и е магичен ден, който ще ви зареди със свежи сили. Ще решите проблема, която ви мъчи и ще направите крачка напред. Денят е изпълнен с творческо вдъхновение, с желание за разбирателство и взаимност. Планирайте разкрасителни процедури и липосукции. Всичко предприето на 14-и ще донесе късмет ползи и пари и в бъдеще ще се окаже стабилен постамент на новите ви инициативи. За събота смирете амбицията, не претендирайте и не искайте много от близки и приятели. Може да се справите сами.

 

Дева 23 август – 22 септември

Този уикенд ви дава повече степени на свобода. За да получите някои ще влезете в битки и конфликти, ще надигнете глас срещу ограниченията и у дома. След всичко това ще заемете по-висока позиция ще ви ценят и уважават повече. Проблемът е, че лесно се отива в крайности. Луна, Марс и Плутон ви облъчват са агресивен заряд от знака на Козирога. Няма да се поколебаете да кажете и това, което до момента сте спестявали на близки и приятели. Някой може да остане сам, но по един или друг начин теренът ще се разчисти, ще дишате по-леко и ще бъдете себе си. В понеделник ви предстои битка със закона, с нечии разпореждания, които целят да ви елиминират от хранилката и поилката. Концентрирайте усилията си за подписване на нови договори, търсете партньорско рамо и адекватно съдействие. Сами трудно ще се справите с организирания отпор на конкуренцията. На 12-и правете каквото ви помолят, намерете време да обгрижите някого. Ден на сърцето, очаквайте посещения на добра воля. Всичко предприето с любов и грижа за ближния ще ви донесе късмет. Може да се включите в благотворителни каузи и така сами ще станете обект на благотворителност. 13-и е денят който преобръща колелото на съдбата. Родените около 1 септември ще водят тежки битки за налагане на личното си мнение. На 14-и влезте в нова група по интереси, за да защитите своите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в един от най-силните си периоди за годината. Не губете време в почивните дни, набележете всичко важно, което искате да постигнете. Направете си стройна план програма за деловата седмица. От обед в събота до неделя на обед не предприемайте нищо важно, стойте встрани от хора, които биха ви навредили и отклонили от целта и личната ви мисия. В понеделник сте близо до важен източник на сила. Облечете новите дрехи, идете на фризьор и козметик, направете си разкрасителни процедури. В тези дни имате шанс да осъществите важна връзка, която ще помогне в следващите два дни да направите своя ход с пешката-царица. На 11-и е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във вашия знак, което се случва веднъж на 12 г цикъл. Тези две планети, които са символи на търговията и правото, стимулират търговското право, дават шанс да регистрирате фирми и патенти, да започнете нова бизнес инициатива, около която може да се въртите в годините напред, да печелите максимално и да обезпечите семейството си. На 11-12-и законът на търговската инициатива ще ви покровителства, уредете нужните документи. На 13-и ще направите удобни за околните личните си цели и намерения. В този ден има особена магия. Осенява ви творческо вдъхновение. На 14-и се събираме в групи по интереси. Намерете или създайте своята.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда ще сте натоварени повече от обикновеното и дано има и радостни мигове, които да ви натоварят с привързаности и любов. Ще надигнете глас в защита на свои и партньорски интереси. Пътувайте до обед. От обед до неделя на обед може да получите неприятни знаци и да станете обект на провокации и агресия. Без да се замисляте ще отвърнете на удара и така ще се завърти колелото на интригата и скандала. Насочете потенциала си повече към работа и почивка, а не към разправии. В понеделник важното свършете по най-бързия начин. Родените във втората декада може да срещнат затруднения със закона във вторник. Ще прокарате идеите си повече чрез силата на екипа и интересите на колектива, в който се изявявате. Без приятелско рамо трудно ще върви до сряда. Вероятно е да попаднете под кръстосан обстрел от страна на свои и чужди. Кандидатурата ви за висок пост се клати. На 12-и преди да поискате нещо сутринта дайте, обгрижете някого дори и да е непознат. Вечерта ще получите подкрепа и ще изплувате от неприятен и задържащ период. На 13-и идеите ви ще се приемат с овации. Може да решите проблем, който за останалите се е оказал костелив орех. Ще получите неочаквано предложение, а в петък ще извлечете максимални ползи от всичко, за което сте се постарали и сте насочили в правилната посока. Вие сте на ход.

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

Пътувайте до обед. Идете на място, където чувствате особена сила и творческо вдъхновение. Символ на предиобеда е живототворящият източник, фонтана от преливаща и зареждаща тялото и душата енергия. Един ще намери силата си в занимания с личното си хоби, а друг ще посети духовно и възраждащо място. След това до неделя на обед се настройте на самозащита от агресивната чернота наоколо. Изключете телефона, обърнете се към усвояване на по-духовна храна. Така в понеделник ще сте заредени с енергия и активност и ще направите силен ход. Съветът е на 11-12-и да се опитате да регистрирате фирма, да извадите патенти и разрешителни. В тези дни правото и закона покровителстват търговската инициатива. Вероятно е да се приемат и заложат в практиката закони улесняващи търговията. Придвижват се затлачени дела. Не забравяйте на 12-и да направите поне един благотворителен жест. Вечерта навлизате в неблагоприятен период. На 13-и очаквайте опити за въздействие и зарибяване. Родените в първата декада да не развяват като свое знаме чуждите идеи. 14-и е ден, в който ще се отправят различни призиви. Ще станете разногледи на кого да угодите и към каква група да се приобщите. Разчитайте повече на себе си. В събота апетитите трудно ще се контролират. Сложете някого на мястото му, действайте с твърда ръка.

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Съветът към другите е да не ви закачат. Навлизащата в Козирог Луна върви на среща Марс и Плутон. Тази взривоопасна комбинация може да провокира семейния мир. Скандалът пламва и от най-дребната забележка. Склонни сте на конфликти, не позволявате намеси и се държите разпоредително, което може да изкара от равновесие партньора или порасналия тинейджър. Периода от 8-и на обед до 9-и на обед се свързва с тъмните сили, които може да ви вкарат в провокативни комбинации. Следете знаците на съдбата и не повтаряйте стари грешки. В понеделник действайте изпреварващо, за да прокарате замислите си. Бъдете внимателни не нарушавайте законите и разпоредбите. Конкурентите ви правят силен ход целящ да ви изтика от пазарната ниша. 11-12-и ще пренаредят пъзела на търговската и бизнес инициатива. Ще станете актуални на пазара, ако действате съвместно с някого и работите в екип. Ако останете сами може лесно да бъдете елиминирани. Тези дни са трудни за дребния и среден бизнес. Тенденцията е всичко да се окрупнява, печелят големите играчи на пазара и търговските вериги. 12-и изисква прояви на благотворителност. На 13-и ще намерите своя изход в кризата и на 14-и ще направите силен ход. Съберете семейния съвет и планирайте промените. Ден на тръбачът, който свири сбор.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Важното за събота свършете по най-бързия начин, след това ограничете контактите. Вечерта е заредена с агресия, бъдете пределно дипломатични. Подгответе в неделя делата и работата си за следващите дни. В понеделник навлизате в най-силния си тридневен период за месеца. Планирайте регистрация на нова фирма, патентовайте свои продукти, рекламирайте се по всички възможни начини и излезте на пазара с това, което можете и правите най-добре. Очаквайте примамливо предложение, което ще допълни семейния бюджет. Ако водите дела, в тази седмица с голяма вероятност ще ги спечелите. Откриват се нови хоризонти за личната ви и професионална активност. 11-и може да задвижи изостанали и потънали в забравата на годините проекти. На 12-и раздайте ненужното, което за някой е желано и нужно. Правете това, за което ви помолят и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени по един или друг начин. 13-и завърта магическото колело на съдбата и което е било отдолу, притиснато и притеснено излиза вече на преден план и започва да доминира. Стартират благоприятни за вас рокади на работното място, които ще се отразят положително на кариерата и заплатата ви. Очаквайте повишение. На 14-и правите крачка напред. Може да започнете странична работа и дейност. Влезте в нова група по интереси.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате допълнителни отговорности в почивните дни. Периодът от събота на обед до неделя на обед е подвластен на тъмните сили. Тенденцията за изпадане в зависимости е голяма. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. От най-дребни поводи може да започнат конфликти, които трудно ще се загасят и уталожат. Подтиквани сте от трети лица да се държите ултимативно с близки и приятели. Опитайте дипломатично да сложите всеки на мястото му. За понеделник планирайте важни и отговорни задачи. Уредете документи за собственост, направете регистрации на фирми и подновете стопирана дейност. Денят благославя личната ни търговска инициатива, възражда производства и дела, от които прибързано сме се отказали. Някой ще се върне и към бизнеса на родителите си или ще опита отново там, където в миналото е претърпял загуби. На 12-и се сбъдват благите пожелания. Денят стимулира към дарителство и благотворителност. Помогнете на някой да сбъдне желанията си. Направете едно добро дело. Привечер Луната навлиза във вашия знак. На 13-и ще се събудите с почти гениална идея. Опитайте да осъществите хрумванията си или да ги предложите някому срещу заплащане. Работете над себе си, направете се красиви, чакат ви магнетични и магични срещи. На 14-и влизате в нова среда. Всичко стартирано ще носи ползи.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Вежди Рашидов извая Паисий за Двора на кирилицата в Плиска

Вежди Рашидов извая паметника на Паисий за алеята на писателите в Двора на кирилицата в Плиска. Създателят на културно-историческия комплекс Карен Алексанян лично покани скулптора за автор на бюста. Тържествената церемония по откриването се състоя днес, когато честваме деня на св. Паисий Хилендарски.

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Адам Лавин – секси татенце

Съпругата му Бехати Принслу пусна снимка на голия рокаджия с бебето им

Един от най-сексапилните рок музиканти Адам Лавин, разголи татуси пред обектива на съпругата си Бехати Принслу, за да запечата безкрайната си любов към дъщеря им Джио Грейс.

Емилия Кларк се сбогува с "Игра на тронове"

Емилия Кларк емоционално се сбогува със сериала "Игра на тронове" на телевизия НВО, след като за последен път посети снимачната му площадка, съобщи Контактмюзик.