Снимки

Овен 21 март – 20 април

В събота поспете, не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Не действайте прибързано с подготовката на колата и багажа. Следобед навлизате в успешен и печеливш период до вторник на обед. На 17-и вашата управляваща планета Марс тръгва в ретроградна посока. Време е да се изчистят конфликтите, да се намери път и обходен маршрут към всяко сърце, което ви интересува. В понеделник ви чака и рокада на работното място, която трудно ще понесете и трудно ще се напаснете на промените. Това, което сте оставили без достатъчно внимание в миналото, сега се връща като опасен рикошет и търси разрешението си. Проведете срещи и преговори с хора, които може да ви бъдат от полза. Тези дни помагат да изкачите висок връх, но само ако мислите и действате екипно или с доверен помощник и защитник. Добре е на 19-и да започнете с дарителска инициатива. Не отминавайте хора с протегната за помощ ръка. До вечерта и вие ще се нуждаете от подкрепа. Слънцето напуска вашия знак и ви лишава от едно видимо или невидимо покровителство. На 20-21-и в хороскопа ви се образува кармичен кръст на планетни сили. Ще се объркат отношенията с партньори, конкурентите ще се организират и нанесат удар в слабите ви места. В петък е точният съвпад на изкусителката Венера и Уран във вашия знак. Вървите към експлозия в чувствата тази вечер. Вероятни са неочаквани запознанства.

Телец 21 април – 20 май

Съботният ден ще започне с притеснения, с промени в плана и неприятни вмешателства в личните ви намерения. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, организирайте за неделя важните си срещи и пътувания. От особено значение за бъдещето ви е да планирате преговори и разговори с хора, от които очаквате подкрепа за 17-18-и. Това са много благоприятни и творчески дни за вас. Ще изкачите висок връх, ще получите дългоочаквано предложение и покана. Подходящи дни за работа в екип, за явяване на изпити и конкурси. Намирате спонсорска подкрепа и защита. Родените около 5-15 май може да направят своя силен удар на 18-и и да си осигурят стабилност, подкрепа, пари и по-добри условия за работа в бъдеще. На 18-и планетата на кармичните трансформации Плутон тръгва в ретроградна посока. Започват да се реализират заложените в миналото програми. Шансът да получите нещо, отказвано преди, е голям. Променете тактиката си, ако ситуацията го изисква. Направете дарение и сами ще станете обект на спонсорска защита. На 20-и получавате нова информация, помагаща да преосмислите миналото и да намерите правилното решение. На 21-и е добре да се свика семейният съвет, работете екипно. На 22-и ви чакат силни емоционални моменти. Съвпадът на Венера с Уран ни залива с експлозия от чувственост.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота към обед ще имате повече късмет, шанс и възможности. Ще получавате и допълнителни екстри към заявеното и уговореното преди. Възползвайте се от всяка възможност и покана. Бъдете с тези, които обичате и които ви ценят. Неделният ден носи повече разходи и притеснения. До вечерта може да възникне спор или проблем, който ще изисква намесата на трети лица или на закона, за да бъде разрешен. Ограничете контактите с непознати. В понеделник проблемите ще са повече за родените около 5-10 юни. Може да влезете в тежки колегиални битки, да бъдете притиснати от странични фактори и обстоятелства, които ще изискват и допълнителни разходи. Тези дни изискват смирение. Внимавайте с храната, препоръчителна е диета. Окажете подкрепа на хора изпаднали в нужда. На 19-и до обед намалете претенциите, изчакайте и насрочете срещите си за следобед. До края на работното време ще направите качествен скок напред и нагоре. Навлизате в силен и продуктивен период. На 20-и колелото на съдбата ще се завърти, ще доминирате и ще решавате с лекота поставените задачи. На 21-и организирайте съвместна делова инициатива. Пътувайте, посетете пазари и тържища. Чудесен ден за започване на нова работа, за създаване на нови фирми и сдружения. На 22-и любовта ще ви връхлети като мълния. Дано сте подготвени.

Рак 22 юни – 21 юли

Не бързайте със задачите и с удоволствията в съботния ден. Към обед обстановката ще се разведри, всичко вече ще става по лесния начин и няма да ви коства допълнителни усилия. Навлизате в благоприятен период за ремонти и строителни дейности. В неделя не си пестете труда, не икономисвайте усилия и материали. Всичко предприето да се прави здраво и надеждно. От понеделник започнете диета. Концентрирайте усилията си за среща с хора, които може да ви бъдат полезни за бъдещи дейности и инициативи. Тази вечер получавате някакво откровение и озарение. Усещате накъде вървят нещата в отношенията с близки и партньори. Във вторник преди да поискате каквото и да било, дайте и обгрижете някого. Навлизаме в деня на сърцето. Дава се милостиня, прави се това, за което някой те помоли. Добре е 18-19-и да минат под флага на дарителски акции. Хората, от които искате подкрепа и услуга, ще са настроени позитивно и ще помогнат доколкото могат. На 20-и лагерите ще се оформят, постарайте се да не останете извън екипната работа. 20-21-и ще са трудни и рискови дни за вас, за амбициите и преките ви задължения. Щадете кръста, не се товарете с несвойствена работа. В петък на пътя ви застава любовта, ще е трудно да я подминете. Чака ви емоционален уикенд. Но каквото и да се случи, ще е от ден до пладне.

Лъв 22 юли – 22 август

Тръгнете по-късно в съботния ден, ако ще пътувате. Утрото ви вкарва в неприятни отношения, но след това нещата си идват на мястото и всичко си тръгва по реда. За следващите два дни планирайте не само приятелски, но и делови срещи. Това, което се опитвате да уредите от доста време, ще намери разрешението си. Ще се появи човекът способен да ви извади от затрудненията. Благоприятни дни за ремонти и довършителни дейности. От особено значение е да се залага здрав фундамент на всичко, което ще се предприеме. Мощни сили се събуждат в тялото и в душата. С един замах може да се реши неразрешимото преди. От 19-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Ще се появят кандидати за работата, за която и вие имате намерение да претендирате. Конкуренцията се увеличава, ще трябва да положите максимални усилия, за да задържите положението, на което се намирате, и да се изкачите към върха. На 20-и решете старите проблеми преди да се обърнете към новите. Не оставяйте нищо за друг път и друго време. 21-и изисква екипно мислене и дава възможност да оглавите колективната работа и инициатива. Вероятно е повишение. Всичко предприето ще носи ползи и пари. Натоварете се физически, обадете се на приятели в нужда. В петък любовта ще бъде голямото ви изкушение, на което трудно ще устоите.

Дева 23 август – 22 септември

Не бързайте в съботния ден. Не споделяйте прибързано идеи и намерения. Към обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До три дни в живота ви ще настъпи благоприятна промяна. Ще получите покани, ще ви потърсят хора, способни да ви предложат нещо наистина стабилно и полезно. В неделния ден се препоръчват пътувания и визити. Опипвайте почвата в посоката, в която се чувствате силни и можещи. В понеделник се движите на гребена на вълната. С лекота ще вземете изпит и ще се представите в най-добрата си светлина, независимо колко добра ще е конкуренцията. Във вторник започнете с едно добро дело и до вечерта съдбата ще ви върне жестовете на внимание. Правете подаръци и чакайте такива. С навлизането на Слънцето в знака на хармоничния ви Телец животът ви ще придобие една по-голяма стабилност. Моментът е благоприятен за подписване на нови договори и старт на нови инициативи. Нерешителните няма да се котират. 20-и завърта колелото на късмета и което е било отдолу, притиснато и притеснено тръгва нагоре. На 21-и ситото на повишените изисквания отвява хората, които не могат да покрият условията. Дава ви се шанс да разгърнете дарби и таланти. На 22-и представете проектите си, сключете нови договори. В петък може да срещнете любовта от пръв поглед. Работата остава на втори план.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не ставайте рано в събота и не позволявайте да ви провокират с промяна на плановете за деня. Към обед намирате своя източник на сила и релакс. Търсете места за разтоваране. Заемете се и с благоустройството на дома или офиса. Неделният ден е високоенергиен. Повече физически натоварвания и смяна на един вид труд с друг гонят стреса. Препоръчват се прочистващи процедури, но не само на тялото, а и на душата. Грижете се за близките, приятелите да почакат. На 18-и побързайте да свършите работата, която е изостанала във времето. Очаквайте проверки, участвайте в тестови процедури. Добре е да имате публични изяви. Постарайте се да направите впечатление и да привлечете подкрепата на спонсори. На 19-и се очертават пътувания и промени, които ще ви направят актуални в средата, в която се движите. Проблемите ви в момента ще дойдат от страничните връзки в любовта. Родените около 10 октомври навлизат в изкушаващ и рисков любовен период. На 20-и не се препоръчват емоционални връзки по месторабота. Действате разсеяно и това може да ви елиминира от играта. 21-и провокира маниакалните депресии. Пълнолунието превъзбужда. Решавате се на непремерен ход в желанието да имате някого и нещо на всяка цена. Не взимайте кардинални решения в чувствата на 22-и.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

За родените в третата декада се очертава неприятен съботен ден. Претенциите към вас идват от различни места и хора. Изолирайте се от шума наоколо. Намерете тихо и спокойно място и релаксирайте. Не е ден за вършене на работа и услуги. Планирайте за неделя среща с хора, които могат да ви бъдат от полза и да ви направят някои услуги. Представете си колкото може по-ясно това, което ще гоните като позиция и цел в понеделник. Енергията ви нараства, амбициите също. 18-и е ден с изключителна сила, стига да знаете как да използвате създалото се положение. Очертават се срещи с благодетели. На едно място вие сте в тази роля, но на друго ще ви обгрижват и подкрепят. Работата ви може да бъде добре оценена и харесана от оценители и ценители. Не оставяйте друг да ви движи делата, за да не се възползва от труда ви. От 19-и Слънцето ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Хора с влияние и възможности ще сформират опозиционен лагер срещу личните ви интереси. 20-и е магичен ден. Ще се уреди това, което преди е изглеждало невъзможно. Вървите към контрасъюз с нови варианти за работа и печалби. Предстоят рокади на работното място. Сваляте от гърба си тежестите на миналото. На 21-и ще се чувствате недооценени, нуждаете се от любов. В петък и да не я търсите, тя ще ви намери. Ден на любовната магия, никой няма да устои.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден има своята тъмна и светла половинка. Насрочете важните си инициативи за следобед и ще избегнете някои притеснения. Денят носи повече късмет и предимства за родените в третата декада. Препоръчва се активен отдих. Сменете един вид труд с друг. Поправете каквото има да се поправя у дома и започнете строителните дейности, които отдавна планирате. В неделя изискванията и натоварванията ви стават двойни. Вероятни са проблеми със закона. Спазвайте правилата, не поемайте колективна отговорност и задължения, които са извън вашата компетентност. Навлизате в период на изкушения. На 18-и може да сключите неизгоден договор. Действате прибързано, без да проверите основно нещата, които ви се предлагат. В получените предложения ще има някаква уловка, която в бъдеще ще ви вкара в конфликти на работното място. 19-и е денят на сърцето. Всяко добро дело и подкрепа към ближния ще се отплаща във времето. Може да станете обект на спонсорски иницитиви. 20-и е денят на колелото. Ситуациите се преобръщат и което е било на върха, тръгва надолу. Предстоят рокади, които ще ви извадят от застоя и изкачат на върха, но някой може да полети и надолу. 21-и изисква съвместни инициативи и обещава късмет за умеещите да работят екипно. На 22-и змеят на желанията ще глътне не една връзка. Залива ни чувственост.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако оставите нещата просто да се случват, без да се намесвате и действате активно до обед в събота, ще си спестите нерви и притеснения. Към обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Насрочете срещи с евентуални благодетели за неделя и понеделник. Не отминавайте предложенията, които ви се отправят. Очертава се допълнителна работа или заетост, от която ще спечели цялата ви фамилия. Тези дни са особено благоприятни за старт на строителни и ремонтни дейности. По някакъв начин разширявате базата си на дейност и влияние и се окопавате на по-добри позиции. Родените около 10 януари може да поемат повече рискове и на 19-и. От този ден Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Започвате да печелите дори и от дейности, които до момента са носили повече разходи. До вечерта конкуренцията също ще направи своя ход. На 20-и ставате с желанието за реформи, но някой вече ви е изпреварил и направил своето, с което ви е ограничил пространството и времето за действие. Ще се ядосвате и губите позиции. На 21-и не се претоварвайте, дайте път на по-младите членове на семейството. Не товарете кръста и бъбреците. Вечерта ви вкарва в капана на изневерите, а в петък сърбате попарата на изкушенията, на които повече не може да устоите.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Пътувайте на 16-и към обед или отложете за 17-и важните си срещи и инициативи, ако не искате да се ядосвате за дреболи ии да си разваляте настроението с претенциите на хора извън вашата среда. На 17-и сте близо до важен източник на сила, до приятели, които ще се опитат да изчистят част от насъбрания в живота ви негативизъм. Тази вечер може да получите изненадващи предложения, които може да донесат и нови договори и предимства в работата ви. 18-и е един от най-мощните дни за месеца. Енергията Кундалини се събужда. Ще почувствате прилив на неподозирани сили и ще задвижите отлагани в миналото дела. Естествено веднага ще се появят и опоненти, които ще се опитват да ви отклонят от целта. От 19-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Телеца. Може да се очакват опити за въздействие и финансов рекет. В този ден направете поне едно добро дело и съдбата ще ви върне жестовете. 20-и е магичен ден. Тенденцията е проблемите да се разрешават от неочакван начин и с подкрепа от неочаквано място. Каквото предприемете на 20-21-и ще ви донесе късмет и ползи. Пълнолунието пълни потребителската ви кошница. Но като се събудите в петък знайте, че ви чакат пикове в емоционалното състояние, които трудно ще контролирате. Не правете аборти на 22-23-и.

Риби 20 февруари – 20 март

В събота плувате в свои води, защитени сте от любовта и грижите на близките. От 17-и и до 19-и на обед ще се окажете в проблемна и притеснителна позиция. Неделният ден носи повече проблеми за родените в първата декада. Не си позволявайте да нарушавате закона по пътищата и в отношенията. Може да изживеете опасни и стресови ситуации, ако си превишите правата и се държите ултимативно в общуванията с близки и приятели. Не е изключено някой да ви стовари своята вина или лична отговорност. Качвате кръвното и в понеделник на работното място. Това е високоенергиен ден. Нищо не бива да се прави без предварителна подготовка и необходимите сондажи. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела отложете за следващите дни. На 19-и се включва каналът на висшата любов и вдъхновение. Хората с артистични професии с лекота намират своята ниша и може да дочакат посещение на личната си муза. Участвайте в дарителски инициативи и сами ще станете обект на спонсорство. На 20-и поработете над себе си и личната си визия. Посетете център за разкрасяване преди да се явите на места, където ще ви посрещат по дрехите и ще ви изпращат по ума. На 21-и ви залива меланхолия, обадете се на приятел, не оставайте сами. В петък и вас може да удари любовна мълния, която ще пренареди връзките.

 

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Преспанското езеро – любимото място на цар Самуил (ГАЛЕРИЯ)

Там, където гърци и македонци парафираха новото име на западната ни сеседка

Там, на гръцкия му бряг, в малкото селце Псарадес, което до преди по-млако от 100 години носи българското си име Нивица, беше сменено официално наименованието на Македония и вече се казва Република Северна Македония.

Тайните на Северняшката сватба

Да кажеш заветното „да“ в народна носия, да посрещнеш над 1000 гости със същия дрескод и да изпълниш старите български обичаи в най-важния ден от живота си – това, което е отживелица за едни, е перла в съкровищницата от родни традиции за други. За трета поредна година Врачанският балкан ще даде терен на най-големият фолклорен събор в Северозапада - „Леденика“, организиран от Общината на града, начело с кмета Калин Каменов. А неговата черешка на върха на тортата е именно  автентична българска сватба.

Седмичен хороскоп за 23-29 юни

Овен 21 март – 20 април 

Планирайте за уикенда лични срещи и публични изяви. Застанете в светлините на прожекторите, явете се на конкурси, влезте в нова среда, привлечете нови членове в групата си по интереси и лично хоби.