Снимки

Овен 21 март – 20 април

23-и е неблагоприятен за сключване на всякакъв тип договори и брак. Не поемайте към никого ангажименти, които може да променят пограмата ви и да ви докарат неприятности. Тенденцията е към неравностойно обвързване, в което енергията и чувствата ще текат в една посока, а парите и отговорностите в друга. В неделя не бързайте да взимате изпреварващи решения. Следобед ще получите покани и информации, които ще определят приоритетите за следващите дни и може да ви вкарат в печеливш екип. 25-и ви дава шанс, който трябва да се използва веднага и по най-умния начин. Прищраква ви кое ще е перспективното в бъдеще и къде ще се печели добре. На 26-и с лекота взимате изпит и получавате назначения. 25-26-и може да се окажат най-силните ви дни за месеца, особено ако съсредоточите силите си не само в желаната, но и в печелившата посока. Родените около 10-15-и април да бъдат внимателни с документи и пари във вторник сутринта. Късно вечерта може да ви се обадят с печелившо предложение, съчетаващо полезното с приятното. На 27-и печелят подготвените. Царете на борсата са във въхъра си. Пренасочват се парични потоци. На 28-и се започва с реформи и реорганизации, които изискват и личното ви участие. На 29-и нищо важно да не се започва. Старайте се да приключите само поетите преди ангажименти.

 

Телец 21 април – 20 май

На 23-и избягвайте да влизате в обвързващи връзки. Стойте далече от хора, които сте усетили, че обичат да „залепват” за другия, да се възползват от слабостите и чувствата ви. На 24-и може да преодолеете всяка преграда, да спечелите конкурс, да покриете някакъв норматив и да изкачите висок връх в планината или в кариерата. Понеделнишки и работата ви започва да се подрежда. Всичко предприето ще носи късмет и пари, ще ви включва в перспективна програма и ще привлича към вас точните хора, на които може да се опрете. За 26-и планирайте и старт на нова учебна програма. Всичко, което научите и проучите в този ден ще ви е от полза, ще ви помогне да вдигнете нивото и в следващите дни да направите силен ход с пешката-царица. Тази вечер не е все едно с кого си пиете питието и обсъждате битието. Не отклонявайте предложения, но за сряда не планирайте съвместни участия. Вероятни са вмешателства в личното ви пространство, в правото ви на избор или достъп. Който в този ден захапе кокала няма да го пусне на друг, ще печели еднолично и ще ръководи другите. 27-и ще ви даде възможност да притиснете някого и да получите всичко, което искате или ви се полага от миналото. На 28-и започват реформи, които пряко ще ви засегнат. Станете част от промените, които шефовете ви започват. На 29-и не бързайте за никъде, за да не се препънете.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

22-и може да се окаже един от най-трудните ви и губещи дни за месеца. Денят се свързва с паяка, с мрежите от лъжи и завоалирани действия, в които някой се опитва да ни оплете. Може да имате и проблем с комуникациите в социалните мрежи. Отнасяйте се с подозрение към всяко примамливо предложение. Трудно ще се отскубнете от неприятни задължения, чакайте неприятни гости и съобщения. В неделя проблемите ще са повече за родените в третата декада, но един по един спорните въпроси ще се решат. В понеделник реагирайте бързо и адекватно на настъпващите промени. Ако мечката играе у съседа, бъдете сигурни, че и при вас ще дойде. Тази вечер сте на прага на нестандартни връзки, а и родените в този момент ще имат нестандартен подход, ориентация и поведение в живота. 26-и ви дава огромна сила, ако навреме получите определен тип информация. Посетете учители и се консултирайте със спициалист по важни въпроси. Това, което пропуснете още на другия ден ще ви донесе неприятности. 27-и е ден на големите апетити. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие не сте склонни да отстъпвате. На 28-и започнете инвентаризация, сложете в ред отношения, променете това, което ви пречи и вреди. За петък не планирайте старт на нови инициативи, ориентирайте се към приключване.

 

Рак 22 юни – 21 юли

В събота може да постигнете своето дори и да разплачете някого. Шансовете са на ваша страна и който иска да ви преметне сам ще бъде преметнат и ощетен. На 24-и всяка преграда е лесно преодолима. Добре е да тествате сили, възможности и интелект. Участвайте във всякакъв вид състезания и конкурси. Може да намерите амплоато си. Вечерта се приберете навреме, ако пътувате. Навлизите в рисков период до 26-и на обед. Понеделнишки ще се правят опити за личната ви елиминация от професионалната софра. Бъдете внимателни. Но може би най-проблемен ще бъде този вторник поради лошата ви подготовка или неспазване на закони и разпоредби. Ще ви изпреварват тези, които са си научили урока и се движат по правилата на играта. В този момент правилата важат и за силните играчи на деня. Вероятни са сривания от сигурна позиция за тези, които се предоверяват и не внимават. Пазете си документацията. На 26-и вечерта ще получите обнадеждаващи новини и покани. На 27-и никой с никого няма да се съобразява, толерантността е забравена. Каквото повикате такова ще се обади, както постъпите, така ще постъпят и с вас. 28-и носи дължими пари и ви вкарва в успешни връзки. Разчистете терена за новото което идва в живота ви. В петък бъзайте бавно, не позволявайте да ви променят програмата.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 23-и внимавайте с контактите в социалната мрежа. Не приемайте и не давайте съвети. Може да ви зарибят или вие ще заблудите някого с идеите и приказките си. На 24-и лесно се прескачат прегради, още по лесно се постига непостижимото преди. Щадете очите, но пък тази вечер се отваря третото око. Може да си поръчате сън-прогноза за бъдещето или за проблема, който трябва да решите. В понеделник ще се събудите с готовото решение или с подсказка как да действате. До вечерта ще извлечете максимални ползи от ситуацията, за която сте подготвени не само със знания, но и с вяра и талант. Родените около 10 август ще прескочат преградите в тях и около тях. Объркани документи ще се оправят, объркани отношения също. 25-26-и ви дават права и предимства пред другите. Възползвайте се, направете своя избор и в любовта. Късно вечерта на 26-и не взимайте решения за пренасочване на пари и вложения. 27-и ви носи непредвидени разходи, проблем на работното място и повишен риск в здравословен план. И близките няма да ви оставят на мира с искания за това и онова. Ще ви дърпат в различни посоки, ще се разконцентрирате и може да направите грешен ход. На 28-и ближете рани, правите равносметка и се чувствате ощетени. Но в петък ще приключете всичко успешно, ще си вземете парите и ще се разплатите.

 

Дева 23 август - 22 септември

23-и е за вас ден на зарибявания. Ще бъдете оплетени в мрежа от чувства и амбиции, които ще изсмукват не само парите ви, но и жизнените ви сили. Внимавайте с кого планирате срещи и пътувания. Не позволявайте да ви налагат мнение и личен избор. Не разкривайте картите си, не споделяйте открития и намерения, за да не ви изпреварят и реализират печалби за ваша сметка. Който се предовери сам ще си е виновен, така че да се сърди на себе си. В този уикенд изключете телефона, бъдете сред свои. Късно вечерта в неделя идват важни покани и предложения. Не бързайте, не тръгвайте неподготвени. Добре е в понеделник да подпишете нови договори и да съберете съюзници, а във вторник да уредите някакви документи и да проучите някои юридически положения. Вечерта навлизате може би в най-силния си финансово период за месеца. До петък имате вероятност да получите пари, повишение и преназначение. От значение е на 27-и да защитавате със зъби и нокти териториите си на личен интерес, защото и друг ще има апетити към тях. Очертават се тежки битки, но вие ще спечелите. На 28-и се възраждате от пепелта на провалените връзки. Получавате някакво откровение, правите силен ход в бизнеса и в любовта. Ще намерите и нужните лекарства. 29-и отново внася разнобой в живота ви.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

23-и ни зарибява с илюзорни идеи и връзки, които ще се разпаднат във времето напред. Не е ден за запознанства и сключване на брак. Лесно се попада под фатално привличане. Предприетото в неделя ще тръгне по правилата, ще ви донесе късмет и благодатна интимност във връзките. Вероятно е зачеване. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда. Концентрирайте се над най-важната цел и ще я постигнете. Вечерта се приберете навреме, ако пътувате. Навлизате в труден двудневен период. На 25-и бъдете абсолютно откровени при общуване. Една лъжа ще ви излезе солено, не само като финансова загуба, но и сълзи ще пролеете и отношения може да скъсате. На 26-и се отдайте на проучване, посетете консултанти, не предприемайте нищо, в което не сте специалисти. Очертават се проблеми с документи и осигуровки. Каквото изгубите трудно ще възстановите в предишния му вид. Вероятни са здравословни проблеми. 25-26-и не са благоприятни за оперативни намеси в областа на главата. Пазете очите, не вадете зъб. На 27-и ще спечелят само умелите играчи на борсата и на пазара на труда. Другите повече ще дават. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. В петък ще постигнете максималното, ще получите дължими пари и услуги, ще се радвате на чудесен уикенд на приятно място с приятни хора.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Силен уикенд за вас. Лесно ще направите приемливи и желани от околните собствените си намерения и проекти. Ще определяте приоритетите, ще насочвате семейния и колегиален ентусиазъм в посоката, която ви е изгодна и доходна. Ще ви хрумнат блестящи идеи в съботния ден, но това ще бъдат отново повече изгодни за личното ви бъдеще перспективи. Друг ще ги осъществява, а вие ще обирате лаврите и екстрите. Мислете усилено над проблемите си в неделя преди да заспите. В понеделник ще се събудите с готовото решение или съвет. Разгадайте сънищата си. Вечерта на 25-и бъдете внимателни при пътувания. Не носете със себе си оригинални документи, за които нямате дубликат. Може и да намерите нещо изгубено, което е добре да върнете. Важното за 26-и да се свърши по най-бързия начин, но не и преди да сте получили съвет от капацитет. В този ден може да намерите учители за вас и децата, сами да консултирате и обучите някого. На 27-и както и да постъпите ще работите за чужди интереси и ще пълните чужди джобове с личната си активности работа. Някой прехвърля имот на децата. Разходите ви нарастват. Ще се почувствате ограбени и ощетени и в чувствата. Ще се наложат разходи, които може да ви откажат от почивка или нещо, към което се стремите. Но в петък ще постигнете отдавна гонена цел. Вслушвайте се в гласа на интуицията.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден ви носи неравностойно обвързване и връзка, която ще ви тежи като водничен камък на шията. Неблагоприятно за сключване на брак и подписване на договори. Мислено се откажете от всичко вредно и разболяващо. Работете сами и на свой терен и в неделния ден. Следобед навлизате в благоприятен и творчески период. В понеделник ще вземете важно решение и ще направите крачка в силна и печеливша посока. Препоръчва се екипна работа, както и сформиране на собствен екип или група по интереси. Денят е благоприятен за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Рискувайте в рамките на разумното. Във вторник лесно се усвояват нови знания и умения. Ще се представите на ниво на всякакъв вид тестове и изпити. Покривате определен норматив и в любовта сте на необходимата висота. Родените около 10-15 декември може да подпишат изгоден договор, да спечелят от чуждата немарливост или безхаберие. На 27-и ограничете контактите, не водете преговори със силни клиенти или противници. Отварят се огромни апетити, тенденцията е да ощетиш другия. Бъдете внимателни със здравето си, следете хормоните. На 28-и заложете здрави основи на всичко, което предприемете. Чудесно е да се подпише нов договор. Ден на фундамента, постарайте се да стъпите на сигурна база и основа. В петък нищо не започвайте, ще тръгне наопаки.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

В събота е денят на паяка. Плетат се мрежи ловят се заблудените мухи. Но това е и денят на човека-паяк, в който може да направите едно добро дело и да подкрепите някой изпаднал в нужда. Работете на свой терен, със свои средства, а в социалните мрежи с нужния псевдоним и променена парола. Не разкривайте картите си. В неделния ден постепенно ще загубите добрите си позиции и вечерта ще изживеете нещо стресиращо и неприятно. Концентрирайте се над най-важната си цел, не се разпилявайте и не приемайте да работите на чуждо. 25-и е труден повече за родените във втората декада. Вероятно е да рискувате и да направите крачка в неблагоприятна посока. Не се знае как ще се завъртят нещата, но в крайна сметка контрата ще е у вас. Ще плащате за инициативите на близките и децата, но пък някой ще се зарадва и това ще ви дари с оптимизъм. Във вторник до обед се отдайте на проучване, на консултации и размисъл кое как да се направи. Важните си действия насочете почти за края на работното време, когато ще получите изгодни предложения и ще ви се отвори парашута за сделка с чужбина. На 27-и другите може и да загубят, но при вас ще дойдат допълнителни печалби и даже нещо определено за друг. 28-и носи награда за положените в миналото усилия. На 29-и останете пасивни, което си е ваше само ще дойде при вас.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Една вдъхновена събота, в която е добре да се занимавате само с личните си проекти, инициативи и дела. Ще получите вдъхновение кое как да стане и ще изпитате удовлетворение. Не се препоръчва съвместна работа, сключване на нови договори и брак. Мислено се освободете от всичко вредно, лъжливо и илюзорно. В неделя се събуждате готови на решителна крачка и наистина ще я направите. Този ден дава сила за духовно израстване. Лесно се отхвърлят съмненията и се взима ефикасното решение. Преградите са лесно преодолими, особено тези в нас самите. Вечета си поръчайте сън. В понеделник ще свършите много добра работа, ще осъществите перспективни връзки, ще купите и продадете нещо насметка. Денят е благоприятен за сделки с имоти, за покупка на животни и инвентар. Пътувайте, направете огледи, не се бавете в сделките. Във вторник направете проучвания и консултации със специалисти в нужната ви посока. Ден за среща на учителя с ученика. Ако дейтвате прибързано и без нужната подготовка до вечерта ще се издъните или ще платите по-висока цена за стоки и услуги. На 27-и бъдете особено внимателни с апетита за едон или друго. Ще ви хванат в изневери, ще плащате за всичко и може да ви изнудват. На 28-и евтиното ще ви излезе скъпо, но на 29-и ще завоювате успех и ще получите награда за всяко усилие.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Една вдъхновена събота, особено за родените около 1 март. Луна и Нептун са в съвпад със Слънцето ви, а този еспект дава поле за изява на интуицията. Може да направите лично откритие или да създадете произведение на изкуството. Проблемът е, че в този ден връзките са обсебващи и с тенденция за използване. Ограничете контактите, не се женете, нищо не споделяйте. В неделя всичко предприето ще носи късмет, ползи и успех, ще пренасочва енергия, чувства и пари в благоприятна за вас посока. Не се съмнявайте в успеха. Преградите са лесно преодолими. Този ден помага да се справите с комплексите и да направите силен ход. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Вечерта се концентрирайте над проблема си и в понеделник ще се събудите с готовото решение. Интуицията ви работи на пълен капацитет, асоциациите също. 26-и започва нестандартно. Добре се осведомете за настъпващите промени и изискванията на тези, от които зависите. Нищо да не се прави без нужната подготовка и проучване. Вечерта получавате изгодно предложение. Не отлагайте отговора си за сряда, когато апетитите ще са огромни, ще се прекрачват рамките на добрия тон и алчността ще ни завладее. 28-и е ден за реформи. Ще получите някакво озарение как да ги направите. На 29-и бързайте бавно и ще стигнете далече.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

"Дедпул 2" се изстреля на върха на БГ боксофиса

"Дедпул 2" е най-гледаното заглавие от българските зрители на голям екран през изминалия уикенд. Това сочат данни на Националния филмов център. Комедийният екшън с участието на Райън Рейнолдс е привлякъл в салоните 31 212 киномани, като е генерирал печалби в размер на близо 339 хиляди лева.

Джерард Бътлър на езда във Владая

Дни преди да отпътува от България, след като засне сцените си към „Код: Ел Ей“ в София, Джерард Бътлър намери време за тренировка по езда. Това стана ясно от серия от кадри в социалните мрежи. Актьорът, чиято любов към страната ни е вече пословична, се посвети на любимия си спорт в конна база „Св. Иван Рилски“, намираща се в с. Владая.

Яна Титова засне “Доза щастие” за 30 дни

30 снимачни дни, 200 души екип, три снимачни периода, разделени в няколко сезона и една година постпродукция. Това е рецептата на най-новия български филм „Доза щастие“, който ще излезе по кината в началото на 2019 година.