Снимки

„ЧЕЗ Електро България“ АД променя напълно своята структура, съобщиха от дружеството. Целта е да бъдат осигурени оптимални условия за клиентите си при либерализиран пазар на електроенергия.

Според съобщението, промените в модела на работа идват след обстоен анализ и е в съответствие с изискванията на българското законодателство и директивата на ЕС относно правилата, свързани с организацията и функционирането на електроенергийния сектор. Компанията ще остане част от Групата ЧЕЗ в България.

За клиентите, от ноември промените включват обособяване на отделни гишета във всеки център за обслужване на клиенти, активиране на специална линия само за въпроси, свързани с доставката на електроенергия и нов имейл адрес за комуникация с компанията.

В процес на изграждане е нов сайт на дружеството, изцяло ориентиран към клиентите, допълват от дружеството.

Освен обществено снабдяване с електроенергия „ЧЕЗ Електро България” АД притежава и лицензия за „Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция“ с правата и задълженията на координатор на специална балансираща група. 

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

ЕК поиска Airbnb да работи по европейските правила

Европейската комисия и органите за защита на потребителите от ЕС призовават Airbnb да приведе общите си условия в съответствие с правилата на ЕС за защита на потребителите и да осигури прозрачност при представянето на цените, съобщиха от ЕК.

6 455 684 лева постъпиха по набирателната сметка на агенцията

Близо 6,5 млн. лева от просрочени задължения събра НАП Добрич

6 455 684 лева постъпиха по набирателната сметка на агенцията

6 455 684 лева просрочени данъчни и осигурителни задължения постъпиха по набирателната сметка на НАП Добрич до средата на юли, след предприети действия от публичните изпълнители в местния офис на приходната агенция.