Снимки

Овен 21 март – 20 април

Не помисляйте да започнете да празнувате от сутринта. Ден на победа по всички флангове на живота. Бъдете активни на работното място. Уредете среща с посредници и снабдители, явете се на конкурси, търсете начин да направите изгодна сделка. Добре е да се преместите в нов дом и офис, да си стиснете ръцете с качествени партньори за общ съюз в кризата. Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще помага да постигнете нещо непостижимо преди. Организма се пречиства, връзките също. Чак вечерта вдигнете чашите.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Денят ще ви подложи на тест по пригодност, ще покаже слабите ви и места и положенията, в които сте силни, знаещи и можещи. Време е да подредите приоритетите, да се откажете от химерите и да се свържете с хора от вашето тесто, с вашите намерения и възгледи. Няма да минете без болезнени преустройства, смяна на дом или работно положение. Конкуренцията се обединява, а това автоматично изисква да подновите или стартирате отношения с потенциални партньори. Проведете диети и прочистващи процедури.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на изцеление и презареждане, на срещи и разговори осигуряващи нужната стиковка с хората, с които ще вървите заедно напред в бизнеса и в любовта. Не пропускайте този ден, обадете се първи, проведете нужните разговори, създайте нови връзки. Всичко, за което се разберете ще осигури в бъдеще стабилни позиции и на двете страни. Ползите ще засегнат и децата ви. Ден на доброволна жертва и на отказ от собственост в името на наследниците ви. Ще си проличат хората умеещи да побеждават.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Един от най-успешните ви дни за месеца. Уплътнете времето си максимално с преговори, от които очаквате пари, придобивки и благоприятно развитие на семейството. Ще се споразумеете по въпроси касаещи имоти и наследства. Ще постигнете примире, ще се договорите за бъдещи сделки и професионални инициативи. Подайте ръка, потърсете съюзници и не се лишавайте от нито едно предложено партньорсдтво. Пътувайте, уточнете на място цени на стоки и доставки. Ще намерите лекарство и ще уредите финансиране.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще ви е трудно, ще срещате агресивно настроени хора по пътя си. Този ден е проверка за силите и способностите ви. Символ е колесницата на победата. Нищо на се дава даром, но и всичко може да се постигне стига да си настойчив и да знаеш какво и от кого да поискаш. Не се колебайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Ден на протегнатите ръце. Сами няма да се справите. Дано има на кого да се опрете. Връщат се дългове, правят се жестове, получава се по заслуги. Не правете аборти днес и утре.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Дева 23 август – 22 септември

Денят е благоприятен за всякакъв вид сделки, за покупко-продажби и предприемаческа дейност на границата с риска. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали и страхували. Получавате подтик за действие, уреждате наемни отношения, капарирате имот или се местите на ново място. Проявете настойчивост и ще получите това, което отдавна искате. Старанията ви ще бъдат възнаградени и в любовта. Този ден носи така нужното ни изцеление и щастливи мигове заедно. Увеличете физическото натоварване.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Препоръчва се активност на всички нива и участие в групови инициативи. Където не може да се справите сами ще ви помогне екипа, семейството и приятелите. Ден за подвизи и лични рекорди. Плуваме на вълните на ентусиазма и желанието да докажем себе си и да споделим любовта. Не се отказавйте от нищо. Опитайте пак в местата, където в миналото сте получавали откази. Днес се дава клетва за вярност и се подписват договори, които ще издържат проверката на времето. Бъдете упорити, победата е на една ръка разстояние.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Край с изчаквателната политика, с вечните компромиси и надежди нещо да се случи, някой да се задейства и да поправи грешките си. Преместете се в нов дом и офис. Време е за революционни преустройства и за битки там, където нещата не стават по лесния начин. Ще кажете и предприемете действия, които трудно ще се преглътнат от околните, но повече не може да се изчаква и дават отсрочки. Бъдете справедливи и ще получите справедливо разпределение на ресурси, ползи и собствености. Чувствата ще се изчистят от лъжите.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Денят налага нови тенденции, но и вкарва в нови шаблони. Направете опит да се измъкнете от досегашните позиции и отношения, които са ви стопирали и ограничавали. Не правете грешката да влезете в нови ограничаващи и задържащи положения. Край с изчаквателната политика. Ще имат предимство активно търсещите и решилите да рискуват. Оставете зад гърба си миналото и вземете живота и съдбата си в свои ръце. Постарайте се да изчистите отношенията си, спазвайте диета. Днес и кръвта се пречиства.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Може да се отвори възможност за нова работа. Рекламирайте се, стартирайте страничен бизнес и позволете на хобито си да ви носи доходи. Включете в действие наследен имот. Денят изисква преосмисляне и нова подредба на приоритетите. Сега е момента да включите в действие всичко, което сте замразили за по-добри времена. Ден на неукротимо движение напред и нагоре. Активизирайте се максимално, създайте сами тези по-добри времена. Цялото ви бъдеще е сега. И в любовта вървите към ултиматуми.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътуване, преместване или решение за имиграция. Заобиколени сте от стени, които е време да прескочите или да сринете в желанието да се освободите от неприятни зависимости. Ще ви е трудно, ще ви подрязват крилете хора изпаднали в дългогодишен зимен сън. Гонете си интереса, търсете си правата, работете юридически по отношение на имотни и наследствени дела. Сложете край и на връзка, която ви ограбва емоционално. Направете ревизия в отношенията на всички нива. Проведете пречистващи процедури.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят ви дава достатъчно сили, подтик и начална скорост в посока на големите ви амбиции и лични интереси. Сега е момента да яхнете промените, да се решите на крачка извън положения и ситуации, които ви ограбват и разболяват. Всичко, което предприемете с желание за промяна ще ви донесе късмет в бъдеще. Пътувайте с наземен транспорт, създайте нови връзки, уредете среща с посредници, снабдители и производители. Разберете се с роднини по имотни и наследствени делби. Спазвайте диета. Ден на изцеление.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е двойка. Навлизате в отлив. Ще се наложи да опрете до помощта на партньори, близки и приятели. Опитайте да привлечете спонсори, да работите екипно, дори и това да не ви изнася. Сами трудно ще посрещнете съдбовните предизвикателства. Създайте стабилни връзки и се доверете повече на доказаните в миналото приятели.

Днес ще се раждат определените да побеждават, да тържествуват, да направляват, да наставляват и да обират лаврите. Тези деца притежават харизма, която ще увлича околните. Ще пътуват много, ще имат интереси и връзки в различни части на света.

Заченатите днес ще бъдете работливи и търпеливи. Ще имат поетична душа. Ще се стремят към подвизи. Ще бъдат както революционери, така и рицари по душа.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

60 хиляди разгадаваха мистерии с Надя Петрова в "Килерът"

Над 60 хиляди зрители са проследили пилотния епизод на първия мистъри уеб сериал родно производство „Килерът“ за първите 24 часа от появяването му във Vbox7. В центъра на събитията, породили интереса на тийнейджърската аудитория, застава бившата вокалистка на Deep Zone Project Надя Петрова и героинята й Зара, страдаща по загубата на любимия (Иван Тишев).