Снимки

Овен 21 март - 20 април

Ще получите повече екстри по дипломатичен начин, без скандали и разправии. Усмихнете се, направете жест и ще видите как ответната страна също ще се усмихне. Ледовете в отношенията се топят, а това ще помогне да свършите много добра работа и да решите с успех поставените задаи. Не товарете сърцето, подкрепете инициативите на тези, от които очаквате подкрепа. Следобед отделете време за личната си визия, посетете център за разкрасяване. Утрешният ден изисква да сте на ниво и да дадете най-доброто от себе си. Чакат ви успехи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден, в който големите амбиции удрят на камък, срещат неодобрение и може да бъдат стопирани от колеги и шефове. В такъв момент е добре да смирите амбицията, да отделите повече време за общите дела и за колективните инициативи, а не лично за собствените ползи. За всичко ще плащате с лихвите. Ще се наложи да работите за чужди интереси, докато вашата работа застоява. Не се притеснявайте, от 1-и и вашите дела ще бъдат защитени, поощрени и оценени. Днес и утре работете повече за личното си излъчване и визия.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Денят носи заслужени награди и такива, които трябва да си заслужите напред във времето. Внимавайте с обвързванията. Правете услуги и дарения от сърце, а не с някаква странична цел и прикрито намерение. Организирайте екипни и семейни инициативи, поделете имот, разберете се по спорни въпроси. Този ден може временно да ви забави с непредвидена грижа и ангажименти, които в последствие ще донесат повече възможности за лично и професионално развитие. Намерете време за себе си в цялата тая бъркотия.

 

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще получите откровение в труден момент. Денят може да сбъдне едно ваше желание или да ви приближи към желанията на близък. Ден на любовта и на добрите намерения. И най-дребните жестове ще привлекат благоприятни случайности и ще ви свържат с подходящите хора. Следобед полезните вещества лесно се усвояват. Навлизаме в деня на колелото. Може да се преобърне и едно заболяване към така желаното оздравяване. Ще получите нова информация, която ще позволи да вземете правилното решение.

Работа-4

Пари-6

Любов-6

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес и утре Луната е във вашия знак. Престои ви включване в престижни мероприятия, участия в представяния, изложби и рекламни дейности. До обед не бързайте да взимате решения. Проучете, търсете странична подкрепа и информация. Следобед колелото на съдбата се завърта и което не е могло да стане и да се получи вече тръгва да се урежда. Старите проблеми намират решението си, старите приятели се връщат и нови ще се появят. Отворете се към света. Предстои един магичен ден, който ще ви донесе творчески успехи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

До обед правете това, за което някой настойчиво ще ви помоли. Добре е да се правят услуги и да се обръща внимание на нуждите на близки и колеги. Всеки жест ще ви се върне, ще донесе това, от което сами се нуждаете. Тече обмен на енергии. Добре е да промените нещо във външния си вид. Сменете прическата и облечете новия си тоалет. Употребявайте повече полезни продукти. Вслушвайте се в мненията и предложенията, които получавате. Във всяка получена днес информация има нещо ценно и важно за бъдещето ви.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за уединение, за работа на свой терен и за внимателен анализ на дейностите, с които предстои да се захванете. Нищо да не се започва или избира без проучване и пресмятане на всички плюсове и минуси. Не влизайте в скандали, независимо какво се случва. При конфликт енергията ни бързо намалява, изтощаваме се и старите болежки отново ни надвиват. Следобед проведете някои прочистващи и оздравителни процедури. Кръвта се обновява, връзки също. Дайте си сметка какво пречи да бъдете щастливи.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес трудно преглъщате отказите, обиждате се от нещо дребно и сте склонни да предизвикате конфликти. Смирете се. Скандалите в днешния ден разболяват и вредят, обричат връзките на агония и увеличават дистанциите. Една добра дума наистина ще отвори железните врати пред вас. Търсете начин да помирите двама, а не да се забивате като клин между тях. Ако се отнесете с разбиране към старите проблеми бързо ще ги решите. Този ден помага да се премине на по-висока навивка на развитие, но всичко ще става по мъчителен начин.

Работа-5

Пари-6

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноемчври – 21 декември

Един стабилизиращ връзките ви ден. Намерете нужния подход към тези, с които в предните дни сте обтегнали отношенията си. Чакат ви два дни на късмет и шансове, които не се дават всеки ден. Ще ви помагат тези, на които сте помогнали и подали ръка в миналото. Добре е да се върнат и дълговете на внимание. Посетете близки и приятели, проявете състрадание и правете това, за което ви молят. Следобед навлизаме в деня на пръстена и колелото. Може да получите предложение за съвместна дейност и инициатива.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на успокоение и размисъл над нещата от живота. Умът се повлиява от по-духовни занимания и намерения. Включете се в дарителски инициативи и сами ще станете обект на обгрижване. До вечерта може да се почувствате по-добре и в здравословен план. Намирате лекарство или лечебно място. Положителните мисли влияят на финно ниво и помагат да оздравеем. Направете някои процедури, променете прическа и визия и погледнете света по нов начин. Няма как и мислите ви да не се променят и да ви помогнат да решите старите проблеми.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не предприемайте нищо важно и амбициозно. Може да настроите негативно и колектива, в който се изявявате. Започнатото с голяма амбиция и хъс ще потъне в прахта на забравата и няма да ви донесе това, което искате и мечтаете. Не влагайте усилия в обречени проекти. Търсете допълнителна информация по всички интересуващи ви проблеми. Неуреденото в миналото ще се върне с нова сила и ще ви постави в трудно положение. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите същноста на проблема и начина да го разрешите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ще намерите начин да се измъкнете и от най-затруднителните моменти. Доверете се на подсъзнателните си усещания. Близо до вода може да получите откровение. Сутринта си вземете вана. Ще усетите и ще си дадете сметка как е най-добре да се постъпи. Този ден може да ви измъкне от тежка ситуация и в здравословен план. Кръвта се обновява. Полезните вещества лесно с усвояват, както и полезните мисли. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари и измъчва сърцето.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е четворка. Отговорностите ви нарастват, но и правата ще са повече. В тази година може да започнете паралелна работа или да се грижите за нов член в семейството. Правото и законът ще са на ваша страна при подписване на нови договори. 2019 г. ще ви донесе заслужени награди, пътувания и устройване в нова среда.

Родените днес ще работят по обществено важни проекти, ще доминират на сцената на живота, ще са артистични и дълбоко интуитивни и ще усещат болките на другите.

Заченатите до обед ще имат лачебни дарби, но ще се стремят към осамотение. Заченатите следобед ще живеят дълго, но няма да може да командват съдбата си. Ще са подвластни на случайноста.

 

 

 

 

 

 

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Попизпълнителят Паскал издаде албум с шлагерите на Европа

Попизпълнителят Христо Паскалев-Паскал издаде албум „Шлагерите на Европа“. Това съобщиха от Сдружение „Спектър 21 век“, което е автор на проекта и уточниха, че той е посветен на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.