Снимки

Овен 21 март – 20 април

Няма да ви е леко в този ден. Ще попадате в рискови положения и случайности, но след всяко неудобство и преживян стрес ще се оказвате с една идея по-богати, ще срещате хора, които при нормални обстоятелства едва ли бихте срещнали. Установените днес контакти ще помогнат да вдигнете нивото и да промените начина си на живот. Тази вечер може да имате съдбовни срещи. Никъде не отивайте без подарък или даже два. Някъде по пътя ще ви срещне и любовта. Нужно е засилено внимание, за да вземете само ползите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Не пропускайте този ден. Всяка инициатива ще ви се отплаща. Енергията ви достига високи нива. Може да поставите личен рекорд, да се отървете от неприятни връзки и да намерите по-добра работа. Не се претоварвайте, а когато се отвори добрата възможност взимайте и бягайте. Следбед се включваме в деня на сърцето. Помогнете на някой да постигне това, което е важно за него. Направете подаръци и чакайте такива. Вечерта не влизайте в конфликти с близки и приятели. Чакат ви два тежки дни, в които ще ви е нужна подкрепа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Правете всичко с нужното внимание, с участието на добри помощници и консултанти. Днес не може да си позволиш да си пасивен, но конкуренцията е убийствена. Не може да си позволиш и да сгрешиш. Всеки ваш ход ще бъде на показ и ще се гледа под лупа. Печелят тези, които са на точното място в точното време. Следобед ситуацията се променя. Насрочете си среща с човек, който може да ви подкрепи или когото вие ще подкрепите в името на една бъдеща съвместна инициатива. Включва се каналът на космическата любов.

Работа-6

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Един от най-силните ви дни, в който обаче не бива да се насилват нещата, а всичко да се прави с нужната любов, внимание и концентрация. В късния следобед може да попаднете в кризисна ситуация, от която ще ви извади ценен за бъдещето ви човек. Ден на съдбовни срещи, които променят съдби и водят към съдбовни решения. Направете крачка напред сутринта, а след това се опитвайте да задържите завладените позиции с помощта на верни съюзници. Тази вечер бъдете с този, когото наистина обичате и цените.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Оставете да ви водят предчувствията. Днес ще ви движи някаква особена сила и енергия. Кундалини се движи към теменната чакра, духът и чувствата са извисени, а мислите са осенени от неочаквано вдъхновение. Ще постигнете максималното при преговори. Дайте шанс и на другия да спечели и вдигне личното си ниво. Следобед намерете време и обгрижете някого. Направените жестове до вечерта ще ви се върнат по други начини и канали и поне едно ваше желание ще се осъществи до три дни. Съсредоточете се близо до вода.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на златната среда в отношенията. Не се претоварвайте, но не бива и да сте пасивни. Преговаряйте за нова работа до обед и уредете някои посещения, които все отлагате. До вечерта може да си издействате допълнителни пари, ползи и защити и да направите крачка към нещо положително и обновяващо в живота. Тази вечер молитвите се чуват и сбъдват. Пожелайте си нещо и станете част от сбъдването на нечия мечта. Не  афиширайте връзките и дейността си. Направете едно добро дело и това, за което ви помолят.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Бъдете особено внимателни. Денят може да ви поднесе неприятни случайности и кризи в отношенията. За родените в третата декада работата и семейните дела са противопоставени. Заради професионалните задачи ще си имате проблем с партньора. Всяко ваше закъснение или отсъствие ще се санкционира. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не си поставяйте тежки задачи. Приберете се навреме и то с подарък. Важното отложете за утре. Днес както и да постъпите ще се окаже, че сте сбъркали.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес привличате благоприятните случайности и хората, които могат да ви бъдат от полза. Ще постигнете важна цел, а по пътя ще помогнете и на някой друг да си уреди нещата. Следобед може да уредите финансиране и да се включите в благотворителна програма. До утре на обед е добре да се дава милостиня и да се прави това, за което някой те помоли. И ако от доста време чакате съдействие и подкрепа днес с голяма вероятност ще ги получите. Тази вечер молитвите се чуват и сбъдват. Противопоказно е да се товари сърцето.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за прочистване на мислите, за грижа към близките и децата, за отказ от нещо в името на общото благо и желанията на колектива. Сериозните начинания отложете за утре. Този ден изисква преглед на наличностите, позволява да намерите спонсор и неочакван благодетел, който да ви помогне да осъществите личните си цели и програми. Тази вечер посетете приятел и близък нуждаещ се от грижи. Очаквайте обрати в отношенията, успокоение и отдавна желани подаръци. Направеното добро се връща.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Не повдигайте въпроси за имотни и наследствени делби. Бъдете добронамерени към исканията на околните и се постарайте да съхраните семейния мир. Днес работата и обществените отговорности са противопоставени на личните интереси и отношенията с партньори. Намалете претенциите, смирете желанието да извлечете ползи на всяка цена. Навлизаме в деня на сърцето. Започнатото с големи надежди, амбиции и очаквания ще потъне в прахта на забравата. Дайте преди да поискате.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Подкрепете приятелските и роднински инициативи. Включете се в спонсорски и дарителски акции и мислете как да улесните живота на близките си хора. Скандалите са противопоказни и разболяват. Не товарете сърцето, избягвайте конфликтите, търсете дипломатично решение на всеки проблем. Постарайте се да изпълните това, за което ви молят. И вашите молби ще бъдат чути. Този ден сбъдва благите пожелания, среща сърцата, които се нуждаят от взаимност и любов. Стопете дистанциите, утре ще е много по-трудно.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Чудесен творчески и спонсорски ден. Кандидатствайте за нужното ви финансиране, уредете среща с хора на високи позиции, търсете обществена и лична подкрепа за инициативите, които ще донесат обща полза и облага. Близо до вода може да получите откровение за бъдещето и да откриете пътя за уреждането на тежък проблем. Ще бъдете включени в промоции, ще получите отстъпки и дарове от съдбата, а и любимите ви хора, ще ви зарадват с желан подарък. Включваме се към канала на космическата любов.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. От началото на годината за вас тече обгрижваща и спонсорираща програма. До лятото ще получите повече екстри и ще намерите начин да се внедрите в престижна среда. Повишават ви, започвате нова работа и уреждате перспективен ангажимент. Правото и закона ще ви подкрепят. Сега е момента да действате по имотни и наследствени дела. Не е изключено едно наследство да си дойде с наследника.

Родените днес ще бъдат пазени от съдбата, ще преминават през много изпитания и рискове, но някаква особена сила ще ги съхранява и покровителства в критични моменти. Имат дарба, която ще бъде аплодирана и ще радва много хора.

Заченатите днес ще минат през низ от страдания, чрез които ще развият целителски и просветителски дарби. Не плачете днес, ако ще правите бебето.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.