Снимки

Овен 21 март – 20 април

 

 

За родените в третата декада от днес се отваря прозорец на сила до 12 януари. Направете нужната инвентаризация до 8-и и след това до 12-и поемете новите отговорности. За родните в първата декада денят ще е по-рисков и проблемен, особено ако позволят да ги водят за носа, да ги пришпорват и ги вкарват в схеми хора, които и друг път са спекулирали с търпението и уменията им. Бъдете търпеливи, внимавайте какво си пожелавате до утре на обед. Може да го имате и после да се чудите как да се отървете от него.

 

Телец 21 април - 20 май

 

 

Вярвате или не, но днес може да сбъднете своя мечта или да си пожелаете нещо свидно. Земята е най-близо до своя духовен център Слънцето. Ще получавате знаци, които разчетени правилно ще ви осигурят възможности за нова връзка или работа. Втората половина на деня е доста провокативна. Някой ще ви засегне на болното място, а и вие няма да сдържите забележките. Може да намерите и нещо изгубено от друг. В живота ви ще се появи и нова любов, която някой е отхвърлил. Съветът на деня е да не оставяте своите рози вън на студа.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Рисков ден за родените в третата декада. Не правете нови сделки, не започвайте нова връзка и работа. От днес до 12 януари Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще се налага бързо да приключвате с една или друга дейност, да сваляте картите в момент, когато имате силна ръка, но в живота ви се намесва нечий пръст. Не лъжете. Всичко, което кажете, ще се претвори в реалността и ще стане истина. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. Не е нужно да се изкарвате герои. Бъдете сигурни, че някой ще ви използва.

 

Рак 22 юни - 21 юли

 

Ден на прозрение за родените в третата декада. Някой ще го получи по приятен, а друг по неприятен начин. Счупен домашен съд е лош знак, както и прекаленото говорене и желанието да изпъкнеш в разговора за чужда сметка. Този ден може да сбъдне едно ваше пожелание, да отвори прозорец на сила за вас и близките. С лекота се преодоляват рамките на ограниченията, които сте си създали или друг ви е вменил като лична отговорност, мисия и цел. Може да сложите край на едно обсебване, но веднага да отидете към друго.

 

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

Наблюдавайте внимателно ситуацията наоколо. Враговете и конкурентите ви взаимно се контрират и провалят. Може да излезете победители във война, в която изобщо не сте участвали. От днес до 12 януари ще се случват събития, позволяващи ви да приключите с миналото и да предложите летящ старт на нещо ново, на дейност и връзка, която ще ви носи късмет и пари през годината. Предстоят три дни на сила и възможности. Връщат ви дълг, правят ви услуги и по някакъв начин откривате истинския смисъл в отношенията си с някого.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Рисков ден за родените в третата декада. Не говорете много, не обещавайте невъзможното и не се правете на герои. Може да допуснете в живота си провокатор, който ще вземе повече, отколкото ще ви даде. Особено опасно е да се лъже. Тенденцията е казаното да се превръща в истина и или да ви засегне неприятно. Не късайте писма, квитанции и бележки. Трудно ще възстановите важен документ. Не оставайте без надзор имоти и пари. От обед до утре на обед е повишен рискът от престъпления и провокации. Не вадете зъб.

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Ден с много варианти и възможности, с предложения, които ще ви поставят пред невъзможен избор. Обаждат се тези, които в миналото са ви обърнали гръб или времето и мечтите са ви разделили. С напредването на деня се усеща някакво напрежение, във въздуха вече витае агресия. Не поставяйте и не приемайте условия, не се дръжте ултимативно. От тази вечер навлизате в двудневен рисков период, в който всичко предприето ще тръгне накриво и ще даде възможност на конкуренцията да се възползва.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Днес вие сте на ход. Намирате начин да излезете от трудна ситуация на избор. Телепатичните контакти са на висота. Обаждат се тези, за които мислите. Каквото си пожелаете до утре на обед, ще се сбъдне. Ще почувствате някаква особена творческа сила и ще напишете епилога в работа и дейност, които ще ви донесат пари. Желателно е да изживеете някакво приключение. Не бягайте и от любовта. В момента тя е вашето спасение, надежда и благодеяние. Помогнете и на други двама да се съберат. Жестовете ще се върнат.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Труден ден на избор за родените в третата декада. Ще се отказвате от личните си амбиции и цели, за да удовлетворите чуждите. Ще ви проваля прекалената приказливост и желанието да блеснете в нечии очи. Замълчете вместо да направите предложение или съобщение, което ще засегне чужди интереси. Пазете си документацията. Загубеното днес трудно ще се възстанови. В периода 4-12 януари Меркурий е във вашия знак. До 8-и получавате награда за старанията на миналото, а след това предложение, даващо шанс в бъдеще.

 

 

 

Козирог 22 декември - 20 януари

 

Важното свършете по най-бързия начин, ако искате да спечелите, да привлечете правилните хора и да излезете с чест от една трудна ситуация. С напредването на деня облаците се сгъстяват, навлизате в рисков двудневен период. Не е нужно да избързвате с личните и професионалните ходове. Ще ви провокира нечия приказливост, а и вие може да дадете излишна информация на конкуренцията. Лош знак е, ако счупите нещо. Не планирайте до петък оперативни намеси в областта на главата. На всички нива приключвайте, но не започвайте нищо.

 

 

Водолей 21 януари - 19 февруари

 

Не е време за недоволство, особено ако някой упорито ви провокира. Не бъдете многословни. Всичко, което кажете, пожелаете или споделите с някого, ще се сбъдне. Дано се сбъднат за всички нас само благите пожелания. Срещите ви в ранния следобед крият желание за обсебване и използване. Не се знае кой ще има по-голяма полза, но отношенията ще са неравностойни. Вечерта ще изживеете някакво приключение, което ще ви донесе късмет и възможност в бъдеще да намерите нова връзка и ново професионално поприще.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Плувате във водите на интуицията, където няма по-добри от вас. Пожелайте си нещо и то ще се материализира. Дано после не се чудите как да се отървете от него. Бъдете избирателни във връзките, оставете сетивата да ви водят, а не вечната необходимост и нужда да се уреждат дребни житейски дела. Ако мислите и действате от висотата на любовта и благите каузи, ще получите неочакван подарък от съдбата. Някъде редом до вас върви точно нужният ви човек. Дано не се разминете в амбиции и желания.

 

 

ЧРД

Личната ви година е шестица. Всичко, което си е ваше, ще си дойде при вас. Вероятни са имотни придобивки. В коремчето на шестицата дреме зачатието и дано домът ви се напълни с радост и деца. Започнатите проекти ще са успешни. В края на годината ще трябва да вземете болезнено решение за преместване или пътуване.

Родените днес притежават изключителен ум, който може да зацикли в лабиринта на ежедневните нужди. Светлината на интуицията ще ги изведе от него и ще им помогне да направят важни открития. Лесно ще прилепват към чуждото мнение и ще страдат от него. Научете ги да си вярват, да бъдат самостоятелни, да не се отказват от проектите си, които ще донесат ползи на света.

Заченатите до обед ще са повече мечтатели, поети и музиканти. Заченатите следобед ще бъдат обсебвани от революционни идеи, които може и да променят света, но и да ни отклонят от правилната посока. Ще пътуват много, но и много опасности ще ги дебнат на път.

 

 
 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Equinox записват албум за „Юнивърсъл“

Въпреки 14-тото място на Евровизия, сформираната специално за конкурса група Equinox, явно ще се окаже трайно явление на музикалната сцена. Бандата е първата българска формация, която подписа официален договор за албум с „Юнишърсъл“.