Снимки

Овен 21 март – 20 април

Денят преобръща колелото, издига вашите интереси и личната ви кандидатура на преден план. Предприетото ще тръгне успешно, ще ви донесе късмет, пари и така нужното ви удовлетворение от постигнатото, което ще стане трамплин за бъдещи инициативи. Получавате информация позволяваща да се направи точен избор, да се предвидят някои ходове на конкуренцията и да се заеме печеливша пазарна ниша. Знания и полезни вещества чудесно се усвояват. Ден на уроци, които ще са ви от полза и на покани, които не бива да се отказват.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Телец 21 април – 20 май

Изискването на деня е да бъдете на ниво, да грабнете нечий интерес, да блеснете сред сивотата на делнично облечените и намусени хора. Постарайте се да бъдете неотразими, да продължите тази тенденция и в деловите отношения. Съдбата ще ви сблъска с големите ви конкуренти. Подгответе се добре, не оставайте друг да ви движи нещата. Ще се наложи доста да се напрегнете и изпотите, за да получите каквото ви трябва. Навлизате в тежък двудневен период неблагоприятен и за сърдечни операции.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Ден на пръстена и колелото. Което е било отдолу тръгва нагоре, а което до момента се е излежавало и не си е давало много зор ще трябва доста да се постарае, за да запази позициите си. Искате или не, но ще се наложи да се обвързвате, да приемете приятни и неприятни предложения, за да запазите позициите си. Използвайте различни канали, за да получите достоверна информация за настъпващите промени и новите изисквания на момента. Денят е магичен, може да окажете въдействие и влияние според подготовката и информираноста си.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни - 21 юли

Луната напуска вашия знак. Предстоят промени, които на първо време е добре да посрещнете с промяна във визията, в манталитета и в отношенията си с околните. Наблегнете на полезните продукти и на полезните за бъдещето връзки. Сега не е време за разправии на дребно, за необмислени откази или прибързани предложения. До вечерта може да получите вест, която ще промени отношения и амбиции и ще даде шанс на нещо невъзможно до момента да се случи и да получи летящ старт в новата обстановка.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли - 22 август

Луната навлиза в Лъв. Предстои пълнолуние във вашия знак, което ще напълни потребителската ви кошница и ще позволи да получите нещо отказвано преди, но заслужено във времето. Пригответе по-голяма кошница, планирайте за днес и утре ходовете, с които смятате да завладеете нужните позиции и да осъществите полези за бъдещето ви връзки. Може да се появи с нова сила стар проблем, но този път с лекота ще го разрешите. Планирайте за утре организране на съвместни екипни действия и старт на нови проекти.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Облечете новите дрехи, бъдете неотразими на всички лични и делови срещи, които предстоят. Вичко полезно лесно с усвоява. Ще усвоите някои нужни уроци и ще получите наготово информация, за която друг би платил много. С пословичната си трудоспособност и практичност ще направите нужното, за да обезпечите линията, която ще следвате в бъдеще. Ден на пръстена и колелото. Добре е за всякакъв тип обвързвания. На работното място предстои благоприятна за вас промяна.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден ще помогне да се освободите поне от една тежест на миналото, да разберете не само другите но и себе си, да намерите начин да се измъкнете от неприятни задължения и грижи и да продължите с успех напред. Там, където до момента сте били длъжници вече друг ще ви дължи не само пари, но и внимание. Ще обърнете в своя полза и делата, които водите. На преден план излиза желанието за трансформация и промени и изисквнето за смяна на посоката. В края на работното време идват предложения и покани, които не са за отказване.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Излезте на пазара на труда, рекламирайте продукти и дейности, заявете присъствието си в нова среда. Ден на пръстена, на възможноста да се обвържете с подходящите хора, да проведете партньорски срещи и да стартирате нови начинания на нова база и с променена визия. С напредванто на деня ще се появят и основните ви конкуренти. Планирайте за утре екипни иницативи, защити на марката и фирмените патенти. Навлизете в труден период. С надежден партньор лесно ще се справите, но ако го нямате ще го закъсате.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Имате възможност да се освободите от неприятни отношения и задължения и да изберете нова посока на развитие отговаряща на личните ви амбиции и семейните надежди. Енергия кръв и полезни вещества днес лесно се усвояват, както и определени знания и информации. Добре е до утре да направите своя избор, да се ориентирате в морето от възможности и да поставите условията си. От значение на първо време е личната ви визия, а след това ще ви преценяват по ума и уменията. Планирайте общи събрания и делови срещи.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на трансформация, на освобождение от неприятни задължения и поемане по нов курс в професионалната и фирмена дейност. Това, което до момента е било в застой има тенденция да се отпуши. Ще прекрачите през бариерите, които до момента са били непреодолими. Колелото на съдбата се завърта, тръгвате нагоре, постигате успех поне в едно отношение, получавате предимства при кандидатстване за работа или друг вид конкурси. В края на работното време е добре да се работи в екип и да се създават нови връзки.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Обърнете внимание на дрескода, особено ако имате важни срещи в днешния ден. Навлизате в период на противопоставяне. Конкурентите ще търсят слабите ви места, ще ви атакуват болезнено, ще се опитват да провалят личните ви планове и инициативи. Ще се наложи да търсите съдействе и да се съгласявате на коалиции, които не са желани, но за момента са наложителни. Който се облегне на колектива и намери доверени партньори ще успее да прокара идеите си, да продаде непродаваемото, да спечели пари и предимства.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят е магичен, позволява да се освободите от тежеста на миналото, което ви задушава и пречи на личното ви развитие и просперитет. Намирате изход и разрешавате неприятен спор. Ден на колелото. Предстоят рокади, преместване и разместване в срадата и в начина ви на живот. Всяка промяна ще е за добро, ще ви носи предимства и ще определя нова посока на развитие. Предстоящото полнолуние ще напълни сърцата, а и банковата ви сметка. Подпишете нови договори, стартирайте нова дейност.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е тройка. Навлизате в прилив, имате възможност да влезете в нова бизнес среда, да намерите по-добра работа, да се свържете с качествени партньори и да вдигнете нивото с по-добра база за развитие. До ноември сте в силна юридическа позиция. Действайте.

Родените днес ще имат видимо и невидимо покровителство, ще бъдат захранени със сребърна лъжичка, а бъдещето им е постлано със златото на медали, постижения и лични рекорди, на които малцина могат да се радват, а и да постигнат. Ще имат силна емоционална или любовна връзка с родените под Лъв и спонсорски защити по линия на родените под Везни.

Заченатите днес имат заложена програма за дълговечност. Проблемът при тях е, че капризите на съдбата ще играят по-голяма роля, отколкото личният им избор. Ще бъдат тотално подвластни на обстоятелтвата и ще е трудно да управляват живота си сами.

 
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Бременната Карди Би позира гола

Певицата лъсна на корицата на Rolling Stone

Хип-хоп сензацията Карди Би, която е бременна с момиченце, лъсна почти без дрехи на корицата на сп. Rolling Stone.

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Шарл Азнавур спира турнето си

Легендата на френския шансон няма да пее до септември

Легендата на френския шансон Шарл Азнавур спира турнето си.