Снимки

Овен 21 март – 20 април

Ден на конфликти и сблъсъци на интереси, особено ако сте тръгнали с голямата лъжица. Не подминавайте хора с протегната ръка, не се знае дали няма да се окажете в тяхното положение. Днес на едно място ще се чувстваме пренебрегнати, а на друго ще пренебрегваме желанията на тези, които обичаме и ценим. В момент на такава неразбория никой няма да е доволен, ще обвинява другите и трудно ще си даде сметка къде е сбъркал. Препоръчва се диета, отказ от амбициозни инициативи и повече съчувствие към околните.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден на сърцето, на любовта, на желанието за сдобряване и приемане. Ако не направите всичко в тази посока утре може да се събудите сами. Каквото повикаш такова ще се обади. Дава са милостиня, прави се това, което околните те молят, а не това, което ти смяташ, че им е нужно. Жертвайте част от парите и свободното си време, обгрижете близък или съвсем непознат човек. В следващите два дни сами ще се нуждаете от подкрепа. Навлизате в притеснителен и противопоставящ период. Дистанциите ще се увеличат.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Започнете деня с проява на благотворителност. Не подминавайте протегнатите ръце. Бумерангът се връща. Ще успеете да се справите с хора и ситуации, които в предните дни са ви притеснявали и изкарвали от равновесие. Не започвайте с разправия там, където нещата може да се решат с преговори и взаимни отстъпки. Не употребявайте груба храна и не казвайте груби думи. Почти в края на работното време ще получите предложение, за което ще почерпите. В утрешитния ден ще направите изпреверващ и успешен ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Намалете изискванията както към другите, така и към себе си. Нищо съществено не предприемайте. Който тръгне с голямата кошница ще се върне с празни ръце и даже кошницата може да му вземат. Опитайте да подновите контакти и връзки, на които сте разчитали и сте се доверявали в миналото. Ще намерите кой да удовлетвори и вашите молби, ако успеете да простите и да направите отстъпки. Денят се свързва със сърцето, с желанието да се погрижим за ближния така както се грижим за себе си. Ще сънувате пророчески сън.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ще имате възможност да се включите в спонсорска програма, да уредите нужните поръчки и кредитиране и да помогнете на близък да излезе от лична и професионална криза. Правят се подаръци и жестове. Направете това, което почувствате със сърцето. Проявете състрадание, постойте край някой, който се нуждае от внимание и личен душеприказчик. Не планирайте аборти за следващите два дни. Не решавайте наследствени и имотни въпроси. Навлизате в рисков материално и физически период.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на човещината, на желанието да помогнеш на някого, без да търсиш отплата. И най-дребните подаръци и жестове ще се оценяват по скалата на сърцето, ще носят успокоение и мир в отношения, които отдавна са излезли от контрол. И една добра дума върши работа, ако финансовото ви положение не позволява да си позволите големи жестове. Всяка проява на внимание и обич ще осигурява стабилен капитал от подкрепа в бъдеще. Противопоказно е да се товари сърцето, да се гонят големи цели и амбиции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков ден за вас. Очертават се проблеми с документи, попадане в неприятни и поблемни ситуации и низ от случайности, които ще ви свържат с точните хора. Чуждите ще ви помагат повече от своите. Не се претоварвайте и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Не подписвайте нови договори. Предприетото днес с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата. Мислете повече за близките, превете подаръци, проявете състрадание и ще получите такова в труден момент. Утре ще имате по-голям късмет.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на неслучайните срещи. Оставете сърцето да ви води. Сега е момента да посетите тези, които се нуждаят от грижи и които в миналото са се погрижили за вас. Бумерангът на кармичните връзки се връща, въздава провосъдие и дава на всеки това, което е заслужил. Ще се случват събития показващи до каква степен сме хора и доколко сме се овълчили. Вечерта ще получите покана и предложение, които ще ви извадят от застоя и дадат възможност утре да тръгнете по нов път. Планирайте пътувания и срещи на място.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Заровили сте глава в проблеми и работа, отделяте малко време на хората, които обичате. Работата никога няма да секне, но отношенията ви с някого може и да се изчерпят или той просто да си отиде. В днешния ден е от особено значение да проявиш внимание и човечност, да направиш жестовете, които се очакват от теб и да мислиш повече за нуждите на скъпите на сърцето хора. Всичко друго е суета и няма да ви напълни душата. Направете дарение, а ако нямате възможност подкрепете от цялото си сърце нечия кауза. Жестовете се връщат.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес нищо не върви, ако е направено с желание за използване, натиск и голяма амбиция. Особено опасно е да проявявате злоба и агресия. Намерете във всяка ситуация решениято, което ще успокои сърцата и въдвори справедливост. Днес молитвите се чуват, но само тези, които са изречени с чисто сърце и намерения. Отложете за утре подписването на нови договори и провеждането на срещи от голямо значение за бъдещето ви. Внимавайте да не нарушите крехкия мир у дома и на работното място. Всяка грешка ще се плаща.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на сърцето. Включва се каналът на любовта, алтруизма и състраданието. Всичко, което направите нека да е с желание да подкрепите не само своите, но и чуждите благи намерения и инициативи. Днес се плащат дълговете на внимание. Ще получите подкрепа в труден момент, така както в миналото сте я дали. Тече размяна на благодатна енергия. Ако нарушите този канал и позволите на болезнената амбиция да ви ръководи утрешният ден ще ви донесе болка и проблеми. Навлизате в рисков период.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес се връщат вересиите на внимание, правят се подаръци и жестове от сърце. Ще получите някакво особено вдъхновение и в следващите дни ще излезете с чест от неблагоприятна ситуация. Общите усилия на семейството и колектива, с който работите ще донесат ползи. Отделете от времето си за благотворителни прояви. Ден с прочистваща енергетика. Мислите се прочистват особено близо до вода. Всичко, което се предприеме с големи амбиции и желание за печалба няма да донесе очакваните ползи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е петица. Вървите към пътувания и промяна в начина ви на работа и живот. Не отказвайте покани и предложения. Късметът ви е някъде на път, някъде там, където ще ви отведат новите амбиции и предложенията получени отдалече.

Родените днес ще бъдат балансьори в живота на околните, ще работят по спонсорски проекти и мисии и сами ще бъдат обект на благотворителност. Ще имат нестандартен подход в личните отношения и тенденция да разрушат доминиращия модел.

Заченатите днес ще имат целителски способности. Ще преживеят възходи и падения и тотални обрати в начина на живот.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.